View Full Version : 4удно ми е
Здравейте :-P няколко мои приятелки са правили секс докато са били в цикъл :) и съм 4увала 4е не е хубаво това, но те твърдят обратното. Как мислите ? :)
На мен ми е противопоказно да правя това, едно че ше омажем пейзажа , друго че не е въобще хигиенично,което е и по-важното.
SisiStrange
08-26-2011, 21:21
Не ми харесва особено.
Хигиена под 0-та? Според мен е супер гадно ... предпочитам да закола една кошута и да се въргалям до нея! НО приятелка ми е казвала че даже и е по-готино когато го е правела в онзи момент от месеца.Всеки луд с номера си :wink:
Хигиена под 0-та? Според мен е супер гадно ... предпочитам да закола една кошута и да се въргалям до нея! НО приятелка ми е казвала че даже и е по-готино когато го е правела в онзи момент от месеца.Всеки луд с номера си :wink:
и на мен ми изглежда отвратително :x
не знам кое му е хубавото,не могат ли да почакат малко.Аз лично не съм и не мисля да го правя не е хигиенично въобще :?
мм против съм. Даже едната така загуби девственоста си и каза, 4е изоб6то не боляло :-o
annonimnna
08-26-2011, 21:39
О боже :(
Толкова са загорели децата, че вече и в цикъл да са не им пречи да правят секс :x
Ужас, сраммммммммммм :lol: :lol:
bubkaa93
08-26-2011, 22:05
ако си в края на цикъла става,но в началото :shock:
GossipGirl89
08-26-2011, 22:13
Не съм го пробвала и нямам и такова намерение. Звучи ми гадно и нехигиенично.
Не съм пробвала и не мисля да пробвам. Първо, че е нехигиенично и второ предпочитам да изчакам 5-6 дена да отмине, от колкото след секс помещението да заприлича на сцена от филм на ужасите.
Не съм пробвала и не мисля да пробвам. Първо, че е нехигиенично и второ предпочитам да изчакам 5-6 дена да отмине, от колкото след секс помещението да заприлича на сцена от филм на ужасите.
+
О-о-о, я стига :o
Половината, които са писали в тая тема и викат "иуууу", на 100% са пробвали. Не крия че съм го правила, но поне не се правя на невинна 8-) Кво толкова, малко кръв, ще се измиете после. Знам че е нехигиенично, но все пак няма да изляза с писъци от стаята, защото ми е дошло докато съм се е.... :-D
Карай де, повече лъзга :D
Аз съм го правила по време на мензис само под душа.. и не знам защо, от хормоните ли от какво ли, но точно в този период чувствителността на органите ми се изостря доста и по време на половия акт е приятно.. Кофтито идва след това като ми изтече половината кръв и болките в яйчниците се увеличат двойно.. :? А и не е вярно,че е нехигиенично. Ако и двамата спазват добра хигиена и се ползва презерватив.. И по възможност е в баня, под душа, не ня легло за да се омаже картинката.. Не виждам нищо нехигиенично и гнусно. :?
Shturrrche88
08-27-2011, 01:58
А и по време на секс не тече, после е проблематично :D
И аз съм го правила, докато съм била в цикъл, не отричам...но е било последния ден и задължително с презерватив...яко е ;) :grin:
bubblef93
08-27-2011, 06:06
А и по време на секс не тече, после е проблематично :D
И аз съм го правила, докато съм била в цикъл, не отричам...но е било последния ден и задължително с презерватив...яко е ;) :grin:
+1 :)
FuCKkK13
08-27-2011, 06:51
о, боже :shock: .. нищо няма да стане ако изчакат 4-5 дена :?
malkotoo
08-27-2011, 13:53
не можеш ли толкова да чакаш една седмица максимум ?
тогава най-много съм възбудена ,е разбира се не 1-2 ден ,защото болката е голяма ,но в края на цикъла и с добра хигиена не виждам нищо лошо да се прави секс .
Darinella
08-27-2011, 14:12
Приемливо е, ако е в края на цикъла. Преди 5-ти ден в никакъв случай. Толкова ли не можете няколко дена да изчакате. :)
о, боже :shock: .. нищо няма да стане ако изчакат 4-5 дена :?
Ти правиш ли секс?
