PDA

View Full Version : Помощ приятели

georgimilkov
08-22-2011, 14:56
Здравейте приятели!
Минавам направо към допитването ми.
Днес с моята приятелка бяхме под душа и решихме да опитаме без презерватив.Тя е в цикъл 5ти ден.Преди това допълнително го измихме с вода (оная ми работа) ,че да може ако има някоя бяла клетка да изчезне.Вкарах го и след 3 сек го изкарах ,общо 1 движение.Тва всичко под душа.Няма да ви питам бременна ли е защото няма как да знаете ,а ще ви питам да си дадете мненията за вероятноста да е станало нещо!
Благодаря ви : )

NomNomNom
08-22-2011, 14:59
Какво да е станало, да е забременяла ли?

georgimilkov
08-22-2011, 14:59
Да,точно.

buzzzz
08-22-2011, 15:04
Бременна е с тризнаци. Честито. :-) :-) :-)

georgimilkov
08-22-2011, 15:06
Хубаво е да се шегуваш на чудж гръб,дано разбереш колко не си прав/а.Жив и здрав да си...

Rikity
08-22-2011, 15:06
след, като е в цикъл не може (май)

buzzzz
08-22-2011, 15:12
И на тебе да са ти живи и здрави тризнаците :D

Споко, брат, не е бременна :)

kalpazanka
08-22-2011, 15:13
МЦ регулирал ли се е? Кога се пада овулацията?

buzzzz
08-22-2011, 15:15
Защо го затрудняваш сега с такива термини... :razz: Дори и да е била в овулация, с 1 вкарване как ще забременее?

georgimilkov
08-22-2011, 15:18
1.16 миналия месец
2.22 днес
3.5-6 дни

buzzzz
08-22-2011, 15:22
оф пак съм аз, гошко :razz:
Викаш менструалния цикъл бил 5-6 дни? 8-)

georgimilkov
08-22-2011, 15:26
Който иска и приема темата на сериозно ,ще разбере какво съм писал и искал да кажа. :)
Не разбирам от женски работи и не ме е срам да си го призная.
Приятен ден на теб!

buzzzz
08-22-2011, 15:29
Гошко, като не разбираш от женски работи, къде си тръгнал секс да прайш? Ще ти го обясня много просто: Менструация е периодът обикновено от 5-6 дни, в който твоята приятелка кърви 8-) . Цикълът е периода от началото на една менструация до началото на друга. Capiche?

kalpazanka
08-22-2011, 15:30
Тръгнал да топи чушката, ама, като опре ножът до кокал, не разбирал...

Това 5-6 дни е менструацията, не месечния цикъл.

DragonLady
08-22-2011, 15:37
От едно вкарване и при положение че мацката е била в цикъл, не мисля, че е бременна.

georgimilkov
08-22-2011, 15:38
Окей наредихте ме.То и вие сигурно незнаете как работи двигателя и карбуратора ама карате коли ,ако имате книжки.Въпроса и темата са други колкото и да e,поне от модератора очаквах мнение което би помогнало и проявена любезност която да ме накара да остана след това като активен потребител в сайта ви,и да го препоръчам на приятели.Ако това ви е рекламната политика на сайта.. ае както и да е .. разбрахте ме :).Благодаря иначе за прояснението,но беше добре да успокоите приятелката ми чрез мненията си ,a не мен ,защото аз съм дъбоко уверен ,че не е станало нищо тревожно.Поне от женска солидарност можехте да го направите :)

bubblef93
08-22-2011, 15:42
спокойно не е :)

kalpazanka
08-22-2011, 15:47
georgimilkov, нито кола имам, нито книжка. Нито имам навика да говоря наизуст. Сори, ама няма да кажа да я успокоиш, преди да съм сметнала овулация.

