View Full Version : Проблеми с възрастта .
freedomgirl159
08-23-2011, 23:06
Според васс ще има ли някакъв проблем в една връзка , ако примерно момичето е на 13/14 аа момчето 21/22 г. илии за любовта няма граници . :)
Senioritaaa
08-23-2011, 23:10
Ако и двамата са свестни хора и държат един на друг според мен не е толкова голям проблем...Освен, че за родителите на момичето едва ли ще е много приятно. :)
апфф... Не ми харесва на мен нещо... Не знам и защо :)
ccdesigns
08-23-2011, 23:11
Ахахаха, а в съседната тема пак всички против, тука сички "Любовта няма граници".
ДА, ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ Е.
Проблем е защото си пикла и излизаш, с предполага се, зрял човек. Обаче к'во знам аз, са на 12 години почвате да се чукате кат разгонени зайци!
ами виж сега.. всеки има различно виждане за нещата :) няма как да кажа че съм против,защото моя приятел е на 21 (почти) аз на 16.. заедно сме 10 месеца,сигyрна съм в чувствата мy.. ама вече разликата за която ти даваш пример са 7-8 години.. тва вече си е малко множко.. ако задаваш въпроса защото си в ситуация,сигурна ли си че си заслужава човека :?
jeezloxxy
08-23-2011, 23:14
Проблем е защото си пикла и излизаш, с предполага се, зрял човек. Обаче к'во знам аз, са на 12 години почвате да се чукате кат разгонени зайци!
freedomgirl159
08-23-2011, 23:18
ХОРА !! НЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА МЕН !! ПРОСТО МИ БЕШЕ ИНТЕРЕСНО ДА ВИДЯ КАК МИСЛИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС . !! :smt012
jeezloxxy
08-23-2011, 23:22
И ти казаХ какво мисля по този въпрос.
Да,проблем е.
Т'ва, че съм се изразила по този начин, неозначава, че говоря за твойта особа, драга.
ccdesigns
08-23-2011, 23:24
Ще ти дам един прост пример.
ПРОБЛЕМ е, ако момичето е на 13, а момчето на 20.
НЕ Е ПРОБЛЕМ, ако жената е на 23, а мъжът на 30.
"Защо?" ще попиташ веднага.
Защото една жена на 23 години мисли зряло. Сигурна е в чувствата си и не мисли с хормоните си. А мъжът на 30 също ще знае, че я обича, а не го прави само за секса. (както при първия пример)
В същото време едно момче на 20 години, което ходи с 13 годишна пикла е или педофил, или някакъв пълен задръстеняк, а момичето на 13г. е толкова лесно за манипулиране и съм сигурен, че до 14г. възраст, ако е още с него, ще се е проебало. В същото време е толкова сигурна, че го обича, а всъщност не знае колко се лъже и, че го прави само, за да се фука. А пък големия мъж на 20г. може да прави каквото си иска с момиченцето, точно защото тя толкова се залъгва и точно защото едно малко момиченце на 13 е толкова лесно за манипулиране.
Капиш?
freedomgirl159
08-23-2011, 23:29
Аз попитах въпрос , вие ме нападате ! :( Исках да разбера дали сте ЗА или ПРОТИВ . :)
ShtrudeL
08-23-2011, 23:29
Разбира се, че в любовта има граници. Пък някви му викат педофилия.
A Pedobear знаеш ли кой е ?!
freedomgirl159
08-23-2011, 23:49
Тва кво общо има ?? :?
Тва кво общо има ?? :?
Доста общи неща има... Та кой е Педобеър викаш?
Гнусно е. Аз съм на 21 и няма вариант да съм с момиче на 17, изключение ще е да се занимавам с момиче под 20, а пък камо ли на 14. Това си е чиста педофилия. Проблемът е емоционален, умствен и физически.
Да не говорим, че единият би трябвало да е зрял. А пък за да се занимава с момиче на 14, значи е най-големият олигофрен и тъпак сред 20-годишните... Аз лично познавам един такъв и не случайно всички му викаме К. Децата... :D И лафът е как зарибява момичетата - с детски бонбонки....
Гнусно е. Аз съм на 21 и няма вариант да съм с момиче на 17, изключение ще е да се занимавам с момиче под 20, а пък камо ли на 14. Това си е чиста педофилия. Проблемът е емоционален, умствен и физически.
