PDA

View Full Version : УЖАСНИ СЪСЕДИ :@

WhereIsMyMind
08-25-2011, 08:21
не мога повече,хораа..преди 2 месеца на горния етаж се нанесоха някакви откачалки.До тука добре,но решиха хората да си правят ремонт.Хубаво,но тоя ремонт почва в 7 сутринта до около 9.През деня нищо.Ииии отново започва в 9 вечерта до към 1 :-x :-x :-x родителите ми са големи мишоци,не смеят нищо да им кажат,а на мен ми идва да им потроша прозорците :@ и не стига,че ми бръмчат с бормашина и не знам си още други какви глупости,а и си пуснат силно чалгия и не може да се спии..не знам какво да направя..мислех,че поне ваканцията ще успея да се наспя,но от тия едва ли ще мога..те не са хора,все едно са дошли от гората.Предложете какво да направя :(

п.с. само да имах пистолеет :-x

AutomatiC
08-25-2011, 08:32
аз съм отличен стрелец със въздушна пушка, ако е за сплашване съм готова за наемане :-D .. знам ги какви са лошите съседи.

Colouring
08-25-2011, 08:38
И аз съм много ядосана на нашите съседи! :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Малееееееееееееееее! :-x От снощи пак съм побъркана!
Ще го убия това псе беееееее! :-x
К'во като обичам животните.. то това не е животно,а звяр! :-x

*и аз си изливам гнева*

3oPuTy
08-25-2011, 08:45
Ако беше поне малко по-интелигентен щеше сам да се досетиш,че първо трябва да отидеш и да говориш с тях.Ако не стане с добро - става с лошо!Звъниш на полицията,оплакваш се,те отивам,проверяват,правят първо предупреждение,после и второ и след второто вече става кофти за тях.

IchLiebeTill
08-25-2011, 08:49
А аз си мислех, че само аз съм така, отлично знам как се чувстваш, точно до нашия има ремонт, строят нова сграда и започват от 6 и направо не знам кога свършват....и най-лошото е, че работят през лятото, когато искам да спя до късно, а когато трябва да ставам рано за у-ще, не работят, ужасно е :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

IchLiebeTill
08-25-2011, 08:49
А аз си мислех, че само аз съм така, отлично знам как се чувстваш, точно до нашия има ремонт, строят нова сграда и започват от 6 и направо не знам кога свършват....и най-лошото е, че работят през лятото, когато искам да спя до късно, а когато трябва да ставам рано за у-ще, не работят, ужасно е :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Rikity
08-25-2011, 09:00
и си пуснат силно чалгия
:lol:
аз пък имам един съсед дето, като се напие и крещи особено, ако дават АТАКА :lol: и крещи с телевизора на едно, но слава Бого скоро не се е случвало 8-)

CupcakeKitty
08-25-2011, 09:03
Мен пък днеска някъв ме събуди в 8 :S Нещо станало с колата му че дошъл да крещи на момчетата от магазина :shock: ама вика колкото може :x

muhtesemfan
08-25-2011, 09:09
Ами,говори с тях,щом родителите ти са мишоци,а ти не си,а втория вариант-полиция! 8)

muhtesemfan
08-25-2011, 09:12
Ние го имаме същия проблем,отрещните правят ремонт,а другите от 8 до 3 вечерта куфеят :-x :o

SisiStrange
08-25-2011, 09:17
Нашите съседи по-миналата година като правеха ремонт и ни пробиха дупка в тавана. :D Сериозно. Прибирам си се аз и гледам, че в стаята ми над леглото има дупка, която ме свързва с горния етаж. Добре, че копелето я замаза, макар че през цялото време се държеше все едно ТОЙ ни прави услуга.
Иначе редовно си пуска някаква мазна чалгия, която не мога да трая... Поне не го прави нощем.

WhereIsMyMind
08-25-2011, 09:22
радвам се,че ме разбирате.. и не не съм интелигентен защото съм момиче,и как по дяволите да се кача и да разговарям с 3ма пияници?ох както и да е,просто исках да се оплача на някого 8-)

Anesha17
08-25-2011, 09:52
Хахаха,можеш да отидеш да им помогнеш с ремонта,да го свършат по-бързо и да те остават да се наспиш.
;D

Fashion13
08-25-2011, 10:53
И аз мислех,че е само при мен,но явно не е!Едни хора,които живеят под нас правиха ремонт и ме вдигнаха в 8,но така чукаха,че имах чувството,че сграда се срутва!

xoxi
08-25-2011, 10:53
Нашите вече една година не могат да си направят ремонта. Къртят яко от 2 до 5-6 след обед. Не е много по-приятно, но се свиква 8-)

WhereIsMyMind
08-25-2011, 11:11
хаха луди хора..толкова бръмчане и чукане за някаква двустайна панелка..нямам думи поне да си заслужаваше,то всеки момент ще се разпадне :lol: както и да е,ако и довечера е така и звънна на полицията дали ще си направят труда да дойдат?

lovehorror
08-25-2011, 12:03
Аз те съветвам да им обявиш война и да почваш с гадни номерца при мен работата е Лютови-Чеканови...
:-x

bloodyF
08-25-2011, 12:08
ами и нашето положение не е цветущо..
няколко пъти в седмицата едните ни съседи се напиват и пускат чалга и почват да се псуват..
а пък в кооперацията ни има свободни апартаменти, които около 1 септ. се заемат от студенти..и смятайте след няколко дни какво се почва..целогодишно ''парти''..