TheGuardian01
08-27-2011, 15:19
Аз съм го правила по време на мензис само под душа.. и не знам защо, от хормоните ли от какво ли, но точно в този период чувствителността на органите ми се изостря доста и по време на половия акт е приятно.. Кофтито идва след това като ми изтече половината кръв и болките в яйчниците се увеличат двойно.. :? А и не е вярно,че е нехигиенично. Ако и двамата спазват добра хигиена и се ползва презерватив.. И по възможност е в баня, под душа, не ня легло за да се омаже картинката.. Не виждам нищо нехигиенично и гнусно. :?
Е т'ва е жена ми ! :P :P
По темата- пробвам съм с момиче, което е неразположено и не е нито гнусно , нито проблемно. Даже има малко повече тръпка и адреналин :oops: :oops: :-P
С презерватив няма проблем. Лично за мене е гадно, не съм пробвала.
DragonLady
08-27-2011, 16:03
Правила съм го в цикъл и нито е такава гнусотия каквато разправяте нито е такава плесканица каквато я описвате. Важното е да е с презерватив. Аз лично съм го правила в хотелска стая като бяхме постлали една покривка отгоре на леглото, ако нещо оклепам, но и така не се случи. После си взехме по един душ и всичко беше наред. Нито ме е боляло повече след това нито нищо. Даже си беше много яко, понеже в цикъл съм адски чувствителна и удоволствието от секса е на макс.
prostobog
08-27-2011, 16:05
Здравейте :-P няколко мои приятелки са правили секс докато са били в цикъл :) и съм 4увала 4е не е хубаво това, но те твърдят обратното. Как мислите ? :)
До човек си е, ако на мъжа и жената не им е гадно да го правят в такъв период - не е гадно, но когато жената е в цикъл е по-суха и секса е по-некачествен.
Общо взето - не си е работа 8)
DragonLady
08-27-2011, 16:15
Що пък да е по суха?
Ако е възбудена, не е суха независимо в цикъл ли е или не. А това, че мъжа не може да я възбуди е друга тема.
prostobog
08-27-2011, 16:16
От къде идва "влажността" когато е в цикъл жената?
DragonLady
08-27-2011, 16:22
От там където идва и като не е в цикъл. Когато жената е възбудена тя се подмокря и дори и да е в цикъл.
Ще ти дам един пример от живота ми и белким ме разбереш.
Бях в цикъл с тампон и си лежахме на леглото голи и от едното гушкане взехме, че се разгорещихме, аз се възбудих бая и се усетих адски мокра отдолу. Прокарах пръст да проверя да не би тампона да е изпуснал кръв, но не беше кръв а безцветна слузеста течност, която нормално си се появява когато жената се възбуди и се чувства готова за секс.
prostobog
08-27-2011, 16:24
Да, а самият цикъл на жената е така нареченото прочистване !
Възможно е да си била мокра отдолу, но винаги има разлика от това дали си в цикъл или не за усещането от секса.
Да спориме е абсолютно излишно ! 8)
DragonLady
08-27-2011, 16:26
Има според теб, но не и според мен. Разликата е само в това, че съм по чувствителна и трябва да внимавам да не оклепам нещо. Питах и приятелят ми дали чувства някаква разлика и отговора му беше не.
prostobog
08-27-2011, 16:32
На колко години си ти и на колко години е приятелят ти?
Какъв е сексуалният ти опит?
Да, а самият цикъл на жената е така нареченото прочистване !
Възможно е да си била мокра отдолу, но винаги има разлика от това дали си в цикъл или не за усещането от секса.
Да спориме е абсолютно излишно ! 8)
Колко си неграмотен... :?
prostobog
08-27-2011, 16:43
Много неграмотен, но ти ме биеш по това, съкровище :D
Shturrrche88
08-27-2011, 16:43
Тая тема стана забавна, особено след като се появи компетентен мъж, относно цикъла при жените, че и явно по-добре от самите жени знае какво се случва с телата им :lol:
prostobog
08-27-2011, 16:46
Тая тема стана забавна, особено след като се появи компетентен мъж, относно цикъла при жените, че и явно по-добре от самите жени знае какво се случва с телата им :lol:
Дали знам по -добре, не не знам, но със сигурност знам по-добре от тези момиченца, защото не са жени, а все още се наричат "деца" 8)
Много неграмотен, но ти ме биеш по това, съкровище :D
Ъм, извинявай, как разбра, че те бия?! Опитват се да ти обяснят, че овлажняването на жената при възбудено състояние и менструалната кръв, изтичаща от влагалището й нямат абсолютно нищо общо и жената НЕ е по-суха по време на мензис. Но ти явно наистина знаеш по-добре. :x
Shturrrche88
08-27-2011, 16:48
Дали знам по -добре, не не знам, но със сигурност знам по-добре от тези момиченца, защото не са жени, а все още се наричат "деца" 8)
А, за тях не мога да отговарям...ма и аз искам да съм дете ;(
И пак не може със сигурност да знаеш по-добре от тях самите какво точно се случва с телата им.
