Влез

View Full Version : Искам да му доставя това удоволствие

Barbaronche
08-21-2011, 17:59
Много искам да задоволя сексуалните желания на моя приятел.. Заедно сме от около 5 години секса е перфектен само че тои много искаше да пробваме анално.. опитахме 2 3 пъти 5 даже може би .. става обаче мен много ме боли .. бих искала да ми кажете нормално ли е това и да ми препоръчате някви кремчета ли там кво се слага незнам слушала съм че от аптеката имало някви мазила и не те боляло .. искам да му доставя това удоволствие на човека щото мисля че го е заслужил а и аз самата го искам.....

SisiStrange
08-21-2011, 18:01
Първите пъти анално боли неизбежно. Ползвайте лубрикант. Можеш и да подпийваш мъничко алкохол за затъпяване на болката, но не очаквай до 10я път мин. да стане хубаво.

Sh@d0w
08-21-2011, 18:02
Не всички дупки по тялото са предназначени за това.

Иначе има лубриканти,отиди до някой сексшоп и попитай.

MojoJojo88
08-21-2011, 18:04
Лубрикант се казва-има и в аптеките, и в секс шоповете, има и такива с лидокаин в тях, които малко намаляват болката.
За анален секс наистина е важно да си влажна, за да влезе по-гладко, да си възбудена на макс, да си отпусната и да не мислиш за болката...успех ;)

Inn0cenCe
08-21-2011, 18:39
Имам същия проблем. И знаеш ли какво, размера тук наистина има значение :( . А мен страшно, ама страшно много ме боли. С какво ли не сме пробвали. Лубриканти всякъкви. Единия даже беше с нещо, което те прави леко безчувствена, но и това не помогна. Още не съм открила каква точно е тайната за приятен и безболезнен анален секс.

Eclipsercho
08-21-2011, 18:41
Още не съм открила каква точно е тайната за приятен и безболезнен анален секс.

Всеки ден Активия. Да се разработи малко. 8-)

mimsssssss
08-21-2011, 19:08
Дълга любовна игра, взаимно доверие, вкарване на пръст/и, овлажняване, удоволствие... според мен това е важно, липсва ли нещо, секса ще е кофти...

п.п. не очаквай да се надупиш и той да го вкара, това просто няма как да стане...

Inn0cenCe
08-21-2011, 21:10
Още не съм открила каква точно е тайната за приятен и безболезнен анален секс.

Всеки ден Активия. Да се разработи малко. 8-)

Ааа, стига де :lol:

Inn0cenCe
08-21-2011, 21:11
Дълга любовна игра, взаимно доверие, вкарване на пръст/и, овлажняване, удоволствие... според мен това е важно, липсва ли нещо, секса ще е кофти...

п.п. не очаквай да се надупиш и той да го вкара, това просто няма как да стане...

Между другото мен и от пръсти ме боли и не знам защо. Някой да ми каже дали и при него е така, че вече се плаша :lol:

SmilezZz
08-21-2011, 21:21
Нормално е първите няколко пъти да боли. Няма да се повтарям с другите. Само ще добавя,че той трябва да е много внимателен. И препоръчително е да си правиш клизма преди аналния секс.

dimdim
08-22-2011, 06:56
Ако трябва да съм точна, първият път не ме боля, но вторият пък ме боля,третият отново не ме боля... мисълта ми е че просто пролема не е в кремчетата, а в главата ти. Когато съм се отпуснала не ме боли изобщо. Това е идеята ;)

roadrunner
08-22-2011, 07:12
Аз също много искам да пробвам, но ме е страх от болката и някакси не мога да го преоделя т'ва чувство..

bgbeast
08-22-2011, 10:32
ВАЗЕЛИН му е майката :D Иначе евала ти правя, приятеля ти има късмет ! :)

Sc0RcH
08-22-2011, 11:27
Иначе евала ти правя, приятеля ти има късмет ! :)

И то ГОЛЯМ!!! 8) 8-)