PDA

View Full Version : Въпрос към обвързаните..

fenkaaa
08-23-2011, 23:37
Абе момчета и момичета,вашите как реагирват на това гаджето да спи у вас или вие у тях? Пускат ли ви, правят ли проблеми и т.н .. и съответно на колко сте години и колко време сте заедно :)

Питам,защото с приятеля ми сме заедно почти 10 месеца и кажи речи от 3 месеца (говорим за всяка вечер през това време) някъде спи в къщи.. просто работата му е на 10 мин от нас,а той живее на дрyгия край на града и дори понякога да искам да остана сама,не че ми пречи,напротив приятно ми е да си стои при мен,но съм едва на 16 и живея с родителите си.. a той на 20.. и като му кажа "що поне тая вечер не се прибереш" той ми казва " аз съм свикнал толкова време вече всяка вечер при теб да си те гушкам" и то ми става някакво гадно.. от няколко дена го няма вече това нещо ама взе пък мен да кара да спя в тях.. дори сега в момента пиша от там.Личи си че е свикнал всяка вечер да съм при него,както и аз ако зависи от мен да остане завинаги,но ми е неудобно някак си,заради нашите,не че толкова мрънкат,но и това се случва понякога.. при вас как е ?

NomNomNom
08-23-2011, 23:45
Аз ходя у тях по 3-4 дни в седмицата, защото сме в различни градове.
Предполагам, че никой няма нищо против, освен майка ми, на която й лиспвам и врънка да се прибирам постоянно. ( защото аз уча в София тъй или иначе, и с нея по-рядко се виждаме ).
У нас не мога да го взема, че е особено положението.

Cellmate
08-24-2011, 02:18
Спокойно, ще му омръзне. И на мен така ми писна и накрая си исках личното пространство все по-често. А и нека си го кажем направо - друго си е да се излегнеш като мастър на цялото легно, а не да се притесняваш да мръднеш (а и да няма накъде), за да не събудиш някого.

fenkaaa
08-24-2011, 02:32
Спокойно, ще му омръзне. И на мен така ми писна и накрая си исках личното пространство все по-често. А и нека си го кажем направо - друго си е да се излегнеш като мастър на цялото легно, а не да се притесняваш да мръднеш (а и да няма накъде), за да не събудиш някого.

Е да,от части е така :smt023

bubblef93
08-24-2011, 05:19
Ами с моя сме от 2 месеца заедно и живеем на 2та края на града когато вечер идва да се видим даже наще ми казват късно е ако иска да остане да спи вкъщи няма никакъв проблеми къде по нощите да се прибира :)

Аз съм на 18 а той на 19 :)

MaLkaTa_LaDy
08-24-2011, 05:47
Наще не ги разбирам. Когато те са в нас не ми позволяват да спи у нас, но когато ги няма - може. Приятно ми е като заспивам да е до мен, но това да се случва всяка вечер... Е все едно да се е пренесъл да живее у нас...

XTREMEFREERIDE
08-24-2011, 07:09
Аз съм почти на 17, а приятелят ми е на 19. Нашите не позволяват нито аз да спя в тях, нито той в нас, въпреки че сме заедно от 3 години и малко отгоре. За тях още е някак си неестествено. Аз съм преспивала в тях с предтекст, че ще спя у приятелка. Нашите са разбирали след това и не са ми правили проблем толкова за това, че съм спала в тях, колкото им е било кофти, че съм ги излъгала. И той е преспивал в нас, но нашите не знаят за това все още (май). Иначе съм била на море с него, на хижа също. Това е било с позволение на нашите, било им е ясно, че ще спим заедно. Не знам, те имат малко странни разбирания, сигурно още се учат как да бъдат родители. 8-)

От друга страна с майка му нямаме абсолютно никакви проблеми.

marin4itu
08-24-2011, 08:34
С моя сме от различни градове и никога не сме имали проблем с преспиването. А сега вече живеем заедно.

Аз съм почти на 19, а той на 22.

LeprikonA
08-24-2011, 08:36
и аз съм била, и той е идвал, и после никой не е искал да си тръгва :)

wankata7
08-24-2011, 08:46
Ами с моята приятелка сме от 1 година заедно пък нашите такива проблеми не ни правят дори се е случвало да я карат да остане .Аз съм на 17 тя на 16 но проблема са нейните родители :( ама в последно време почнаха да се оправят и те спала е 2-3 в къщи , главно заради родителите и :?

glezan4e
08-24-2011, 09:54
тъй като вече съм студентка нямам такива проблеми, но когато живеех с нашите никога не съм спала при гаджето си, нито той при мен..просто ми е било неудобно да го искам от нашите пък и не смятам, че е нужно - има си време за всичко ::)

TheBeliever
08-24-2011, 10:02
В началото, преди да заживеем заедно, съм спала у тях без знанието на родителите си. Но при нас беше малко по-особена ситуацията - те даже не знаеха за него. Впоследствие не ми правеха проблеми.

Неговите родители никога не са правили проблем за това аз да оставам у тях, но за обратния вариант и дума не можеше да става. Нямам представа защо, но е факт, че за повече от 2 години той не е оставал да спи у нас. Било далеч, щял да притеснява нашите и т.н и т.н.

