View Full Version : Как минава един ваш ден ?
cinematography
08-22-2011, 14:32
Ако си влязъл в темата и ти е скучно и няма какво да правиш МОЛЯ ТЕ да напишеш.
Как минава един ваш ден?В смисъл от сутринта като станете,по кафета ли ходите .. ала бала..
Много е важно,не е за училище,есе или нещо такова,но е за друго и искам да знам..Мерси
Ами то не всеки ден правя точно едни и същи работи
по принцип като стана не ходя по кафета (още не съм пропила кафе :D ) седя тука в форума, може да гледам някой филм да изляза,ако има нещо да свърша в къщи или да сготвя, но към 17 винаги съм си в къщи щото нашите д/г тогава се прибират, ядем и след това обикновено излизам след като се прибера стоя на компа гледам някой филм и лягам ми г/д това е
:-D
Еми различно ако приятеля ми е на работа.. стана направя си кафе,или пък не си направя :D пуша една цигара,търся нещо да хапна.. сядам на компа,чакам да стане 2 часа да дойде до нас.. после или стоим или излизаме.. пък ако е на работа до 10 излизам с приятели по кафета,после разходки,дискотеки и така :D
SmilezZz
08-23-2011, 15:52
Винаги различно. Не правя някакъв списък какво да правя като стана. Иначе сутрин като стана - закусвам,гледам си сериала,оправям се и след това излизам. [На различни места - кафета,полянки и т.н.]. Понякога си седя у нас и тегля някакви филми от замунда и така. Накратко: каквото се сетя. И най-вече: настроението.
mynichka
08-23-2011, 15:53
Винаги различно. Не правя някакъв списък какво да правя като стана. Иначе сутрин като стана - закусвам,гледам си сериала,оправям се и след това излизам. [На различни места - кафета,полянки и т.н.]. Понякога си седя у нас и тегля някакви филми от замунда и така. Накратко: каквото се сетя. И най-вече: настроението.
Colouring
08-23-2011, 16:28
Сега лятото предимно скучая.Нямам никакви задачи,така че седя вкъщи.Отделно повечето заминават някъде и няма с кой да излезна.Има и такива дни..
powerman
08-23-2011, 17:01
Сутрин като стана стремя се да е под 9:00 поосвежа се ,пооправя се,закусвам,след което отивам да тичам като се върна към 10;00 взимам един душ след това си оправям стаята ,седна на компютъра,гледам сериала 24 ,след това идва време за обяд след обяда пак малка тренировка и почваме да се разбираме с познати,приятели към колко да се видим,да се разходим,да седнем на някое кафе, (губим време) и някъде 23;00 се прибирам ,може би и по-късно ровя пак по компютъра и така ... общо взето така минава един мой ден в ,които нямам важни планове
alzheimer
08-23-2011, 17:51
Всеки ден едно и също. Сутрин ставам, пия кафе, правя си закуска, гледам 2 епизода на Доктор Кой. След това до обяд съм в Тъмблър или тук, слушайки музика. На обяд обядвам. От 1 до 3 часа слушам музика. В 3 почвам да се оправям и тъгвам за тренировка. В 8-9 часа се връщам вкъщи. Музика, Тийн проб, Тъмблър, легло.
Cybershot
08-23-2011, 19:01
Ставам сутрин и съм изправен пред това:
If job=true then...
If job=false then...
Различно, но най-често ставам към 10-10:30ч. поосвежа се, излизам към 11 с някои приятели. Към 13:30 се прибирам, вися в нета или гледам някой филм. Ако имам тренировка, 17:30 тръгвам, връщам се към 9, къпя се и след това обикновено излизам към центъра и се прибирам към 23ч. Ако нямам тренировка, излизам някъде с приятели вечерта и се прибирам пак по същото време. :)
extreme16
08-23-2011, 19:32
Ставам в 7:00, излизам в 8:00, за да тичам.
След това се прибирам, закусвам, пускам си яка музика, докато слушам и се кефя, оправям в нас. Мм, къпя се .. след това гледам някакъв филм или просто се ровя из интернет. Има дни , в които по цял ден съм навън с приятели и ям сладолед, в останалите дни карам колело или тренирам (хип-хоп танци). Ауу забравих, също и чета книги :д. През свободното си време правя различни неща, мразя еднообразието, всичко зависи от настроението ми.