PDA

View Full Version : Овулация и предеякулационна течност

DragonLady
08-23-2011, 17:36
Привет. Не вярвах, че ще пусна и аз тема тип бременна ли съм ама.... на ирония на съдбата. Както ида е давам по същество.
Правих секс без презерватив ( знам, че ме нахокате яко, попринцип винаги го правя със ама ... изключения стават ), той не е свършвал в мен, но съм в овулация ... ( да знам колко е глупава постъпката ми ) и се притеснявам от тая проклета предеякулационна течност .... знам колко е малък шанса ама ... просто искам да чуя мненията ви.

пс пиша от акаунта на сестра ми, ама си забравих паса, а не ми се занимава с прати на мейла и тн.

Eclipsercho
08-23-2011, 19:46
Кофти е, щом си била в овулация..
Ако много се притесняваш - Ескапел.

Ако пък ли не - тест, когато му е времето.

DragonLady
08-23-2011, 19:49
Ескапела като знам какви последици има ... не ми се ще да го пия при положение че не съм 100% сиг, че е станал гафа. Въпреки, че една бременност си е много по голяма бреебавка от него.

Anichkaxxwee
08-23-2011, 19:50
Купи си тест за бременност

DragonLady
08-23-2011, 19:52
Е той теста отчита чак 1 сед след акта...

granger
08-23-2011, 20:07
Щом си била в овулация и сама знаеш ,че има шанс. Изчакай 14 дни и направи тест . Бебетата не стават толкова лесно ... има доста хора с репродуктивни проблеми и двойки ,които дъълго се опитват да имат челяд, но не успяват. Почакай и ще видиш. Може и на гинеколог да идеш,даже е препоръчително :)

08-23-2011, 20:25
Е той теста отчита чак 1 сед след акта...
Даже 2 седмици след акта. Ти си решаваш дали да го пиеш или не..Други начини няма.

NomNomNom
08-23-2011, 20:33
Бах, аз трябва да съм всеки месец бременна значи.
Иначе, ескапел веднъж пих ( ох, сега ми го припомнихте и трябва отново да си го върна тъпкано ) и нямаше никакви странични ефекти.
Не знам от какво всички се оплакват.

08-23-2011, 20:50
Бах, аз трябва да съм всеки месец бременна значи.
Иначе, ескапел веднъж пих ( ох, сега ми го припомнихте и трябва отново да си го върна тъпкано ) и нямаше никакви странични ефекти.
Не знам от какво всички се оплакват.
и аз така..

smiLexaga1n
08-23-2011, 21:15
При всички случаи има вероятност, малка, но я има.. Можеш да си направиш тест, но той не би отчел на 100 % вярно. Най-добрия вариант сякаш си е ескапел. :-o

glezan4e
08-23-2011, 21:21
Спокойно..както казаха и по-горе, бебетата не стават толкова лесно..знам, че се притесняваш - аз съм същата паника и пак ти казвам - споко.. колко пъти съм го правила така и няма гафове ;)

Eclipsercho
08-23-2011, 21:32
Каквото и да ти говорят, ако стане белята - ти ще гледаш детето, не те. На чужд гъз и сто тояги са малко..

glezan4e
08-23-2011, 21:35
Каквото и да ти говорят, ако стане белята - ти ще гледаш детето, не те. На чужд "задни части" и сто тояги са малко..

много ясно е, че тя ще си гледа детето..не това е причината да й кажа да е спокойна - притеснението няма да й помогне

Eclipsercho
08-23-2011, 21:38
Каквото и да ти говорят, ако стане белята - ти ще гледаш детето, не те. На чужд "задни части" и сто тояги са малко..

много ясно е, че тя ще си гледа детето..не това е причината да й кажа да е спокойна - притеснението няма да й помогне

И бременност, 'щот се е успокоила и не е направила нищо по въпроса няма да й помогне.

08-23-2011, 21:40
Не знам как трябва да я успокои "щом се притесняваш-след 14 дни си направи тест". Ми ..тя от това се притеснява, че след 14 дни тоя тест ще е положителен и ко ше праи? Ще дундурка бебе.
По-добре да пие хапче-може да й се объркат хормоните, може да и бъде лошо няколко дена, ама какво са тия "мъки и неволи" пред това да стане непълнолетна майка!

glezan4e
08-23-2011, 21:43
При минимална възможност за бременност, според мен, няма нужда да се пие Ескапел - все пак това хапченце не е никак здравословно

Eclipsercho
08-23-2011, 21:46
Ок, ок, ок - бебето е по-полезно от Ескапел.

(bow)

08-23-2011, 21:48
При минимална възможност за бременност, според мен, няма нужда да се пие Ескапел - все пак това хапченце не е никак здравословно
А по-здравословно ли е да послушаш някаква "опитна" в някакъв форум и след 9 месеца да раждаш бебе!?

08-23-2011, 21:50
Само да те питам, глезанке, някога забременявала ли си, като толкова ги знаеш тестовете?

DragonLady
08-23-2011, 22:27
theeye770 пълнолетна съм, но ми е рано за деца.
Говорих с мой приятелки, които редовно го правят без ( хич не им пука овулация или не ) и мнението им беше, че ако ставаше толкова лесно са щели да бъдат с по повече деца от циганките :D т.е да ми е мирна главата, че не е станал фала, щом не е свършил в мен.

08-23-2011, 22:34
theeye770 пълнолетна съм, но ми е рано за деца.
Говорих с мой приятелки, които редовно го правят без ( хич не им пука овулация или не ) и мнението им беше, че ако ставаше толкова лесно са щели да бъдат с по повече деца от циганките :D т.е да ми е мирна главата, че не е станал фала, щом не е свършил в мен.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=200811
само го погледни това
+ давам ти пример и от личен опит
+ пример - така съм се появила аз
+ пример - за малко щеше и най-добрата ми приятелка да ми роди племенничка
не се доверявай, на това че някакви си хора просто са извадили късмет!
То и в тая тема дето ти я пратих си го и пише накрая.

