Влез

View Full Version : Защо винаги става така?

DarkFairy
08-24-2011, 21:01
Здравейте. Чудя се защо винаги момчетата ме приемат само като добра приятелка. Всеки път, когато си харесам някой, страдам заради това че той иска да сме само приятели. Още преди името да са ми разбрали вече казват "о, тази ще е супер за приятелка". Наистина се радвам, че хората ме чувстват близка и се отпускат толкова бързо, но понякога си е цяло мъчение. Не разбирам какъв е проблемът.. говорила съм с много мои приятели момчета, но те нищо не ми казват. Какво трябва да променя в държанието си, за да покажа на някого, че намеренията ми не са просто приятелски ( и нека без предложения от типа "ми покажи малко плът, покани го у вас "да гледате филм" и тн.т.) ?

jeezloxxy
08-24-2011, 21:02
Грешно първо впечатление.

AnotherDay
08-24-2011, 21:03
Без да те познавам, като момче ще ти дам точния отговор. И за да не те засегна пряко ще го кажа така...
Момичета, които не ми харесват на външен вид, не са от типа момичета които харесвам и тн. ... просто от учтивост оставам приятел/познат с тях, за да не останат наранени.
Това е.

DarkFairy
08-24-2011, 21:08
Без да се хваля, но съм момиче, което като върви по улицата след него, така да се каже, доста се обръщат. От комплименти никога не съм се оплаквала, но всичко си е до там. По едно време и аз смятах, че проблемът явно е във външния ми вид, но в последствие многократно ми го доказаха, че не е заради това.

wankata7
08-24-2011, 21:10

Chacho
08-24-2011, 21:21
Трудно мога да си представя случай, в който да не е заради външния вид. При свободните момчета няма само приятели, има "отказах се, щото не ми пуска".

Ако нещо в характера ти отблъсква момчетата, че да не искат нещо интимно, няма да искат и да сте приятели.

jeezloxxy
08-24-2011, 21:23
^ +1

Май няма какво повече да се каже.

elysunny
08-24-2011, 21:23
Трудно мога да си представя случай, в който да не е заради външния вид. При свободните момчета няма само приятели, има "отказах се, щото не ми пуска".

Ако нещо в характера ти отблъсква момчетата, че да не искат нещо интимно, няма да искат и да сте приятели.

AnotherDay
08-24-2011, 21:25
То аз кво казах :D

TheNewReligion
08-24-2011, 21:27

LeprikonA
08-25-2011, 10:08