Влез

View Full Version : Време ??? Колко ???

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 05:45
Здравейте... отново съм аз. Надявам се все някой да прочете това... Преди няколко дни писах тук, и ще припомня... значи имам (или имах и аз не знам вече) сериозна приятелка от няколко месеца... тя ме обича (показвала ми го е) и аз я обичам (и аз съм и го показвал)... скарвали сме се 3 пъти, и то за глупости... просто си внушава нещо и си мисли че е така (мислеше си че имам друга, защото ме беше видяла да се разхождам със старата ми приятелка)... и така обясних и как стоят нещата, че тя ми е единствена и така... оправихме се... има и друг проблем. Техните не я пускаха да излиза. Всъщност се бяхме уговорили да излезем, бяхме си направили план за деня и в същия ден ми каза много разстроена че майка и не я пускала с мен... ужасно се натъжи и повече не искаше да излиза никъде (тя е УЖАСНО чувствителна)... потраех си, въпреки че умирам да я видя... минаха дни и пак я питах леко така - може ли да се видим за мъничко, за 10-на минути... тя каза пак ли започваш, аз и казах не просто искам да те видя... тя каза и аз искам но просто не може. Отново си затраех, до преди няколко дни... това да не се виждаш 3 седмици с момичето което обичаш не е много приятно. На 18-ти ми прати една картинка с нейна снимка и стих написан от нея... ужасно много ми хареса... меко казано се трогнах. Казах и айде да се видим моля те... ако трябва ще дойда до вас само да те видя... тя каза офф писна ми вече не разбра ли че не мога ??? ядосах се и казах така ли? Ми добре като не искаш не искаш все едно... и оттук започна ада... разсърди ми се много жестоко... нямаше я в скайпа, нямаше я в никой сайт... писах и СМС, и тя ми отговори "прости ми... сбогом обичам те"... и аз и писах да ме изслуша, но повече не ми отговори... звънях и няколко пъти не вдига и накрая си изключи телефона... Вечерта я търсих (не знам точно къде живее знаех само квартала) и така намерих я, каза ми че ми е простила... стана ми много гадно че така я измъчвам ноо... И така вечерта пак започнахме да си пишем, не беше както преди - аз и пиша, обяснявам и, тя ми отговаря с по една две думи... каза ми че на този етап, е най-добре да останем приятели... старите и чувства може ли да се върнат, но трябвало време... Опитах се да не говорим за това, и сякаш нещата се оправиха... каза ми че мисли че пак ме обича... зарадвах се! Но пак не беше като преди... просто го усещах! Вече не ми пращаше сърчица, целувки, само тук таме някоя прегръдка. Питах я защо така, нали сме си простили и правим всичко за да се оправим, тя каза пак ли почваш? Не разбра ли, искам да сме приятели!!! Питах я пак любовта ти към мен ще се върне ли ? Тя каза не знам не мога да гледам в бъдещето... и тук вече спрях да и говоря за любов, и като че ли стана по-добре... пак си пишем, пишем си пак за перверзни неща (много обичаше да си говорим като сме някъде сами на някоя пейка), имаше закачки и така... Реших да и направя клип, със любовни снимки, мои снимки, послания и извинения... много труд и любов хвърлих за него, направих го, показах и го, тя каза - БЛАГОДАРЯ!!!, попитах я дали се сърди тя каза че почти е забравила за всичко, пак ме обича, но не е като преди... викам си добре... и си писахме така 2 дни като приятели - закачки, малко лигавене като преди, перверзни работи... но без обичам те, без сърчица и целувки... снощи обаче ми каза че нямало да я има няколко дни... казах и че ужасно много ще ми липсва, тя каза знам... също казала че АКО ИМА КЪСМЕТ ще я няма за по-дълго... натъжих се от тези думи... казах и че ще и пиша СМС, тя ми каза че нямало нужда... отново се саднах... пожела ми лека нощ, да се пазя и си легна... написах и веднага СМС - лека нощ мило, ще ми липсваш, обичам те... но не ми отговори... Чудя се вече какво да правя, просто се чудя... да не и пиша СМС-и както според нея няма нужда или да и пиша поне един за лека нощ... между другото току що ми писа че е тук... чудя се да продължим ли да си пишем като приятели, без да и казвам обичам те, без да и казвам мило или там както и казвам галено, или да я оставя за известно време... да не и пиша изобщо, нито по скайпа, нито да и се обаждам, нито да и пиша смс-и... просто не знам искам съвет това време както каза тя как да го използвам... Страшно много я обичам, и съм сигурен (не съм наивен ;) ) че и тя ме обича... нараних я няколко пъти, извиних и се, разкаях се, доказах и ПАК че я обичам... просто това момиче е различно, вижда се по начина по който мисли, говори, пише стихове... обичам я и няма да се откажа от нея!!! Като си поставя цел или я изпълнявам, или я изпълнявам ;) Държах се като дете ЗНАМ сам го разбрах... направих грешки ЗНАМ кой ли не прави... заслужавам да ме напусне ЗНАМ но малко ли направих за нея ??? Просто умирам да я видя отново... Моля някой който е по-навътре в нещата да ми каже какво да правя... аз съм на 17, тя на 14...
ПП. моля запазете си тъпите мнение като "Малка е не си струва" като не я познавате не говорете ;)

SisiStrange
08-27-2011, 06:02
Ох спри се с тоя скайп/фб и сякакви такива глупости. Излез навън и си намери момиче, с което можеш да се виждаш НА ЖИВО, а не да ти мрънка кво можела и кво не. Не виждаш ли, че не и дреме и грам. Била те обичала още не знам си какво. Ти така ли си представяш любовта? Киснене пред монитор?

Леле, имам усещането, че до няколко десетилетия улиците ще са пусти като в уестърнски филм и ще се търкалят храсти, а хората ще киснат да живеят в интернет. :-o

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 06:08
Ако си мислиш че не сме излизали, не сме се целували се лъжеш ;)

SisiStrange
08-27-2011, 06:13
Мда. Преди 100 години. Една връзка се поддържа жива. Щях да го взема като връзка от разстояние, но то не е. Тя просто няма желание да те вижда. Има много хора, които се справят да не са заедно на живо за по-дълго време заради делящите ги километри, но те искат да са заедно. И правят всичко, за да може всяка възможна секунда да са един до друг. А тя е наблизо, НО не ще да те вижда. Това не ти ли говори нещо?

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 06:32
Говори ми... но също така и техните не я пускат

mechtaq_za_teb
08-27-2011, 06:47
Може ли да ни кажеш с какво си я наранил по-точно конкретно? Мисля, че това е от голямо значение.

