PDA

View Full Version : Един малък въпрос

eXtended
08-28-2011, 19:09
Първо здравейте на всички.Нов съм във форума.
На 18 години съм и водя полов живот от 4 години и съм много сериозен на тоя тип тема и имам доста големи познания.За въпроса,който ще задам мога и сам да си отговоря,но обичам да се подсигурявам и да се допитвам до други хора.Ето го и въпроса:
Онзи ден правихме секс с приятелката ми и преди да започнем винаги свършвам предварително.Започнахме да правим секс с приятелката с презерватив и го правихме около 30-40 минути,след което тя вече не искаше.Махнах презерватива,но не бях свършил повторно.След като го махнах тя искаше да пробва без.Съгласих се,но бях свършил преди това и затова отидох да го измия и го избързах.Правихме го около 5 минути и спряхме.Въпросът ми е дали има опасност да е бременна,а цикълът й е тези дни.Мога и сам да си отговоря,но ми харесва да се подсигурявам и да се допитвам.Предварително мерси за отделеното време :) :)

ubuntureload
08-28-2011, 19:13
"Свърших предварително" много ме кефи бате.... се едно първо да се напиеш, а след тва да пиеш ракията

DragonLady
08-28-2011, 19:15
Не, щом си го измил и избърсал и по него е нямало остатъци от сперма или предеяакулациона течност, няма причини за притеснение. А и щом тея дни трябва да и дойде, значи не е и в овулация, т.е няма шанс да е бременна.

08-28-2011, 19:55
"Водя полов живот от 4 години" и "не знам какво е овулация"... "на 18 години съм" и "Не съм достатъчно отговорен, да си пазя партньорката по време на секс".. Въх! :-o

daniela0108
08-28-2011, 20:05
Споко щом си го измил няма как да е бременна :)

ubuntureload
08-28-2011, 22:26
Не, щом си го измил и избърсал и по него е нямало остатъци от сперма или предеяакулациона течност, няма причини за притеснение. А и щом тея дни трябва да и дойде, значи не е и в овулация, т.е няма шанс да е бременна.

Ако не е пикал и с телена четка да го е търкал си е се същия xyй!!!

Anja
08-29-2011, 07:19
водя полов живот от 4 години и съм много сериозен на тоя тип тема и имам доста големи познания

Личи си колко са ти големи познанията...

darka1
08-29-2011, 07:27
Не е ли вероятността за забременяване най-голяма точно няколко дни преди цикъла, защото яйцеклетката е най-голяма тогава, а най-малка след цикъла, защото още няма образувана нова (първите 14-15 дни след цикъла) ??

Devilwearsprada
08-29-2011, 11:54
Добре ,хора обеснете ми къде сте тръгнали да правите секс като не сте наясно с тези работи?! Със сигурност не е бременна, дишай! Първо ..не е в овулация, което значи ,че практически е невъзможно да забременее, дори и да си свършил в нея, а след като цикълът и трябва да дойде скоро... няма никакво място за притеснение! Другия път обаче за по сигурно ползвайте презерватив.. да не пишеш още такива теми :)

buzzzz
08-29-2011, 12:04
Не е ли вероятността за забременяване най-голяма точно няколко дни преди цикъла, защото яйцеклетката е най-голяма тогава, а най-малка след цикъла, защото още няма образувана нова (първите 14-15 дни след цикъла) ??

:shock: Ко казА ко?

По темата - Да знаеш след като веднъж си свършил е препоръчително да се изпишкаш и тогава да се измиеш. Щом трябва да и дойде тея дни значи не е в овулация. Не е бременна, спокойно.

sapphire5
08-29-2011, 12:08
Добре ,хора обеснете ми къде сте тръгнали да правите секс като не сте наясно с тези работи?! Със сигурност не е бременна, дишай!

момчето каза, че е наясно и може да си отговори сам на въпроса...... сеш се? :) а и 4 години са си 4 :]

kalpazanka
08-29-2011, 12:10
Изречения от типа "Трябваше да й дойде тия дни" ми докарват душевен дискомфорт. Кога точно трябва да й дойде и колко дни е МЦ?!

dimitar_ak
08-29-2011, 12:30
Някои двойки са на мнение, че в секса без презерватив няма нищо лошо, стига мъжът да умее да се контролира и да свършва навън. Други жени обаче се опасяват, че, освен от спермата, могат да забременеят и от прозрачния секрет, който изтича през уретрата, когато мъжът е възбуден (а не само непосредствено преди или по време на еякулация). Този прозрачен хлъзгав секрет се образува от купферовите жлези, които се намират в основата на пениса, и целта му е да неутрализира киселинността в мъжката уретра и да овлажнява вътрешната повърхност на канала. Тя представлява 5% от обема на спермата, която се отделя при еякулация, а колкото по-продължителна е сексуалната стимулация, толкова по-голямо е количеството на отделената купферова течност. В нея има вероятност да попаднат и сперматозоиди, така че имайте едно наум за това и не робувайте на твърдения като това, че изваждането на пениса, непосредствено преди еякулация, е сигурен начин за предпазване от нежелана бременност. Не разчитайте и на това, че не сте в овулация, когато правите секс без презерватив. Това не изключва възможността за нежелана бременност.

