View Full Version : За или против момичето да направи първата стъпка?
според вас момичето или момчето е по добре да направи първата стъпка?...кой кой е по-добре да покани , целуне и така нататък... :) ако има момичета които са направили тази стъпка моля да споделят впечатления и опит!... :) :) ами хора , понеже обърках отговорите и няма как да се поправят възприемайте ''да'' като ''за'' и ''не'' като ''против''.... :D :D :D
Естествено , че момчето трябва да направи първата стъпка , но някой път момчетата се оказват доста по-срамежливи от момичета . За това почти винаги момичетата казват на момчетата , че ги харесват.
П.С - оправи си отговорите в анкетата !
Пишеш "За или Против" , а в отговорите "Да или Не" . Объркано е !
jeezloxxy
08-24-2011, 20:46
само да уточня ''да'' е ако сте против а ''не'' ако сте за :D :D :D малко обърках възможните отговори!.. :D :D :D
You tricked me!
Естествено , че момчето трябва да направи първата стъпка , но някой път момчетата се оказват доста по-срамежливи от момичета . За това почти винаги момичетата казват на момчетата , че ги харесват.
П.С - оправи си отговорите в анкетата !
Пишеш "За или Против" , а в отговорите "Да или Не" . Объркано е !
за отговорите се усетих ама малко късно .. :D ...би ли ми обяснила как да ги променя?... :-o
Редактирай първото си мнение и би трябвало по-долу да е там анкетата и да има редакция.
само да уточня ''да'' е ако сте против а ''не'' ако сте за :D :D :D малко обърках възможните отговори!.. :D :D :D
You tricked me!
I can trick anybody!... :D :D
jeezloxxy
08-24-2011, 21:03
You tricked me!
I can trick anybody!... :D :D
И с'я не мога да си променя вота,втф! :x
FuCKkK13
08-24-2011, 21:03
против.. но понякога ако е много наложително и момчето е много срамежливо се допуска, че момичето може да направи първата стъпка.. имам приятелки, които са го правели и не са се чувствали странно или по различен начин..според мен това до някаква степен идва и от годините.. при по- малките момичето ако направи първата стъпка ще се почувства странно и т.н., при тези с малко повече опит ще им е г/д. еднакво а при по големите понякога се получава и с разговор.. т.е. нито единия нито другия.. :) .. ест. това е мое мнение де :)
TheNewReligion
08-24-2011, 21:15
Въпрос: За или против момичето да прави първата стъпка?
Възможни отговори: а) да; б) не;
:razz:
Моя отговор е "ДА".
elysunny
08-24-2011, 21:18
You tricked me!
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
FuCKkK13
08-24-2011, 21:20
Въпрос: За или против момичето да прави първата стъпка?
Възможни отговори: а) да; б) не;
:razz:
Моя отговор е "ДА". еее стига де.. вече авторът на темата каза, че отговорите са объркани :D .. :)
аз съм автора ...а познайте ми цвета на косата! :D :D :D :razz: :razz: :razz: :lol: не честно вече - грешката беше от невнимание!.. :-|
Не става въпрос само за срамежливост. Понякога не поемам инициативата, просто защото имам други опции. Ако тя има желание, нека ме гони, ако не - не. Не я карам насила. Но това е буквално първата крачка, а не да води тя връзката. Ако ме заинтригува ще й взема номера/ уредя среща/ целуна, зависи от ситуацията. Не ми е отблъскващо да ме канят на среща, но ако съм съгласен, значи вече ще съм я изпреварил.
Общо взето съм "За" това да правят първата крачка, щом имат някакви намерения. Плюс това не винаги схващам намеците.
zvezdichkaaa
08-24-2011, 21:35
Преди няклоко дни пуснах същата тема.Аз лично съм за, правила съм първата крачка и не съм грешила.Не сме в 19 век.Нали уж сме равни защо трябва да чакам момчето да ме забележи след като съм го харесала.
zvezdichkaaa
08-24-2011, 21:38
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=424104&postdays=0&postorder=asc&start=0
Преди няклоко дни пуснах същата тема.Аз лично съм за, правила съм първата крачка и не съм грешила.Не сме в 19 век.Нали уж сме равни защо трябва да чакам момчето да ме забележи след като съм го харесала.
извинявай,не знаех че вече има такава тема ... :-| :)...
пс: съгласна съм с теб и аз съм за... :)
zvezdichkaaa
08-24-2011, 22:04
Правила ли си я или пусна тази тема, защото се двоумиш? :)
Правила ли си я или пусна тази тема, защото се двоумиш? :)
двоумях се , но вече не !...:)...по-добре да я напрая , освен ако не искам да умра докато чакам той да се размърда!... :D :D :D
Само да не излезе така, че той не се е размърдал, щото не го кефиш особено.
zvezdichkaaa
08-24-2011, 22:44
Е и какво губи?Поне ще знае!
