PDA

View Full Version : Не го е вдигал заради мен

dee2011
08-27-2011, 17:27
Здравейте. Имам си приятел от 1 месец, още не сме правили секс, но скоро ще ни предстои и това, иначе всичко останало си го има натискане и т.н., но съм забелязала че никога не му се е надървял в мое присъствие. Просто имам чувството, че не съм достатъчно добра или, че не го възбуждам достатъчно. Мисля, че не си въобразявам, но и за 1 месец не сме станали достатъчно близки че да го питам директно. Според вас това нормално ли е?

DragonLady
08-27-2011, 17:30
Това, че той не се е надървил не значи непременно, че не го привличаш сексуално. А и защо търсиш вината в себе си? Може от него да е проблема, да е притеснен или нещо друго, което да няма нищо общо с теб.

annonimnna
08-27-2011, 17:37
На колко сте години?
Моето момче си го надървя постоянно като се разпуснем малко иии вярвай ми даже някой път ми е неудобно :shock: ... Както казаха по-горе, може би се притеснява или нещо такова. Едва ли не го привличаш, иначе нямаше да е с теб. :)

Dyany10000
08-27-2011, 17:45
На колко сте години?

prostobog
08-27-2011, 18:11
Най-вероятно сте много малки все още

08-27-2011, 18:24
Отслабни

DragonLady
08-27-2011, 18:35
Не сте станали достатъчно близки, за да го питаш, но скоро ще правите секс?
Добре.

Нали :D Страшна логика вадят днешната младеж :D

dee2011
08-27-2011, 18:43
И как решихте, че сме малки? На 18 съм, той на 19. Иначе не това имах предвид, близки сме си, познавахме се 5-6 месеца преди да започнем връзката, просто се притеснявам да го питам подобен въпрос, да не би да си помисли нещо.
theeye770 - мерси, 50 килограма съм, направо съм свиня! :-)

SisiStrange
08-27-2011, 18:49
А ти виждала ли си му го?
Може да му е малък и просто да не го усещаш.

08-27-2011, 19:03
Това и коментара на миминко ми се виждат най-логични :Д
Наистина ка не сте достатъчно близки да си говорите, ама за секс вече може :D

wankata7
08-27-2011, 19:26
Може може :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

FuCKkK13
08-27-2011, 19:36
виж.. може да не е в теб вината.. а и не на всяко момче/мъж му става от едно натискане.. има такива само като ги пипнеш,а има такива, които им трябва повече...ако като стигнете до секс не стане работата, тогава вече можеш малко да се притесниш... и го попитай... да говориш с него е много важно.. ти това не можеш да го попиташ не дай си боже за нещо по-важно..

Kurdokolenko
08-27-2011, 20:02
Е*и му майката, аз си ходя удървен по улиците от най-малкото нещо, на он не му става от натискане....не е на добре работата.

ТРИБЕСТАН!

MyLifeAsItIs
08-27-2011, 20:25
Досега всичките ми гаджета са си го дигали супер лесно и бързо, но сегашното ми гадже го е правил толкова много, че вече даже трудно свършва, какво остава за надървяне. Една нощ бяхме на по бира с баща му и стана дума за това и баща му му обясни какви може да са причините. На това момче аз съм му първото влюбване. Трудно му е да се отпусне. Даже целувка с език дълго време не беше готов да ми даде, понеже се притесняваше какво ще си помисля. За другите не му пукаше какво е си кажат, но за мен му пука. В сексът също се притеснява-просто иска всичко да е идеално. Баща му му каза, че трябва да е луд да не може да го надърви в мое присъствие. :D И все пак, ако се притеснява нещо това може да повлиае. Седнете, поговорете няма нищо срамно. Изяснете си каква може да е причината и как да решите този проблем . Аз с моя разговарях, накарах го да ми има доверие, проявих разбиране(това е ного важно) и той се отпусна и вече нямаме проблеми. Досега винаги докато е правил секс му се е налагало да свършва на ръчна, а с мен се отпусна и може и по време на секс. Психиката играе голяма роля.

prostobog
08-27-2011, 20:46
абе, на къде отива тоя свят?

