View Full Version : Притеснено ми е :(
Slynchiicee
08-27-2011, 07:06
Здравейте да споделя своят странен проблем може би още няма смисъл за притеснения,но на мен вече ми е притеснено .. от 2-3 дни имам кръв.. все едно ми е дошло обаче не тече ..смисъл усещам го само влажно и като пикам няма кръв изчиства се ... трябва утре да ми дойде.. тази сутрин имах малко зацапанко и тамън се зарадвах ама.. не измих се и пак същото чистичко.. няма и следа от кръв .. не съм имала рискован полов акт.. не е свършвал в мен .и не съм била в овулациа..вторник пак имах малко кръв помислих че ми е дошло,но същият ден се разболях и бях на системи и хапчета пих може би .. от хапчетата.. :( има ли повод да се притеснявам :(
Случайно да знаеш, че съществуват гинеколози? :shock:
daniella18
08-27-2011, 07:33
И аз ако бях на твое място първо бих потърсила лекарска помощ, а не да чакам някой тук да ми отговори :)
Има вероятност да е точно от лекарствата,но наистина се посъветвай с гинеколог!Щом знаеш,че не си бременна не се шашкай, иди на лекар той ще ти обясни дали е от лекарствата или не :)
Slynchiicee
08-27-2011, 07:34
аа не незнам извинявай за първи път я чувам тая дума .. пфф .. хаха много смешно :) имам записан час за понеделник,но до понеделник все пак има време,питам дали имам повод за притеснение :)
Може да имаш леко възпаление, не се притеснявай толкова. При мен беше същото 2-3 дни и ако щеш ми вярвай на мен ми се получава като пия ФРАПЕ. Поне аз съм забелязала, че винаги след като пия фрапе и се получава така. Знам, че звучи глупаво, но както когато ядеш нещо, което не ти понася, може да получиш диария, може и да е нещо, от това, което пиеш. Аз по принцип си имам бяло течение малко повече от нормалното. Когато се засили си слагам от тънките превръзки. Ходих по лекари и ми няма нищо, просто пубертет. А и ако ти наближава цикълът е още по-нормално. Спокойно, само се мий по-често и може да ползваш интимен гел - LACTACYD. Всяка гинеколожка ще ти го препоръча. Мисля, че беше около 7 лева, ама то се слага супер малко при миене и стига за мноого време. Това ще ти помогне :)
Еми не сме лекари и не знаем със сигурност, но някои антибиотици и лекарства влияят на цикъла. Като идеш лекаря ще ти каже .
аа не незнам извинявай за първи път я чувам тая дума .. пфф .. хаха много смешно :) имам записан час за понеделник,но до понеделник все пак има време,питам дали имам повод за притеснение :)разбира се, че има повод за притеснение... дори съм сигурна, че ти остават още 2 месеца живот.
Slynchiicee
08-27-2011, 07:49
аа не незнам извинявай за първи път я чувам тая дума .. пфф .. хаха много смешно :) имам записан час за понеделник,но до понеделник все пак има време,питам дали имам повод за притеснение :)разбира се, че има повод за притеснение... дори съм сигурна, че ти остават още 2 месеца живот.
мерси ще го имам напредвид :)
Slynchiicee
08-27-2011, 07:50
Може да имаш леко възпаление, не се притеснявай толкова. При мен беше същото 2-3 дни и ако щеш ми вярвай на мен ми се получава като пия ФРАПЕ. Поне аз съм забелязала, че винаги след като пия фрапе и се получава така. Знам, че звучи глупаво, но както когато ядеш нещо, което не ти понася, може да получиш диария, може и да е нещо, от това, което пиеш. Аз по принцип си имам бяло течение малко повече от нормалното. Когато се засили си слагам от тънките превръзки. Ходих по лекари и ми няма нищо, просто пубертет. А и ако ти наближава цикълът е още по-нормално. Спокойно, само се мий по-често и може да ползваш интимен гел - LACTACYD. Всяка гинеколожка ще ти го препоръча. Мисля, че беше около 7 лева, ама то се слага супер малко при миене и стига за мноого време. Това ще ти помогне :)
благодаря за сериозния отговор.Аз също съм с LACTACYD-а и съм много доволна понеделник съм на гинеколог ще видим как стоят нещата ,благодаря много :-)
мерси ще го имам напредвид :)слънчице, хубаво е за тези 2 месеца, които ти остават, да се ограмотиш поне мъничко
Slynchiicee
08-27-2011, 07:57
мерси ще го имам напредвид :)слънчице, хубаво е за тези 2 месеца, които ти остават, да се ограмотиш поне мъничко
що не спреш да спамиш вече :)
mechtaq_za_teb
08-27-2011, 08:09
И на мен ми се е случвало 2-3 пъти така. Прокапва мъничко, след малко няма нищо и след няколко дни ми идва както трябва.
И все пак, ако се притесняваш, посети гинеколог.