Е, уж. Тия работи могат да стават и без да проверяваш директно. Жени сте, трябва да може да четете между редовете :?
sexa_na_kompleksa
08-25-2011, 06:54
Няма никакво значение кой ще направи първата крачка.
zvezdichkaaa
08-25-2011, 07:30
Е, уж. Тия работи могат да стават и без да проверяваш директно. Жени сте, трябва да може да четете между редовете :?
Има случаи, когато това е невъзможно.Ако не се познаваш с момчето например и пойскаш от някой да ви запознае правиш първата крачка, а за четене между редовете няма нищо...
wankata7
08-25-2011, 07:52
Няма никакво значение кой ще направи първата крачка.
Аз съм ЗА то няма значение :)
stefko1996
08-25-2011, 08:23
изобщо има ли някакво значение?
LeprikonA
08-25-2011, 08:33
което е една не малка възможност
иначе "за" .
Anesha17
08-25-2011, 09:31
Преди бях против,но осъзнах,че понякога и ние трябва да се постараем,ако искаме да привлечем едно момче към себе си.Той трябва да забележи интереса ни и може да стане химия.Но съм против само момичето да действа.
xBadxApple
08-25-2011, 09:33
Равноправие в поемането на крачки, йо. :>
Niakoitam
08-25-2011, 09:47
И аз съм ЗА. Даже ще съм много поласкан и доволен.Особено ако момичето ми харесва.:)
leiisy01
08-25-2011, 09:56
амии преди го направих . . . и сега много съжалявам за това . . . :?
Правила съм първата крачка и не съжалявам!Няма нищо лошо в това,едно момиче да направи първата крачка ако е сигурно в себе си и в нещата,които следва да направи.
дано не стане така :( ..а пук дори и да стане , какво толкова LIFE MUST GO ON!... 8-) :) :lol: така де - никога не съм плакала заради момче или нещо такова и не смятам и да го правя!..... :) :) +не съм някаква злобна разлигавена к***а дето ще тръгне да разделя хората за да получи това дето иска!... :? :) :)
imyourself
08-25-2011, 15:28
момчето трябва да направи първата стъпка :) при мен не ми се е случвало си правя труда да правя първа стъпка ... поради причината ,че другия се досеща :D иначе напълно ПРОТИВ
Не става въпрос само за срамежливост. Понякога не поемам инициативата, просто защото имам други опции. Ако тя има желание, нека ме гони, ако не - не. Не я карам насила. Но това е буквално първата крачка, а не да води тя връзката. Ако ме заинтригува ще й взема номера/ уредя среща/ целуна, зависи от ситуацията. Не ми е отблъскващо да ме канят на среща, но ако съм съгласен, значи вече ще съм я изпреварил.
Общо взето съм "За" това да правят първата крачка, щом имат някакви намерения. Плюс това не винаги схващам намеците.
+ и аз съм така,но не мога да гадая коя ме харесва,че винаги да съм пръв.
teen4e55
08-25-2011, 16:29
Естествено, че момчето трябва да направи първата стъпка, макар че в половината от връзките ми аз съм правила първата стъпка...
Естествено, че момчето трябва да направи първата стъпка, макар че в половината от връзките ми аз съм правила първата стъпка...
е това е хубаво !... проблемът при мен пък е че нямам никакъв ама АБСОЛЮТНО никакъв опит с момчета !.. последното момче (1-вото и последно) с което съм била е било като съм била в детската градина , а то тогава всичко се свежда до копане заедно в пасъчника!,.. :D :lol: :D 8-) ... така де - падам си малко мъжко момиче и повечето момчета ме възприемат като дружка!... :? :? :(
teen4e55
08-25-2011, 16:49
Ами ако си търсиш връзка, по-добре не бъди толкова мъжко момиче, а се старай да привлечеш мъжкото внимание не като добра приятелка, а като момиче :)
Ами ако си търсиш връзка, по-добре не бъди толкова мъжко момиче, а се старай да привлечеш мъжкото внимание не като добра приятелка, а като момиче :)
ами попринцип никога не съм си търсила връзка и не се чувствам самотна , но просто някак ...абе много харесвам момчето!...не мога да го обясня!... :D :D :D
teen4e55
08-25-2011, 17:18
Значи си хлътнала по него :P Еми ако наистина много те кефи, по-добре му признай чувствата си. :)
gummybear
08-25-2011, 17:20
Според мен няма значение ,но бих предпочела момчето да направи първата крачка 8-)
Значи си хлътнала по него :P Еми ако наистина много те кефи, по-добре му признай чувствата си. :)
ами явно съм!... :D ...абе ще видим , но във всеки случай няма да се правя на накаква мацка за да ме хареса , така де ако някой ме харесва то по-добре да е заради самата мен !... :) :) :) (не че нещо ама понякога е по добре да си мъжкаранка отколкото да бягаш като видиш буболечка например!.. 8-) ) благодаря за съвета , все-пак!