View Full Version : Секс без кондом?
Altamira
08-22-2011, 16:37
Сигурно има поне хиляда такива теми, но, уви, и аз направих белята и да ви питам - с гаджето ми правихме секс с презерватив, той свърши, махна го, изкъпахме се хубаво, но после по някое време се заиграхме и той ми го вкара известно количество пъти, обаче този път без кондом. той не свърши, проверяваше през минута-две дали няма сперма и накрая се измих много старателно, обаче ме е страх, а овулацията ми трябва да е след около 3 дена. уместно ли е утре да си направя тест за бременност и има ли шанс да съм забременяла?
SisiStrange
08-22-2011, 16:41
Направи си след седмица (след толкова мисля, че беше surecheck). Иначе по написаното се съмнявам да е станало нещо, но за всеки случай провери.
Altamira
08-22-2011, 16:47
според различните овулационни календари ми се падат, че днес съм била или че ще ми е след няколко дена...
kalpazanka
08-22-2011, 16:50
^Може да ти отбелязват фертилните дни. Овулацията не е повече от 24 часа.
Няма смисъл да правиш тест сега.
момиче на 19-ти направи тема,че тъкмо си го направила с приятеля си ..
Няма и 3 дни и вече пускаш тема "секс без презерватив " а.к.а бременна ли съм ?!
Altamira
08-22-2011, 16:54
за съжаление сме нимфомани :(
Eclipsercho
08-22-2011, 17:05
Като сте, ще ползвате презервативи или ще гледате бебе.
По избор.
wankata7
08-22-2011, 17:05
Тека е :grin:
А по темата неми се вярва но от опит глава не боли !
Като сте, ще ползвате презервативи или ще гледате бебе.
По избор.
Препоръчвам противозачатъчни,ако сте моногамни.
kalpazanka
08-22-2011, 17:17
Като стана въпрос за противозачатъчни- на колко години си?
Altamira
08-22-2011, 17:19
не след дълго навършвам 17, ама няма как да ми изпишат, понеже не съм пълнолетна
DragonLady
08-22-2011, 17:27
Има как, но не знам дали няма да искат разрешение на родител.
kalpazanka
08-22-2011, 17:31
Има как, но не знам дали няма да искат разрешение на родител.
Нали е непълнолетна. :D Ако е по здравна каса, някой от техните трябва да се подпише на амбулаторния лист при джипито и после на амбулаторния лист от специалиста. А на тази крехка възраст има голяма вероятност родителските тела да не са наясно, че милата им щерка вече далеч не е девица и светица :lol: и да не се стигне до гинеколог въобще.
Правете секс с ПРЕЗЕРВАТИВ. Направи си един тест да ти е мирна главицата.Ако е отрицателен - ползвай нататък ВИНАГИ. Не вярвам да е положителен,но ако е ... ще се научите да се пазите и как се бутат колички .
Altamira
08-22-2011, 17:51
въпросът ми беше дали е уместно утре да си направя въпросния тест, иначе съвест вече имам. и урок получих...
SisiStrange
08-22-2011, 17:55
Няма да отчете утре.
Отчита най-рано след седмица, а някои тестове даже 14 дни след половия акт.
SummerRain
08-22-2011, 18:28
Тест се прави 14 дни след рисковия полов акт или на първия ден от закъснението.
Представям си какъв секс сте правили, да си вади няколко пъти члена по време на секс и да проверява има ли сперма :?
Altamira
08-22-2011, 18:30
то това, второто, не беше секс :D
точно затова, че си изваждаше члена
ама знам ли...
Aaa...ok. Не си бременна.
Не те ли продадохме 3 пъти девствена, теб? :-o
Да, мисля че сводничката НомНомНом свърши тази работа :?
SisiStrange
08-22-2011, 19:21
много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
Нали ти писахме преди това защо нищо ти няма. То не можеш да си на 100% де, но никой нищо сигурно не може да каже преди теста за бременност.
kalpazanka
08-23-2011, 06:11
Изтрих помията извън темата. Постарайте се да не минавам оттук втори път!
glezan4e
08-23-2011, 21:10
Млада госпожице, не знам дали си нимфоманка, но явно не си много запозната. Ето ти няколко съвета:
Щом имаш желание за повече секс - пази се по-старателно (внимавай с този свой приятел - щом му се налага да го вади, за да види дали има сперма, явно не е сигурен, че ще усети кулминацията навреме);
Щом момчето не е свършило в теб, то шансът да забременееш е по-малък от 0.0001%;
Тест за бременност се прави най-малко 7 дни след евентуалното зачеване - иначе просто не може да си сигурна, че отчетеният резултат е правилен;
Не се шашкай толкова, имай предвид, че ако се филмираш/изнервиш/вманиачиш това ще се отрази на цикълът ти и много вероятно е да ти закъсне и тогава вече ще полудееш..знам го от личен опит :D
Хайде сега по-спокойно и мисли преди да яхнеш приятеля си отново - премисли шансовете за забременяване, начините да се предпазиш и т.н.
