View Full Version : Диане 35
Здравейте,пия противозачатъчни Диане 35 от 31.07 и на 20.08 трябваше да ги спра за 7 дни та спрях ги но още не ми е дошло..Според вас нормално ли е и тези,които използват след колко време ви идва
т.1
krem4et0
SummerRain
08-24-2011, 13:25
Направи си тест за бременност. Ако не ти дойде до ден - два, се консултирай с лекар. Преди съм пила Марвелон, идваще ми на 5 ден, след последното хапче.
Вчера си правих тест и няма нищо,но това че вече 4 ден не ми идва ме притеснява..а и ги пия за първи път и не знам дали е нормално
SummerRain
08-24-2011, 13:31
Почакай още малко и отиди на лекар, той ще ти даде най -адекватно мнение.
Мерси за бързия отговор :) Други мнения ?
Миличка,наистина те съветвам да отидеш на лекар.Всеки организъм е различен и ние не сме хората,които могат да дадат компетентно мнение.Надявам се всичко да е наред :)
krem4et0
08-24-2011, 15:31
След Диане 35 ми идваше на 3-тия ден след приема на последното хапче. Хапчето пиех сутрин, а след обед около 16 часа ми идваше. Винаги, без изключение и по график. И все пак това ти е първи месец. От първия ден на предния цикъл ли ги започна? Пазила ли си се и по друг начин първите 7 дни от приема? Имала ли си диария или повръщане?
Не се притеснявай и аз съм на Диане 35,неделя ги свърших и още не ми е дошло,но аз съм свикнала.. на мен ми идва 3 или 4 дена след последното хапче,така че довечера или утре го очаквам 8-)
kalpazanka
08-24-2011, 15:43
Тест с първа сутрешна урина ли прави?
Кога беше рисковия полов акт?
kiki1991
08-24-2011, 17:51
Не се притеснявай и аз съм на Диане 35,неделя ги свърших и още не ми е дошло,но аз съм свикнала.. на мен ми идва 3 или 4 дена след последното хапче,така че довечера или утре го очаквам 8-)
+++ да и на мен на 4тия ,даже на 5тия ден ми идваше когат го пих.Споко ще ти дойде утре сигорно.Няма как да си бременна ако си го взимала като трябва.
Ами да започнах го от първия ден на менструацията и дори първите 10 дни не сам правила нищо..Ще почакам и утре ако не ще отивам на лекар.Благодаря все пак на всички за отговорите
kiki1991
08-25-2011, 08:11
Ами да започнах го от първия ден на менструацията и дори първите 10 дни не сам правила нищо..Ще почакам и утре ако не ще отивам на лекар.Благодаря все пак на всички за отговорите
да,върви по добре
Днес ми дойде :) Явно всичко е нормално благодаря пак на всички за отговорите
kalpazanka
08-25-2011, 09:10
Локвам в такъв случай.