View Full Version : Искам да му доставя това удоволствие
Barbaronche
08-21-2011, 17:59
Много искам да задоволя сексуалните желания на моя приятел.. Заедно сме от около 5 години секса е перфектен само че тои много искаше да пробваме анално.. опитахме 2 3 пъти 5 даже може би .. става обаче мен много ме боли .. бих искала да ми кажете нормално ли е това и да ми препоръчате някви кремчета ли там кво се слага незнам слушала съм че от аптеката имало някви мазила и не те боляло .. искам да му доставя това удоволствие на човека щото мисля че го е заслужил а и аз самата го искам.....
SisiStrange
08-21-2011, 18:01
Първите пъти анално боли неизбежно. Ползвайте лубрикант. Можеш и да подпийваш мъничко алкохол за затъпяване на болката, но не очаквай до 10я път мин. да стане хубаво.
Не всички дупки по тялото са предназначени за това.
Иначе има лубриканти,отиди до някой сексшоп и попитай.
MojoJojo88
08-21-2011, 18:04
Лубрикант се казва-има и в аптеките, и в секс шоповете, има и такива с лидокаин в тях, които малко намаляват болката.
За анален секс наистина е важно да си влажна, за да влезе по-гладко, да си възбудена на макс, да си отпусната и да не мислиш за болката...успех ;)
Inn0cenCe
08-21-2011, 18:39
Имам същия проблем. И знаеш ли какво, размера тук наистина има значение :( . А мен страшно, ама страшно много ме боли. С какво ли не сме пробвали. Лубриканти всякъкви. Единия даже беше с нещо, което те прави леко безчувствена, но и това не помогна. Още не съм открила каква точно е тайната за приятен и безболезнен анален секс.
Eclipsercho
08-21-2011, 18:41
Още не съм открила каква точно е тайната за приятен и безболезнен анален секс.
Всеки ден Активия. Да се разработи малко. 8-)
mimsssssss
08-21-2011, 19:08
Дълга любовна игра, взаимно доверие, вкарване на пръст/и, овлажняване, удоволствие... според мен това е важно, липсва ли нещо, секса ще е кофти...
п.п. не очаквай да се надупиш и той да го вкара, това просто няма как да стане...
Inn0cenCe
08-21-2011, 21:10
Още не съм открила каква точно е тайната за приятен и безболезнен анален секс.
Всеки ден Активия. Да се разработи малко. 8-)
Ааа, стига де :lol:
Inn0cenCe
08-21-2011, 21:11
Дълга любовна игра, взаимно доверие, вкарване на пръст/и, овлажняване, удоволствие... според мен това е важно, липсва ли нещо, секса ще е кофти...
п.п. не очаквай да се надупиш и той да го вкара, това просто няма как да стане...
Между другото мен и от пръсти ме боли и не знам защо. Някой да ми каже дали и при него е така, че вече се плаша :lol:
SmilezZz
08-21-2011, 21:21
Нормално е първите няколко пъти да боли. Няма да се повтарям с другите. Само ще добавя,че той трябва да е много внимателен. И препоръчително е да си правиш клизма преди аналния секс.
Ако трябва да съм точна, първият път не ме боля, но вторият пък ме боля,третият отново не ме боля... мисълта ми е че просто пролема не е в кремчетата, а в главата ти. Когато съм се отпуснала не ме боли изобщо. Това е идеята ;)
roadrunner
08-22-2011, 07:12
Аз също много искам да пробвам, но ме е страх от болката и някакси не мога да го преоделя т'ва чувство..
ВАЗЕЛИН му е майката :D Иначе евала ти правя, приятеля ти има късмет ! :)
Иначе евала ти правя, приятеля ти има късмет ! :)
И то ГОЛЯМ!!! 8) 8-)