Да не говорим, че единият би трябвало да е зрял. А пък за да се занимава с момиче на 14, значи е най-големият олигофрен и тъпак сред 20-годишните... Аз лично познавам един такъв и не случайно всички му викаме К. Децата... :D И лафът е как зарибява момичетата - с детски бонбонки....
До някъде си прав, но аз познавам двойка, която има голяма разлика в годините (момичето е на 15 а момчето на 20-23 [не съм сигурен]). Те са заедно около 2-3 години и се обичат и годините не им пречат :)
ccdesigns
08-24-2011, 00:21
До някъде си прав, но аз познавам двойка, която има голяма разлика в годините (момичето е на 15 а момчето на 20-23 [не съм сигурен]). Те са заедно около 2-3 години и се обичат и годините не им пречат :)
Значи момичето е тръгнало с него на 12-13? Сигурно на 14 вече се е ебала 10-15 пъти :D
Значи момичето е тръгнало с него на 12-13? Сигурно на 14 вече се е ебала 10-15 пъти :D
Е това вече е друг въпрос но мислиш в правилна посока :D
LeprikonA
08-24-2011, 09:10
против.. друг отговор точно за 12-13 годишни момиченца и 20 годишни отчаяни за ебане няма
marin4itu
08-24-2011, 09:18
Абе то на 13-14 години са недоразвити още, някои даже и менструация нямат, пък за цици да не говорим.. Какво би видяло едно 20-годишно момче в това? Ще й се радва как си играе на кукли ли? И ще се гушкат пред входа, че мама не дава на момата да иде по-далеч...
И аз съм против.. според мен един 20 годишен пич може да си намери много хубава и зряла приятелка на долу горе неговите години.. Повече от 5 години разлика при тая възраст на момичето наистина си е педофилия. (въпреки че познавам една на 15, а ходи с 35 годишен)
glezan4e
08-24-2011, 09:41
Против съм и ще ти кажа защо. Едно момиченце на 13 години е още дете, далеч е от реалната представа за любов, пък и какви общи интереси могат да имат двама с такава възрастова разлика на това ниво (13-21) - както казаха преди мен, друго е когато и двамата са над 20 (горе долу).
Просто не усетих как стана модерно да се сефтосвате на по 12-13 години :? и да това има общо, не вярвам момче на 20+ години да не си поиска секс от приятелката си, нужда си е и е съвсем нормално, но когато момичето е още детенце в началото на пубертета.. :-o
Това ми напомня на http://bouncer.nl/pic/1169.jpg :D
Ако момчето е зацъклило умствено още на 15-16тата си годишнина, няма проблем.
Не ми се вярва нормално момче на 21 да тръгне с дете на 13.
Колкото и 'зряло' да е момичето, пак няма да е достатъчно.
има да !възгледите ви за живота са различни,компаниите в които се движите,мечтите и целите ви,той ще мисли за работата си ,ти за училище,след 2-3 год ще иска семейство ,а за теб живота тепърва предстои!
Greennight
08-24-2011, 12:32
Прекалено е...Особено на тази възраст.
ccdesigns
08-24-2011, 13:12
И аз съм против.. според мен един 20 годишен пич може да си намери много хубава и зряла приятелка на долу горе неговите години.. Повече от 5 години разлика при тая възраст на момичето наистина си е педофилия. (въпреки че познавам една на 15, а ходи с 35 годишен педофил)
TheNewReligion
08-24-2011, 13:18
Разбира се, че в любовта има граници. Пък някви му викат педофилия.
http://www.pic4ever.com/images/4chsmu1.gif
Проблем е ако си недорасло момиченце(възраст 12-17 )с големи фантазии за ''истинска любов''.Иначе не намирам нищо лошо.Най-добрата ми приятелка е на 22 и от година е с мъж на 40 разведен с дете.И двамата са много щастливи заедно :)
Хах, хаха,хахахах!
С промяната порастването на човек, той започва да мисли по по-зрял начин. А хора на 12-13 и 21-22 няма да имат какво да си кажат... едно дете мисли съвсем различно от един възрастен... за каква връзка говорите изобщо!
А... аако пък евентуално има балъци на по 21-22 готови да имат нещо с дете, то тогава със сигурност нещо не им е наред.. най-малкото са педофили.. ;]
coolgirl556
08-24-2011, 13:50
Аз съм на 16 и момчето с което излизах преди беше на 24!
Но мисля че зависи много от хората , от начина на мислене на момичето ;)
Но мога да ти кажа, че това 21-22 годишно момче няма да иска нищо повече от секс с едно младо момиче :)
По принцип голямата разлика е проблем, поради различните желания на двамата участници във връзката.
