Влез

View Full Version : Проблем във връзката ми.

PinkiSkinheda
08-23-2011, 00:03
Не мислех, че някога ще ми се наложи да пиша по форуми за такива неща, но честно казано днес се регистрирах, за да съм застрахован, ако получа обаждането, което получих, но нека започна от начало...

Аз съм от една от най-мразените и харесвани субкултури, съответно разни мацки ми се лепят...Някои под предтекст да ми пипнат кубинките, други пък да съм ги татуирал или да им правя разни пиърси..Въобще позьорска работа, но не обръщам внимание.

Една вечер бях с компанията на НДК, запиваме си ние, лъскаме си (кубинките, не половите органи) и се чешем по бръснатите тиквички и изведнъж се чуват крясъци от подлезът на "Амор", чу се следният диалог:
-Пичка ти майчина, тъпа путка разби ми новият нос и ми съсипа дрехите, дето струват повече от теб!
-(с глас прегракнал от пушене и пиене) Я се еби в гъз набързо!

Тичам веднага да видя какво става и пиша от телефона в един друг форум какво се случва и веднага скачам в боя. Женско, мъжко все в гъз. От там изяждам една кубинка в зъбките и падат двечки. Докато се осъзнах кой какво и от къде гледам над мен една..Нимфа. )))

Беше с бръсната глава, кубинки (15ки, лъснати), двулитровка в едната ръка и бокс в другата. Татуси, пиърси всичко точно.Набързо се изтупах и се представих, запознахме се и отидохме в наркоманската да поркаме.

Т'ва момиче жулеше тия бири, като кенеф диария. Златна беше.
Взехме се набързо в храстите, муш-гуш и кой от където.

Сподели ми, че си била лепнала спин, аз й викам "И на мен ми се спи, ама ела пред това да ти покажа тука нещо" и се разходихме общо взето.

На следващият ден се засякохме случайно и пак секс, секс о-ле-лей, бабо! Т'ва беше цифра шантавото чукане... Като по план.

И така още няколко пъти, докато не осъзнах, че съм влюбен в нея.
Пък ние сме си хора на възраст и не върви да й предложа да се загаджим (не "загащим", а "загаджим") и си викам ся к'во ще правя... И реших да пиша тук.

Тя преди малко ми звъня и ми вика "Кенеф, кога ще поркаме?" и аз не знам какво да й кажа.

Предварително благодаря!

kyon
08-23-2011, 00:11
Такова момиче едва ли ще иска да се обвързва.
Намери си друго момиче докато не си хлътнал много.

Luidgie
08-23-2011, 00:15
Такова момиче определено си заслужава! Вкрайна сметка вие сте сродни души! Обичате се! Тя може да е малко отдръпната, но това е само началото на едно прекрасно приятелство, гаджосване. Вкрайна сметка, колко бръснати, татуирани и алкохолизирани дами има в София? грабвай шанса! Неможеш да я оставиш!

PinkiSkinheda
08-23-2011, 00:21
Но сега разбирам, че има няква болест и тъмно зло минало..Де да знам, то и аз не съм стока, ама к'ви ли деца ще имаме, ако станат нещата. :?

kyon
08-23-2011, 00:24
Но сега разбирам, че има няква болест и тъмно зло минало..Де да знам, то и аз не съм стока, ама к'ви ли деца ще имаме, ако станат нещата. :?
Ти още не си с нея за деца мислиш :lol:
Иначе много готини..
http://prikachi.com/images/69/3727069P.jpg :oops:

Luidgie
08-23-2011, 00:25
Една болест и едно злокобно минало ли ще те спрът? Може да не е способна да има деца, тогава ще си осиновите, и те ще бъдат по вкуса на двама ви. Давай хващай я и не я пускай! Това е истинска любов! Тя е спала с теб, макар и да е видяла пълният ти погром! Това е жената за теб!

sokokoko
08-23-2011, 00:44
Трябваше да се постараеш още малко с историята.

8)

ShtrudeL
08-23-2011, 00:52
Душичке, т'ва можеш да го пробваш за лично творчество.
Не на мене тея.