View Full Version : Презерватив
Pinkangel0722
08-20-2011, 16:16
Вярно ли е, че с презерватив боли повече, защото приятелки са ми казвали, че ги жули по време на секс?
SisiStrange
08-20-2011, 16:20
Ако си достатъчно влажна няма голяма разлика.
Ако си достатъчно влажна няма голяма разлика.
мхм, а ако не си ползвайте лубрикант .. :)
Жули ги? :D Презерватива не е шкурка бтв :razz: Не е вярно, ако има достатъчно лубрикант не боли повече.
mechetyy
08-20-2011, 16:31
не е вярно зависи от презерватива :o
Не зависи от презерватива. Никой презерватив не "ЖУЛИ". Зависи от мокротата долу!
Няма как да ги жули..Презерватива е гладък..дабе по-вече би ги боляло без защото тогава усещат всичко..всяка извивка,вена и тн...
MojoJojo88
08-20-2011, 16:48
Не зависи от презерватива. Никой презерватив не "ЖУЛИ". Зависи от мокротата долу!
Никой презерватив не жули, но има кондоми, които създават дискомфорт, независимо дали ползваш овлажнител или не...
Никой презерватив не жули, но има кондоми, които създават дискомфорт, независимо дали ползваш овлажнител или не...
И кои са те? Аз досега не съм чувала за такова нещо. Нито съм попадала, нито някой се е оплаквал. Според мене това си е измишльотина "боли ме с презерватив","презерватива ме жули" и т.н.
MojoJojo88
08-20-2011, 16:59
И кои са те? Аз досега не съм чувала за такова нещо. Нито съм попадала, нито някой се е оплаквал. Според мене това си е измишльотина "боли ме с презерватив","презерватива ме жули" и т.н.
Ами аз лично изпитвам дискомфорт от един определен модел на Дурекс (не се сещам как се казваше в момента), както и на Спортекс (един релефен, все едно е с шарка)...
Може. Но това са някакви изключения на марките, не е всеки презерватив.
Извинявай за спама по темата, но за първия път задължително ли е да използваме лубрикант и ако да, може ли да препоръчате какъв, понеже знам, че има голямо разнообразие?
Извинявай за спама по темата, но за първия път задължително ли е да използваме лубрикант и ако да, може ли да препоръчате какъв, понеже знам, че има голямо разнообразие?
Ако си достатъчно влажна не е задължително
MojoJojo88
08-20-2011, 17:26
Може. Но това са някакви изключения на марките, не е всеки презерватив.
Е, не съм казала, че е всеки. Просто казах за мен лично. И за мен ако са тези модели на тези марки, то за някой друг може да са други модели...
Но не може наистина от абсолютно всички кондоми да е така.
DragonLady
08-20-2011, 17:56
Щом ги жули не са били достатъчно влажни. А и по презерватива има лубрикант, няма логика с него да влиза по-трудно.
+1
Презервативите имат по себе си лубрикант, което прави проникването по лесно.