View Full Version : Какво ви дразни най-много във мъжете ?
munikutt
08-27-2011, 12:45
Не видях друга такава тема , затова реших да направя .Мисля ,че ще е от полза на мъжката част във форума ;)
Rebirthing
08-27-2011, 12:58
Ъ, всъщност има такава тема.
Някак си не ми се изброява отново, така, че ще го формулирам по-кратко. Мразя неподдържаните мъже така както неподдържаните жени. Не може един мъж да е с мръсно под ноктите (примерно), защото си мисли, че е гейско да се поддържа. За жалост има и такива индивиди които си ходят с акнето, мазната косица, пърхота и мръсотията под ноктите. Също така ненавиждам другата крайност, фешънчетата. Не мога да понасям гъзарските им прически, кичетата, муцунките, хилавите им тела, прекалено тесните дрешки, твърде големите очила и т.н.
Като цяло един мъж трябва да е чист, спретнат и да мирише добре !
Rebirthing каза всичко точно и ясно. За мен важат същите неща, които тя изброи.
againstyou
08-27-2011, 13:55
Не мога да понасям гъзарските им прически, кичетата, муцунките, хилавите им тела, прекалено тесните дрешки, твърде големите очила и т.н.
Като цяло един мъж трябва да е чист, спретнат и да мирише добре !
scandalousLady
08-27-2011, 14:00
Не обичам мрънкала,мазни коси и тем подобни.Едно нормално момче трябва да бъде чисто,с чуство за хумор,стегнато тяло :smt006
arsenalllbaby
08-27-2011, 14:34
Неподдържаните мъже не са ми приятна гледка, а фешънчетата - ОЩЕ ПОВЕЧЕ! Мразя това, че повечето момчета са едни като сме сами и съвсем други когато с нас са и приятелите им. Дразни ме и липсата на чувство за хумор...
има такава тема и то много обширна .. не ми се изрежда пак всичко .. :?
На кратко: неподдържаните!! Харесвам мъже със СТИЛ!!
-Прекалено дебели/тънки/рунтави/изрисувани вежди
-Дълга коса
-Боядисана коса
-Неподдържан маникюр и педикюр - дълги и мръсни нокти.
-Неподдържана кожа на лицето - черни точки,пъпки,лъщящ нос ...
-Неподдържани крака - все по-често виждам момчета с напукани и белещи се стъпала :?
-Впитите дънки,които носят фешънчетата :?
-Джапанките,като ежедневни обувки през лятото :? Направо ми се гади като видя някой такъв в заведение :?
Ругаенето ...
+
и-с-една-дума--Всичко!
pressiana
08-27-2011, 16:49
Нечистоплътността като цяло - мазна коса, мръсни дълги нокти и т.н.
И другата крайност не обичам - оформени вежди, много тесни дрехи и др.
Като цяло се повтарям, ама както и да е.. Нещото, което вие не сте написали, а аз не понасям - девствен мустак. Ужасно е. :?
LoveHurT
08-27-2011, 16:53
двете крайности на веждите - обраснали или прекалено тънки
и да споделям мението на зориту за това с джапанките, което се отнася и за момичетата! Голяма селяния е, достатъчно е да движиш вкъщи или до магазина с тях, другото вече ми е прекалено..
HolyShit
08-27-2011, 17:04
Че може да бутат повече на лежанката от мен :D :D
SorrowEyes
08-27-2011, 18:50
-оскубани вежди
-наболи остри косми по краката
-почернели от солариум като препечени курабии
-супер мускулести и широко-габаритни в тесни прилепнали блузчици
-наболи черни косми по ръцете и краката
-оскубани вежди
-лъскав гланц за устни/да има такива/
-мазна коса
-мазна кожа
-миризма на пот
-мускулести мъжаги дето чупят стойки и позират през цялото време
и да както казаха ми е направо отвратително да видя мъж с джапанки ма обществено място или различно такова от плаж