Това че някоя го е практикувала с години и не е забременяла, не означава, че на ТЕБ няма да ти се случи.

Всеки организъм е различен, при някои бебето става като че ли "от въздуха", при други - не.

ccdesigns
08-23-2011, 23:10
Стига с тва бебе, че ми идва да ви тегля една дълга на всички бебета в тоя форум. Шансът е по-малък от 1%, а вие все говорите за бебета. Хората опитват с месеци да имат бебе, а тя тука от една кирлива предеякулационна течност ще се притеснява. Да, шанс има, ама и едната и другата страна са на 100% сигурни. Това ме издразни много. Едната е сигурна, че няма да има, другата е сигурна, че ще има. Ми да си пие ескапела и да става зомби бе деба. Правилно го беше казал някой преди време "Едно време ядохме Харибо, сега нещо Ескапелът е нашумял". Солете ме колкото искате, понеже съм сигурен, че ще има негативни коментари и от едната и от другата страна, ама се държите като малки деца и сте толкова сигурни в нещо толкова несигурно...

Eclipsercho
08-23-2011, 23:14
ccdesigns, добре бе, братле.

Кое е по-добре?

Да пие мразения от теб Ескапел и да няма бебе.

Или.

Да не пие, да направи тест след време, да има шанс да се окаже положителен и да трябва нежелано бебе/аборт.

Обясни ми.

ccdesigns
08-23-2011, 23:18
Не че е толкова мразеният ескапел, просто не трябва "да се яде като харибо" :) Да не говорим, че не е 1-2лв. Просто всички хора, които имат деца се мъчат по няколко месеца, а тук заради един гаф от предеякулационна течност да пие ескапел? И ти си прав... до някъде. Но само до някъде. Все пак накрая тя си решава, но не мисля, че има смисъл да го прави. Едно е да се беше скъсал презерватив, друго е дори да не е свършил в нея.

08-23-2011, 23:20
Е никой не го яде като харибо. Случило се е веднъж, пиеш го веднъж - оттам нататък ти е като обица на ухото и харчиш пари за кондоми, не за ескапели. Само че доста малко хора го разбират по тоя начин и пият днеска ескапел, пият утре.. други ден пак без презерватив- пак пият.. Абе.. Майтап гоУЕМ :grin:
Но в случая това е най-добрия вариянт. Не трябва да се рискува с човешкия живот. А и ЕДИН ескапел няма да те убие. Докато едно бебе може да ти съсипе целия живот. Или един аборт..Зависи.

Eclipsercho
08-23-2011, 23:21
Защо да е толкова "мизерна" предеякулационната течност?

Както стана ясно по-горе, theeye770 е резултат точно от това.

Do i need to say anything else?

08-23-2011, 23:22
Защо да е толкова "мизерна" предеякулационната течност?

Както стана ясно по-горе, theeye770 е резултат точно от това.

Do i need to say anything else?
Казано така прозвуча малко гадно... :D

Eclipsercho
08-23-2011, 23:23

Съжалявам, не е била това целта на поста ми. :( :-) :-)

08-23-2011, 23:25

Съжалявам, не е била това целта на поста ми. :( :-) :-)
Знам, знам :-)

bubblef93
08-24-2011, 04:07
по добре да пие веднъж хапчето и да даде 35 лв отколкото да даде сумата и пари за памперси дрехи колички и тем подобни
поне аз съм на тва мнение да хапчето е хормонална бомба но е по добре от това да дундурка дете :)

ThisIsMe
08-24-2011, 08:39
В предеякулационната течност се съдържат минимален брой сперматозоиди,които при налична овулация могат да оплодят яйцеклетката.Поради тази причина има възможност.Макар това на практика да се случва по-рядко,не е изключено да се случи при полов акт без предпазни средства.

08-24-2011, 08:50
по добре да пие веднъж хапчето и да даде 35 лв отколкото да даде сумата и пари за памперси дрехи колички и тем подобни
поне аз съм на тва мнение да хапчето е хормонална бомба но е по добре от това да дундурка дете :)
Точно това казваме и ние. Но тя си решава.

kalpazanka
08-24-2011, 09:20
На твое място бих дръпнала Ескапел.
Миналият август по това време бях в същата ситуация и не пожалих 25-те лева. Винаги съм била на мнение, че е по-лесно да се предотврати бременност, отколкото да се прекъсва.

glezan4e
08-24-2011, 09:24
Само да те питам, глезанке, някога забременявала ли си, като толкова ги знаеш тестовете?

не, миличка, не съм, но си правя тестове всеки месец поради лични съображения :)

08-24-2011, 09:43

не, миличка, не съм, но си правя тестове всеки месец поради лични съображения :)
А така. Преди няколко месеца и аз бях в същата ситуация като това момиче (почти). 10 дена по-късно си напрвих тест - отрицателен. След което ми закъсня, пак си направих тест и ми излезе положителен и си беше верен. Така че 1 седмица по-късно нищо няма да ти отчете. Пак ти казвам. На кутийката си го пише. Производителите най-добре си знаят кога им отчитат тестовете, не гинеколога ти!

BluesCat
08-24-2011, 11:52
Съгласна съм с Eclipsercho и theeye770 - по-добре да пие веднъж Ескапела и след това да си има едно наум, отколкото заради тая "кирлива" предекулационна течност да забременее и да дундурка дете или да прави аборт. :)

Altamira
08-24-2011, 14:10
добре дошла в клуба, скъпа.. вчера обърнах един ескапел и още нямам странични ефекти, ама знам ли...