View Full Version : Моля за помощ !
krisity96
08-25-2011, 15:11
Моля ви дайте ми някакъв съвет с гаджето правим секс през ден и като му правя френска вече усещам неприятен мириз от члена му.Не съм му казвала,но се чудя как да му кажа да се изкъпе преди да правим секс.Някак си ми е неудобно да му кажа изкъпи се,че да го направим :X Моля дайте съвети как да му го кажа без да го обидя ....
ccdesigns
08-25-2011, 15:14
"Изкъпи се!"
Правете секс под душа тогава.
krisity96
08-25-2011, 15:30
Неможем там,защото нито наште нито техните ще позволят,а пък и баба му и дядо му винаги са утях ....
BlondeRebelion
08-25-2011, 16:27
Научи се да говориш с гаджето си и му кажи да се изкъпе!!!
Anesha17
08-25-2011, 16:56
Носи си мокри кърпички и го къпи ти или използвай парфюм,ебаси :D
В една връзка трябва да се споделят такива неща.
BlondeRebelion
08-25-2011, 16:59
Носи си мокри кърпички и го къпи ти или използвай парфюм,ебаси :D
В една връзка трябва да се споделят такива неща.
!!!
Shturrrche88
08-25-2011, 17:03
Неможем там,защото нито наште нито техните ще позволят,а пък и баба му и дядо му винаги са утях ....
А у вас нон стоп ли има хора?
Защото аз бих използвала репликата "муце, хайде да се изчипкаме двамата, искаш ли?"
Оле бахти ужаса................... Да лапаш миризлив.... иуууууууууууууууууууу
Може да те е срам да му кажеш, но трябва да го направиш, по-добре така вместо да търпиш ... :? :? :?
FuCKkK13
08-25-2011, 17:09
ами да говориш с гаджето си е много важно.. по-добре поговори с него и му кажи, че нито искаш да го обидиш нито нищо .. просто му обясни.. едва ли ще ти се разсърди.. така уж ще е сближите уж ще постигнеш това, което искаш без да го обиждаш или да се лишавате от секс :)
SlowDownBaby
08-25-2011, 17:11
То ясно,че трябва да говори с него,но ако беше толкова лесно щеше ли да пита във форума.И аз да съм в такава ситуация,колкото и да сме близки с приятеля ми,такова нещо просто няма да знам как да му кажа. :-o
FuCKkK13
08-25-2011, 17:14
То ясно,че трябва да говори с него,но ако беше толкова лесно щеше ли да пита във форума.И аз да съм в такава ситуация,колкото и да сме близки с приятеля ми,такова нещо просто няма да знам как да му кажа. :-o ами да така е... или да го накара да се изкъпят заедно без да правят секс под душа щом постоянно има хора.. ако и това не може идва на ред най-гадния вариант.. да му кажа да се изкъпе направо без да увърта..
Inn0cenCe
08-25-2011, 17:27
Ау, това наистина е гадничко. Еми не ми се е случвало, но ще трябва да му кажеш. Сигурно, не ти е приятно, а точно за това е секса. Кажи му, че го разбираш, защото най-вероятно е от високите градуси навън. Всяка част от тялото може да се поти. Препоръчай му да ползва интимен дезедорант. Предполагам, че ще те разбере. Комфорта и комуникацията са едни от важните фактори в хубавата и здрава връзка. Успех! :)
Eclipsercho
08-25-2011, 17:28
"Изкъпи се!"
ами да говориш с гаджето си е много важно.. по-добре поговори с него и му кажи, че нито искаш да го обидиш нито нищо .. просто му обясни.. едва ли ще ти се разсърди.. така уж ще е сближите уж ще постигнеш това, което искаш без да го обиждаш или да се лишавате от секс :)
+1 :grin:
намекни му ,изкъпете се двамата или спри да му правиш свирки.
Моля ви дайте ми някакъв съвет с гаджето правим секс през ден и като му правя френска вече усещам неприятен мириз от члена му.Не съм му казвала,но се чудя как да му кажа да се изкъпе преди да правим секс.Някак си ми е неудобно да му кажа изкъпи се,че да го направим :X Моля дайте съвети как да му го кажа без да го обидя ....