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 06:52
Като каза че не може да излезе и казах ми така ли все едно не ми пука... това я обиди

mechtaq_za_teb
08-27-2011, 06:58
Като каза че не може да излезе и казах ми така ли все едно не ми пука... това я обидиТова според теб причина за раздяла ли е? Според мен това е един вид оправдание за нея.

FuCKkK13
08-27-2011, 07:04
Може ли да ни кажеш с какво си я наранил по-точно конкретно? Мисля, че това е от голямо значение. +1.. абе човек.. защо я нараняваш извиняваш й се после пак я нараняваш,пак й се извиняваш и т.н. .. това много наранява да знаеш.. момиче съм и знам... 1 път като си я наранил и като си й се извинил не го повтаряй... ако се обичате не се отказвай....не знам, защо каза на колко години сте, като няма чак такова значение... направи пак нещо да я трогнеш.. макар, че си мисля, че малко те разиграва, но може и да не е така... какво значи ''ще ми липсваш с отг. и ти на мен'' и накрая ''надявам се да ме няма за по-дълго'' .. ето това не мога да го разбера.. виж.. това, което сега прави напълно си го заслужил (извинявай,че ти го казвам) .. разбери я.. момичетата точно като сме ядосани и да ви викаме и да ви отблъскваме, точно тогава имаме нужда да ни гушнете и т.н. и да ни успокоите..забрави за скайп и фб. ! .. накарай я да излезете и да се разберете очи в очи... само не знам, защо след като те обича толкова, когато сте ходили не е излъгала родителите си поне един път, че ще излиза с някоя фр. и да излезе с тебе(не е хубаво да лъжеш родителите си, ама аз за моето гадже бих го направила) .. или не е нужно да ги лъже.. да каже, че ще излиза с фр. и ти да излезеш с тях..просто я накарай да излезете и да поговорите.. извини й се за всичко.. и ти трябва да знаеш какво най-много харесва... направи й някакъв подарък..не толкова скъп или не знам, а просто нещо, което ще я трогне и ще й хареса.. айде успех.. дано съм ти помогнала :)

mechtaq_za_teb
08-27-2011, 07:08
Може ли да ни кажеш с какво си я наранил по-точно конкретно? Мисля, че това е от голямо значение. +1.. абе човек.. защо я нараняваш извиняваш й се после пак я нараняваш,пак й се извиняваш и т.н. .. това много наранява да знаеш.. момиче съм и знам... 1 път като си я наранил и като си й се извинил не го повтаряй... ако се обичате не се отказвай....не знам, защо каза на колко години сте, като няма чак такова значение... направи пак нещо да я трогнеш.. макар, че си мисля, че малко те разиграва, но може и да не е така... какво значи ''ще ми липсваш с отг. и ти на мен'' и накрая ''надявам се да ме няма за по-дълго'' .. ето това не мога да го разбера.. виж.. това, което сега прави напълно си го заслужил (извинявай,че ти го казвам) .. разбери я.. момичетата точно като сме ядосани и да ви викаме и да ви отблъскваме, точно тогава имаме нужда да ни гушнете и т.н. и да ни успокоите..забрави за скайп и фб. ! .. накарай я да излезете и да се разберете очи в очи... само не знам, защо след като те обича толкова, когато сте ходили не е излъгала родителите си поне един път, че ще излиза с някоя фр. и да излезе с тебе(не е хубаво да лъжеш родителите си, ама аз за моето гадже бих го направила) .. или не е нужно да ги лъже.. да каже, че ще излиза с фр. и ти да излезеш с тях..просто я накарай да излезете и да поговорите.. извини й се за всичко.. и ти трябва да знаеш какво най-много харесва... направи й някакъв подарък..не толкова скъп или не знам, а просто нещо, което ще я трогне и ще й хареса.. айде успех.. дано съм ти помогнала :) Според него те не се са виждали 3 седмици. Той е бил търпелив и накрая просто не е сдържал чувствата си и се е ядосал, защото наистина е искал да се видят. Добре, не са я пускали(което също ми звучи съмнително). Предложил и е да отиде до тях само да се видят, и тя пак е отказала. Според мен той не я е наранил, а тя го разиграва и го кара да се чувства виновен.

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 07:15
Аз ако и предложа да се видим, съвсем ще оплескам нещата... иначе да... много съм търпелив!

FuCKkK13
08-27-2011, 07:18
ами това, че няколко пъти я е наранявал и после се е извинявал.. за това мисля, че е виновен, защото това е много гадно - личен опит !.. а това, че го разиграва.. и аз така мисля.. ами аз мисля да я накара да излезнат и ако не иска да се откаже... и друг вариант има.. самото момиче да не знае какво иска...защото като гледам май е така.. обичам те ама искам да сме приятели, ще ми липсваш ама искам да ме няма по-дълго.. искам да те видя ама не може :? ... автора да каже как я е наранил и да преценим дали заслужава всичко това или просто момичето не заслужава него.. :)

mechtaq_za_teb
08-27-2011, 07:18
Аз ако и предложа да се видим, съвсем ще оплескам нещата... иначе да имам търпение и съм много търпелив!Не смятам, че изобщо си я наранил с нещо. Няма нищо лошо в това, че си искал да се видите. Начина, по който тя е реагирала на желанието ти обаче е наранил теб.
Според мен не си струва... Не искам да те отчайвам, пък и няма за какво да се чувстваш така. Животът продължава и ще срещнеш момиче, което ще цени всяка минутка с теб.

Междудругото наистина? 3 седмици не е излизала? Лятото? Вярваш ли и?

mechtaq_za_teb
08-27-2011, 07:20
ами това, че няколко пъти я е наранявал и после се е извинявал.. за това мисля, че е виновен, защото това е много гадно - личен опит !.. а това, че го разиграва.. и аз така мисля.. ами аз мисля да я накара да излезнат и ако не иска да се откаже... и друг вариант има.. самото момиче да не знае какво иска...защото като гледам май е така.. обичам те ама искам да сме приятели, ще ми липсваш ама искам да ме няма по-дълго.. искам да те видя ама не може :? ... автора да каже как я е наранил и да преценим дали заслужава всичко това или просто момичето не заслужава него.. :)Авторът вече каза как я е наранил :) И на мен отначало ми прозвуча сякаш тя има причина да се държи така, но от отговора му ми става ясно, че е точно обратното.

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 07:21
Тя пак е излизала ама с нейни приятелки... и то за около час... тя наистина не излиза много

mechtaq_za_teb
08-27-2011, 07:23
Тя пак е излизала ама с нейни приятелки... и то за около час... тя наистина не излиза многоЕто. А можеше да прекара този 1 час с теб.

