View Full Version : Въпрос към момчетата ?!
elysunny
08-27-2011, 17:35
извади си зъбите, ще си решиш проблема
borislav4491
08-27-2011, 17:36
Знам, че повечето момчета гледат на красотата на жената. Зависи ако не се забелязват толкова много.
Аз лично не мога да ти отговоря. Ако качиш снимка да видим. Не задължавам да качваш снимка, че да не почнат сега да ти се смеят или нещо друго.
borislav4491
08-27-2011, 17:37
сега защо се гаврите така с момичето!!! :-o
Това сме ние БЪЛГАРИТЕ! :-x
Еми все пак не съм само аз с този проблем ;п а ии малкия дефект при зъбите ми не се забелязва много .. не си мислете че съм някои алигатор защото не съм имам съвсем лек проблем ;]
elysunny
08-27-2011, 17:43
Еми все пак не съм само аз с този проблем ;п а ии малкия дефект при зъбите ми не се забелязва много .. не си мислете че съм някои алигатор защото не съм имам съвсем лек проблем ;]
прекалено си ограничена да разбереш, че "красотата" не е всичко
е кво аз имах бая криви зъбки и докато бях с кривите зъбки си имах гаджета, докато бях с брекети пак си имах
и не разбирам какъв е проблема, щом "не си мислете че съм някои алигатор защото не съм имам съвсем лек проблем"
Знам, че повечето момчета гледат на красотата на жената. Зависи ако не се забелязват толкова много.
Аз лично не мога да ти отговоря. Ако качиш снимка да видим. Не задължавам да качваш снимка, че да не почнат сега да ти се смеят или нещо друго.
Почти не се забелязва проблема, но за мен е малко гадноо въпреки че съм имала връзки с момчета които не са имали проблем с това :)
borislav4491
08-27-2011, 17:47
И аз така мисля. Ако не е толкова зле защо толкова му мислиш. Радвай се, че не те избягват и те харесват такава каквато си.
Животът е пред тебе не го пропилявай заради едни зъби. :-D
прекалено си ограничена да разбереш, че "красотата" не е всичко
е кво аз имах бая криви зъбки и докато бях с кривите зъбки си имах гаджета, докато бях с брекети пак си имах
и не разбирам какъв е проблема, щом "не си мислете че съм някои алигатор защото не съм имам съвсем лек проблем"
Емии браво на тебе .. ноо за жалост не аз съм ограничената както ти казваш , а хората около мен и заради това не ми е приятно .. ако ще продължаваш да ми пишеш неща които не ме интересуват по -добре си спести коментарите
И аз така мисля. Ако не е толкова зле защо толкова му мислиш. Радвай се, че не те избягват и те харесват такава каквато си.
Животът е пред тебе не го пропилявай заради едни зъби. :-D
Много си прав и все пак целта на форума ми беше да разбера дали момчетата имат проблем с това и не защото съм ограничена, а просто защото исках да знам мнението на момчетата :)
teen4e55
08-27-2011, 17:58
Ем като си имала гаджета, които са нямали проблем с това, значи ще имаш и други, които мислят по същия начин. Не разбирам изобщо за какво ни питаш като ти самата знаеш че проблема ти е мъничък и не се забелязва ;xx
elysunny
08-27-2011, 18:02
ама нали до преди малко обясняваше как приятелите ти те успокоявали?
сори, ама не те разбирам :?
Ем като си имала гаджета, които са нямали проблем с това, значи ще имаш и други, които мислят по същия начин. Не разбирам изобщо за какво ни питаш като ти самата знаеш че проблема ти е мъничък и не се забелязва ;xx
Да знам че проблема ми нее е голям, но е достатъчно голям за да се чувствам зле .. какво лошо има да направя форум в които да разбера какво мислят повечето момчета по този въпрос :(
Под приятели имам в предвид приятелки .. неудобно ми е да питам момче което познавам по този въпрос, за това реших да попитам момчета в интернет пространството :-D
elysunny
08-27-2011, 18:12
Под приятели имам в предвид приятелки .. неудобно ми е да питам момче което познавам по този въпрос, за това реших да попитам момчета в интернет пространството :-D
като не си и питала от къде знаеш, че са ограничени ?
оплете се момиче
като не си и питала от къде знаеш, че са ограничени ?
оплете се момиче
Защото познавам приятелки в подобно положение .. една моя приятелка беше с брекети и много си харесваше едно момче, отиде и му каза и тои и се изсмя в очите и и каза че не ходи с момичета с брекети .. сега разбираш ли от какво ме е страх.
Стига да не е прекалено, няма да обърна внимание.
elysunny
08-27-2011, 18:20
знаеш ли колко момчета са ми казвали, че тва ми е чара ?
моля ти се, щом го казва тва го подминаваш с насмешка
знаеш ли колко момчета са ми казвали, че тва ми е чара ?
моля ти се, щом го казва тва го подминаваш с насмешка
Така е .. Дано да срещна повече момчета които мислят по този начин ;)
NomNomNom
08-27-2011, 19:00
Повече си въобразяваш според мен .
И аз имам криви зъби , ма проблеми заради тях не съм имала.
blaaablaaablaaa
08-27-2011, 19:23
Пич, нямаш проблеми. Със или без брекети, все тая. :)