View Full Version : само секс
adriana26
08-28-2011, 12:23
преди 2 седмици отидох в едно кафе и там се запознах с един барман.. започнах да ходя всеки ден и си говорех с него. седмица по късно разбрах,че си има гаже от година и половина.каза ми че нещата са сложни и за сега иска само секс от мен а нататък нещата щели да се задалбочат.проблема е че аз уча в софия но си идвам през 4 дена. страшно го харесвам и незнам какво да правя:((((
kalpazanka
08-28-2011, 12:27
Пусни му, стига да не се чувстваш като парцал след това- употребена и пратена на боклука.
Само се питам, тия глави на раменете си така и така не ги ползвате, не ви ли тежат в тия жеги?!
Eclipsercho
08-28-2011, 12:27
Ако си тъпа патка - пускай му, нека те използва само за чукане, после ще пишеш тема в раздел Любов "Той ми каза да не се виждаме повече, има приятелка" .. Рано или късно ще му омръзнеш. ;)
Ако имаш малко мозък в главата - прати го да ходи на майка си в ... Или къса с приятелката си и е с теб или не си струва нервите.
ilievabe098
08-28-2011, 12:34
преди 2 седмици отидох в едно кафе и там се запознах с един барман.. започнах да ходя всеки ден и си говорех с него. седмица по късно разбрах,че си има гаже от година и половина.каза ми че нещата са сложни и за сега иска само секс от мен а нататък нещата щели да се задалбочат.проблема е че аз уча в софия но си идвам през 4 дена. страшно го харесвам и незнам какво да правя:((((
момчето иска да се забавлява , ако и ти искаш същото -пусни му ,, ама замисли се .. как ще се чуства приятелката му ? как ще се чустваш ти ?
adriana26
08-28-2011, 12:36
едва ли ще скъса с нея познаваме се само от 2 седмици.. :(
kalpazanka
08-28-2011, 12:38
едва ли ще скъса с нея познаваме се само от 2 седмици.. :(
Ми да де, тя като разбере, на теб може да ти се стъжни. А ако се съберете с него и един ден той започне да ти кръшка, ще подскачаш ли от щастие?
Darinella
08-28-2011, 12:39
Вечния номер на мъжете... Ще се разделя с нея скоро и с теб ще сме заедно. Пълни глупости... Иска те само за забавление. А и дори да остави приятелката си и да тръгне с теб, някой ден ти ще си на нейното място и ще ти изневери.
Shturrrche88
08-28-2011, 12:49
Вечния номер на мъжете... Ще се разделя с нея скоро и с теб ще сме заедно. Пълни глупости... Иска те само за забавление. А и дори да остави приятелката си и да тръгне с теб, някой ден ти ще си на нейното място и ще ти изневери.
Какъв вечен номер? Той й е казал, че иска само секс от нея. Нито й е обещавал, че ще са заедно, нито й е казал, че ще се разделя с гаджето си. Бил е искрен. Ако девойката реши да прави секс-вече тя лично си носи отговорността за последствията...
Хайде стига ги плюхте тия мъже, че са еди какви си. Когато мъж ти каже, че иска само секс от теб-ако се съгласиш, то ти си се съгласила само за секса. Ако обаче имаш чувства към него, на които той НЕ отговаря-той не е виновен!
Запомнете го това. За това имате глави на тези рамене-за да ги използвате по предназначение-да мислите с тях, а не да ду*ате....
И да си носите последствията от действията си, а не да обвинявате някой друг, че не е отговорил на очакванията ви, особено след като сам е заявил, че няма такова намерение.
DragonLady
08-28-2011, 13:09
Според мен е унизително за една жена да прави секс без любов и то със ясното съзнание, че няма шанс за нещо повече. Според мен покажи себе уважение и му откажи! Не си секс играчка! Като иска секс курви колкото щеш - къде платени, къде не.
Shturrrche88
08-28-2011, 13:16
Според мен е унизително за една жена да прави секс без любов и то със ясното съзнание, че няма шанс за нещо повече. Според мен покажи себе уважение и му откажи! Не си секс играчка! Като иска секс к**ви колкото щеш - къде платени, къде не.
Е кое е унизителното? Ако и тя иска само секс, не виждам унижението къде е. В крайна сметка, че любовта и секса вървят ръка за ръка е вярно, но не е задължително.
Има и жени, които просто си търсят забавление в лицето на секс с хубав мъж, и това не ги прави ку*ви.
