Влез

View Full Version : Kога ще изпитам удоволствие ?

juj1
08-28-2011, 12:33
От както не съм девствена го правихме 4,5 пъти но все още не изпитвам удоволствие от акта.. Колко пъти трябва да минат за да изпитвам удоволствие и да го правя с максимално желание ..

Korrnyy
08-28-2011, 12:36
При всяко момиче е различно, но е нормално да не изпитваш удоволствие сле 5 път :) Отпускай се на мах и скоро ще видиш колко е хубаво :D

Darinella
На колко си години? Ако си по-малка може това да е проблемът. Отпускаш ли се достатъчно? Ако си скована, разбира се, че нищо няма да усетиш. Пък и от първите няколко пъти не очаквай да изпиташ оргазъм. :)

wankata7
Смени партньора и от първия пут ще стане .Предполагам :)

Eclipsercho
08-28-2011, 12:37
От както не съм девствена го правихме 4,5 пъти но все още не изпитвам удоволствие от акта.. Колко пъти трябва да минат за да изпитвам удоволствие и да го правя с максимално желание ..

Относно желанието - зависи си изцяло от теб, ако ще и 500 пъти да си го правила, когато ти се иска - има желание, когато не си в настроение - то липсва.

Имаше момиче във форума, което обясняваше, че чак след година е започнала да изпитва удоволствие.. Но това е единичен случай.. При всяко момиче е различно, просто с приятеля ти гледайте следващите пъти да се стараете да задоволите партньора си по-добре, не се хващайте от вратата за кревата, по-дълга любовна игра.. От значение е и опита на момчето ти.. ;)

neeDaBosS
08-28-2011, 12:39
При всяко момиче е различно, но е нормално да не изпитваш удоволствие сле 5 път :) Отпускай се на мах и скоро ще видиш колко е хубаво :D
+ с опита идва и удоволствието :wink:

juj1
08-28-2011, 12:49
На 16 съм .. Няма да си сменям партньора защото това е приятелят ми и си го обичам .. старае се ужасно много на мен да ми е хубаво но като започнем отначало като влиза ме боли малко после почти нищо не изпитвам и не мога да получа оргазъм ..

08-28-2011, 13:22
Както предполагам са ти казали, при всеки си е индивидуално. Може би трябва да се отпуснеш и единствената ти мисъл да не бъде "какъв ли е цвета на тапетите, хм, пукнатина на тавана..дали сега ще изпитам удоволствие?". Трябва да си напълно съсредоточена върху това, което правиш. Иначе..

dami666
08-28-2011, 13:23
Ех,с тоя оргазъм..аз за 1ви път получих оргазъм година и 6 месеца след 1вия ми секс..дори незнаех какво е чувството точно :D Може би вината е в момчето,наистина,трябва практика,според мен.

savoy
08-28-2011, 13:30
Ех,с тоя оргазъм..аз за 1ви път получих оргазъм година и 6 месеца след 1вия ми секс..дори незнаех какво е чувството точно :D Може би вината е в момчето,наистина,трябва практика,според мен.

Да, то винаги едно момиче като не свършва момчето е виновно. То затова и някои не свършват... :-o

Сигурно не си готова?!

bubblef93
08-28-2011, 13:32
+ с опита идва и удоволствието :wink:
а пък и момчето трябва да знае какво върши :D

Julliee
08-28-2011, 13:37
Отпусни се,недей да му мислиш много.Както казаха преди мен при всеки е индивидуално.

agapiseme
08-28-2011, 16:21
От много неща може да е.
За начало спри да го мислиш толкова. Подходи малко по-нехайно.Сигурна съм,че вече се тревожиш,а в няма как това състояние да си ентусиазирана да правиш секс,камо ли да изпиташ удоволствие.
Пробвай ти да водиш парада,знаеш по-добре какво ти харесва. Приложи го. :)

SheDevil
08-28-2011, 16:38
а сигурна ли си, че те привлича партньора ти?

Freakylol
08-28-2011, 16:59
Още удоволствие не изпитваш от секса, оргазъм искаш брей..

buzzzz
08-28-2011, 17:35
Аз почти от година го правя, не съм получавала оргазъм, а удоволствието изпитах някъде след 1-2 месеца... Да не говорим, че и сега понякога ме боли малко отначало...

dami666
08-28-2011, 17:46

Да, то винаги едно момиче като не свършва момчето е виновно. То затова и някои не свършват... :-o

Сигурно не си готова?!

Хаха,ами момчето беше виновно да..сега защо свършвам всеки път? :D Незнам дали при момичето е така,но при мен явно да. :)