Влез

View Full Version : Ipod touch

Puppity
08-24-2011, 21:05
Пфф...За това чудо мисля от толкова отдавна... Принципно го искам за Коледа, но мама и тати няма да ми дадът 500 лева, колкото струва, защото за РД-то ми купиха таблет...Опитвам се да си набия в главата, че не мога да искам всичко имам много неща, но не става искам го и това е...Таа ще ми кажете ли поне как да събирам БЕЗ да харчаа...

Queenie
08-24-2011, 21:11
http://www.vbox7.com/play:b0603b0b

jeezloxxy
08-24-2011, 21:12
Божичко,колко си зле.

200лв за едно убито шлиферче.
500лв за АйПод.

Какво следва?

Queenie
08-24-2011, 21:13
Божичко,колко си зле.

500лв за АйПод.

Какво следва?

Следва "На 16 съм , имам книжка и искам кола за Нова Година" :?

jeezloxxy
08-24-2011, 21:26
Божичко,колко си зле.

500лв за АйПод.

Какво следва?

Следва "На 16 съм , имам книжка и искам кола за Нова Година" :?

:razz: :razz:
Точно.

Puppity
08-24-2011, 21:33
След 4 години може да го напиша, ама сега съм на 12...

Queenie
08-24-2011, 21:36
След 4 години , сайта може да не съществува , заради глезли като теб :)

association
08-24-2011, 21:53
На 12 имаш таблет и искаш I-pad.... XxXxипер безсмислено!
Искаш ли самолет, душице? Аз на 12 си правех кюфтета от кал пред блока!!! :grin:
Много зле... :x :?
И за да не ме мразиш много - ще ти отговоря на въпроса. Пести от закуски, като ти дават мама и тати за банички и бози по 20 лв на ден.
Глезла! :P

ccdesigns
08-24-2011, 22:06
Всички плюете, аз също не съм съгласен за това, но в същото време всички "дами" дават по поне 200-300лв. месечно за дрехи и обувки, а господата се чудят какво ново да направят по таратайката, че да може комшията да завижда.

Puppity
08-24-2011, 22:09
Не, не ми дават по 20 сега ваканцията по 5 ! Ами аз искам да пестя изобщо да не ги харча ама винаги ги харча и защо сега ме нападате... :( Имам таблет, ама не искам Ай-Пад а Ай-под...

ccdesigns
08-24-2011, 22:11
Мале, само по 5! :D На мен до сега ми даваха по 2лв. на ден (за даскало), чак края на тая година помолих майка си да ми дава по 3, за малко повече глезотийки, а-у. И аз искам по 5лв., ама няма. Иди на околовръстното. За 2-3 дни може и да изкараш 40-50лв. :D

UNITED2
08-24-2011, 22:52
И аз съм така,като ми дойде на главата някоя идея и докато не ми го купят се депресирам :D
Обаче сега пораснах и,ако не работя то поне не ям а си спестявам парите и ето например вчера с тях си взех PSP :D Беше ми фикс идея...
И ти си събирай 2.50 спестявай и до нова година ше ги събереш,а и до тогава новия айпод ше е още по евтин ;)

association
08-24-2011, 22:53
Моя грешка, аз съм прочела IpAd.
Остави настрана,че се глезондриш, имам Ipod (не touch, какъвто ти явно искаш) и не съм супер доволна. Имай предвид, че си го купих след цяло лято бачкане. Въщах се с рани по стъпалата от работа.
Честно да ти кажа - ако имаш нужда от MP3, а не го изкаш за гъзария - вземи си Sony или Philips. Здрави, качесвени са, и са малко скъпи заради доброто си качество, а не заради отхапаната ябълка.
Puppity, ако си едно мислещо 12годишно момиче, ще разбереш няколкото урока, които се опитах да ти дам с коментара си. :smt023

Queenie
08-24-2011, 23:09
Събери пари за една КНИГА ! Че българският народ спада все повече и повече.Гъзари се с тея Айподи , Айфони , таблети и глупости.На твоите години излизах на вън да играя народна топка , криеница , играхме на дама на улицата.Събирахме се да четем книги и да си попълваме лексиконите.А вече някои момиченца стигнали и до Аппълите. Вземи се почувствай като момиче с още 2-3 години детство и забрави гъзарията си.На мен ми дават когато съм на училище по 3 лева , а сега през лятото 2лв.Цяло лято не съм си купувала нищо.Но за сметка на това цяла година дадах всичко от себе си в ученето и ходих в Париж , Лондон и др.Земи се стегни малко , че като пораснеш ще станеш поредната малка кифла , която търси с кой да се чука.Извинявам се за цинизмите , просто поколението става все по-зле и по-зле. [-X

ccdesigns
08-24-2011, 23:19
Стига с тва. На народна топка и дама се игре до 10 годишна възраст. Изнервих се вече. Едно е, че сме малки, друго е да прекалявате чак толкова.