Ама ти маи много обичаш да лапаш а ?А после помощ искаш ! Заслужаваш само грубо и сухо чиластрене в ректумчето :smt064
Ама ти маи много обичаш да лапаш а ?А после помощ искаш ! Заслужаваш само грубо и сухо чиластрене в ректумчето :smt064
Ти май не си чел правилата и си просиш бан ,а?! :x
По темата: Помоли го да се изкъпете или говори с него. Кажи му ,че в жегите много се потите и ... оттам нататък ще измислиш нещо
Момиче ела,
аз ще те наеба,
яко в газа.
Затова не се трефожи,
а дълбоко го поеми!
И да смърди,
не се колебай,
бързо влиза той
щото е герой!
Вечно твои Спасчо! :-|
Лол гадничко :shock: Както казаха по-горе в една връзка трябва да се споделят такива неща. Иначе най-добре му предложи да се изкъпете заедно ;) хем ще ви е забавно, хем ще се изкъпе :D
Първото нещо, което ми дойде наум беше "отрежи му го" ;Д
Та по темата.. кажи му, че искаш да изпробваш една нова поза, включваща вода, сапун и ръка.. Няма как да ти откаже :D
lordofthetime
08-25-2011, 23:04
Първото нещо, което ми дойде наум беше "отрежи му го" ;Д
Та по темата.. кажи му, че искаш да изпробваш една нова поза, включваща вода, сапун и ръка.. Няма как да ти откаже :D
+1 гениално!!! ;д
ccdesigns
08-25-2011, 23:20
Aбе, никой ли не обърна внимание, че авторката е 96?!
(oт авторката)
(oт авторката)
еми ко да напраим? вече е модерно да си 96-97-98 и вече опита ти да надминава този на каките по магистралата :?
krisity96
08-26-2011, 19:00
Днеска преди френската му намекнах,че е доста топло и по често трябва да се къпе човек и той не разбра от намека ми и след това му казах,че му се е испотил и мирише леко на пот и той ми каза: Ти ся кво искаш да кажеш че съм някакъв миризливец ли ? ;x И ми стана неудобно и веднага смених темата и го .... :X Толкова ме е гнус вече,че направо ще повърна... накрая ще му кажа да си измие миризливия ... :x
sapphire5
08-26-2011, 19:08
[quote="ccdesigns"]Aбе, никой ли не обърна внимание, че авторката е 96?! /quote]
е и кво като е 96 :lol:
И кво като е 96? Ай стига вече... по темата - ох не знам, говорете, трябва да държите един на друг и да споделяте такива неща. Постави се на негово място и се запитай как би искала да научиш нещо подобно, тоест по кой начин ще се обидиш най-малко от казаното... не знам... а и не вярвам да се разсърди, по-скоро ще му стане неудобно.
Shturrrche88
08-26-2011, 19:25
(oт авторката)
Авторката е на 15...и?
Ами поговори с него,няма как иначе да знае..Кажи му примерно,че от летните жеги може да се е поизпотил и не е приятно и да мине през банята преди да правите нещо..Не е директно и не ми се вярва да се обиди.
Бахти отвратителните копелета... с конкурс ли си ги намирате, бе?
На мен, ако ми мирише хуя и няма мивка наблизо, няма на 1 метър от устата да й го доближа. Как не му бърка в психиката на тва момче, че хуя му мирише? Сякви хора се опитвам и донякъде успявам да разбера, но такива мършляци като тоя не мога. Трябва да мразиш себе си за да си го размяташ немит. Един път да се случи при определени обстоятелства.....айде, ама всеки ден. Тва толкова много говори за един човек.
Ако го обичаш наистина, му го кажи, ако е нещо несериозно.. направо си търси нов. Кво се занимаваш с мърши?
Dyany10000
08-26-2011, 20:06
Охх, хора, научете се 1 и завинаги че НЯМА ЗАОБИКОЛЕН НАЧИН ДА КАЖЕТЕ каквото и да било на когото и да било. Ако ще да е "Късаме", "Не те харесвам" "Не ме задоволяваш" или "Смърди ти уя"!
Казвайте всичко директно, може да боли, но ще боли по малко, ако почнете да заобикаляте проблема, или, още по-лошо, да лъжете!
ccdesigns
08-26-2011, 20:53
[quote=ccdesigns]Aбе, никой ли не обърна внимание, че авторката е 96?! /quote]
е и кво като е 96 :lol:
В съседната тема всички реват колко е непристойно, некултурно, неприлягащо на възрастта двама 14 годишни да се натискат на пейката в парка, а тука няква малка курвичка на 14 обяснява как я ебат през ден и му прави свирки и няма проблем? Жалки сте. :-)
GossipGirl89
08-26-2011, 22:10
Ох, стига вече с тая възраст. Да, всички сме възмутени как 13-14-15 годишни се перкат като невиждали. И кво? Нищо не може да се промени. Колкото и квото да си говорим те продължават да си го правят, така че според мене единственото, с което можем евентуално да бъдем полезни е да ги съветваме поне как да се пазят и да не си докарват простотии до главите...
Авторке, заобиколен начин в твоя случай наистина няма. Щях да ти предложа просто да го дръпнеш в банята и заедно да се изкъпете, но ти казваш, че това няма как да стане. В такъв случай просто бъди директна и му кажи, че ти мирише и ти става гадно. Сигурно няма да му стане приятно, но много по-добре така, отколкото да се насилваш да правиш нещо, от което ти се гади.
lordofthetime
08-26-2011, 22:15
момчето дори и да се е къпало 5 минути преди секса, по време на половия акт се отделя секрет от жлезите около главичката които мирише особено неприятно и според мен това е причината... ако му го кажеш това и го накараш да си го изплакне след секса няма как да ти се обиди :)
runway27
08-26-2011, 23:23
Не му лапай и не правете секс, ако има малко акъл ще се усети.
spiriTofNeshto
08-27-2011, 00:00
Днеска преди френската му намекнах,че е доста топло и по често трябва да се къпе човек и той не разбра от намека ми и след това му казах,че му се е испотил и мирише леко на пот и той ми каза: Ти ся кво искаш да кажеш че съм някакъв миризливец ли ? ;x И ми стана неудобно и веднага смених темата и го .... :X Толкова ме е гнус вече,че направо ще повърна... накрая ще му кажа да си измие миризливия ... :x
Зарязвай го тоя, как може така да ти говори. Тегли му една майна.
Ако не искаш :D (да му го теглиш ..) наистина е най-добре директно да му кажеш да си го мие преди да се праскате. Няма да му е приятно, ама т'ва е действителността...
Малко лирическо отклонение:
"Няма да ти лапам тоя смръдлив и фунтящ ТРОЛ, ходи го къпи или не ме е*и. :? :-|
DragonLady
08-27-2011, 10:19
И при мен е имало една или две такива ситуации, при които приятелят ми се оправда с това, че понеже е възбуден, затова я има тази неприятна миризма, т.е един вид се дължи на възбудата. И дори ми каза, че и при мен я било имало .... А и двамата си спазваме доста добра лична хигиена.
Щом гаджето ти не разбира от намеци, трябва да действаш директно. Тоест кажи му, че понякога когато му правиш френска усещаш неприятен мирис, който ти убива цялото желание да продължиш ( от това ще го заболи, но и ще се сети, че трябва да направи нещо по въпроса, ако иска още свирки ) и би искала да знаеш на какво се дължи, за да може да оправите нещата и да изчезне тази миризма.
blueeyeddevil
08-27-2011, 11:15
Абе взимаш си в една бутилка вода, един сапун и хавия и му го измиваш ти кат той не се сеща :D Или другия вариант е да му кажеш че искаш да се изкъпе ако не да си върви по пътя, ако ли не просто не му прави френска и тва е :)
annonimnna
08-27-2011, 11:28
Ти мазохист ли си?
Как ще ти мирише и ти ще му правиш свирки... Я го вкарвай в банята бързо . :booooomb:
krisity96
08-27-2011, 13:17
Казах му,че .... му има неприятна миризма да отиде да си вземе един душ и той ми каза,че вчера се изкъпал нямал всеки ден да се къпе заради една френска... ;x И аз му казах,че и на мен не ми е приятно всеки ден да ми се гади от неговия миризлив .... и той ми се обиди.След това уш оправих нещата и ми каза,че съм била комплексарка,че не съм го обичала щом ме е било гнус да му правя френска ;x Изобщо незнам вече какво да правя...
GossipGirl89
08-27-2011, 13:22
и той ми каза,че вчера се изкъпал нямал всеки ден да се къпе заради една френска... ;x
КРАЙ :lol: :lol: :lol:
Откога да спазваш добра лична хигиена стана комплексарско? :-o Явно пак изоставам с модните тенденции.
Тегли му една майна и да хваща пътя като няма да се къпе всеки ден заради една френска...
annonimnna
08-27-2011, 13:32
хахаха егати тъпия 8-)
Я го питай на него хубаво ли ще му е да ти прави френска, а ти да не си се къпала от 6 години! :D
runway27
08-27-2011, 13:59
Имам чувството, че темата е фейк. Някак си не е възможно приятеля ти да е толкова зле...
Какво като ти е обиден ? Да не би да си длъжна да търпиш такова нещо :?
dark_angel3
08-27-2011, 14:41
Имам чувството, че темата е фейк. Някак си не е възможно приятеля ти да е толкова зле... Пф, има къде къде по-зле.. явно нищо не знаеш :Д
Съгласна с Госип.
Вчера се е изкъпал, нямало днеска пак? Той не се ли къпе всеки ден? Ми много ясно, че ще му мирише :booooomb: Мани го.. това за мене не е човек.. пфф :-x
prostobog
08-27-2011, 16:06
Директно и без да овърташ!
Колкото си по-директен в една връзка, толкова по-добре е
DragonLady
08-27-2011, 16:11
Вчера се е изкъпал, нямало днеска пак? Той не се ли къпе всеки ден? Ми много ясно, че ще му мирише :booooomb: Мани го.. това за мене не е човек.. пфф :-x
+1
Нечистоплътен човек до тебе не ти трябва!
lordofthetime
08-27-2011, 16:29
Казах му,че .... му има неприятна миризма да отиде да си вземе един душ и той ми каза,че вчера се изкъпал нямал всеки ден да се къпе заради една френска... ;x
как не го изхака в топките след това изказване???
annonimnna
08-27-2011, 17:02
Казах му,че .... му има неприятна миризма да отиде да си вземе един душ и той ми каза,че вчера се изкъпал нямал всеки ден да се къпе заради една френска... ;x
как не го изхака в топките след това изказване???
Аз направо бих му ги отрязла, барабар с миризливия му малък приятел :D
krisity96
08-27-2011, 20:15
Еми какво да направя обичам го все пак немога заради една хигиена да го зарежа...
DragonLady
08-27-2011, 20:16
Това, че го обичаш не значи, че трябва да търпиш всичко без да кажеш и дума. не вярвам да си мазохистка :-o
lordofthetime
08-27-2011, 20:17
Еми какво да направя обичам го все пак немога заради една хигиена да го зарежа...
той ако също те обича, къпането би било най-малкото което може да направи
MyLifeAsItIs
08-27-2011, 20:18
Момчето трябва да има добра лична хигиена, ако я няма научи го как да я потдържа, преди да хване нещо и да ти го лепне на теб.
DragonLady
08-27-2011, 20:20
той ако също те обича, къпането би било най-малкото което може да направи
+1
Точно по това ще си проличи до колко той те обича.
prostobog
08-27-2011, 20:49
Казваш му, че искаш да се изкъпе и това е.
какво има да раздаваме повече акъл?