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 07:24
Също забравих да спомена нещо... ние се запознахме в интернет и почнахме да си пишем, и тя естествено искаше да се видим... аз обаче имах сериозна контузия на крака и меко казано куцах... беше ужасно, и я помолих да изчака малко докато се пооправя... тва беше около 2 седмици (беше ме страх да не и се сторя смешен)... след това почнахме да излизаме... излязохме 3-4 пъти, достатъчно за да се влюбя в нея... излизал съм с много момичета но с тази е различно

LeprikonA
08-27-2011, 07:28
опитай се да не го предлагаш, ако знаеш къде ходи или от къде минава я изненадай, защото така няма да има възможност да те отблъсне веднага и да откаже - вече ще си там. виж, колкото и да твърдиш, че те обича, щом се държи така според мен е съмнително. и да не искаш, ще го кажа - малка е. каквото и да си говорим ти на 17 мислиш по друг начин от нея на 14. ако наистина държеше на теб нямаше да прави подобни циркове, а и си прав, след като са минали 3 седмици, в които е избягвала срещи, да се ядосаш. и аз бих се ядосала, ако не ми се даде добро обяснение (един път добре, втори път приемливо, N-ти път - я ходи на майната си). не видях да си получил такова, само за първия път, че майка и не я пуснала. ами следващите ? мен ако питаш - намираш я, на живо, обясняваш и така и така какво мислиш и ако толкова не иска да продължава - не се мъчи.

FuCKkK13
08-27-2011, 07:29
Тя пак е излизала ама с нейни приятелки... и то за около час... тя наистина не излиза многоЕто. А можеше да прекара този 1 час с теб. аха.. значи не можеш ти да излезеш с нея и приятелките й :x ... знаеш ли какво.. това момиче те разиграва..извинявай, че ти го казвам.. ама наистина годинките не играят никаква роля.. просто е решила или а ти връща за нещо или да те наранява и да те разиграва.. хвани си друго гадже.. или просто спри да се занимаваш с нея... мога да се хвана на бас даже, че ако не я търсиш сиг. няма и да те потърси сама.. :?

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 07:32
Ами аз знам тя къде ходи... има един клуб ли не знам кво е точно и там играе често билярд... и аз ходя да играя от време на време и скоро я видях... прегърнахме се, опитах се да я целуна но тя се дръпна... само и казах обичам те, тя каза и аз теб... и това беше. Не знам не искам да и се натрапвам... но е идея все пак

FuCKkK13
08-27-2011, 07:33
опитай се да не го предлагаш, ако знаеш къде ходи или от къде минава я изненадай, защото така няма да има възможност да те отблъсне веднага и да откаже - вече ще си там. виж, колкото и да твърдиш, че те обича, щом се държи така според мен е съмнително. и да не искаш, ще го кажа - малка е. каквото и да си говорим ти на 17 мислиш по друг начин от нея на 14. ако наистина държеше на теб нямаше да прави подобни циркове, а и си прав, след като са минали 3 седмици, в които е избягвала срещи, да се ядосаш. и аз бих се ядосала, ако не ми се даде добро обяснение (един път добре, втори път приемливо, N-ти път - я ходи на майната си). не видях да си получил такова, само за първия път, че майка и не я пуснала. ами следващите ? мен ако питаш - намираш я, на живо, обясняваш и така и така какво мислиш и ако толкова не иска да продължава - не се мъчи. хм... абе да ти кажа съм на твоето мнение, освен за годините... изобщо не е малка.. според мен си прави каквото иска и го върти (разиграва го) .. ако беше чак толкова малка той нея щеше, ама като гледам е обратното.. а.. и аз на 13 ходих с момче 3 год. по-голямо от мен и повярвай ми аз бях повече с акъла си от колкото него :?

LeprikonA
08-27-2011, 07:36
Ами аз знам тя къде ходи... има един клуб ли не знам кво е точно и там играе често билярд... и аз ходя да играя от време на време и скоро я видях... прегърнахме се, опитах се да я целуна но тя се дръпна... само и казах обичам те, тя каза и аз теб... и това беше. Не знам не искам да и се натрапвам... но е идея все пак

прекалено мило се държиш - мислиш да не и се натрапваш, мислиш извинения, мислиш варианти. я по-мъжки! както каза FuCKkK13 - разиграва си те. намираш я, говориш с нея, ако не иска повече - знаеш ли колко момичета има още! под път и над път има, все ще се намери такава дето няма да иска да си тръгва когато е с теб!

FuCKkK13
08-27-2011, 07:37
Ами аз знам тя къде ходи... има един клуб ли не знам кво е точно и там играе често билярд... и аз ходя да играя от време на време и скоро я видях... прегърнахме се, опитах се да я целуна но тя се дръпна... само и казах обичам те, тя каза и аз теб... и това беше. Не знам не искам да и се натрапвам... но е идея все пак хм.. ти така ли си представяш връзка в която и двамата се обичате.. защото от моите представи е дооооста далече :? ... като те обича, защо поне един път не излъже техните да излезе с теб ? .. или защо не те вика да излезеш с нея и нейните фр. ? .. или защо повечето пъти не ти дава обяснение, защо не можете да се видите ? .. защо те отбягва ? .. какво значи обичам те, когато държанието й е извинявай, ама като на някоя 12 годишна пикла дето си мисли, че с гаджето всичко е розово и държане на рачички, и не знае какво иска.. просто според мен опитай за последно да поговориш с нея и ако не стане я остави.. :)

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 07:47
Ами аз знам тя къде ходи... има един клуб ли не знам кво е точно и там играе често билярд... и аз ходя да играя от време на време и скоро я видях... прегърнахме се, опитах се да я целуна но тя се дръпна... само и казах обичам те, тя каза и аз теб... и това беше. Не знам не искам да и се натрапвам... но е идея все пак хм.. ти така ли си представяш връзка в която и двамата се обичате.. защото от моите представи е дооооста далече :? ... като те обича, защо поне един път не излъже техните да излезе с теб ? .. или защо не те вика да излезеш с нея и нейните фр. ? .. или защо повечето пъти не ти дава обяснение, защо не можете да се видите ? .. защо те отбягва ? .. какво значи обичам те, когато държанието й е извинявай, ама като на някоя 12 годишна пикла дето си мисли, че с гаджето всичко е розово и държане на рачички, и не знае какво иска.. просто според мен опитай за последно да поговориш с нея и ако не стане я остави.. :)
Повярвай и аз си задавах тези въпроси всеки ден, и в момента също си ги задавам... възможно е да иска да ми го върне, понеже преди искаше да излизаме, а аз нямах възможност... просто ме мъчи отвътре и ме е страх да я питам, защото знам че пак ще се разсърди... а и техните знаят ще си има приятел, поне така ми е казвала... според мен варианта е да продължим да си пишем да кажем седмица, после да и предложа да отидем да играем билярд, и там ще поговоря с нея... ама знам кво ще каже... - не мога... не мога пък след 5 минути ще ми напише излизам айде чао... тя е много запалена по билярда и според мен който и да и предложи да играят ще приеме

mechtaq_za_teb
08-27-2011, 07:49
Повярвай и аз си задавах тези въпроси всеки ден, и в момента също си ги задавам... възможно е да иска да ми го върне, понеже преди искаше да излизаме, а аз нямах възможност... просто ме мъчи отвътре и ме е страх да я питам, защото знам че пак ще се разсърди... а и техните знаят ще си има приятел, поне така ми е казвалаТя не те обича. Ако не го виждаш, значи си много наивен.

