View Full Version : Брат ми не иска да учи.
LollipopHunt
08-22-2011, 13:09
Дълга история.Не знам как да обясня за това ще карам направо.Дайте ми някакви съвети за да го вразумя.Опитах какво ли не.Той си тръгна на Омуртаг(по принцип живеем в Търговище).Пратих му SMS, но той не отговори.Страх ме е.Ще провали бъдещето си :cry: Кажете ми какво би ви вразумило ако бяхте на негово място.Благодаря предварително :-)
П.П: :cry:
той си го е избрал... според мен трудно ще го вразумиш. бях чела някъде, че 93% от напускашите училище го правят заради наркотиците. може и тва да е причината :(
LollipopHunt
08-22-2011, 13:20
той си го е избрал... според мен трудно ще го вразумиш. бях чела някъде, че 93% от напускашите училище го правят заради наркотиците. може и тва да е причината :(
Сигурна съм, че той не би посегнал към наркотици.
еми не знам. говорете!! с друго не става. :)
MojoJojo88
08-22-2011, 13:58
Какво имаш предвид, под не иска да учи?
До колкото знам в момента е август, и нито учениците учат, нито студентите (освен тези с поправителни сесии)...
Не мога да чатна точно проблема, както е зададен в първия пост? :-o
И аз нищо не разбрах :?
Ме си казала нито на колко е,нито нищо :?
LollipopHunt
08-22-2011, 14:19
На 16 е..
LollipopHunt
08-22-2011, 14:22
До колкото знам в момента е август, и нито учениците учат, нито студентите (освен тези с поправителни сесии)...
Честно казано.. не мога да го обясня така че да ме разберете.По добре оставете :( Все ще се справя някак си..
sasha_90
08-22-2011, 14:38
Остави го.Човек сам ако не иска да научи нещо,ти как би му помогнала?Дано сам се вразуми,но едва ли.
SmilezZz
08-22-2011, 15:26
Явно яко го тресат хормоните. Не знам поговори с него,обясни му какво прави. Ако трябва родителите ви да говорят с него. Поне да си вземе средното образование.
Колкото повече настоявате, толкова повече ще се дърпа.
След време, като проумее че без поне средно няма да изкласи, сам ще поиска да си продължи образованието.
Colouring
08-23-2011, 16:26
Честно казано.. не мога да го обясня така че да ме разберете.По добре оставете :( Все ще се справя някак си..
За какво си направила тема тогава?Просто ни обясни. :?