View Full Version : Родителите ми ;хххххх
xXxBabbyxXx
08-23-2011, 08:55
Родителите ми не ме пускат почти никъде .. ;хх което определено много ме дразни !
Примерно искам да ходя днес с приятели на плаж и казвам на майка ми ; може ли да отида на плаж еди къде си с еди кой си // става въпрос за 15 МОМИЧЕТА // и тя ми го тръсна едно НЕ ! ;ххххх
Не знам даже как ме пуснаха на концерта на фнтв.. молих им сее тва онва и накрая по чудо ме пуснаха ;хххххххх прибрах се и ми съобщиха най-тържествено, че нямало да се повтори, ЗАЩОТО СЕ БИЛИ ПРЕТЕСНИЛИ .. ТА АЗ ИМ СА ОБАЖДАХ НА ВСЕКИ 20 МИНУТИ !
Знам, че трябва да поговоря с тях, но в момента в който почна да им обеснявам къде искам да отида и да им казвам всички плюсове чувам едно ОГРОМНО НЕЕЕЕЕЕ ! ;ХХ :( :-x Не искам да сакарам с тях, но на там отива... смятам, че съм достатъчно голяма, за да ме пуснат примерно на плаж след като набор 2000 ходи на плаж аз съм 97 и не ме пускат ;хххх :shock: :(
Специално за плажа е напълно нормално да се притесняват,защото в днешно време си е много опасно.Спасителите спят по цял ден,а подводните течения са много опасни.Да не говорим и че има разни кретени,които я ще те дръпнат докато плуваш,я ще те натиснат надолу във водата (например) и като нищо може да се случи беля.Освен това сте само момичета,а като знам к'ви навлеци има по плажовете ... Защо не им кажеш,например,че ще има и някой по-голям с вас за да са спокойни :)
В момента съм на 20 години и до ден днешен нашите са по-спокойни ако знаят,че излизам с момче/та,а не само с момичета :)
xXxBabbyxXx
08-23-2011, 09:07
Проблема е, че не искам да ги лъжа за по-възрастния човек, а и не искам да ми се натресът ! Мне мога да плувам ;д аз отивам плацикам се с приятелките ми на плиткото т.е до 2 метра макс .. ходила съм няколко пъти на плаж и са го приемали добре .. :) Навлеци ;дд емм до сега никой не ни е закачал, а и по плажовете се срещаме с повечето си познати и нямаме проблеми.. лично мен никой не ме е потапял или нещо такова, може би защото съм предупредила всички, че не умея да плувам .. :oops: Ние искахме да ходим в Ленинград Пловдив .. там съм чувала,че спасители има на всичките 6 басейна и уж си вършили работата, но кой знае .. :?
Еее аз обяснявах за морето до ся 8-)
Там всички тия неща се срещат редовно,по мои наблюдения :)
Амиии поговори с тях,питай ги,защо са толкова против и като ти отговорят им обясни как стоят нещата :)
schhhhhhh
08-23-2011, 11:32
Не си чак толкова голяма, колкото си мислиш и е нормално вашите да се притесняват и да не те пускат навсякъде и по всяко време. Тва, че има родители, които си пускат 11-годишните хлапета да скитосват по цял ден града въобще не е похвално и за завиждане, така че не се ядосвай за това, че твоите родители просто за загрижени за теб.
П.П. В Ленинград харабия спасителите си вършат работата, така че като ходиш на плаж според мен там е най-айляк :) :)
SmilezZz
08-23-2011, 13:31
Не си чак толкова голяма,че да знаеш къде и какви опасности дебнат,че и да се предпазиш. Просто... Нормално е да се притесняват за теб и най-вероятно ,заради това го правят.