LeprikonA
08-27-2011, 07:52
дори да си го "връща" както твърдиш - прекалява и си мисля, че е доста наясно, че в един момент ще ти омръзне от келеш истории и ще и биеш шута. и най-вероятно на това се надява.

fenkaaa
08-27-2011, 07:58
Голям роман бе брат немойм го прочетем 8-)

FuCKkK13
08-27-2011, 08:00
пффф ще ти се разсърди, че я питаш ? .. я не се занимавай с лапешки истории.. не че съм много по-голяма от нея.. аа като бях на 14 не съм се държала така :? ... и как така.. техните знаят, че си има приятел поне така ти е казала, а в същото време не й дават да излиза с теб ? .. или знаят или не.. ако не знаят как няма да я пускат.. мн бъркано ми става.. и ако те обичаше връщане, връщане ама чак пък толкова да те наранява.. извинявай ама.. :x .. казвам ти.. пробвай един път да поговориш с нея НА ЖИВО и ако откаже - не си заслужава да се занимаваш ! .. :)

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 08:11
Това и ще направя ;)

elizabethg
08-27-2011, 08:13
Наранил я бил... Дрън, дрън.Ми оная като се държи като кифла?? Писала му стихотворение, снимчица му пратила а-У, па после рекла "искам да си останем само приятели"! :shock: Що за шибано безумие? Тая май и тя не знае к'во иска ми се струва.БАСИ ЦИРКА! Стига си и ходил зад гъза, остави я!Спри да и пишеш смс-и, пък да видим дали тя ще те потърси.

blaaablaaablaaa
08-27-2011, 08:16
Продължавай да си пишеш с нея, поддържай да поддържаш "первезния" стил. Показвай и, че още я пазиш в сърцето си, опитай се да я накараш да направи и тя една крачка. Но не я притискай прекалено, за да не я отблъснеш. :)

pisenceto90
08-27-2011, 08:29
Ихаааа,дай Боже всеки му такова гадже като тебе 8) ...Да те правя на нищо и накрая все още да ме обичаш,извинявай ,че съм рязка,но и аз съм била на 14 и мене наще не са ме пускали,но толкова ме кефеше момчето , с което излизах ,че бягах от вкъщи ,за да се виждаме..
Другото което е, чувствителна била.ммм изв. ама по това ,което ми казваш по-скоро лапето си играика :D И то няма как да е иначе,ти се държиш супер внимателно с нея. Я се вземи в ръце ,дистанцирай се и гледай кво става ...Не ще бяга от вкъщи ми няма да имаш свободно време от нея.. Разбери едно,на каквато и възраст да е една жена...Всяка една от нас умее толкова умело да манипулира ..стига да и позволиш..Просто и покажи ,че и ти имаш достойнсто!!!

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 08:36
Продължавай да си пишеш с нея, поддържай да поддържаш "первезния" стил. Показвай и, че още я пазиш в сърцето си, опитай се да я накараш да направи и тя една крачка. Но не я притискай прекалено, за да не я отблъснеш. :)
перверзния стил е почти постоянен... :)

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 08:37
Ихаааа,дай Боже всеки му такова гадже като тебе 8) ...Да те правя на нищо и накрая все още да ме обичаш,извинявай ,че съм рязка,но и аз съм била на 14 и мене наще не са ме пускали,но толкова ме кефеше момчето , с което излизах ,че бягах от вкъщи ,за да се виждаме..
Другото което е, чувствителна била.ммм изв. ама по това ,което ми казваш по-скоро лапето си играика :D И то няма как да е иначе,ти се държиш супер внимателно с нея. Я се вземи в ръце ,дистанцирай се и гледай кво става ...Не ще бяга от вкъщи ми няма да имаш свободно време от нея.. Разбери едно,на каквато и възраст да е една жена...Всяка една от нас умее толкова умело да манипулира ..стига да и позволиш..Просто и покажи ,че и ти имаш достойнсто!!!
и аз мисля че така ще е добре, ама вземе да ме забрави или да каже че съм я оставил... :X абе ще пробвам ;) ще и кажа че няма да ме има както тя каза не знам за колко време и да не ми пише смс-и щото няма нужда... да види дали е хубаво ;) ама няма да кажа на другия ден тук съм ми няколко дена ще ме няма за нея

scandalousLady
08-27-2011, 08:41
Дистанцирай се,дано се оправите Успех

pisenceto90
08-27-2011, 08:48
и аз мисля че така ще е добре, ама вземе да ме забрави или да каже че съм я оставил... :X абе ще пробвам ;) ще и кажа че няма да ме има както тя каза не знам за колко време и да не ми пише смс-и щото няма нужда... да види дали е хубаво ;) ама няма да кажа на другия ден тук съм ми няколко дена ще ме няма за нея
Като те забрави,тя губи не Ти...Ти така говориш сякаш е последната ,и кат каже ,че си я оставил,Кво...тя кат те оставя ти да няма се режеш сега .. влюбил си сее ..ми то хубаво ама- Заради пу*ка да ставаш на пу*ка. Сам решаваш ти ако си си навил на пръста ,че тя е идеална ние тук ако ще и романи със съвети да изпишем,ти пак ще я оправдаваш...Важното в случея ти е ,заслужава ли си да ренебрегваш собственото си достойнство ,заради няква фуста ,къде си играика с внимателното ти отношение !!!

vesito13
08-27-2011, 08:58
Добре де, момичето го изкарахте много криво, но на мен ми е много интересно защо никой не обърна внимание на това, че родителите и не я пускат да излиза с него... Родители са и все пак, и тя иска или не трябва да се съобразява с тях. А пък авторът на темата веднага почва "Ооо ти вече не искаш да ме виждаш, така ли?" Бля, бля, бля. Ами извинявай, ама мрънкаш като някоя жена, вместо да се опиташ да я разбереш. Ама нали е по-лесно другият да ти е виновен... :?

bloodyF
08-27-2011, 08:58
ържах се като дете ЗНАМ сам го разбрах... направих грешки ЗНАМ кой ли не прави... заслужавам да ме напусне ЗНАМ но малко ли направих за нея ???

