View Full Version : Ескапел и менструален цикъл
Altamira
08-28-2011, 17:36
Айде пак съм аз... 23 часа след рисковия полов акт глътнах Ескапел, но още нямам цикъл, въпреки че минаха 4 дена оттогава. Иначе цикъла ми трябва да дойде към 9-ти септември, но все пак се тревожа дали е подействало. Остава ми още седмица, за да мога да си направя тест...
kalpazanka
08-28-2011, 17:40
Листовката за пациента не хапе.
http://apteka.framar.bg/30003049/%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%BB-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-1-5-%D0%BC%D0%B3-1
• Възможна е промяна във вида на менструацията. При повечето жени настъпва нормална менструация в очакваното време, но при някои може да има закъснение или преждевременно настъпване на менструацията. Възможна е появата на неправилни кръвотечения или зацапване до следващата редовна менструация. В случай, че менструацията Ви закъснява с повече от 5 дни или е необичайно оскъдна или обилна, обърнете се към Вашия лекар възможно най-скоро.
Shturrrche88
08-28-2011, 17:55
Листовката за пациента не хапе.
http://apteka.framar.bg/30003049/%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BF%D0%B5%D0%BB-%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB-1-5-%D0%BC%D0%B3-1
• Възможна е промяна във вида на менструацията. При повечето жени настъпва нормална менструация в очакваното време, но при някои може да има закъснение или преждевременно настъпване на менструацията. Възможна е появата на неправилни кръвотечения или зацапване до следващата редовна менструация. В случай, че менструацията Ви закъснява с повече от 5 дни или е необичайно оскъдна или обилна, обърнете се към Вашия лекар възможно най-скоро.
Не съм сигурна, че не хапе. Я виж как всички я игнорират :lol:
и аз имах подобен проблем на твоя..пих го 16 часа след акта,след това ми дойде след 6 дни,но така и не разбрах цикъл ли беше или не..после не знаех кога трябва да ми дойде редовния цикъл дойде ми,когато си иска..след повече от месец от предишния.На кратко ще дойде когато си иска,но е много вредно аз бях се побъркала през тези дни докато чакам, не пожелавам на никой това...
Оф, като се тъпчете с хормони поне четете упътването бе б*ах маа му
DragonLady
08-28-2011, 19:51
Ескапела си е свършил работата, няма нужда от тест. А закъснението е резултат от приема му, така че споко, може да закъснее, но ще ти дойде.
пс добре, че не пих ескапел заради едната предеяакулационна течност, като гледам бая бели води след себе си.
bubkaa93
08-28-2011, 22:05
чети листовката преди да гълташ,каквито и да е хапчета ;)
Altamira
08-29-2011, 07:56
листовката я четох множество пъти преди и след, ама на страха очите са големи. днес ми тече малко тъмна кръв, но не вярвам да е цикъл.
dilqnkata
08-29-2011, 22:52
Няма гаранция кога ще ти дойде. Може да е 2 3 5 10 дена след като си изпила хапчето .. При всеки е индивидуално. Единственото, което можеш да направиш е да чакаш :)
Тоя Ескапел ти обърква хормоните отвсякъде...добре,че не ми се е налагало да го пия..и дано да не ми се наложи