View Full Version : История за една любов и една прекрасно момиченце
sennania
08-20-2011, 12:22
Здравейте,бях част от форума дълго време,но в последствие спях да бъда активен,загубих акаунта си.Последно време чета често тука и вчера видях едно нещо и реших да ви разкажа историята си,която никога не съм ви казвал.
Със сегашната ми приятелка се познаваме от много време,може да се каже че се познаваме от пеленачета.Аз съм 1 година по голям от нея(тя е на 19 а аз на 20) .Винаги сме били заедно в добро и лошо и винаги сме се обичали много.Преди 6 години обаче се случи нещо.
Една вечер тя дойде у нас цялата оцапана и със скъсани дрехи,беше много изплашена и плачеше постоянно.Обадих се на майка и тя дойде,но въпреки това тя не спираше да плаче и не казваше какво е станало.Едва седмица по късно спря да плаче и говореше,но не ни казваше какво е станало.Малко след това разбрахме нещо страшно.Тя беше изнасилена и за жалост беше забременяла...Всички бяхме шокирани и майка и не знаеше какво да прави...Тогава обаче аз отидох в тях и говорехме много и стигнахме до едно решение което тогава беше лудост,а дори и сега ще ви се стори такова,но аз сега благодарение на това съм най-щастливия човек.Майка и реши че тя може да задържи детето и тя да го гледа,тъй като тя беше сама и гледаше приятелката ми сама,а искаше още едно дете.Роди се едно прекрасно момиченце...аз ходех често у тях и така докато не станах на 17 и не се пренесох у тях за да гледам детето което ми викаше татко.Изживяхме много трудно моменти в подигравки(който и заслужавахме,деца гледат дете) но любовта ни се засилваше все повече и повече.Няма да ви увличам много много,но ще ви кажа че това момиченце изгради живота ми(не мога да кажа промени,защото когато се появи аз самия не бях започнал живота си) днес имам една прекрасна дъщеря,много красива,взела всичко добро от майка си,а и от баща си,който може би в себе си е имал нещо добро което сега е в дъщеря ми.Приятелката ми вече ми е годеница,имаме собствен апартамент благодарение на моята работа,а отскоро и на нейната.Жевеем добре,въпреки че още получаваме помощ в гледането на дъщеря ми от родителите ни.И Двамата не можем да учим за висшета ,но когато порасне малката се надяваме че ще можем да се развием,тъй като и двамата си разбираме от работите дори и толкова млади.
Това е моята история,съкратих ви тежките моменти който имахме,защото дори и аз в момента не си ги спомням,спомням си само прекрасните ни моменти . Да,наложи ни се да пораснем много бързо,но не едва ли ако не се беше случило щях да се чувствам толкова добре :)
nepowtorima
08-20-2011, 12:29
Лошо, че се е случило това с приятелката ти. На никой не го пожелавам да се случи такова нещо. Дано винаги да сте заедно. радвам се, че си приел, че това не е твоя биологична дъщеря, но поне ти я приемаш като твоя и тя като свой баща. минали са всички препятствия сега бъдете щастливи !!
ivcheto0o
08-20-2011, 12:40
Съжалявам че се е случило това с нея и то на доста крехка възраст.Но това е минало :) Твоята постъпка наистина е много хубава и много рядко срещана,за което наистина браво!Пожелавам ви много да се обичате и да отгледате и възпитате едно страхотно дете и щастлив съвместен живот :)
Seducti0n
08-20-2011, 12:41
sennania, искаше ми се да те познавах лично, за да ти стисна силно ръката и да те поздравя! Браво за истинската постъпка, браво за смелостта, за лудостта за всичко! Хора като теб и годеницата ти заслужават единствено щастие и любов! Пожелавам ви го най-искрено!
elysunny
08-20-2011, 12:44
само ще кажа, че не сте заслужавали подигравките, иначе евала за мъжката постъпка ! дано има все повече и повече хора като теб
Историята ти,ме накара да се замисля.Малко хора останаха ,на този свят като теб.Момиченцето е щастливо,че има родител като теб.Бъдете щастливи и за миг не съжалявай,че си направил това,бъди горд със себе си ^^.
XTREMEFREERIDE
08-20-2011, 13:12
Браво, добри хора! Заслужавате цялото щастие на земята и дано сте все така обичани и обичащи! Случило ви се е нещо лошо, обзалагам се, че е било тежко за всички близки, но за сметка на това всичко се е наредило и поне сте заслужили истинското щастие, което казваш, че имате в момента. Желая ви само хубави мигове и сбъднати мечти!
Поздравления за позитивизма!!!!! Не знам какво друго да кажа! =D>
Infinity
08-20-2011, 13:27
Наистина трябва да бъдете горди със себе си , и двамата. :)
Не са много хората, които биха постъпили като теб , поемайки тази отговорност ти си знаел,че променяш завинаги живота си, но въпреки това си го направил.
Малката само може да бъде щастлива, че си има такъв татко, благородно й завиждам, защото и аз съм на тоя свят "благодарение" на подобна случка и знам какво е.
само ще кажа, че не сте заслужавали подигравките, иначе евала за мъжката постъпка ! дано има все повече и повече хора като теб
sennania
08-20-2011, 15:20
За мен истинският герой е годеницата ми,защото тя беше тази която получаваше подигравки,смееха и се в лицето и я наричаха каква ли не...Аз просто бях с 2те момичета който най-много обичам в живота си.Тя смени 3 училища защото навсякъде беше засипана от подигравки...Тя изживя много неща който едно момиче на нейната възраст не бива.Не го пожелавам на никое момиче това,никой не заслужава такова унижение за такъв труден избор.Когато решаваха с майка и какво да правят бях там,и тя повтаряше само "няма да стана убийца на 13,предпочитам да стана майка на 13" .Хиляди нощи съм спял при нея защото умираше от страх да не би онзи да се върне.Много тежко и беше,а аз бях просто подкрепата,надявам се,която и помогна да преглътне всичко и днес да сме толкова щастливи.