DragonLady
08-28-2011, 13:21
Това, че един вид мъжа я използва, щом не я обича. Е разбира се има и случай на взаймно използване, обикновенно след тежка раздяла жената търси просто секс, за да забрави въпросният. И не съм казала, че това прави жената курва ;) Курва е ако има няколко сексуални партньора на веднъж, или ги сменя през ден.
muhtesemfan
08-28-2011, 13:22
Ако и ти искаш само секс-пусни му,но помисли как ще се чувства гаджето му,след това ти,но според мен не му давай,ще те зареже и после страдалата ще си ти 8) :o
Лол ... замисли се щом онзи си има приятелка от година и половина как би се почувствала тя.. ама не ти пука нали..ами ако на теб ти изневерят как би се почувствала.. вече ще ти запука..
тя страшно го харесвала.. ок прави секс с него ... без тва ако не го направиш с него, той ще го направи с някоя друга..
щели да се задълбочат нещата- да... ще тръгне с теб и след година и нещо ще ти изневери с някоя пачавра... вълка кожата си мени но нрава не...
това е к*рвенска постъпка мамка му...
Shturrrche88
08-28-2011, 13:27
Това, че един вид мъжа я използва, щом не я обича. Е разбира се има и случай на взаймно използване, обикновенно след тежка раздяла жената търси просто секс, за да забрави въпросният. И не съм казала, че това прави жената к***а ;) к***а е ако има няколко сексуални партньора на веднъж, или ги сменя през ден.
А, ето за това говорех. Значи, ако има няколко сексуални партньора е ку*ва??? Защо? Питам, че ми е много любопитно от къде тръгва това мнение, и защо на мъжете им е позволено да не се ангажират с емоционални връзки, а само със сексуални, а жените в същото положение са ку*ви? И не е задължително да е след тежка раздяла, че да търси секс. Има жени, които просто не желаят обвързване, независимо от обстоятелствата, но пък искат секс...
И не виждам как може да бъде използван човек, който желае същото, което и другия?
annonimnna
08-28-2011, 13:30
Толкова ли си отчаяна, че ще се оставиш да бъдеш използвана само за една нощ?!?
Познавате се от 2 седмици, още толкова ще ти трябват да го забравиш... Недей му се дава, не бъди толкова лесна ;)
Честно казано изненадвам се от темите,които виждам тук.Абе,момичета,вие самоуважение нямате ли???Как ще даваш да те използват само за една вечер или за колкото там искате да се чукате??Какво щастие ще изпиташ от това,че си играят с теб като с парцалена кукла?Намери си момче,влюби се и тогава ще те чукат колкото си искаш и поне няма да се чувстваш после като пълен боклук...
adriana26
08-28-2011, 14:35
нямаше да искам да му пускам ако не ми харесваше толкова..
eminem213
08-28-2011, 14:52
И като го харесваш какво!? Той си има приятелка, а ти не можеш да бъдеш сигурна в това, че няма да те употреби като салфетка.
Ох половината, дето бяха писали "оо дааа бих правил/а секс за една нощ" тука проповядвате морал "никое себеуважаващо се момиче не би правило секс без чувства, за една нощ и т.н.". Нейн си е избора,аз смятам, че ако пък толкова иска да си начеша крастата-нека си я чеша, тя ще си бере грижите след това...
bubkaa93
08-28-2011, 15:00
Според мен трябва да го забравиш и да не правиш с него нищо,защото го харесваш и после ще ти е трудно да го забравиш.Но,ако толкова много ти се прави секс му пусни,но след това трябва да забравиш за него,защото има приятелка.
prostobog
08-28-2011, 15:41
Винаги ще си втората цигуларка, която да ще свири на неговата цигулка!
Или не се занимавай или го приемаш като вибратор и съответно правиш САМО И ЕДИНСТВЕНО секс с него
Съгласна съм с другите... нали знаеш не прави това, което не искаш да правят на теб. То има и друго де ако не си ти ще е някоя друга, но аз лично като знам, че си има приятелка няма да направя нищо просто защото ще знам какво ще й е на момичето ако разбере, съвестта си казва думата! Иначе ако искаш само забавление няма лошо, не е нужно да си парцал и да те мислят за такъв и не е нужно само той да се възползва от теб можеш и ти от него... но намесят ли се чувства и секса е нещо, което правиш просто за да му задържиш интереса.... моментално се превръщаш в парцал...! :)
ilievabe098
08-29-2011, 07:09
Ох половината, дето бяха писали "оо дааа бих правил/а секс за една нощ" тука проповядвате морал "никое себеуважаващо се момиче не би правило секс без чувства, за една нощ и т.н.". Нейн си е избора,аз смятам, че ако пък толкова иска да си начеша крастата-нека си я чеша, тя ще си бере грижите след това...
Какво лошо има в секса , за 1 нощ? Какво лошо има да се отпуснеш , да не мислиш и да направиш нещо ... различно ? В крайна сметка трябва да се забавляваме докато сме млади ,да опитаме от всичко , за да не съжеляваме после .
TheGuardian01
08-29-2011, 07:40
Хаха, браво моето момиче, каза им го най-точно! :-)
Мадамата е достатъчно голяма да се прецени сама. И никой не е казал , че на тоя свят сексът за една нощ= курвенско изпълнение. Той и е казал, к'во иска, ако тя няма проблем с т'ва - да пра'ят к'вот' си знаят :P
GossipGirl89
08-29-2011, 09:06
Тука всичко си зависи от тебе - ако много ти се прави секс с него и ако нямаш проблеми с факта, че си има приятелка и ще я лъже зад гърба й - пускай му, но ако пък го харесваш много по-добрия вариант е да не му пуснеш. Защото след това ще се чувстваш много гадно.
А и момчето наистина не е виновно в тая ситуация - да, не е редно да кръшка, ама е бил директен и си й е казал, че иска само секс и нищо повече.
sapphire5
08-29-2011, 09:23
така според мен ще се чувстваш използвана :) какво означава ' а нататък нещата щели да се задалбочат ' глупости! Ноо в крайна сметка ТИ решаваш какво ще правиш :)
powerman
08-29-2011, 09:28
Постави се в позицията на приятелката му как ще ти е? да ти кръшка гаджето с момиче ,което "познава" от 2 седмици не мислиш ли ,че можеш да попречиш на връзката им. Впрочем на колко си години?? Мисля ,че си още нямаш 16 ,защото само на тази възраст момичетата (не всички) обичат да бъдат използвани от батковците ,които ги използват докато им са интересни и после ги хвърлят като хартия.
naQkataRaota
08-29-2011, 09:33
към авторката: ако си наясно с идеята "само секс", няма нищо лошо да го направите; проблема е единствено, че в случая е намесен и трети човек
към всички: има си причина във фирума да са 2 отделни раздела "секс" и "любов", а не един "секс и любов". Ако и двамата искат просто да си "начешат крастата", къде е проблема? Взаимно доставяне на удоволствие. Използване е момичето да си мисли, че нейният е адската любов, а за него тя да е секс играчка, съгласна на всичко, 'щот "той я лофкъъъ, а на нея ѝ е кеф да му доставя удоволствие"
Ако си тъпа патка - пускай му, нека те използва само за чукане, после ще пишеш тема в раздел Любов "Той ми каза да не се виждаме повече, има приятелка" .. Рано или късно ще му омръзнеш. ;)
Ако имаш малко мозък в главата - прати го да ходи на майка си в ... Или къса с приятелката си и е с теб или не си струва нервите.
+ :)
ооф,добре че си нямам такива боклуци на главата 8-)
В твоя случай щом го харесваш, ако си момиче на място и имаш достатъчно себеуважение, ще спреш да ходиш в кафето и ще спреш да комуникираш с него по всякакви начини. Защото ако ти му пуснеш, той ще те потърси най-много още 1-2 пъти и след което ще се чувстваш като използвана носна кърпичка и изхвърляна в кошчето...
едит:
към всички: има си причина във фирума да са 2 отделни раздела "секс" и "любов", а не един "секс и любов". Ако и двамата искат просто да си "начешат крастата", къде е проблема? Взаимно доставяне на удоволствие. Използване е момичето да си мисли, че нейният е адската любов, а за него тя да е секс играчка, съгласна на всичко, 'щот "той я лофкъъъ, а на нея ѝ е кеф да му доставя удоволствие"
Да де, ама тя каза, че го харесва, ако преспят заедно тя още повече ще започне да мисли за него... Едно, че ще е унизена и друго, че само ще се тормози психически като мисли за момче, което я е използвало за едното чукане и което така или иначе няма да бъде с нея..
naQkataRaota
08-29-2011, 09:53
^ съгласен :)
Затова "само секс" е трудно на практика. Малко са момичетата, при които няма да се породят чувства. А ако се случи повече от веднъж, тогава е почти невъзможно да няма чувства
Ако си тъпа патка - пускай му, нека те използва само за чукане, после ще пишеш тема в раздел Любов "Той ми каза да не се виждаме повече, има приятелка" ..
Или в раздел Секс - "Бременна ли съм" :D
Иначе ако всичко е за една нощ и си привърженичка на идеята, че ще си само за няколко часа - грабвай презервативите и давай!
Но ако си мислиш, че ще му хареса секса с теб дотолкова, че ще си зареже приятелката и ще сте заедно... много романтични филми гледаш. Няма да стане, аз ти го казвам. Най-много да се влюбиш яко и накрая да си рониш сълзите вечер сама в леглото, докато той е по заведенията с гаджето си...
Всичко е въпрос на гледна точка. Тва, че той има приятелка е негов проблем не неин... Той носи отговорността за чувствата на другото момиче.. не тя!
Ако го искаш наистина окей.. пусни се по течението, но ако не си от хората, които могат да правят "просто" секс бягай далече, защото, когато е казал, че по-нататък нещата могат да се задълбочат не е много сигурно до колко наистина го е мислел.... Секса с такъв човек е вървене по тънък лед и не е за всеки.. Имай го предвид и ако решиш да го правиш, нямай очаквания, за да не се разочароваш :)
не не му пускаи, после 6те има да съжелява6 :( :)
Ако си готова да е само секс и си със ясното съзнание,че не може да очакваш повече от пича давай,но ако мислиш че после ще ти е гадно и ше съжеляваш недей няма смисъл..добре помисли преди да направиш нешо!Важното е ти да се чувстваш добре :)
BrokenInnocence
08-30-2011, 07:54
Направи го само при условие, че и при теб нещата стоят по същия начин - само секс и нищо повече. Недей да разчиташ на обещания с половин уста от типа на "ако нещата след това се задълбочат... може би.... евентуално... някой ден". Ако решиш да спиш с него бъди с нагласата, че го правиш само за секса, пича е як и това е; не си вкарвай в главата глупости, които нямат шанс да се реализират. Ако мислиш, че ще се привържеш към него, ще започнеш да искаш нещо повече и т.н. изобщо не се захващай.
FuCKkK13
08-30-2011, 08:17
според мен не му пускай... 1во - имай достойнство ... 2ро приятелката му ще се почувства доста гадно ..ако ти беше на нейно място нямаше да ти е хубаво.. а дори и да станат сериозни нещата между вас и някой ден да сте заедно... пак може да направи така и ти да си на мястото на приятелката му..това, че някакъв идиот е решил да наранява две момичета едновременно е много жалко.. недей да му помагаш да го направи !.. :)
sapphire5
08-30-2011, 08:48
според мен не му пускай... 1во - имай достойнство ... 2ро приятелката му ще се почувства доста гадно ..ако ти беше на нейно място нямаше да ти е хубаво.. а дори и да станат сериозни нещата между вас и някой ден да сте заедно... пак може да направи така и ти да си на мястото на приятелката му..това, че някакъв идиот е решил да наранява две момичета едновременно е много жалко.. недей да му помагаш да го направи !.. :)
съгласна съм.... не му пускай :)
Вярно,че с всяка година качествените жени намаляват с бясна скорост.Явно освен силите които държат гащите ви ,изчезват и неща като себеуважение и гордост ! Преди трябваше да ви лъжем за да получим това което искаме ....а сега дори няма нужда..тъжнооо :smt074
Освен, че нямаш самоуважение, си и много наивна. Засега искал само секс, щото си имал приятелка, ама нещата били сложни, ама после вашата 'връзка' щяла да се задълбочи?! :lol: Повече от ясно е, че те лъже, за да получи секс, а после ще те захвърли като употребена носна кърпичка.
Няма лошо в секса за една нощ, стига някой от двамата да не си прави илюзии за нещо повече.
badsector
08-30-2011, 11:59
Е той ти го е казал - иска да те използва само като надуваема кукла, т.е. дупка(дупки), в която да си го пъха. Ти си решаваш дали искаш да си поредния парцал, с който си го забърсва.
Стига плюхте момичето де... Всяка история си е строго индивидуална! Само тя в действителност знае какви точно са отношенията им.. То това се чувства не се анализира просто на базата на 2 реплики! Друг е въпроса, че е разколебана.. А аз персонално приемам колебанието като сигнал, че нещо не трябва да се прави....
Тебе устройва ли те само секс, авторке?