View Full Version : Нормално ли е
AggravatioN
08-28-2011, 17:05
по цял ден седя във нас и нищо не правя. Моите родители само ми се карат че седя във нас. Изляза за 2 часа сам пред блока и пак се прибирам.Хора на 20 години съм и просто не знам това нормално ли е ?
Не е нормално.
Водиш изцяло заседнал начин на живот.
Раздвижи се малко. Спортувай. Излизай с приятели - на кафета, разходки, дискотеки, барове?
Ще учиш ли нещо септември? Ако е така най-вероятно студентския живот няма да те подмине. Ако пък нямаш такива намерения, то поне си намери работа, за да не бездействаш по цял ден...
vilityyy979
08-28-2011, 17:14
Ами вместо да седиш у вас и да пишеш в теена - излез навън с приятел отидете на заведение/бар/дискотека ... Гледам , че си писал че нямаш пари - е ми намери си работа де .. а за приятелката .. когато стане - стане .
AggravatioN
08-28-2011, 17:29
нямам приятели всеки ме подминава
MuRocLaW
08-28-2011, 17:34
незнам как успяваш да си толкова не-забавен :smt102
AggravatioN
08-28-2011, 17:46
Не не е нормално, и аз съм така.. но в крайна сметка по-добре да си без приятели отколкото да ходят 10 използвачи след теб.
Намери си един свестен приятел и се забавлявайте заедно. Излизай повече. човек аз обяснявам че нямам нито 1 приятел всички живо ме гледа на криво ... нищо лошо на никой не съм правил и не искам да правя :(
vilityyy979
08-28-2011, 17:48
Не не е нормално, и аз съм така.. но в крайна сметка по-добре да си без приятели отколкото да ходят 10 използвачи след теб.
Намери си един свестен приятел и се забавлявайте заедно. Излизай повече. човек аз обяснявам че нямам нито 1 приятел всички живо ме гледа на криво ... нищо лошо на никой не съм правил и не искам да правя :(
излез с някой братовчед 8)
AggravatioN
08-28-2011, 18:34
писна ми от тоя загубен град Враца :@
AggravatioN
08-28-2011, 18:38
писна ми от тоя загубен град Враца :@
:shock: ?
AggravatioN
08-28-2011, 18:43
Не съм съгласна с това което каза. Враца е страхотен град. :) нямам думи ... омг
SmilezZz
08-28-2011, 19:40
нямам приятели всеки ме подминава Нормално е,щом се държиш така. Момче си ,а се държиш изцяло като някакво депресирано и отчаяно от живота момиче. Осъзнай се. Започни да излизаш. Запознай се с нови хора. Ако ще учиш - това е идеалния шанс да се включиш сред другите. Ако не - наистина е по-добре да си намериш някаква работа.
излез с някой братовчед 8)
Да,излез с някой роднина..той все ще те запознае с някой :)
mitky132
09-01-2011, 17:40
и аз се сам у нас и нищо не правя а ако реша да изляза или няма с кои изобщо или някои почва да ма убижда без да му правя нищо онзи ден като излязох една само ма убиждаше а аз никога нищо не сам и правил и аз са прибрах :-x