View Full Version : ПОМОЩ !!!
Преди 3-4 дена с приятелката ми правихме секс без предпазни мерки (бяхме пияни) и въпреки че го изкарах преди да свърша, не бяхме сигурни дали е навреме.... За това тя пи ескапел тази събота.... Снощи вечерта правихме секс пак, но този път както трябва-с презарватив... но след като свърших и го изкарах..... КОНДОМА БЕШЕ СКЪСАН !!! И сега незнам какво да правим... Дали хапчето още действа?? Дали да пие второ ?? Моля ви, дайте някакъв съвет....
dream1707
08-22-2011, 10:29
Не трябва да пие второ !! ... Това се пие 2 пъти на година най-много ако не се лъжа... ти представяш ли си за няколко дни 2 да изпие ;хх
Как все така ви се късат презервативите бе хора ;хх .... Цикълът и редовен ли е, колко дни и е цикъла, кога и дойде последно... Овулация знаете ли как се изчислява бе ... ако не, научете се и спрете да правите простотии.. ;х
В НИКАКЪВ случай да не пие 2ро хапче!!! И аз това се питам как тъй късате презервативи ,но както и да е, дай повече информация,както казаха в поста над моя - за овулация и дължина на МЦ!
презерватива най лесно се къса когато момичето е сухо и когато не е сложен правилно
Абе вие защо нямате ГРАМ акъл в главата си?! Едно момиче най-малкото, което може да направи, е да си следи редовно МЦ, да си изчислява овулацията и да информира приятеля си за всичко това!!! Ескапела много вреди на организма и се пие в крайни случаи, ако тя не е била в овулация, хапчето е било излишно. Нямам думи. Като толкова ви сърбят гащите прочетете малко в интернет, да знаете какво правите, идиоти с идиоти.. Всеки ден нови малоумни теми :-x :-x :-x
значи предния път и е дошло на 12 и сега би трябвало да и дойде на 12 септември... и ако правилно смятам овулацията и е около 28 ??? и да понякога се случват такива работи .... хем внимавахме... За първи път ми се случва и изобщо не съм ги мислил тези работи преди...
Овулацията трябва да и се пада около 28 , така че не се притеснявайте и следващият път внимавайте!!!