Най-малкото след тази тема следващият път ще знаеш как се смята, а защо да не обясниш и на приятелката ти /която всъщност е логично да е по-веща от теб в тези неща/ ;)

georgimilkov
08-22-2011, 15:54
Ами окей..дойдохме си на думата.Последният и цикъл започна на 10ти миналия месец ,и свърши на 16.Този месец и дойде на 18.Днес е 5ти ден.Ако нещо още трябва да напиша -> попитай!

kalpazanka
08-22-2011, 16:01
Не е в овулация. Споко.
Обаче й предай, че има друго притеснително, а именно, че месечният й цикъл е 38 дни. Нека се прегледа при гинеколог.

georgimilkov
08-22-2011, 16:07
Благодаря,ще и предам.Тоест няма нужда да се притеснява (за бременност)?

kalpazanka
08-22-2011, 16:09
Благодаря,ще и предам.Тоест няма нужда да се притеснява (за бременност)?
Конкретно за бременност да не се тревожи.

fenkaaa
08-22-2011, 16:39
след, като е в цикъл не може (май)

и аз така съм чувала ;)

jonib
08-22-2011, 21:09
Аз не мога да разбера,след като този форум и раздел са НАЙ-точното място в българското и-нет пространство където хората могат да зададат въпроси от този тип и вместо да отговорите любезно(айде 1-2 ма да се пошегуват-ок,или ако се вижда,че темата е тролска разбирам да се подигравате) а още повече,че модераторите ако са компетентни по въпроса би трябвало да помогнат.И това,което го казвате - като не разбираш,защо правиш секс,мисля,че жената трябва да си следи овулацията,ако момичето с което сте не си е изчислило овулацията това прави ли ви некомпетентен?

Без лоши чувства,не искам спорове,казах каквото имам да казвам

08-22-2011, 21:17
Аз не мога да разбера,след като този форум и раздел са НАЙ-точното място в българското и-нет пространство където хората могат да зададат въпроси от този тип и вместо да отговорите любезно(айде 1-2 ма да се пошегуват-ок,или ако се вижда,че темата е тролска разбирам да се подигравате) а още повече,че модераторите ако са компетентни по въпроса би трябвало да помогнат.И това,което го казвате - като не разбираш,защо правиш секс,мисля,че жената трябва да си следи овулацията,ако момичето с което сте не си е изчислило овулацията това прави ли ви некомпетентен?

Без лоши чувства,не искам спорове,казах каквото имам да казвам
Ами порпинцип, когато тръгнеш да правиш секс поемаш отговорност за живота на другия, особено за живота на момичето. За жалост малко хора го разбират това и за тях секса е - ръгаш изкарваш, кефо голем, ама после опира ножа до кокъла и разбираш всъщност колко много не знаеш за секса.
Та, като тръгнете да правите секс, мили деца, имайте превид:
-презервативи
-противозачатъчни
-какво е овулация?
-как се изчислява овулация?
-какво е менструация?
-какво е менсруален цикъл? (МЦ)
-какво е бременност и какви са й симптомите?
-кога най-рано може да се направи тет за бременност?
-и най-важното Хората в някакъв форум НЕ СА онлайн тест за бременност.
По темата- мацката едва ли е бременна, но нещата по-горе е хубаво да ги знае! Има ги в една важна тема по-нагоре. За жалост никой не си прави труда да я чете и пускат абсурдни теми като подивели. :?

Anja
08-23-2011, 07:58
Авторът никъде не каза, че е свършил...?!? :shock:

elf4ety
08-23-2011, 16:02
Не надали- с моя приятел това преди го правехме редовно и не е имало проблеми... :)

Maaggiiee
08-23-2011, 16:08
Гошко, като не разбираш от женски работи, къде си тръгнал секс да прайш? Ще ти го обясня много просто: Менструация е периодът обикновено от 5-6 дни, в който твоята приятелка кърви 8-) . Цикълът е периода от началото на една менструация до началото на друга. Capiche? :razz: Разбихте ме от смях хора.Ти нормален ли си Гоше вкарал го един път и каква е вероятността- 0% спи спокойно. 8-)

XaXi
08-24-2011, 12:47
Авторът никъде не каза, че е свършил...?!? :shock: