Влез

View Full Version : Брат ми не иска да учи.

LollipopHunt
08-22-2011, 13:09
Дълга история.Не знам как да обясня за това ще карам направо.Дайте ми някакви съвети за да го вразумя.Опитах какво ли не.Той си тръгна на Омуртаг(по принцип живеем в Търговище).Пратих му SMS, но той не отговори.Страх ме е.Ще провали бъдещето си :cry: Кажете ми какво би ви вразумило ако бяхте на негово място.Благодаря предварително :-)
П.П: :cry:

Soraq
08-22-2011, 13:16
той си го е избрал... според мен трудно ще го вразумиш. бях чела някъде, че 93% от напускашите училище го правят заради наркотиците. може и тва да е причината :(

LollipopHunt
08-22-2011, 13:20
той си го е избрал... според мен трудно ще го вразумиш. бях чела някъде, че 93% от напускашите училище го правят заради наркотиците. може и тва да е причината :(
Сигурна съм, че той не би посегнал към наркотици.

Soraq
08-22-2011, 13:24
еми не знам. говорете!! с друго не става. :)

MojoJojo88
08-22-2011, 13:58
Какво имаш предвид, под не иска да учи?
До колкото знам в момента е август, и нито учениците учат, нито студентите (освен тези с поправителни сесии)...
Не мога да чатна точно проблема, както е зададен в първия пост? :-o

3oPuTy
08-22-2011, 14:13
И аз нищо не разбрах :?
Ме си казала нито на колко е,нито нищо :?

LollipopHunt
08-22-2011, 14:19
На 16 е..

LollipopHunt
08-22-2011, 14:22
До колкото знам в момента е август, и нито учениците учат, нито студентите (освен тези с поправителни сесии)...
Честно казано.. не мога да го обясня така че да ме разберете.По добре оставете :( Все ще се справя някак си..

sasha_90
08-22-2011, 14:38
Остави го.Човек сам ако не иска да научи нещо,ти как би му помогнала?Дано сам се вразуми,но едва ли.

SmilezZz
08-22-2011, 15:26
Явно яко го тресат хормоните. Не знам поговори с него,обясни му какво прави. Ако трябва родителите ви да говорят с него. Поне да си вземе средното образование.

Evterpa
08-23-2011, 16:12
Колкото повече настоявате, толкова повече ще се дърпа.
След време, като проумее че без поне средно няма да изкласи, сам ще поиска да си продължи образованието.

Colouring
08-23-2011, 16:26
Честно казано.. не мога да го обясня така че да ме разберете.По добре оставете :( Все ще се справя някак си..

За какво си направила тема тогава?Просто ни обясни. :?