Сега когато временно ни се налага да сме при родителите си спя у тях по 2-3 вечери в седмицата. Неудобно ми е да оставам по повече, макар че родителите му даже предложиха направо да се нанеса. Но майка ми мрънка, че не можела да ме види (а при положение, че през остатъка от годината съм на 200км от нея, мисля, че има някакво право).

Та с родителите не сме имали кой-знае-какви спорове по този въпрос.

Относно това дали искам да сме заедно всяка вечер - да, от първия път, в който се събудих до него. Не ми пречи да сме заедно всяка вечер, напротив. Даже ми е ужасно криво когато спим отделно.

bubkaa93
08-24-2011, 10:07
Ние с моя ходихме около 9 месеца ( скъсали сме вече) повечето пъти той идваше в нас,защото нашите ги няма и аз съм ходила в тях,но по-рядко и двамата сме на 18.Майка ми в началото не и беше приятно,но свикна.

Anesha17
08-24-2011, 10:12
Оу,ти си късметлийка.Мене такива неща не ми дават,нищо че и аз съм на 16.Явно все пак се намират по-отпуснати родители.Аз съм лъгала наще,че да мога да спя на друго място,ама ако им бях казала истината,просто щях да чуя едно стимулиращо НЕ ! :D:D

xoxi
08-24-2011, 10:14
Той "живееше" в нас малко повече от седмица, поради наложителни причини. Нашите нямаха нищо против.
Аз първият път когато спах в тях беше защото имаше страшна буря и нашите ми звъннаха да ми кажат да не излизам в това време, а да остана там докато свърши. За щастие бурята продължи малко по-дълго 8-)
След това още няколко пъти ми се е налагало да спя там, но винаги е имало някаква причина.

BrainlessROCKBABY
08-24-2011, 10:53
как ще ти пречи всяка вечер да е при теб, аз умирам :D

zoi43to
08-24-2011, 11:48
Абе момчета и момичета,вашите как реагирват на това гаджето да спи у вас или вие у тях? Пускат ли ви, правят ли проблеми и т.н .. и съответно на колко сте години и колко време сте заедно :)

Питам,защото с приятеля ми сме заедно почти 10 месеца и кажи речи от 3 месеца (говорим за всяка вечер през това време) някъде спи в къщи.. просто работата му е на 10 мин от нас,а той живее на дрyгия край на града и дори понякога да искам да остана сама,не че ми пречи,напротив приятно ми е да си стои при мен,но съм едва на 16 и живея с родителите си.. a той на 20.. и като му кажа "що поне тая вечер не се прибереш" той ми казва " аз съм свикнал толкова време вече всяка вечер при теб да си те гушкам" и то ми става някакво гадно.. от няколко дена го няма вече това нещо ама взе пък мен да кара да спя в тях.. дори сега в момента пиша от там.Личи си че е свикнал всяка вечер да съм при него,както и аз ако зависи от мен да остане завинаги,но ми е неудобно някак си,заради нашите,не че толкова мрънкат,но и това се случва понякога.. при вас как е ?

Ами моите родители не знаят още (аз съм почти на 20 , той е на 21, заедно сме от 4 месеца)Той май е казал на майка си :) Аз у тях не съм ходила( той живее с майка си , приятелят й , баба му и дядо му) Сложна работа ... У нас също не е идвал . Единственото спасение е квартирата ми ( от различни градове сме, но сме студенти в 1 ) Идва често в квартирата, сега лятото се виждаме по-рядко, но това е за друга тема .Така че засега няма проблеми .Не мисля че ще има проблеми , дори когато родителите ни разберат всичко и се запознаят с него/аз с неговите .Но ми се иска да изчакаме със запознанствата :-D

marti93
08-24-2011, 12:15
спал е у нас ,но когато нашите ги няма,но в тях няма проблем да си спим :) той е на 23 ,аз на 18

GabrielleShayk
08-24-2011, 18:37
И при мен е едно дълга и сложна...И двамата сме на 18 и скоро най-искрено попитах нашите дали мога да спя при гаджето ми и бях брутално отрязана :D Даже после баща ми не ми говореше 2 седмици беше ми сърдит...От страна на неговите родители няма никакъв проблем,но просто още не се е появил удобен случай да спя при него.Но иначе сме прекарвали нощта заедно няколко пъти,просто се е случвало на неутрална територия :D

mimseyy
08-26-2011, 19:37
С моя приятел ходим от 7 месеца.Той е идвал да спи в нас,когато няма никой и естествено със знанието на майка ми,но аз във тях само веднъж отидох и завърши с полиция :-D

andjiandjiandji
08-26-2011, 20:57
аз съм на 16 той е на 19 , заедно сме от 6 месеца . обикновено аз ходя у тях ,през деня докато няма никой , спала съм веднъж у тях ,докато баща му беше в англия .. нз защо , но ми е крайно неудобно да го каня у нас .. нон-стоп имам чуството , че някой от наще ще се прибере ,не че незнят , че ходя с някой и усъзнавам , че се държа като 12 годишна ;д ... ама к'во да се прави такава съм си .