извинявай, ама си тооооолкова наивен че повече не знам дали може
първо какво си направил? отговора е НИЩО. ти си я молил да излезете щото ходите, тя ти е отказала дори да те види за минута на вратата и...
ама после си излиза с приятелките, без да ти се обади...
по-скоро хич не и пука дали ходите или не (бях в същата позиция, той ме ''боготвореше'', а на мен просто ми беше все едно, щото тръпката я нямаше и накрая се разделихме..)
вземи излезни от тоя фейсбук и скайп или квот ползваш там и отиди навънка, разсей се малко, излез с приятели, ходете на плаж и спри да и пишеш и да и звъниш. ако и пука поне малко за тебе ще ти се обади и ще покаже някакви признаци на ревност...ако бях на твое място директно я зарязвах , ама щом е толкова ''прекрасна и уникална, нищо че е пикла на 14'' окей...

SheDevil
08-27-2011, 09:09
От всичко прочетено до тук не видях само КЪДЕ си сгрешил ТИ?Ти си луд по това момиче, но си мисля че или родителите й нещо много са против теб и тя е малка и ги слуша.... или ти си прекалено наивен, а тя се е възползвала от това да те разиграва....спри се...
И както казват другите юзери, излез навън...там е животът! 8)

Ducky
08-27-2011, 09:19
ами това, че няколко пъти я е наранявал и после се е извинявал.. за това мисля, че е виновен, защото това е много гадно - личен опит !.. а това, че го разиграва.. и аз така мисля.. ами аз мисля да я накара да излезнат и ако не иска да се откаже... и друг вариант има.. самото момиче да не знае какво иска...защото като гледам май е така.. обичам те ама искам да сме приятели, ще ми липсваш ама искам да ме няма по-дълго.. искам да те видя ама не може :? ... автора да каже как я е наранил и да преценим дали заслужава всичко това или просто момичето не заслужава него.. :)

+ Точно така.. Той си има някаква вина, тя не знае какво иска.. според мене не знам колко още авторът мисли да я чака ама май няма много смисъл да продължава да и досажда като не иска - не иска ...

kalpazanka
08-27-2011, 10:43
Момичето е между чука и наковалнята. Техните й забраняват, ти я притискаш и тя реагира по принципа на най-малкото съпротивление- реже теб. Не че не те обича, не че няма чувства, а ситуацията я принуждава. Има угризения, че ти губи времето, като същевременно трябва да угоди и на родителите си, понеже е малка и е под техния покрив. ;)

Защо не я пускат с теб? Защо не й подхвърлиш да те запознае с родителите си?

SmilezZz
08-27-2011, 11:10
Тя пак е излизала ама с нейни приятелки... и то за около час... тя наистина не излиза много Окей. Но вместо да излиза с тях,не можа ли да излезне с тебе и да си поговорите ,както трябва ? Поне за 5 минути. По този начин те кара да се чувстваш виновен,при условие,че нямаш никаква вина. Нормално е ти да реагираш по този начин,щом 3 седмици не можеш да се видиш с любимия човек. Предложи й пак за излизането. Но ако тя продължава да отказва - според мен няма смисъл да се опитваш напразно.

annonimnna
08-27-2011, 11:51
Момичето е между чука и наковалнята. Техните й забраняват, ти я притискаш и тя реагира по принципа на най-малкото съпротивление- реже теб. Не че не те обича, не че няма чувства, а ситуацията я принуждава. Има угризения, че ти губи времето, като същевременно трябва да угоди и на родителите си, понеже е малка и е под техния покрив. ;)

Защо не я пускат с теб? Защо не й подхвърлиш да те запознае с родителите си?

^ Точно.

И не разбрах к'во толкова си направил, че да я нараниш?!?! Казал си нещо, от което само ДЕТЕ ще се разсърди.
И спри да се самосъжаляваш моля те! Знаел той... К'во знаеш?!
Като иска да късате, не бъди нахален и я остави да си живее живота.

teen4e55
08-27-2011, 11:58
xXxAngerfisTxXx спри да й пишеш и това е! Изчакай да видим след колко време ще те потърси и така ще разбереш колко й пука за тебе... Прочетох и 3те страници и от всичко прочетено, мога да ти кажа че наистина си много наивен, с риск да звуча банална... Момичето те разиграва ОТВСЯКЪДЕ! Потърси си някоя, която да иска да е с тебе, а не да се оправдава с техните... И аз преди време бях в такава ситуация... Нашите не ме пускаха да се видя с него, но той беше от друг град и имаше хиляда причини да не ме пускат и най-вече да ме защитят, защото ги е страх, но само защото не го познаваха и т.н. Но ти си от същия град за Бога!!! Родителите й не би трябвало да й правят проблем с това, най-малкото което правех аз беше да бягам от вкъщи за да се видя с него!! А тя какво?? Толкова ли няма смелост да се противопостави на техните и да си защитава положението или просто не иска да е с теб? Нали е различна? Замисли се...

SmilezZz
08-27-2011, 12:16
Добре де, момичето го изкарахте много криво, но на мен ми е много интересно защо никой не обърна внимание на това, че родителите и не я пускат да излиза с него... Родители са и все пак, и тя иска или не трябва да се съобразява с тях. А пък авторът на темата веднага почва "Ооо ти вече не искаш да ме виждаш, така ли?" Бля, бля, бля. Ами извинявай, ама мрънкаш като някоя жена, вместо да се опиташ да я разбереш. Ама нали е по-лесно другият да ти е виновен... :? Извинявай обаче това са цели ТРИ СЕДМИЦИ ? Ако бях на мястото на автора - досега да съм се отказала да го търся,просто щях да го зарежа. Уж ходят,обичат се - дрън дрън. А тя просто не може да излиза от тях поне за 5 минутки пред вратата ? Това вече на нищо не прилича. :?

vesito13
08-27-2011, 12:57
Извинявай обаче това са цели ТРИ СЕДМИЦИ ? Ако бях на мястото на автора - досега да съм се отказала да го търся,просто щях да го зарежа. Уж ходят,обичат се - дрън дрън. А тя просто не може да излиза от тях поне за 5 минутки пред вратата ? Това вече на нищо не прилича. :?
Всеки си има някакви ценности. За да се види с него, тя трябва да лъже родителите си. А все пак прекалено малко са хората, заради които би си заслужавало да лъжеш родителите си. Родителят винаги ще бъде родител, докато една връзка, особено на тази възраст, не е много ясно колко ще продължи.
Той не прави нищо за да нещата да се променят. Обичам те, обичам те, ама "обичам те" не решава проблемите. Защо веднъж не опита да види къде е проблема. Щом родителите и, не и позволяват да го вижда, сигурно има някаква причина. Може да се замисли за това... Ако не му изнася, да се разделят и готово.