Runaway11
08-23-2011, 14:11
Добре защо само и повтаряте, че не е достатъчно голяма? Това всичко опира до какви родители имаш. Като цяло трябва да ги накараш да ти се доверяват! Няма да стане бързо, но занапред ще ти имат доверие. Например винаги им обяснявай къде ще ходиш..към колко г/д да те чакат, с кои хора ще ходиш и тн и когато ти кажат примерно да не правиш еди какво си просто да се успокоиш и да кажеш "добре". Така е с някои родители..ако това не стане просто ги попитай какво толкова против имат това твое излизане и че се чувстваш обидена от това, че ти нямат доверие 8-)
ПП Не мога да ти помогна кой знае колко, защото нямам такъв пробмлем, но на моменти и нашите са се държали така и не са ме пускали дори на 20 крачки да спя у едно момиче...обаче след два три месеца мнението им се промени..така чее 8-)
Божей ! Ти си 97-сми набор ? За много голяма ли се мислиш ?
Извинявай , но родителите ти са напълно прави . Знаеш ли какви педофили , изнасилвачи , наркомани и алкохолици има навсякъде ? Добре разбирам , искаш малко свобода , просто поговори с тях , кажи им , че си вече тийн ( би трябвало да го знаят ) :D . Питай ги , за какво толкова не ти дават да излизаш и да ходиш на море. Но пък те са загрижени за теб и поне малко се радвай , че се грижат за теб и , че не искат да те загубят.Винаги им казвай къде ще ходиш , с кой ще ходиш ( дай им номера поне на една твоя приятелка , ако случайно нямат връзка с теб ) и така би трябвало да стане : )) Късмет ! :-)
Runaway11
08-23-2011, 14:32
[i]Божей ! Ти си 97-сми набор ? За много голяма ли се мислиш ?
Извинявай , но родителите ти са напълно прави . Знаеш ли какви педофили , изнасилвачи , наркомани и алкохолици има навсякъде ?
Това се отнася и за 15, 16 и 17 годишните, това не означава, че не трябва да излиза и да си виси у тях!
buXti4Ka
08-23-2011, 14:44
Естествено повечето родители се притесняват,съвсем нормално е това.
За да не те пускат никъде или мноооого се притесняват,или ти нямат доветие.Разбери кое от двете е.Ако се притесняват им обясни деликатно,че ти се иска малко свобода.Ако пък ти нямат доверие се постарай и си го спечели..
Успех!
[i]Божей ! Ти си 97-сми набор ? За много голяма ли се мислиш ?
Извинявай , но родителите ти са напълно прави . Знаеш ли какви педофили , изнасилвачи , наркомани и алкохолици има навсякъде ?
Това се отнася и за 15, 16 и 17 годишните, това не означава, че не трябва да излиза и да си виси у тях!
Пхх , случайно да съм казала да не излиза , можеше първо да прочетеш цялото ми мнение , а после да коментираш :))
Anesha17
08-23-2011, 16:09
Божей ! Ти си 97-сми набор ? За много голяма ли се мислиш ?
Подкрепям.
someonerandom
08-23-2011, 18:28
до 2 метра макс ..
не умея да плувам .. :
Аз още осмислям тая част 8-)
А идвало ли ти е на ума наистина да вземете да вземете някой по-голям с вас?И не за пред вашите,а наистина да помогне,ако има нужда?Защото,без да се обиждаш,както сте
15 МОМИЧЕТА съм 99% сигурен,че като се появят трима пияни идиота отнякъде и започнат да ви говорят глупости ще седите и ще гледате уплашено.
Набор 97,казваш че не можеш да плуваш и се оплакваш,че не те пускат!
Е и аз да имах едно дете на 13-14 години в твоето положение,и аз нямаше да го пускам само.. такамоли на плаж само с момичета :x
Ти си 97 и се мислиш за голямата работа... Да се караш в вашите :shock: повярвай ми направиш ли го това сигурно ще ходиш само на училище (в смисъл това ще ти е излизането)
Това за плажа наистина е малко гадно но пък преди 2 дена едно момче се удави (а баща му е бил при него) нормално е родителите ти да се притесняват за теб, та ти си 97 какво очакваш...
LeprikonA
08-24-2011, 11:58
ходенето по дъното на 2та метра сигурно е маса яко нещо :D
ии да 97 се извъдихте баси големите същества - как може да не те пускат!? кощунство! :shock:
hxahxah awe q lqgai da spish i vikni mama da te zavie i celune za leka nosht kvo pishesh tuka