Вие нямате проблем !
krisity96
08-28-2011, 13:05
Казах му,че ако няма време да се къпи всеки ден да поддържа личната си хигиена ще го зарежа. И той уш ми обеща,че повече няма да се повтаря това... Дано да е така,защото ако още веднъж се повтори този неприятен случай ще трябва да го кара на сухо...
kalpazanka
08-28-2011, 13:08
Не че нещо, ама не се ли замисляте дали темата наистина е по действителен случай?!
DragonLady
08-28-2011, 13:24
Казах му,че ако няма време да се къпи всеки ден да поддържа личната си хигиена ще го зарежа. И той уш ми обеща,че повече няма да се повтаря това... Дано да е така,защото ако още веднъж се повтори този неприятен случай ще трябва да го кара на сухо...
А така! Покажи малко характер, и виж как се осъзнава!
пс не мисля, че е фейк темата, а ако е фейк, то тогава това говори много лоша за авторката и.
SameLove
08-28-2011, 13:46
Това е 100 % ФЕЙК :-o
И на мен не ми изглежда истинска..А ако не е фейк пожелавам на авторката приятеля и да се изкъпе в най-скоро време
И аз мисля, че темата е фейк. Един нормално мислещ човек не би тръгнал да разправя как ВЧЕРА се къпал и защо ДНЕС трябва да го прави отново. Ако темата е истинска, тоя е бахти мърлявия цървул, не знам как може да го обичаш... Нечистоплътно момче за мен е едно от най-отблъскващите неща...
krisity96
08-28-2011, 19:03
Защо мислите,че темата ми е фейк ? Приятелят ми не е някакъв .... Сега заради една миризма на .... неможе да наречете човек нечистоплътен ! 100% съм сигурна,че на половината от момчетата,които са отговорили тука в темата им е така ;) така,че не се правете на нещо повече ! Мерси на всички които ми помогнаха ! Може да заключвате темата.
Хах, fake викат. На всяка може да се случи. :)
ubuntureload
08-28-2011, 22:56
KУPA ми винаги ухае на парфюм! А ти на тая нечистоплътна твар следващият път му направи пица на чурката, ама толкова стабилна че да разбере кво си яла преди 3 дена. ... и му кажи че не си се задавила, а е следствие от гадния аромат!
ccdesigns
08-28-2011, 23:41
Защо мислите,че темата ми е фейк ? Приятелят ми не е някакъв .... Сега заради една миризма на .... неможе да наречете човек нечистоплътен ! 100% съм сигурна,че на половината от момчетата,които са отговорили тука в темата им е така ;) така,че не се правете на нещо повече ! Мерси на всички които ми помогнаха ! Може да заключвате темата.
Сори бро... Аааа... сестро... Ама ние не разправяме как преди 2 години сме се изкъпали и за кво требва пък и сега. Хващам се на бас, че почти всяко момче във форума се къпе поне по веднъж на ден, ако не - то поне лятото! Много от момчетата тийнейджъри се къпят дори по 2 пъти на ден лятото. Това, че твоя е няква мърша не значи, че всички сме така.
interista8
08-29-2011, 01:39
ахаххахахахахаххахахаха леелелелелеле ... приятелят ти случайно да е с дълга коса и да ходи гол само с гюдерия и връв през ***** и да се обръща на името Маугли ??? :lol:
Най-добре го зарязвай тоя мизерник и си хващай някой по-чист. ;P
time2rock
08-29-2011, 08:10
Предеякулационната течност мирише не много приятно и може тя да те кара да си мислиш, че не се мие. Половите органи си имат специфичен аромат.
sapphire5
08-29-2011, 09:49
просто му кажи , ако не искаш така да продължаваш.
Me4encety
08-29-2011, 19:18
Господи,сподели му го.Например - "Не искам да те убиждам,но члена ти има леко неприятна миризма.Напоследък добре ли поддържаш нещата там долу?Ако не е така,моля те изкъпи се преди секс,защото е неприятно."Ако не исакш да кажеш направо,може да пробваш така - "Мило,хайде да ссе изкъпем заедно и тогава да правим секс,искаш ли?Много ми се е искало и мисля,че ще е толкова секси."