mechtaq_za_teb
08-27-2011, 13:00
Добре де, момичето го изкарахте много криво, но на мен ми е много интересно защо никой не обърна внимание на това, че родителите и не я пускат да излиза с него... Родители са и все пак, и тя иска или не трябва да се съобразява с тях. А пък авторът на темата веднага почва "Ооо ти вече не искаш да ме виждаш, така ли?" Бля, бля, бля. Ами извинявай, ама мрънкаш като някоя жена, вместо да се опиташ да я разбереш. Ама нали е по-лесно другият да ти е виновен... :? Извинявай обаче това са цели ТРИ СЕДМИЦИ ? Ако бях на мястото на автора - досега да съм се отказала да го търся,просто щях да го зарежа. Уж ходят,обичат се - дрън дрън. А тя просто не може да излиза от тях поне за 5 минутки пред вратата ? Това вече на нищо не прилича. :? Подкрепям!

Щом може да излиза с приятелки, значи техните я пускат, следователно тя го лъже и търси оправдание да не се видят.

Drebosu4eto97
08-27-2011, 13:16
според мен тя те разиграва....просто я остави....1.аз съм колкото нея и мога да ти кажа че съм ходила с момче на твоята възраст и бяхме от един град и нашите знаеха и не са ми забранявали да излизам с него...2.тя се сърди за някви супер дребни неща :-x ....стегни се ще намериш друго момиче което ще цени НАИСТИНА това което правиш за нея....животът продължава.....още много момичета ще срещнеш.... :)

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 13:53
Казах и някои истини, и ми предложи ТЯ да дойда с нея да разходи кучето из парка... и след малко ще излизаме :grin: Чудя се кво да и кажа само...

scandalousLady
08-27-2011, 13:54
Казах и някои истини, и ми предложи да дойда с нея да разходи кучето из парка... и след малко ще излизаме :grin: Чудя се кво да и кажа само...

После кажи какво е станало Успех

LeprikonA
08-27-2011, 14:02
Казах и някои истини, и ми предложи ТЯ да дойда с нея да разходи кучето из парка... и след малко ще излизаме :grin: Чудя се кво да и кажа само...

кажи и всичко, което ти е в главата, бъди искрен и после да кажеш какво е станало :) успех! = )

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 17:42
И така... излязохме, мина меко казано перфектно... опитах се да поговоря за това, но отбягваше темата. Каза че сме просто приятели... После седнахме на една пейка, аз я прегърнах и тя мен... после почнахме да се опипваме... станахме, целувахме се по врата, пипахме се навсякъде... така около 15 минути :D беше и много хубаво почна дори да пъшка... и тръгнахме към тях, говорихме си и се разделихме 8) това беше най-уникалния ден...

FrostHammer
08-27-2011, 17:48
Здравейте... отново съм аз. Надявам се все някой да прочете това... Преди няколко дни писах тук, и ще припомня... значи имам (или имах и аз не знам вече) сериозна приятелка от няколко месеца... тя ме обича (показвала ми го е) и аз я обичам (и аз съм и го показвал)... скарвали сме се 3 пъти, и то за глупости... просто си внушава нещо и си мисли че е така (мислеше си че имам друга, защото ме беше видяла да се разхождам със старата ми приятелка)... и така обясних и как стоят нещата, че тя ми е единствена и така... оправихме се... има и друг проблем. Техните не я пускаха да излиза. Всъщност се бяхме уговорили да излезем, бяхме си направили план за деня и в същия ден ми каза много разстроена че майка и не я пускала с мен... ужасно се натъжи и повече не искаше да излиза никъде (тя е УЖАСНО чувствителна)... потраех си, въпреки че умирам да я видя... минаха дни и пак я питах леко така - може ли да се видим за мъничко, за 10-на минути... тя каза пак ли започваш, аз и казах не просто искам да те видя... тя каза и аз искам но просто не може. Отново си затраех, до преди няколко дни... това да не се виждаш 3 седмици с момичето което обичаш не е много приятно. На 18-ти ми прати една картинка с нейна снимка и стих написан от нея... ужасно много ми хареса... меко казано се трогнах. Казах и айде да се видим моля те... ако трябва ще дойда до вас само да те видя... тя каза офф писна ми вече не разбра ли че не мога ??? ядосах се и казах така ли? Ми добре като не искаш не искаш все едно... и оттук започна ада... разсърди ми се много жестоко... нямаше я в скайпа, нямаше я в никой сайт... писах и СМС, и тя ми отговори "прости ми... сбогом обичам те"... и аз и писах да ме изслуша, но повече не ми отговори... звънях и няколко пъти не вдига и накрая си изключи телефона... Вечерта я търсих (не знам точно къде живее знаех само квартала) и така намерих я, каза ми че ми е простила... стана ми много гадно че така я измъчвам ноо... И така вечерта пак започнахме да си пишем, не беше както преди - аз и пиша, обяснявам и, тя ми отговаря с по една две думи... каза ми че на този етап, е най-добре да останем приятели... старите и чувства може ли да се върнат, но трябвало време... Опитах се да не говорим за това, и сякаш нещата се оправиха... каза ми че мисли че пак ме обича... зарадвах се! Но пак не беше като преди... просто го усещах! Вече не ми пращаше сърчица, целувки, само тук таме някоя прегръдка. Питах я защо така, нали сме си простили и правим всичко за да се оправим, тя каза пак ли почваш? Не разбра ли, искам да сме приятели!!! Питах я пак любовта ти към мен ще се върне ли ? Тя каза не знам не мога да гледам в бъдещето... и тук вече спрях да и говоря за любов, и като че ли стана по-добре... пак си пишем, пишем си пак за перверзни неща (много обичаше да си говорим като сме някъде сами на някоя пейка), имаше закачки и така... Реших да и направя клип, със любовни снимки, мои снимки, послания и извинения... много труд и любов хвърлих за него, направих го, показах и го, тя каза - БЛАГОДАРЯ!!!, попитах я дали се сърди тя каза че почти е забравила за всичко, пак ме обича, но не е като преди... викам си добре... и си писахме така 2 дни като приятели - закачки, малко лигавене като преди, перверзни работи... но без обичам те, без сърчица и целувки... снощи обаче ми каза че нямало да я има няколко дни... казах и че ужасно много ще ми липсва, тя каза знам... също казала че АКО ИМА КЪСМЕТ ще я няма за по-дълго... натъжих се от тези думи... казах и че ще и пиша СМС, тя ми каза че нямало нужда... отново се саднах... пожела ми лека нощ, да се пазя и си легна... написах и веднага СМС - лека нощ мило, ще ми липсваш, обичам те... но не ми отговори... Чудя се вече какво да правя, просто се чудя... да не и пиша СМС-и както според нея няма нужда или да и пиша поне един за лека нощ... между другото току що ми писа че е тук... чудя се да продължим ли да си пишем като приятели, без да и казвам обичам те, без да и казвам мило или там както и казвам галено, или да я оставя за известно време... да не и пиша изобщо, нито по скайпа, нито да и се обаждам, нито да и пиша смс-и... просто не знам искам съвет това време както каза тя как да го използвам... Страшно много я обичам, и съм сигурен (не съм наивен ;) ) че и тя ме обича... нараних я няколко пъти, извиних и се, разкаях се, доказах и ПАК че я обичам... просто това момиче е различно, вижда се по начина по който мисли, говори, пише стихове... обичам я и няма да се откажа от нея!!! Като си поставя цел или я изпълнявам, или я изпълнявам ;) Държах се като дете ЗНАМ сам го разбрах... направих грешки ЗНАМ кой ли не прави... заслужавам да ме напусне ЗНАМ но малко ли направих за нея ??? Просто умирам да я видя отново... Моля някой който е по-навътре в нещата да ми каже какво да правя... аз съм на 17, тя на 14...
ПП. моля запазете си тъпите мнение като "Малка е не си струва" като не я познавате не говорете ;)

