Влез

View Full Version : Неприятен Гаф!!!

Mamut
08-22-2011, 09:42
снощи правихме секс с приятелката ми 1-2 дни след като и свърши цикъла, не съм свършвал в нея това е почти сигурно защото когато усетих ,че наближава го изкарах и беше сух от горе и след това почна да..мхм... цикъла и е редовен по принцип но се страхум ако в презерватива е имало малко примерно, кажете ми как да действам в случея, да купувам ли хапче ?

TheGuardian01
08-22-2011, 09:45
снощи правихме секс с приятелката ми 1-2 дни след като и свърши цикъла, не съм свършвал в нея това е почти сигурно защото когато усетих ,че наближава го изкарах и беше сух от горе и след това почна да..мхм... цикъла и е редовен по принцип но се страхум ако в презерватива е имало малко примерно, кажете ми как да действам в случея, да купувам ли хапче ?
Ся... аз ли съм тъп , че нищо не разбрах , или ти си си написал темата като истински МАМУТ :-o :-o :-o
Я отивай да си играеш и не ги мисли тия работи ,а ... ЧАКАЙ - КЪДЕ НАПИСА, ЧЕ СТЕ ГО ПРАВИЛИ С ПРЕЗЕРВАТИВ ?! :razz: :razz: :razz:

Mamut
08-22-2011, 09:46
правихме го с презерватив и той се скъса точно преди да го извадя и да свърша, страхувам се да не съм изтървал малко и вътре :x :x

TheGuardian01
08-22-2011, 09:47
правихме го с презерватив и той се скъса точно преди да го извадя и да свърша
Щом не си се свършил работата в нея, к'ъф ти е проблема ? :o

ThisIsMe
08-22-2011, 09:48
Защо,презерватива скъсал ли се е ?

ThisIsMe
08-22-2011, 09:50
Питай приятелката си за датата на нейната последна менструация и продължителността на месечния цикъл (например 28 дена),за да изчислим овулацията!

Mamut
08-22-2011, 09:53
дойде и на 15ти този месец и каза че трябва да и дойде на 15 другия, 6 дни и беше продължителноста на последния цикъл, акта беше ден и половина да кажем след като и е свършило

ThisIsMe
08-22-2011, 10:03
Приемам ,че МЦ е 32 дена.
Овулация се пада на 30.08/31.08. Тоест тя още не е настъпила,а предстои. При точен цикъл,приятелката ти не е бременна и няма нужда от хапчета.От тук нататък следете опасните дни+секс винаги с презерватив!

granger
08-22-2011, 10:09
Не е била в овулация , така че дишай спокойно.
Как ги слагате тея презервативи та се късат бе?!?! Всеки един поставен правилно няма да се скъса. Внимавай следващия път да няма въздух след като го сложиш , защото тогава има опасност пак да се спука :X
Не си носете презервативите дълго време в джобове или портмонета - така също има вероятност да се повредят! :!:

Mamut
08-22-2011, 10:09
абе човек на нея дори и писна постоянно да го вадя и да гледам здрав ли е винаги внимавам адски много но един път става хем знам ,че не съм свършил в нея а и тези дни веднага след приключването знам ,че са по "безопасни" ама ето ,че се скъса,аз го усетих дори и веднага го извадих и след секунда еякулирах, дано да имам късмет. Благодаря ти за мненията.. :oops:

Mamut
08-22-2011, 10:19
по принцип цикъла и е редовен и закъснява понякога с 1-2 дни не повече значи няма място за притеснения :-o :-o

dream1707
08-22-2011, 10:26
Оф... човек между месечен цикъл и менструация има РАЗЛИКА .. разберете го бе хораа ;хх не е едно и също :x

Не е бременна, не я трови с хапчета. Вероятността да е забременяла от това е съвсем малка, не би трябвало да е била в овулация.. не си свършил в нея... Тъй че.

И по дяволите, вие с колко километра в час се еб*те.. как така ви се късат все презервативите бе ебаси ;xx

Mamut
08-22-2011, 10:56
не знам дали си изчела всичките мнения по темата,писах ,че внимавам много и досега с нея не ми се е случвало да се скъса :? а за цикъла и менструацията, да бъркам се но, рядко ми се налага да мисля за тия неща

ToOoNiCe
08-22-2011, 14:29
Аххххххх аххххх колко обичам теми от сорта на "бременна ли съм"..... :lol: няма да изгрее слънцето ако не се пускат по 10 такива теми на ден :?

Moderatorius
08-22-2011, 17:45
Ако праиш секс така, както обясняваш дадена ситуация - не й завиждам на момичето :lol:

jonib
08-22-2011, 20:10
Ако си го правил с капут,хуя ти как е останал сух а не е бил в лубрикант целия? :oops: