Влез

View Full Version : Дамски презерватив

kyon
08-22-2011, 11:55
Такамм с приятеля ми имаме проблем заради, който не може да се ползва нормалния си презерватив (причините си остават за нас). Гледах за противозачатъчни, ама те на мен ще ми създават проблеми..
Гледах и спирали, ама те са за жени, който са раждали вече.. (ужас)
И най накрая открих (за пръв път виждам такова нещо) женски презерватив..
Та въпроса ми е някоя ползвала ли е? Има ли въобще такова нещо или това, което четох е само статия ( http://intimno.rozali.com/sex-taini/p8054.html )
Ако няма.. с какво да се пазя по д.яволите?

kalpazanka
08-22-2011, 12:13
Ти не си ли на 15?! :shock:

kyon
08-22-2011, 12:17
На 16 съм и не спами kalpazanke :D :D :D

MojoJojo88
08-22-2011, 12:22
А защо реши, че противозачатъчните ще ти създадат проблеми???
По темата-да, има женски презерватив, има и диафрагма
http://www.riokoz-vt.com/kc.htm

Dyany10000
08-22-2011, 12:23
http://www.youtube.com/watch?v=mnyC_v0-DQ4
Както казват ютюбърите - сигурно чувството е като найлонова торбичка. А за противозачатъчните- ходи на гинеколог, той щи каже кои няа ти правят стран. ефекти

kalpazanka
08-22-2011, 12:26
На 16 съм и не спами kalpazanke :D :D :D Много оригинално, няма що. :lol:

http://protivozachatachni.start.bg/article.php?aid=15833
http://intimno.rozali.com/sex-taini/p8054.html

Не ти остава друго, освен да дириш телефони на аптеки и складове.

kyon
08-22-2011, 12:31
Ами аз не съм ползвала противозачатъчни и казвам само каквото съм чела.. По много форуми пищят от тях :lol:
Мерси много на всички сега ще прегледам статиите, които ми дадохте.

MojoJojo88
08-22-2011, 12:36
Ами аз не съм ползвала противозачатъчни и казвам само каквото съм чела.. По много форуми пищят от тях :lol:
Мерси много на всички сега ще прегледам статиите, които ми дадохте.

Ами може и да пищят, тези на които са им предписани неправилните ОК, или които на своя глава са започнали да експериментират с неподходящи... Недей да се влияеш от чуждо мнение по този въпрос, само гинеколог може да ти даде правилен съвет дали ще имаш проблеми, или не...

kalpazanka
08-22-2011, 12:49
Оф, като почнете да си миете ръцете с гинеколозите и като ги захапете тия проклети клишета, как, ако са изписани ПРАВИЛНИТЕ /О, Боже, помилуй!/, няма нищо нередно и вредно, ми иде да си затрия профила, да ви издиря по адреси и да ви извивам главите като на пилета!
Та тя е на 16, по дяволите!

MojoJojo88
08-22-2011, 12:51
Оф, като почнете да си миете ръцете с гинеколозите и като ги захапете тия проклети клишета, как, ако са изписани ПРАВИЛНИТЕ /О, Боже, помилуй!/, няма нищо нередно и вредно, ми иде да си затрия профила, да ви издиря по адреси и да ви извивам главите като на пилета!
Та тя е на 16, по дяволите!
И като е на 16, та какво???
Нещо не ти разбирам драмата?

kalpazanka
08-22-2011, 12:58
Що ли не се учудвам?

Кажи ми, ама с ръка на сърцето, ще подскачаш ли от щастие от факта, че дъщеря ти пие ОК от 16-годишна?

MojoJojo88
08-22-2011, 13:10
Що ли не се учудвам?

Кажи ми, ама с ръка на сърцето, ще подскачаш ли от щастие от факта, че дъщеря ти пие ОК от 16-годишна?
Ще ти отговоря така-с ръка на сърцето-бих подскачала от щастие, ако дъщеря ми на 16 години не се пори с всеки срещнат, и за да стигне до употребата на ОК, значи има сериозна връзка, или поне се пори с един партньор, на когото има доверие. Отдавна съм се примирила с мисълта, че не можеш да удържиш децата си далече от всичко, докато не станат на 18... И за мен 16 е една възраст, в която е нормално да се прави секс, стига да е отговорно.
Аз също започнах с ОК на 16, казах на майка ми защо и не видях тя да е останала разочарована от мен, заради избора ми!

SisiStrange
08-22-2011, 13:21
Аз съм на мнение, че никой не я бие да ги продължава, ако види, че и се отразяват зле.

Нищо не пречи да пробва, да изкара с тях 2-3 месеца и ако отчете странични ефекти, да ги спре. Едва ли за няколко месеца ще си бъгне организма непоправимо.

Може като иде на гинеколог да настоява за всички необходими прегледи, за да е сигурна, че ще и изпишат правилните хапчета и при тези идеални обстоятелства, да се пробва.

MagicSmiles23
08-22-2011, 13:28
Ти не си ли на 15?! :shock:
0 боже...Не че искам да казвам на някого какво да прави но на 16 години...Има много по важни неща от този "проблем".Напълно съм съгласен с kalpazanka. :( Колкото до проблема...виж чичко Гугъл може да го има в някой Онлайн магазаин :)

OnlyMeAndYou
08-22-2011, 13:45
Има женски презерватив, но той не е толкова разпространен в България. До колкото знам не са толкова надеждни, колкото нормалните и са по-скъпи. Потърси в аптеките.

mims987
08-22-2011, 14:37
Остави ги тия женските презервативи.. не се намират трудно, но има и др. начини... а и + това са ужасни...
защо не пробваш с противозачатъчни.. някои хора пищят от противозачатъчните, защото просто си купуват някакви там и почват да пият, без консултация с лекар.. ама пък за тях трябва да си мн. отговорна... пиеш всеки ден.. в 1 и същи час... ако забравиш става сложно.. а и трябва да се правят почивки на 2-3 месеца...

може да пробваш с гелове...

знам, че има и някакви пластики, които се слагат чрез малък разрез под мишницата.. но не съм наясно...

ами защо не използва биологичен метод- прекъснат полов акт...

:)

kyon
08-22-2011, 14:41
ами защо не използва биологичен метод- прекъснат полов акт... :)

Така съм от 8 месеца, ама всеки път треперя и ми омръзна..
Има минимални проценти така да се забременее, ама все пак ИМА.
Смятам, че е време да спра да си играя с големия ми късмет и да го давам на сигурно..

kalpazanka
08-22-2011, 14:50
Аз съм на мнение, че никой не я бие да ги продължава, ако види, че и се отразяват зле.

Не говоря за страничните ефекти по време на приемането, а за отдалечените във времето такива. До две години отнема регулирането на хипоталамо-хипофизо-яйчниковата ос и възстановяването на фертилитета. Какво остава за един организъм на 16, на който и без това са му трябвали 1-2-3 години, за да настрои МЦ.

Много сте ми интересни всичките с тези розови идеи за прегледи, изследвания. Да не би да си мислите, че някой ще ви даде талон да си изследвате хормоните към здравна каса? Като пиете контрацептиви, колко често се консултирате с мамолог? И, по дяволите, какъв е тоя фолклор за паузите? Нали след спирането първия месец като узреят една дузина фоликули и не дай, Боже, стане гаф с бариерната контрацепция, ще ви побелеят коси и мустаци от притеснение! Постоянството ви отива на майце си, както и тогава, когато лепнете диария или си докарате дисбактериоза от АБ.

bubblef93
08-22-2011, 14:51
Остави ги тия женските презервативи.. не се намират трудно, но има и др. начини... а и + това са ужасни...
защо не пробваш с противозачатъчни.. някои хора пищят от противозачатъчните, защото просто си купуват някакви там и почват да пият, без консултация с лекар.. ама пък за тях трябва да си мн. отговорна... пиеш всеки ден.. в 1 и същи час... ако забравиш става сложно.. а и трябва да се правят почивки на 2-3 месеца...

може да пробваш с гелове...

знам, че има и някакви пластики, които се слагат чрез малък разрез под мишницата.. но не съм наясно...

ами защо не използва биологичен метод- прекъснат полов акт...

:) Ами с противозачатъчни на нейната възраст не е много полезно на мене ми ги бяха изписали по други причини а не заради предпазване от забременяване но доста бързо ми ги спряха защото тотално ми прецакаха месечния цикъл на някой хора просто не им влияят добре :)

mims987
08-22-2011, 14:53
И аз бях така с прекъснат контакт и ме хвана страх и почнахме с кондом.. но госпожата каза, че нали средата във влагалището като е кисела.. като попадне предеакулационна течност шанса е малък.. но все пак ме е страх и мен... ако избереш противозачатъчните после кажи как е с тях... успех във всичко :) :) :)

Ronnan
08-23-2011, 10:11
Много сте ми интересни всичките с тези розови идеи за прегледи, изследвания. Да не би да си мислите, че някой ще ви даде талон да си изследвате хормоните към здравна каса? Като пиете контрацептиви, колко често се консултирате с мамолог? И, по дяволите, какъв е тоя фолклор за паузите? Нали след спирането първия месец като узреят една дузина фоликули и не дай, Боже, стане гаф с бариерната контрацепция, ще ви побелеят коси и мустаци от притеснение! Постоянството ви отива на майце си, както и тогава, когато лепнете диария или си докарате дисбактериоза от АБ.

Кажи честно, беше ли отворила учебника доката писа :D :D :D

kalpazanka
08-23-2011, 10:17

Това го знам наизуст. Набивам ви го в кратуните от не знам колко време. Изприщиха ми се пръстите да ви пиша едно и също и вие пак да не зацепвате и да се въртят едни и същи клишета.

TheGuardian01
08-23-2011, 10:20

Това го знам наизуст. Набивам ви го в кратуните от не знам колко време. Изприщиха ми се пръстите да ви пиша едно и също и вие пак да не зацепвате и да се въртят едни и същи клишета.
Е т'ва е - слушай кака си Калпазанка, човек да станеш!
По темата - не знам , какъв му е проблема на твоето момче, но ако съм прав и на него му спада като си сложи презерватива... ИЗВИНЯВАЙ, В ПРЕДИШНАТА ТЕМА БЕШЕ НАПИСАЛА,ЧЕ Е ДОСТА ПО-ГОЛЯМ ОТ ТЕБ, тоест мъж. Е , да ти имам и "мъжа" да ти имам, като не може да те е*е и да те пази с капут като хората :x

elf4ety
08-23-2011, 13:22
Женски презерватив има, но е по-скъп от мъжкия и малко по-трудно се поставя

SmilezZz
08-23-2011, 13:36
Дааа'м,редовно в свободните часове ни повтаряха за тези презервативи и начините за предпазване от венерически болести и нежелана бременност. Та,доколкото разбрах и четох в интернет,женския презерватив не е разпространен толкова много в България,така че ще имаш доста да търсиш. Можеш да се посъветваш с гинеколог за противозатачните,там ще ти дадат най-точния отговор.