1.Едните не могат да си говорят, но ще се ебат
2. Другите : жената успокоява мъжа и му помага да разбере колко е хубаво да правиш секс, в същност

Я се стегнете, мекотели такива!

по темата: или му е много малък или е импотентен :shock:

ccdesigns
08-27-2011, 21:14
Желязна.

Aлумин!

Защо жените винаги търсите проблема в себе си :-o

bubkaa93
08-27-2011, 21:39
Щом не ти е удобно да си говорите за това не си готова за секс с него . ;)

ccdesigns
08-27-2011, 21:53
абе, на къде отива тоя свят?

1.Едните не могат да си говорят, но ще се ебат
2. Другите : жената успокоява мъжа и му помага да разбере колко е хубаво да правиш секс, в същност

Я се стегнете, мекотели такива!

по темата: или му е много малък или е импотентен :shock:

Тоя пич обича ли кола? Ако пие много не е невъзможно горното твърдение.

prostobog
08-27-2011, 23:45
ccdesigns, защо объркваш младежта?
Какво общо има колата с потентността при мъжете, как и коя съставка влияе?

elysunny
08-27-2011, 23:49
На колко сте години?
Моето момче си го надървя постоянно като се разпуснем малко иии вярвай ми даже някой път ми е неудобно :shock: ... Както казаха по-горе, може би се притеснява или нещо такова. Едва ли не го привличаш, иначе нямаше да е с теб. :)

NomNomNom
08-27-2011, 23:53
Тва ми беше отговора 8-)

prostobog
08-27-2011, 23:55
Предлагам и друго, да го дадеш да го изследваме, да му го вдигаме, сваляме, мериме и така.

После ще отговорим на всичките ти въпроси без притеснение :razz:

ccdesigns
08-28-2011, 00:19

Що пъ реши, че обърквам някоЙ?! Прекомерната употреба на кОла може да вреди сериозно на здравето и да предизвика дори импотентност :)

prostobog
08-28-2011, 00:52

Що пъ реши, че обърквам някоЙ?! Прекомерната употреба на кОла може да вреди сериозно на здравето и да предизвика дори импотентност :)

и коя съставка предизвиква тази импотентност ?
'Що се излагаш?

muhtesemfan
08-28-2011, 09:51
И как решихте, че сме малки? На 18 съм, той на 19. Иначе не това имах предвид, близки сме си, познавахме се 5-6 месеца преди да започнем връзката, просто се притеснявам да го питам подобен въпрос, да не би да си помисли нещо.
theeye770 - мерси, 50 килограма съм, направо съм свиня! :-)

Отколкото на 18 и 19,на мен ми се сторихте на по 14 годишни лапета,както и да е :D Ами,проблема надали е в теб..Това не означава,че не го привличаш :)

YoungBloodZ
08-28-2011, 11:29
Е*и му майката, аз си ходя удървен по улиците от най-малкото нещо, на он не му става от натискане....не е на добре работата.

ТРИБЕСТАН!

пичага :lol: :lol:

Darinella
08-28-2011, 12:33
Хвани го за члена и ако и тогава не стане, значи е сериозен проблема... А и както казаха другите, може в него да е проблема, а не в теб.

GreenFairy
08-28-2011, 19:40
А хрумвало ли ти е, че може да не е вечно разгонен хлапак и да не мисли постоянно за секс? Мислила ли си, че това момче иска да те опознае преди да те вкара в леглото? Няма оправия! Ако не му става питате защо не му става, във вас ли е проблема, ако му става си казвате, че е несериозен и само секс му е в главата и не държи на вас. Секса не е най-важното нещо, хора. Не мислете само за това!

fenkaaa
08-28-2011, 20:11
Прочетох всички мнения,съгласна съм с FuCKkK13 :)

Да,наистина може да се притеснява и както тя каза ако се стигне вече до секс и не му се надърви.. тогава вече се притеснявай,че е от теб.

А какво толкова срамно има да го питаш "не те ли възбуждам" или " не ти ли е хубаво с мен" и като те пита защо му обесни,не да питаш нас,за бога това е ТВОЕТО гадже,с което искаш да правиш секс,а те е срам да го питаш такива неща.. е верно ако много те е срам и ти е неудобно му го метни ЛЕКО на шега .. ;)

ToOoNiCe
08-29-2011, 12:05
Ами мисля ,че мога да ти помогна .... аз си имах една философия , която гласеше "Удари една злобарка преди среща с момиче и няма да имаш проблем" ... може момчето да използва техниката ми 8-)

При мен работи само 10 -15 минути след "освобождението" ..., но след като мине този период .... ами какво да кажа змея си е змей :razz:

sapphire5
08-29-2011, 12:21
Секса не е най-важното нещо, хора. Не мислете само за това!

+ евала :-)

Guio92
08-29-2011, 14:22
Някои мъже сме майстори в изкуството да си прикрием ерекцията :D

prostobog
08-29-2011, 15:53

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
какво изкуство, бе - да се криеш от приятелката си - това ли е изкуство? :grin:

Me4encety
08-29-2011, 18:16
^Може и това да е изкуство,кой знае? :D По темата.Разговаряй с него по въпроса и си решете проблема.Божичко тая уста не ви е дадена само за целуване и орална. :?

ToOoNiCe
08-29-2011, 19:00

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
какво изкуство, бе - да се криеш от приятелката си - това ли е изкуство? :grin:

Това е изкуството , което се използва да покажеш на приятелката си ,че не си поредния загорял селяндур , а че държиш на нея :-D

ToOoNiCe
08-30-2011, 07:09
Смятам да ти кажа сериозното ми мнение : Вместо да си мислиш ,че момчето има проблеми с пениса ... разбери ,че той разчита на теб и не иска да те "нанене" и остави :)

SisiStrange
08-30-2011, 07:23
^^ Понякога ме убивате. :D И кво? Ако я желае и не може да се контролира понеже силно я иска, значи ще я на*бе и зареже? :lol: Я се стегнете малко. Значи моя приятел трябва да ме е зарязал не знам колко пъти вече. Това дали държиш на някого и го обичаш не се определя от това дали искаш да правиш секс с него. Двете неща не са толкова отделни, колкото си мислите. Когато искрено обичаш някого, неминуемо те привлича и сексуално. Ако си наистина луд по него, няма контрол над тия неща.
Според мен момчето си има някакъв проблем. Било то със срамежливост, комплекси или нещо друго.
Твърде много я бил уважавал и затова не му ставало... просто...не знам на кой свят живеете или на колко сте години, за да плещите такива глупости.

sexijrica
08-30-2011, 09:34
ба си работата и аз постоянно се ударвям от наи малкото ама аи един пат да не му стане да ама за един месец един пат да не се ударви на4и му има не6то сменяи го и тва е

didkymd
08-30-2011, 09:46
С напредване на годините ,и колкото повече секс правим толкова по трудно ни става ,а и по трудно свършваме.Природа кво да я правиш.А според мен в конкретния случай всичко е до притеснение.После като вземете да го правите най-вероятно ще се отпусне и свичко ще е ок :) 8-)

sapphire5
08-30-2011, 10:36
Смятам да ти кажа сериозното ми мнение : Вместо да си мислиш ,че момчето има проблеми с пениса ... разбери ,че той разчита на теб и не иска да те "нанене" и остави :)

Snik4er
08-30-2011, 11:33
Ем сигурно е гей или не знам--- понатискай се с някой друг и ако на него не му стане, проблема е в теб.

ToOoNiCe
08-30-2011, 11:44
Ем сигурно е гей или не знам--- понатискай се с някой друг и ако на него не му стане, проблема е в теб.

Наистина ли ? :? Така ли смяташ? Гейовете .... си търсят за гаджета момичета ? .... Щом така казваш :?

Виж "GreenFairy" ... остави какво сме писали тук ... ако наистина искаш да разбереш защо приятеля ти не е бил във "форма" просто го попитай .... пробвай да го кажеш на шега ако си толкова срамежлива ....