Млада госпожице, не знам дали си нимфоманка, но явно не си много запозната. Ето ти няколко съвета:
Щом имаш желание за повече секс - пази се по-старателно (внимавай с този свой приятел - щом му се налага да го вади, за да види дали има сперма, явно не е сигурен, че ще усети кулминацията навреме);
Щом момчето не е свършило в теб, то шансът да забременееш е по-малък от 0.0001%; ГЛУПОСТИИИИ
Тест за бременност се прави най-малко 7 дни след евентуалното зачеване - иначе просто не може да си сигурна, че отчетеният резултат е правилен; ГЛУПОСТИИ
1.Не ме карай да ти пращам темата с цитатите на майки забременяли от предеякулационна течност (демек без мъжа/момчето да е свършвало в тях) Аз лично мога да ти дам много примери,които познавам, включително родителите ми 8-)
2. Тест за бременност се прави НАЙ-РАНО 2 СЕДМИЦИ след половия акт! Пише го на кутийката даже!
glezan4e
08-23-2011, 21:28
Това, за забременяването без свършване.. ок, може и да се случва, нооо всичко си има изключения ;)
А относно тестовете за бременност, всеки път преди да си купя питам фармацевтката дали може да отчете правилно след 7-мия ден - всеки път ми казват, че може.. генекологът ми също ми е казвал, че са надеждни и след 7-мия ден :)
Eclipsercho
08-23-2011, 21:30
theeye770 за пореден път закопа неверниците :smt007
Това, за забременяването без свършване.. ок, може и да се случва, нооо всичко си има изключения ;)
А относно тестовете за бременност, всеки път преди да си купя питам фармацевтката дали може да отчете правилно след 7-мия ден - всеки път ми казват, че може.. генекологът ми също ми е казвал, че са надеждни и след 7-мия ден :)
Да, ама не са. На кутийката си пише с червени буквички "отчитa от 14 ден ИЛИ след 1вия ден от закъснението" това определено не е след 1 седмица. А и на фармацевти не вярвай, те си вършат работата-продават си продуктите.
Eclipsercho, cине мой, това ми е работата (като друга си нямам ;Д) :smt007
glezan4e
08-23-2011, 21:39
не смяташ ли, че ако съм решила да си взема тест, ще го направя - без значение кога точно ще го използвам.. още повече пак казвам, че това ми е потвърдено от генеколог ::)
Eclipsercho
08-23-2011, 21:45
генеколог ::)
Такова животно нЕма. :?
не смяташ ли, че ако съм решила да си взема тест, ще го направя - без значение кога точно ще го използвам.. още повече пак казвам, че това ми е потвърдено от генеколог ::)
аз за такова нещо като гЕнеколог не съм чувала.. То може и от Дедо Боже да ти е потвърдено, ама хората, които са го изобретили тоя тест си знаят най-добре.
Имаше едни престо, които отчитаха след 1 седмица. 4 теста си направих е така за майтапа преди няколко години (те и без тфа са по 2 в кутийка), 3 пъти са ми излизали положителни, а бях девствена. Така че ти ми кажи колко са надеждни тестовете след 1 седмица.
glezan4e
08-23-2011, 21:49
извинявам се за правописната грешка.. не мисля да споря повече с теб, тъй като е ненужно, спориш за нещо, за което явно не си се допитала до специалист - твоя работа
Eclipsercho
08-23-2011, 21:51
извинявам се за правописната грешка.. не мисля да споря повече с теб, тъй като е ненужно, спориш за нещо, за което явно не си се допитала до специалист - твоя работа
Личен опит > приказки от КОЙТО И ДА Е.
You feel me?
Личен опит > приказки от КОЙТО И ДА Е.
You feel me?
Тфа щях да кажа и аз.
До специалист може и да не съм се допитвала, ама сама съм си патила, заради такива "компетентни"като тебе. Само че в мъжки род.