View Full Version : Durex за първия път ?
Въпросът е ясен - кои са най-подходящите презервативи на Durex за първия път ? Доколкото видях в сайта останах с впечатлението, че или Extra Safe, или Classic, но нямам никакъв опит, само предполагам. Моля ви да споделите опит и да не ме нападате. :)
DragonLady
08-27-2011, 09:49
Според мен няма особено голямо значение кой вид ще избереш, важното е да е сложен правилно - да няма въздух в него.
Иначе и ultra thin никък не са лоши, и не се плаши от това, че са по тънки, не се късат ( поне аз за сега не съм имала случай да се скъса ). Но все пак ти си решаваш кои да вземеш. Успех ;)
пс тоя път го пиша от правилният ацц - новият :D
въпрос на вкус е все пак са различни прочети и си избери,но за да сте сигурни напълно мисля, че сините (extra safe)бяха най-дебели и осигуряваха пълна сигурност, но като цяло всички са добри.При мен за 1 път също бяха Durex love мисля, че бяха 4 и съм доволна от тях, но Sportex са се късали 2 пъти не знам защо и не искам и да ги виждам вече :?
Ами приятеля ми има в него Sportex, но изчетох много негативни мнения за тях и нещо не искам да ги ползваме, а иначе за Durex, знам, че са надеждни. Аз мислех да вземем Ultra thin, но ме притесняваше да не се скъсат, но щом казвате, че са добри, може и те да са. Като гледам в супермаркета най-много са взимани точно от тях.
DragonLady
08-27-2011, 10:08
Не се късат :) Ползвали сме ги доста пъти с приятелят ми и не са се късали никога, дори и при по див секс с по бързи движения.
И сестра ми ми е споделяла, че е от тея е най-доволна и при нея никога не е имало скъсан.
Не се късат :) Ползвали сме ги доста пъти с приятелят ми и не са се късали никога, дори и при по див секс с по бързи движения.
И сестра ми ми е споделяла, че е от тея е най-доволна и при нея никога не е имало скъсан.
Като цяло за Durex или за ултра тънките ?
DragonLady
08-27-2011, 10:26
И за двете съм за. Просто исках да ти кажа че тези ултра тънките, са надеждни и няма какво да се притесняваш, че може да се скъса. Все пак най-важното е правилното поставяне!
Тънките са добри според мен.Нормалните и те стават..Extra safe не ги харесвам,прекалено са дебели.За най-добри усещания препоръчвам тънките,а ако много се панираш от бременност-нормалните или дебелите,въпреки че всички са добри за това,но за твое успокоение.
И за двете съм за. Просто исках да ти кажа че тези ултра тънките, са надеждни и няма какво да се притесняваш, че може да се скъса. Все пак най-важното е правилното поставяне!
Да, благодаря ти. Иначе и двамата сме наясно как се поставя правилно :) Дано всичко да мине както трябва.
Тънките са добри според мен.Нормалните и те стават..Extra safe не ги харесвам,прекалено са дебели.За най-добри усещания препоръчвам тънките,а ако много се панираш от бременност-нормалните или дебелите,въпреки че всички са добри за това,но за твое успокоение.
Благодаря за отговора, явно ще са тънките. Аз и без това мислех така, но се притеснявах, че може да не са подходящи или ненадеждни.
Темата може да се заключи :-)
kalpazanka
08-27-2011, 10:34
Дано наистина знаете какво правите. :)