WhereIsMyMind
08-25-2011, 12:17
мислех точно когато те си легнат да им пусна малко метълче,но защо да измъчвам и другите съседи заради тия мангали..

3oPuTy
08-25-2011, 13:12
Част от пишещите разсъждават като 12 годишни деца ... Номерца щели да си правят ... И к'ъв е смисъла?!
Толкова ли е трудно да отидете,да звъннете на вратата и да кажете "Така и така!Има си правила,които всички сме длъжни да спазваме.Или си пооправете графика с ремонта или другия път очаквайте посещение от полицията!"
Все пак си е прието от 14 до 16ч. да се пази тишина,след това нека си блъскат и чукат до 20ч.,за музиката мисля,че през делничните дни беше до 21,а през почивните - до 22ч.
Ако продължават - звъниш в полицията и обясняваш.Те със сигурност ще отидат.Ако онези продължат викаш куките пак и до колкото знам след 2-ро предупреждение следват глобите,актовете и т.н.

WhereIsMyMind
08-25-2011, 13:25
добре,мерси.

carmelo
08-25-2011, 20:05
Живея в къща и съм благодарен за това.А пък съседите от къщите до нас са точни и не правят проблеми 8)

sunlight1516
08-25-2011, 20:11
Преди имахме едни съседи, които като че ли цял ден срояха, а на вечерта бутаха всичко. 24 часа шум :Д
Сега постоянно се правят някакви ремонти, защото сме голям блок и горе- долу съм свикнала. Обаче над нас под наем има две студентки, които правят някви купони с чалгии и не се търпи. По цели нощи слушам нашите фолк- диви...
:razz: :razz: :razz:

yxoozo
08-26-2011, 01:47
Аз попринцип нямам така да се каже непосредствено съседи - живея в къща, но такова нещо като подова изолация няма у нас. Баба ми и дядо ми от долния етаж като надуят немската естрада ли е, какво е, не знам, но е УЖАСНО! И като се запее, и като се затанцува... Отделно имаме все пак една луда до нас, която като закрещи привечер на строителите да били вдигали шум @№$!. Отделно от другата страна на шосето има строеж, който не спира денонощно. А също така вече доста добре познавам Ангел, и Минка познавам, и Оги също, както и личния им живот. :-x А през една къща има едно изродско, гадно, адско изчадие(не ме разбирайте погрешно, обичам кучета), което не си затваря гнусото устище. :-x И дотук със съня.

Bonbonchencetyy
08-26-2011, 08:44
Аз да се оплаквам ли?Съседите си оставят боклука около нас,музиката бумти на макс,ремонтите им почват в 8 сутринта и завършват в 10 вечерта,карат ни се за едно светване на стълбищната крушка,нахални са.Пробвали сме да се разправяме спокойно с тях,но не искат и да чуят. :-x :-x :-x

muhtesemfan
08-26-2011, 09:04
Живея в къща и съм благодарен за това.А пък съседите от къщите до нас са точни и не правят проблеми 8)

И аз живея в къща,но нашите съседи,нямат спирка! :razz: Пускат чалга,която не ме мога да търпя,други правят ремонт,но се свиква :lol: :P

ri41
08-26-2011, 22:06
охх добре, че си нямам тия проблеми :oops:

GossipGirl89
08-26-2011, 23:02
И аз живея в къща за моя голяма радост.
Със съседите проблемите ни се ограничават в това, че просто не си говорим. :D Още преди години някакви разправии имаше и в момента с някои сме само на "Здравей-Здрасти", а с други и това го няма. Като цяло проблеми с ремонти и такива неща не ни притесняват. Има само един пор дето си реже дръвцата все сутрин и е ужасно да се будиш от звука на резачка 8-) Другите си правят разни купончета ама то си има разстояние между къщите и не се чува толкова, аз на чалга не възразявам пък и то се случва веднъж на седмица примерно 8-)
Само едните имат едно отвратително куче, което по цял ден не му се чува гласецът и как се стъмни и почва... Страх ли го е, кво му е не знам, ама като почне да меля все на едно и направо може да ти скъса нервите... А пък ако се гърми навън ела да видиш кво става - тогава е най-брутално лаенето :lol: