View Full Version : Колко често правите секс?
Е, въпросът е ясен - Колко често правите секс с половинката си? :)
Shturrrche88
08-26-2011, 17:10
Достатъчно често...
Достатъчно често...
страхотен отговор ](*,)
Shturrrche88
08-26-2011, 17:51
Достатъчно често...
страхотен отговор ](*,)
Ами на такъв въпрос-такъв отговор.
Не мога да кажа 5 пъти седмично (примерно), защото може и да са седем, може и да са два, а може и изобщо да не сме правили секс.
Но пък количеството е достатъчно, така че отговорът ми е такъв...
Проблем?
Inn0cenCe
08-26-2011, 18:25
Около два-три пъти дневно. Но през зимата имаше период (много студения) в който сме стигали и до 8. А после какво гушкане падаа :oops: .
glezan4e
08-26-2011, 18:34
Достатъчно често...
страхотен отговор ](*,)
Не мога да кажа 5 пъти седмично (примерно), защото може и да са седем, може и да са два, а може и изобщо да не сме правили секс.
Проблем?
Много точно! +1
Рядко..7-8 пъти месечно максимум сега през лятото (гаджето е на майната си)..ии да.
Различно е, понякога може всеки ден в седмицата , може и по 2,3 пъти,може и въобще да не правим... различно е!
Около два-три пъти дневно. Но през зимата имаше период (много студения) в който сме стигали и до 8. А после какво гушкане падаа :oops: .
Трябва да има повече такива хора ! Взимайте пример !
Или всеки ден,или през ден 8-)
Biskfitka
08-27-2011, 12:52
Около два-три пъти дневно. Но през зимата имаше период (много студения) в който сме стигали и до 8. А после какво гушкане падаа :oops: .МНОГО ТИ ЗАВИЖДАМ! :(
Нямам половинка и го правя толкова рядко,че ме е срам да си призная :-x 8-)
Vilencety
08-27-2011, 14:57
Ами през 2-3 дена :-P
wankata7
08-27-2011, 15:03
Когато кажат трябва да си джентълмен :razz:
ubuntureload
08-27-2011, 21:24
И защо да се ограничавам само с половинката???
Всеки ден по 2-3-4-5 пъти различно .. но и ние зимата сме стигали до 11 после ебаси цистита от протъркване и такива глупости ;д
Достатъчно често...
страхотен отговор ](*,)
Проблем?
Ами той не те пита за точно число? щом се колебаеш между 5 и 7 пъти седмично казваш 6 щото това е посредата -+ ;)
GabrielleShayk
08-28-2011, 17:54
средно 4 пъти седмично,но се е случвало и по-малко...
Inn0cenCe
08-28-2011, 18:38
Трябва да има повече такива хора ! Взимайте пример !
Ех, лъскаеш ме :oops: !
Inn0cenCe
08-28-2011, 18:41
Около два-три пъти дневно. Но през зимата имаше период (много студения) в който сме стигали и до 8. А после какво гушкане падаа :oops: .МНОГО ТИ ЗАВИЖДАМ! :(
Това, че нямаш половинка не значи, че трябва да се ограничаваш. Преди да срещна сегашният си приятел съм имам само една две връзки и то кратки. Била съм с много различни момчета, просто така без обвързване и не съм се притеснявала от това. Но определено е някък по-сигурно с постоянен приятел и сериозна връзка :).
patence92
08-28-2011, 19:03
Еми ние с моя .. г/д около 10-15 пъти на седмица .. но зависи, когато аз не съм в града или той има много работа, не правим ;). Но иначе на ден сме достигали до към 4-5 пъти ;) и после яко гушкане :P 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Inn0cenCe
08-28-2011, 20:55
И защо да се ограничавам само с половинката???
Защото, ако не искаш да се ограничаваш само с половинката си, по-добре да нямаш такава. Пък товага си прави секс с който си искаш :).
eXtended
08-28-2011, 20:59
с моята половинка през 2-3 дена
Biskfitka
08-28-2011, 23:08
Това, че нямаш половинка не значи, че трябва да се ограничаваш. Преди да срещна сегашният си приятел съм имам само една две връзки и то кратки. Била съм с много различни момчета, просто така без обвързване и не съм се притеснявала от това. Но определено е някък по-сигурно с постоянен приятел и сериозна връзка :).Абе то ясно,ама напоследък никак не става баси :D
dilqnkata
08-29-2011, 22:48
Различно .. може 2,3 пъти на ден .. 4,5 пъти седмично или пък въобще да не правим :)
badsector
08-30-2011, 12:05
В началото на връзката всеки ден и понякога по два-три пъти. След 7 години вече сме на 3-4 пъти седмично.
Нямам половинка.. вече :D Иначе всеки ден или през ден ;д
Nadislawaa
10-01-2011, 13:22
Различно е, понякога може всеки ден в седмицата , може и по 2,3 пъти,може и въобще да не правим... различно е!
Nadislawaa
10-01-2011, 13:23
Различно. Зависи от настроение от много неща обикновенно 4-5 пъти в седмица :)
SisiStrange
10-01-2011, 13:35
Всеки път, когато сме заедно. И по няколко пъти на ден.
Сега ни чака малко мъка покрай университета и работата, но съм сигурна, че ще го измислим.
Всекя вечер преди да заспим и някой път и през деня :)
bubkaa93
10-01-2011, 20:25
В последната седмица почти всеки ден,но това ще престани,защото трябва да уча повече,а обикновено 2-3 пъти седмично.
XTREMEFREERIDE
10-02-2011, 12:44
Всеки път, когато можем да се видим. Сега е трудно, защото учим в различни градове, но определено си наваксваме, когато се виждаме. През ваканциите е най-добре.
anonymous708973
10-02-2011, 12:51
Сега ни чака малко мъка покрай университета и работата, но съм сигурна, че ще го измислим.
Насред кафенетата ли? :Д
alexilaiho
10-02-2011, 19:06
Тази седмица го правехме 5.Вчера пропуснахме,но имаме планове за по-късно :)
Не и давай такива идеи,защото често ги приема насериозно :D
SisiStrange
10-02-2011, 19:15
Ей, това всъщност е яка идея. Като се замисля, някои кафенета имат много хубави тоалетни. И се заключват отвътре.
Ей, това всъщност е яка идея. Като се замисля, някои кафенета имат много хубави тоалетни. И се заключват отвътре.
shit видя го 8-)
qwerty234
10-03-2011, 18:48
Правим, когато има терен. Имало е случаи всеки ден да правим по 1-2 пъти имало е и случаи един път на месец.
edDinstVenNa
10-05-2011, 17:21
4-5 пъти на една седмица .... и все пак по някогя излизаме от график :D