Queenie
08-24-2011, 23:27
Стига с тва. На народна топка и дама се игре до 10 годишна възраст. Изнервих се вече. Едно е, че сме малки, друго е да прекалявате чак толкова.

Е какво да кажа , че съм ревала пред баща си да рева за пари ли ?

UNITED2
08-24-2011, 23:30
А защо докато играе на народна топка да не си слуша музика от айпода например.. Разбирам ви,и моето детство беше такова и адски много ми липсва обаче сега времената са други сега е ерата на компютрите (айподи,айпади,айприпади и т.н) :D

Mirage3
08-25-2011, 08:07
+1, добре, че го каза. Писна ми да го виждам във всяка втора тема.
А авторката я съветвам да не го иска тоз АйПод Тъч Мъч. Какво ще правиш с него? Ще излизаш пред блока или на кафенце да се погъзариш?
Аз сега имам един скъп gsm (за мен де, 300-400 лв.) и ме гризе съвестта, че нямах избора да си купя друг. Не се оплаквам, наслаждавам се на това, което имам... На тази възраст просто не ти трябват такива скъпи неща, пък и, ако го счупиш не знам кво ще стане... Ако направиш тази или подобна грешка, ще си патиш после, повярвай. От опит знам.

Puppity
08-25-2011, 08:30
Амии....Едва ли ще го счупя...Това ми е най-малкият проблем, защото съм имала и имам много такива нещица и на нито едно от тях не съм направила нещо, дори не съм ги издраскала, а камо ли да ги счупя...Аз тази тема я направих, за да ми кажете по какъв точно начин Вие пестите, а не, за да ме разубеждавате да не си го купя... :? :? :?

Colouring
08-25-2011, 08:36
Хм,какво да кажа.. има и такива хора.Просто е свикнала да й се угажда и когато не може да получи поредната скъпа придобивка започва да се оплаква.Просто така е научена-различно от някои от нас.
Аз ти предлагам да не се хвърляш на такива неща,защото си малка.Нали не ти е от голяма нужда в момента?Научи,че не винаги ще става това,което искаш.Такъв е животът.
Като почнеш сама да си изкарваш парите ще видиш за какво става дума..

Mirage3
08-25-2011, 11:28
^Точно така. Просто на тази възраст не `и трябва...
А ти трябва да ни благодариш, че вместо да те съветваме как да събираш пари, ти помагаме за правилния избор. =) А щом казваш, че мислиш за тва чудо отдавна... Смятай значи.

Requisition
08-25-2011, 13:21
Виж сега, аз имам такъв iPod, но родителите ми само ми доплатиха, аз си събрах 3/4 от сумата. Много ми е инттересно за какво ти е, като имаш таблет? Гледах и там темата ти за няква дреха, дето е 200 лева... За бога дават ти 5 лева на ден не можеш ли просто да харчиш по 1-2, а останалото просто да не взимаш? Странни хора има по този свят... Тия пари май ги нямаш за нищо, а?

buXti4Ka
08-25-2011, 13:44
И аз като другите щях да кажа,че си от доволно глезените.Знам колко е гадно да видиш,че някой има някаква такава гъзарийка,или др нещо което ти се иска и ти да имаш.И ти ства едно скапано...скапано :( не знам дали си видяла твои приятели да го имат това нещо и сега искаш и ти.Или не е от завист.Но все пак искаш сама да си събереш парите (след като вашите са ти отказали)!Та от тези 5 левчета на ден ако отделяш по 2,после от някой и друг празник като ти дадт по някой лев баба,дядо(ако имаш) и току виж си събрала.За работа си малка,но ако помагаш с нещо у вас,или на роднини може да намажеш някой лев отгоре.
Айде успех,колкото и да не ти трябва ipod-а научи се да си събираш парички.