Както казах,не пожелавам никой да изживее тежките моменти който тя изживя,но всичко това сякаш си заслужаваше всяка секунда защото по щастливи от нас в момента.Това момиченце ни зареждаше постоянно.Тя е просто прекрасна,винаги е усмихната,много е умна,много е красива.След 10 години сигурно ще ми е отново много трудно да я пазя... :-D
SonataArctica
08-20-2011, 15:23
Шапка ти свалям човече. Евала. Браво и на двама ви. Просто..
Anesha17
08-20-2011, 15:29
Наистина доста трогателна е твоята постъпка.Малко хора биха направили такава саможертва.
Иначе гадно за приятелката ти,но такива изроди вече са масово,направо нямам думи..
ForzaFelipe
08-20-2011, 18:18
Честно ти казвам че докато четох това настръхнах...Евала на вас,малко са хората който биха направили такова нещо,евала на теб че си взел решение с което е нямало начин да изживееш нормален пубертетски живот,евала на годеницата ти,трудно решение,но ето че зад всяко трудно решение се крие радост.Дано сте винаги така щастливи и сплотени,дано успеете в начинанията си и ти пожелавам да и направите няколко братчета и сестричета :) Дано оттук нататък живота ви е нареден,заслужавате го !!!
Едит:
Еми като порасне малко ако е такава красавица,ти ще станеш ловец 8-)
SisiStrange
08-20-2011, 18:25
Дано всички лоши неща за тоя живот сте си ги изживели вече и да ви чакат само и единствено щастие и успехи! Наистина искрено ви го пожелавам. И двамата сте уникално редки случаи. Истински добри хора. Браво на вас!
MojoJojo88
08-20-2011, 18:25
Похвално е това, което си направил за приятелката си и за детето й/ви.
Желая ви винаги да сте заедно, да се обичате, и да си направите още ваши дечица ;)
gummybear
08-20-2011, 18:30
Горкичката .. дано вече всичко да е наред и да сте винаги щастливи ! А теб те поздравявам за това, което си направил : )
LeprikonA
08-20-2011, 18:34
възхищавам ви се и на двамата!! сила и смелост се иска за да преминеш през нещо подобно!! шапка ви свалям, дано само хубави моменти имате от тук нататък!!!! :)
Натъжи ме тази история и до някъде ме зарадва като прочетох края и.Много съм щаслив за вас.Браво на таткото и на майката вие сте смели хора.Незнам какво да кажа просто нямам думи за вас толкова млади.... Дано Бог да е винаги с вас в добри и лоши моменти затова вярвайте и се обичайте!
TheNewReligion
08-20-2011, 18:47
Дълбоко се съмнявам написаното да е истина. Но да приемем, че е.
От една страна е чудесно, че се обичате толкова и сте взели толкова сериозно и важно решение- то ще важи до живот, но сигурно го осъзнавате.
Но от друга (т'ва са лични страхове и опасения)...ако си омръзнете един ден, ще е ужасно. Пък и няма да имате висше образование. Посветили сте живота си на дете, заченато по такъв отвратителен начин. Приятелката ти е невероятно силен и добър човек, след като се е решила да го роди и отгледа.
Малко са тъпи тия пожелания: "Дано ВИНАГИ да сте щастливи и тн." Еми, едва ли ще бъде написано за пръв път, ама няма как някой винаги да е щастлив.
Аз няма да пожелавам такива простотии и небивалици. Просто запазете себе си такива, каквито сте, и се опитайте по някакъв начин да изкарате висши.
А ако темата е ебавка, ще е жалко.
Жалко,че приятелката ти е станала жертва на нещо толкова ужасно и едно голямо БРАВО и на двама ви.На нея за смелостта да роди,да се грижи и да обича дете,което е заченато по този начин.Браво на автора на темата за смелостта и увереността която е дал на приятелката си за да може да преодолее това ужасно преживяване.
BrokenInnocence
08-20-2011, 19:27
Евала на теб за постъпката ти, евала и на нея за това, че е намерила сили в себе си да роди и обича дете създадено по такъв начин, мога само да предполагам колко й е било трудно. Аз лично не мисля, че бих могла да го направя.
mrazqkindergarten
08-20-2011, 19:41
Ако е истина всичко това, просто те поздравявам за проявеното търпение и цялата тази любов!Да сте все така влюбени и много щастливи.
GossipGirl89
08-20-2011, 19:51
Историята ти е едновременно и тъжна, и красива. Тъжна, защото на приятелката ти й се е случило толкова ужасно нещо в такава крехка възраст. Не мога и да си представя през какъв ад е минала... И красива, защото въпреки всичко вие сте успяли да се справите с трудните моменти, приел си чуждо дете за свое, за което наистина ЕВАЛА ти човече... Чувала съм, че това е много трудна стъпка и не всеки може да го направи. Лошите моменти наистина вече нямат значение за вас, те са в миналото. Най-важното сега е, че след всичщо все още сте заедно, имате си прекрасно детенце, което да ви прави щастливи и да запълва дните ви - какво по-хубаво от това? :) Много любов ви желая и нека малката принцеска много да ви радва! Един ден ще сте нейната гордост, бъдете сигурни! :)