По-малките не разбират някои неща, имат завишени очаквания, често са наивни и по този начин се появяват несъответствия в желанията на двамата индивиди.
Но, честно казано, това са теории, масови случаи и т.н. По-често връзките с голяма възрастова разлика не вървят.
Е, аз не се имам за човек от масата, и трябва да ти кажа, че момчето с което съм била най-щастлива е набор '89, а аз съм '93, това са 4 години разлика. Да, имахме проблеми и то главно заради моето държание, но ако човек помъдрее и се държи нормално, независимо че има голяма разлика, връзката може да бъде много красива и съдържателна. А и моите проблеми не бяха продиктувани от възрастта ми, а от някои други неща. Сега, на 18, пак си имам някои странности, които не могат да се обяснят с възрастта (напр., че съм малка), а по-скоро със съвсем отделни неща.
Така че БХ да ти е. Ако има разбирателство и гледане в една посока, годините наистина позагубват значението си. Независимо дали изглежда смешно или не някой по-голям да се занимава с някоя по-малка.
Същата тема я има в раздел 'секс'...
Иначе, ПРОТИВ...!
Да, да...
Дайте тая тема във всеки раздел.
Наистина за любовта граници няма, това че повечето 14,15годишни момичета са тъпи пикли, а момчетата по на 20+ до тях, са педофили, търсещи само секс, не значи, че няма изключения.
elysunny
08-24-2011, 17:55
хаха пикла си, амаа ако му духаш всичко ще е 6
freedomgirl159
08-24-2011, 22:12
Ама вие май не разбрахте че НЕ СТАВА ДУМА ЗА МЕН . Стана ми интересно и попитах !! :neutral: :smt017
rockstar1
08-25-2011, 08:14
На мен не ми допада това е педофилска работа НЕ :booooomb:
stefko1996
08-25-2011, 08:21
как момче на 21год може да хареса момиче на 13 някой да ми го обясни?
bloodyred
08-25-2011, 09:34
За да задаваш подобен въпрос и то във форум, явно в твоя случай няма как да стане. ;] Или най-много ще те .... и това е .. :)
chereshka7
08-25-2011, 12:06
Защото една жена на 23 години мисли зряло. Сигурна е в чувствата си и не мисли с хормоните си. А мъжът на 30 също ще знае, че я обича, а не го прави само за секса. (както при първия пример)
В същото време едно момче на 20 години, което ходи с 13 годишна пикла е или педофил, или някакъв пълен задръстеняк, а момичето на 13г. е толкова лесно за манипулиране и съм сигурен, че до 14г. възраст, ако е още с него, ще се е проебало. В същото време е толкова сигурна, че го обича, а всъщност не знае колко се лъже и, че го прави само, за да се фука. А пък големия мъж на 20г. може да прави каквото си иска с момиченцето, точно защото тя толкова се залъгва и точно защото едно малко момиченце на 13 е толкова лесно за манипулиране.
Капиш?
\:D/ \:D/ по абсолютно същия начин мисля и аз :)
agapiseme
08-25-2011, 12:23
Любовта няма граници.
Това вашето..е друго.
Един ден ще се обърнеш назад и ще се чудиш дали дори си го харесвала истински.
BlondeRebelion
08-25-2011, 20:11
Ако един МЪЖ на 21/22 се занимава с няква пикла на 13 първо той не е никакъв мъж ми същитият недорасъл лигльо като нея.Ако поне малко уважава себе си изобщо не би си и помислил да излиза със дечица. Пък и какво бъдеще има една такава връзка??? о.О
sasha_90
08-25-2011, 20:20
Разликата е приемлива,но ако момичето беше на 18,19 или 20 нямаше да е толкова видима.
В тзи ситуация-момичето тепърв й предстои да учи в гимназия,а момчето вече за семейство може да мисли.Просто разликата се забелязва.Аз ако бях на 12-13,не знам какво бих правила с 21-22 годишен батко.
againstyou
08-25-2011, 21:34
Капиш?
Евалата,съгласна съм за всичко.
EscapeTheWonder
08-29-2011, 01:35
Оф, айде дръжте се по цивилизовано ... Какви са тези мнения? Във всяко има думата "пикла" момичето каза, че не се отнася за нея! Като сте против, обяснете по нормален, човешки начин защо(не се отнася за всички) вместо да обиждате ...