View Full Version : Какво става при прекомерна употреба на Ескапел?
Въпросът е ясен- какви биха могли да бъдат страничните ефекти. И моля ви, без да преувеличавате.
SummerRain
08-24-2011, 13:45
Да ти се разбъркат хормоните в организма.
SisiStrange
08-24-2011, 13:49
Никога не съм пила.
За предозирането... препоръчително е да не се пие по-често от веднъж на 6 месеца. Ескапел е хормонална бомба и си разбъзикваш целия хормонален баланс с него. Цикълът ти се нарушава. Възможно е да започнеш да кървиш... предполагам има и други нежелани ефекти, но не съм кой знае колко запозната, тъй като не ми се е налагало.
bubblef93
08-24-2011, 13:58
ами наложи ми се да го пия само веднъж и не съм имала никакви странични ефекти
Пила съм го само веднъж понеже беше наистина наложително.Но това не са бонбончета и трябва много да се внимава с тях.Смятам,че листовката е изчерпателна за страничните ефекти от предозиране
bubblef93
08-24-2011, 14:07
Пила съм го само веднъж понеже беше наистина наложително.Но това не са бонбончета и трябва много да се внимава с тях.Смятам,че листовката е изчерпателна за страничните ефекти от предозиране
да определено не е за прекаляване с ескапел и при мен беше наложително определено....
Не съм пила.. пазя се :)
Една приятелка пи преди 2 месеца и този и дойде 2 пъти :( Беше се шашнала ама гинекорога и каза, че е от Ескапела.
bubkaa93
08-24-2011, 16:23
Пила съм един път,но беше наложително.Да имах странични ефекти болеше ме главата,корема и имах промяна в месечния цикъл ( дойде ми по-рано).
Shturrrche88
08-24-2011, 16:30
Никога не съм пила. Нямам намерение да подарявам хормонална :booooomb: на организма си. Предпочитам да ползвам предпазни мерки преди, а не след...
Никога не съм пила. Нямам намерение да подарявам хормонална :booooomb: на организма си. Предпочитам да ползвам предпазни мерки преди, а не след...
То и ние използвахме презерватив,но се скъса и това беше единствената алтернатива.Не казвай никога,не можеш да знаеш какво ще то дойде на главата...........
Shturrrche88
08-24-2011, 16:37
То и ние използвахме презерватив,но се скъса и това беше единствената алтернатива.Не казвай никога,не можеш да знаеш какво ще то дойде на главата...........
Нямам проблем с "никога", тъй като няма да имам проблеми. Ние вече не ползваме никакви предпазни средства, само прекъснат акт, но и да се случи бременност, ще си имаме бебче. Няма да пия Ескапел.
bubkaa93
08-24-2011, 16:40
Нямам проблем с "никога", тъй като няма да имам проблеми. Ние вече не ползваме никакви предпазни средства, само прекъснат акт, но и да се случи бременност, ще си имаме бебче. Няма да пия Ескапел.
Щом го искаш,но всяка от нас,която е пила това хапче я е било страх,че може би е бременна. ;)
Shturrrche88
08-24-2011, 16:44
Щом го искаш,но всяка от нас,която е пила това хапче я е било страх,че може би е бременна. ;)
О, да-знам...аз говоря за себе си. Какво правите вие, и защо пиете хапчета си е ваша работа.
За предозирането... препоръчително е да не се пие по-често от веднъж на 6 месеца. Ескапел е хормонална бомба и си разбъзикваш целия хормонален баланс с него. Цикълът ти се нарушава. Възможно е да започнеш да кървиш... предполагам има и други нежелани ефекти, но не съм кой знае колко запозната, тъй като не ми се е налагало.
+ и аз това мислех да кажа
С този отговор мисля, че темата се изчерпа 8-)
Въпреки че може и да нямаш никакви странични ефекти. Аз го пих веднъж и ми нямаше нищо. Дори промяна в цикъла нямах. Много се изненадах, ама то си зависи и от организма.
ми хормонален дисбаланс, нередовен цикъл и от там нататък всичко си такова мамата
Не ти треа по - сериозно, потърси в гугъл що е до хормонален дисбаланс...
http://www.lifemojo.com/lifestyle/%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B1%D0%B0-%D1%81-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D 0%B5%D0%BD-%D0%B4%D0%B8%D1%81%D0%B1%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D 1%81-6563154/bg
На мен ми побърква цикъла..когато го пия ми идва веднага и на датата когато трябва да ми дойде,пак..За 4 години ми се е налагало 2-3 пъти да го пия..не препоръчвам.