View Full Version : Как да го спечеля?
mi6eto942
08-26-2011, 23:41
Има едно момче,с което излизаме почти всеки ден заедно,в смисъл в една и съща компания сме,много ми харесва.Пишем си във фейсбук,държи се мило с мен.Та така въпроса ми е как да превлека вниманието му.Въртеше ми се из главата да го поканя да излезем двамата,но нямам смелост да му го кажа...
Подмяташ случайно в някой разговор "Искаш ли утре да се видим на по биричка?" и готово. Кое му е сложното?
mi6eto942
08-26-2011, 23:45
Проблем ми е,че не знам дали и той ме харесва,и ме е страх да не се изложа,а и,ако откаже,ще е кофти,когато излизаме с другите и се виждаме...
Най-очевидното е да го поканиш да излезете само двамата. Питай го докато сте насаме, а не пред други. Колкото и да те е страх и да се притесняваш, ако искаш да стане нещо, го направи. И повярвай, дори да те отреже, пак ще ти олекне, щото си пробвала. Наку'рви се преди срещата и всичко ще е ок, ама не преигравай.
Проблем ми е,че не знам дали и той ме харесва,и ме е страх да не се изложа,а и,ако откаже,ще е кофти,когато излизаме с другите и се виждаме...
Задръстена си. Питай го така, както ти казах, а не "Ей копеле мноо си як искам те сега! Аре да излезнем утре и да ти излезне късмета? А?!".... Ако не те харесва, няма да се изложиш, защото ще кажеш, че си искала приятелски да излезнете, защото ти е приятна компанията му. То ако всички си мислеха, че като ги каниш на по бира, ги сваляш. Незнам просто....
martina22961
08-27-2011, 00:22
има милион такива теми..яко ва е фраснал хормона :razz:
има милион такива теми..яко ва е фраснал хормона :razz: Не бях забелязала, че темите са еднакви! That's totaly new information!!! :shock:
martina22961
08-27-2011, 00:34
има милион такива теми..яко ва е фраснал хормона :razz: Не бях забелязала, че темите са еднакви! That's totaly new information!!! :shock:
еее не чак... лирическите герои са различни.. :D
по темата.. заговори го насаме..намерете си обща тема за разговор...така поне ще му привлечеш вниманието :)
аа и може да се окаже, че и той има някакъв интерес към теб.. :)
martina22961
08-27-2011, 00:39
Задръстена си. Питай го така, както ти казах, а не "Ей копеле мноо си як искам те сега! Аре да излезнем утре и да ти излезне късмета? А?!"....
ако ще е така нахакана направо да му каже "Еей пич..виж ся..мн ме кефиш..абее напрауу те харесвам..не съм седнала да ти свалям луната..никак даже.." :razz:
а и тва "Ей копеле мноо си як искам те сега!".. ем престей си че са на 13-14 години..той кво ще си помисли :shock: ..еее да..най-вероятно да е навит де.. :razz:
Задръстена си. Питай го така, както ти казах, а не "Ей копеле мноо си як искам те сега! Аре да излезнем утре и да ти излезне късмета? А?!"....
ако ще е така нахакана направо да му каже "Еей пич..виж ся..мн ме кефиш..абее напрауу те харесвам..не съм седнала да ти свалям луната..никак даже.." :razz:
а и тва "Ей копеле мноо си як искам те сега!".. ем престей си че са на 13-14 години..той кво ще си помисли :shock: ..еее да..най-вероятно да е навит де.. :razz:
Той ще се впечатли от разгонената и особа, ще тръгне с нея, ще я ебне и животът ще свърши... 8-)
martina22961
08-27-2011, 00:45
Той ще се впечатли от разгонената и особа, ще тръгне с нея, ще я ебне и животът ще свърши... 8-)
мн вярно казано :razz: :razz: :razz:
LeprikonA
08-27-2011, 07:47
Най-очевидното е да го поканиш да излезете само двамата. Питай го докато сте насаме, а не пред други. Колкото и да те е страх и да се притесняваш, ако искаш да стане нещо, го направи. И повярвай, дори да те отреже, пак ще ти олекне, щото си пробвала. Наку'рви се преди срещата и всичко ще е ок, ама не преигравай.
+
blaaablaaablaaa
08-27-2011, 08:43
Ако е така, както казваш, просто вмъкни в някой разговор да излезете (например може да кажеш, че нямаш какво да правиш и че няма с кого да излезеш). Да е нещо непринудено, като приятели, пък по време на срещата може да намекнеш нещо. Няма от какво да се притесняваш, давай смело напред. :)
elysunny
08-27-2011, 12:01
няма как, сори
annonimnna
08-27-2011, 12:07
Направи се, че нямаш с кого да излезеш... Поглези се малко, че ти е скучно и умираш вече от тъпотия. Поискай да излезете двамата, някъде из квартала ви или незнам и аз...
Първо да е само по приятелски, пък ако той те харесва ще действа пръв (така правят повечето де). Ако ли неее... кажи му какво изпитваш ти и другото само ще стане :) Успех! 8)
AniAlonso
08-27-2011, 14:02
Кажи му, че сте се уговорили с един-двама приятели да правите нещо и ако иска и той може да дойде. После в последния момент се направи, че другите няма да могат да дойдат, но ако той иска можете поне вие двамата да излезете - така или иначе сте имали уговорка.
MilanowPz
08-27-2011, 17:08
+
mi6eto942
08-28-2011, 21:49
Вчера му писах съобщение във Фейсбук и го питах,дали иска да излезем да пием кафе някой ден,но...все още няма отговор,сигурна съм,че го е прочел,защото беше публикувал нови неща...
DespicableMe
08-28-2011, 23:12
Колко килограма си?
mi6eto942
08-28-2011, 23:29
1.73 съм висока и тежа 53 килограма.
DespicableMe
08-29-2011, 00:21
нямам повече въпроси
успех