View Full Version : Менструация
georgimilkov
08-23-2011, 15:42
Имам един въпрос,и давам направо към него.Когато жената е в менструация,тя кърви няколко дни ,а след това има една течност която е не точно кръв,а нещо малко по тъмно.Кога се счита края на една меструация ,тоест периода в който уж жената не може да забременее и когато неоплодената яйцеклетка се отделя?.Когато спре да тече кръвта и започне онази другата течност се счита за край,или когато и другата течност спре?
Когато всичко спре, настъпва краят на менструацията... или на нещо друго, да не задълбавам...
georgimilkov
08-23-2011, 16:00
Тоест когато всичко което тече спре,включително и тази течност.До преди това се смята ,че е в цикъл ?
Да, докато всичко спре... ама всичко!!!
bubblef93
08-23-2011, 16:10
+1
Eclipsercho
08-23-2011, 16:51
Дори мъзгата? :(
Плюс мозъчната дейност :|
Eclipsercho
08-23-2011, 16:54
Плюс мозъчната дейност :|
:(
Biskfitka
08-23-2011, 16:56
То в това си течение пак има кръв...
Мъзгата мисля, че при други обстоятелства се получава, но виж - тя не е добре да спира, даже никак не е добре...
П.П.: Заключете темата... :-D :-|
Eclipsercho
08-23-2011, 17:05
Мъзгата мисля, че при други обстоятелства се получава, но виж - тя не е добре да спира, даже никак не е добре...
Верно ли :shock:
Айде верно лок, че ще става мазало. 8-)
Защо го наричате мъзга :D Звучи като нещо слузесто и зелено..и... ГнЪсно..Въх.. :?