prostobog
08-27-2011, 16:50
Колега, я не ме занимавай с глупостти :-x
Информирайте се малко ;)
Като ти казвам, че са по-сухи, значи са по-сухи...
Айде стига, край на темата !
Shturrrche88
08-27-2011, 16:53
Информирайте се малко ;)
Какво има да се информирам бе човек. Нали и аз съм жена и знам кога съм влажна и кога не съм и че това няма нищо общо с цикъла ми.
И не съм на 15, на доста повечко съм, водя полов живот от много години и съм перфектно запозната с анатомията си...
prostobog
08-27-2011, 16:54
Информирайте се малко ;)
Какво има да се информирам бе човек. Нали и аз съм жена и знам кога съм влажна и кога не съм и че това няма нищо общо с цикъла ми.
И не съм на 15, на доста повечко съм, водя полов живот от много години и съм перфектно запозната с анатомията си...
Казах край на темата, образовайте се първо !
Shturrrche88
08-27-2011, 16:56
Информирайте се малко ;)
Що не ходиш да си глътнеш анаболите, да се успокоиш малко, че явно имаш проблем с нервичките...поблъскай един час в залата, набий си една злобарка и кротясай...
Аман от дървени философи и лекари без дипломи...
Информирайте се малко ;)
Що не ходиш да си глътнеш анаболите, да се успокоиш малко, че явно имаш проблем с нервичките...поблъскай един час в залата, набий си една злобарка и кротясай...
Аман от дървени философи и лекари без дипломи...
Няма смисъл, не се занимавай. Нали ти знаеш как стоят нещата с тялото ти, той и да иска, няма да може да разбере. :)
DragonLady
08-27-2011, 17:23
prostobog новорегистрало се необразовано такова, поне като приказваш нещо се увери, че е така и, че си прав иначе говориш пълни глупости и само се излагаш публично.
Къв си ти и с коя право ме питаш толкова лични въпроси?
Иди почети малко на тема женска полова система и мензис и тогава ела да ми спориш!
Не бих рискувала да хвана нещо само заради един час удоволствие..
Информирайте се малко ;)
Докажи го!
Не бих рискувала да хвана нещо само заради един час удоволствие..
За това ползвай презрватив!
prostobog
08-27-2011, 20:42
Информирайте се малко ;)
Докажи го!
Добре, дай да те чукам когато не си в цикъл и когато си и ще усетиш разликата
Информирайте се малко ;)
Докажи го!
Добре, дай да те чукам когато не си в цикъл и когато си и ще усетиш разликата
Не е нужно. Чукала съм се когато съм била и неразположена, разликата няма, освен кръвта след половия акт. Даже има и повече влага, защото точно в този период повечето момичета са по-възбудени. Имах предвид да докажеш с ДУМИ, защото уж се славиш за много компетентен, а ти дори и това не можеш да направиш.
prostobog
08-27-2011, 21:23
:booooomb:
Явно е, че се спори много трудно с днешната младеж...
Е, поне знаем че не сте прави ;)
DragonLady
08-27-2011, 21:23
Не е нужно. Чукала съм се когато съм била и неразположена, разликата няма, освен кръвта след половия акт. Даже има и повече влага, защото точно в този период повечето момичета са по-възбудени. Имах предвид да докажеш с ДУМИ, защото уж се славиш за много компетентен, а ти дори и това не можеш да направиш.
+1000000
ps prostobog стига се излага, че вече стана за всеобщо посмешище
Shturrrche88
08-27-2011, 21:51
:booooomb:
Явно е, че се спори много трудно с днешната младеж...
Е, поне знаем че не сте прави ;)
От типично женско любопитство, ама ти на колко години точно си, че ни наричаш младеж (което си е комплимент де, ама все пак)?
GabrielleShayk
08-28-2011, 18:15
Не знам за вас,но едно,че ще ми е неудобно и второ в този период изобщо не съм на вълна секс...