В предната тема сам го каза " Ако не ще я гледам отгоре " :lol: :lol: :lol: :lol:

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 17:49
Да ама тогава бях отчаян... а сега съм на седмото небе... нека си вярва че сме приятели... изобщо не приличаше на това... само дето не искаше да я целувам по устата... иначе навсякъде другаде даде

FrostHammer
08-27-2011, 17:52
Само дето не искаше да я целувам по устата... иначе навсякъде другаде даде

И между краката ли ?? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

teen4e55
08-27-2011, 17:54
Да ама тогава бях отчаян... а сега съм на седмото небе... нека си вярва че сме приятели... изобщо не приличаше на това... само дето не искаше да я целувам по устата... иначе навсякъде другаде даде

леле каква истинска обич... :D

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 17:57
Ако това е да си приятел с някое момиче... ПРИЕМАМ искам да съм и приятел 8)

scandalousLady
08-27-2011, 18:01
Айде много любов въпреки,че сте "приятели" :lol:

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 18:02
Мен ми е странно защо не поиска да я целуна по устата след като падаха яки смучки по врата ?

teen4e55
08-27-2011, 18:05
Мен ми е странно защо не поиска да я целуна по устата след като падаха яки смучки по врата ?

амииии не знамммммм чакай да помисля... сигурноо... защотоо... хмм... ТЕ ИЗПОЛЗВА?! :-o

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 18:08
И аз не знам какво да мисля вече... дали изобщо си вярва че сме или най-малкото иска да сме приятели... още малко и щяхме да се заплющим...

tomboy
08-27-2011, 18:27
тя е на 14 за бога!.... :( ..не че имам нещо против това на колко е , но повярвай ми и аз съм на 14 , а на тея години никой не знае какво иска!... :? ...а и +това сигурно супер мн се нерви на техните , които явно не искат да излиза с по-голям и си изкарва яда на теб!..... :( ...почакай я малко да види какво иска , а междувременно , еми ддз, дръж се както и тя се държи с теб , че да види колко е гадно!... :? :? :(

SweetAngell
08-27-2011, 18:40
Happy end =D>

FrostHammer
08-27-2011, 18:42
Сложи една снимка на девойчето да я видиме.Може да е красавица :)

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 18:46
Аз съм от хората които ценят външния вид и казвам че просто е уникално красива... а и да не съм луд да и качвам снимки :lol:

FrostHammer
08-27-2011, 18:48
Аз съм от хората които ценят външния вид и казвам че просто е уникално красива... а и да не съм луд да и качвам снимки :lol:

:lol: :lol:

Представям си.. :lol: :lol: :lol:

Само,че не се скъсвай да и ходиш по гъза. :-D След като е уникат :lol:

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 18:52
Аре стига спам... представяй си...
сега ще я карам по леко няма да и говоря за любов или да и говоря за излизане... оставям всичко в нейните ръце... тя да си поиска както днес

Drebosu4eto97
08-27-2011, 18:53
ам според мен тя те използва.....извинявай ако съм те обидила ама тя така изведнъж да си смени държанието към теб не е ли малко подозрително ?

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 18:58
Тя си е малко разгонена и аз знаех как да действам...

FrostHammer
08-27-2011, 18:58
Аре стига спам... представяй си...
сега ще я карам по леко няма да и говоря за любов или да и говоря за излизане... оставям всичко в нейните ръце... тя да си поиска както днес

Дивак си :lol: Циркаджийка голяма,просто ако съм на твое място ще стават побойща големи ;] Някаква си 14 годишна,ще ми поставя условия и ще се съобразявам с нея когато и е кеф да излиза и т.н Голям смях :lol: :lol: :lol:

mechtaq_za_teb
08-27-2011, 19:12
И какво? Сега ситуацията те задоволява?

Drebosu4eto97
08-27-2011, 19:15
мн гадна ситъация :(

xXxAngerfisTxXx
08-27-2011, 19:17
Задоволява е силно казано но е по-добре от преди... сега оставям всичко на нея... питах я искаш ли пак тя каза да

annonimnna
08-27-2011, 19:21
Айде... Поредните загорели за секс.
К'во ви става бе хора?!?!!? Щял да я "изплющи". Я се осъзнай, тя е на 14... И както казаха горе, те разиграва като едното нищо...
За какво не я оставиш намира, хем ти е казала, че сте само приятели вече и ти пак продължаваш да се натискаш. Много си наивен бе човек ;)
Верно, че и тя прави глупости... Уж не иска нищо от теб пък ти скача в скута веднага. Не ставаш, оставяш се на момиче и то по-малко от теб...

Drebosu4eto97
08-27-2011, 19:53
права си наистина оставия....явно така е най-добре :Х

xXxAngerfisTxXx
08-28-2011, 16:23
След снощната случка вече ме иска само за 1 нощ, после сме щели да си останем пак приятели...

annonimnna
08-28-2011, 17:38
Абе тя знае ли какво иска всъщност? 8-)
На теб не ти ли писва да те разиграват?

xXxAngerfisTxXx
08-28-2011, 18:18
Да ти кажа честно взе да ми писва ;]]

annonimnna
08-28-2011, 19:24
Ами тогава не се измъчвай :)
Все пак ти решаваш. Успех :-)

Drebosu4eto97
08-30-2011, 06:21
тва си е пълна подигравка.... :(

WoshMC
08-30-2011, 11:38
Брат, зае*и ... Търси си оправдание да скъсате. Под вола търси теле. Ти не си я наранил с нищо. Според мен това, че си искал да я видиш и че за момент си се изнервил и си изказал недоволството ти не е причина, поради която тя да те зареже.

Linns
08-30-2011, 16:39
Тя е на 14 !!
Три години разлика може да не ти се виждат много, но в тези години са хипер голяма разлика.. Тя тепърва ще се сърди за всичко и ще си мени чувствата на всеки две минути.. Днес те обича, утре не.. Всяко момиче минава през това.. Взел си я твърде насериозно.. А ти си момче, акъла уж ви идва по-късно, но в случая имаш достатъчно мозък да осъзнаеш как си губиш времето по някаква пикла.. Дали ще те зареже днес или утре няма значение, това ще се случи.. А интернет любов в един и същи град е наистина жалка история.. Ехоо, събуди се !

ToOoNiCe
08-30-2011, 19:07
Приятел ... като четях какво си написал ми стана тъжно за теб :( .... ти явно си добронамерен и я обичаш безусловно момичето .. а тя си играе игрички с теб :? замисли се .... стрували си да си разваляш настроението и да се "разболяваш" заради нея ...

funny3
08-30-2011, 19:52
Четох донякъде отговорите и после се отказах.. само ще ти кажа, че това момиченце явно още е малка и неосъзната- супер безсмислено действа и чисто и просто се ебава с теб.. Обичала те ама искала да сте само фр, СЛУЧАЙНО я засичаш някъде и и казваш, че я обичаш, тя казва и аз теб, ама не ти дава да я целунеш.. и се СЪРДИ като я караш да излизате.. божееее, чудя ти се защо изобщо се занимаваш с това дете.. не я пускали техните да излиза и не се е виждала с човека, който уж обича само щото мама и тате не и давали да излезе.. пффф.. глупости.. ако искаше щеше да намери начин.. оставай я, не се занимавай с нея, ако тя те потърси и ИСКА ДА СЕ ВИДИТЕ, а не да ти праща пак снимчици по скайп- значи има някакъв смисъл, ако не намери си момиче, достатъчно зряло да знае какво иска и да може подяволите да излезе 1 път в седмицата с гаджето си..

P.S. sorry за резкия ми тон ама съм малко поизнервена..

valdesbg
08-30-2011, 19:54
Я съберете 6 страници в 3 изречения. Няма начин да е ТОЛКОВА важно всичко:)

funny3
08-30-2011, 20:15
В 3 изречения, той я обича и тя уж него, обаче не иска да излиза с него и му казва, че са само приятели. В същото време като излезли посления път му дала да бара навсякъде и явно е разгонена и яко и се ебе, щото го искала за 1 вечер и след тва щели да бъдат само фр. Тя е малка и неосъзната пикла, той е наивен и може да си намери някоя много по-стойностна и добра. the end

annonimnna
08-30-2011, 21:05
В 3 изречения, той я обича и тя уж него, обаче не иска да излиза с него и му казва, че са само приятели. В същото време като излезли посления път му дала да бара навсякъде и явно е разгонена и яко и се е**, щото го искала за 1 вечер и след тва щели да бъдат само фр. Тя е малка и неосъзната пикла, той е наивен и може да си намери някоя много по-стойностна и добра. the end

Кратко, точно и ЯСНО.

jump897
09-01-2011, 14:00
Не знам, мисля че тя е на 17, а ти на 14.Супер детински характер имаш, или поне така ми изглежда по написаното..Ако ти не искаш да излизаш с някой и се оправдаеш ,че не те пускат, въпросният НЯКОЙ ще ти повярва.И я смяташ за наранена, след като си и казал, че не ти пука.Всеки като се ядоса може да се изпусне, и кво тя ще се засегне, като че ти си първия,който и го казва троснато в лицето.. Изглежда все едно и двамата сте доста чувствителни,ама ти вземи се дръж като едно момче на 17 с момиче на 14 :)
И все пак не оставяй 14 годишно лапе да те гаври така, момчета сме все пак..
Мнение на 13 годишен :-D

IncendiaSanctus
09-01-2011, 14:21
Абе, само на мен ли някои неща ми се струва абсурдни !?

Точка едно. Ти я обичаш. Не знаеш къде живее. Противоречие леко !?

Точка две. Не я пускат да излезе. Иска секс !? Противоречие again ?

Точка три. Тя е на 14. Пише ти стихотворения, казва ти че те обича. НЕ МОЖЕ ДА ТЕ ВИДИ !? АБЕ ФФС ( for fuck's sake ) ТЕХНИТЕ ДА НЕ БИ ДА СА Я ЗАКЛЮЧИЛИ В МАЗЕТО И ДА И ПУСКАТ ТОК БЕ !? Аз за моята приятелка, примерно, съм ходил 2 часа, само за да я прегърна и да и кажа две думи, когато не можеше да излиза ( беше болна. И не го казвам да се хваля, а просто е по темата. ) Дали е искала ? Искаше да не се разкарвам... Обаче знаеш ли как се зарадва ? И никога не е казала "Не може" и така нататък... ПРОТИВОРЕЧИЕ !

Я вземи се стегни, и стига си ходил подир гъза на някаква пикла. Сори, че така ти го казвам, обаче след всичко прочетено ( ДА, ВСИЧКО ПРОЧЕТОХ В ТЕМАТА ) съм на 100% убеден, че бъркаш животинския си пуберски нагон с любов. Просто тя е първата, която ти е дала да стигнеш "втора база", примерно. Нали така, прав съм ? Стегни се, ако всичко това е вярно, гледам че си някакъв добродушен пичага, ама... СТЕГНИ СЕ !

eXxXciTeD
09-01-2011, 18:44
Невероятно много се обичате, а ти не знаеш дори къде живее :D:D
Тя ти се нахвърля, щом поискаш просто да я видиш...
На 13 ли сте, говорете за проблема, какво си направил че не я пускат с теб...по-суровата реалност е просто да си търси извинение да не те вижда, защото не и стиска да ти го каже...

SuperBadSuperFresh
09-01-2011, 19:47
Абе,авторе,стига си се карал с хората.30 човека ти казаха,че нея не и дреме,ти продължаваш да спориш.Колко още доказателства ти трябват?