Също така е важно да не правите секс без презерватив, ако в рамките на един час преди това партньорът ви вече е имал една еякулация. Възможно е все още в канала на пениса да има остатъчни количества сперма, които могат и да бъдат достатъчни, за да забременеете.

ccdesigns
08-29-2011, 12:38
Пича каза, че просто иска да е сигурен, а вие го нападате. Едно е да няма познания и друго да иска да е сигурен. А оная 15 годишната путка с големите познания да си завре един вибратор и да се кротне накрая.

darka1
08-29-2011, 12:57
Пича каза, че просто иска да е сигурен, а вие го нападате. Едно е да няма познания и друго да иска да е сигурен. А оная 15 годишната п***а с големите познания да си завре един вибратор и да се кротне накрая.

Извинявай, за кой говориш ?

ccdesigns
08-29-2011, 13:07
Anja :)

darka1
08-29-2011, 13:29
Добре :)

fenkaaa
08-29-2011, 14:38
"Преди да започнем свършвам предварително"

И защо го правиш? :shock:

Shturrrche88
08-29-2011, 14:55
"Преди да започнем свършвам предварително"

И защо го правиш? :shock:
Явно, за да издържи по-дълго...

dessyslawa
08-29-2011, 21:18
Случват се и такива неща. Ако наистина си го измил, няма повод за притеснение :)

granger
08-29-2011, 21:24

Трънки! Вероятността да се забременее има ,когато мадамата е в овулация! Ограмотете се бе... яйцеклетката се опложда САМО ,когато жената е в овулация!!!

Anja
08-29-2011, 21:24
Пича каза, че просто иска да е сигурен, а вие го нападате. Едно е да няма познания и друго да иска да е сигурен. А оная 15 годишната п***а с големите познания да си завре един вибратор и да се кротне накрая.

Добре бе човек, кво искаш ти? Тя нито е в овулация, нито нищо, той пита, дали била бременна..?!? Нали има познания, това е елементарно... за 4 години поне тва е можело да научи... И ако може по-спокойно да се държиш, щото по-добре 15 годишна путка с ГОЛЕМИ познания, от колкото 15 годишна путка с други ГОЛЕМИ неща, ако ме разбираш, ама едва ли. Е затова раждаме на 15, щото нямаме никва култура. Мерси, че ме охрани затва, че се интересувам от нещата... и си нямам вибратор, съжалявам. #-o

П.П.: Светът не отива към добро, ама изобщо...

YyoOnNiItTyY
08-30-2011, 07:14

Добре бе човек, кво искаш ти? Тя нито е в овулация, нито нищо, той пита, дали била бременна..?!? Нали има познания, това е елементарно... за 4 години поне тва е можело да научи... И ако може по-спокойно да се държиш, щото по-добре 15 годишна п***а с ГОЛЕМИ познания, от колкото 15 годишна п***а с други ГОЛЕМИ неща, ако ме разбираш, ама едва ли. Е затова раждаме на 15, щото нямаме никва култура. Мерси, че ме охрани затва, че се интересувам от нещата... и си нямам вибратор, съжалявам. #-o

П.П.: Светът не отива към добро, ама изобщо...
Абе не му се ядосвай бе! Като не знаеш.. няма няма да правиш секс.. не бил сигурен.. ами ,вземи се осведуми млако бе! За 4 години активен полов живот не може да не си се поинтересувал поне веднъж кога може жената да забременее! И всместо да си губиш времето във форуми иди и питайприятелката си.. тя пък като магия може и да знае кога може да забременее и кога не! ай здраве да е!

Hukuu
08-30-2011, 13:50
[quote=ccdesigns]... и си нямам вибратор..
Ми хвани си.. аа такова купи си ... :lol: :lol:

Anja
08-30-2011, 20:42
[quote=ccdesigns]... и си нямам вибратор..
Ми хвани си.. аа такова купи си ... :lol: :lol:

За хващането си имам хванат, не ми трябва да си купувам. 8-)

ccdesigns
08-30-2011, 22:37
Просто в почти всяка тема плюеш всеки за това колко му е слаба сексуалната култура и как трябва да се образова, дори да не е нужно (да има висока сексуална култура) и в същото време един вид се хвалиш с това колко знаеш, колко можеш, колко си културна и т.н. Това ме издразни. Нищо лично :)

Anja
08-31-2011, 06:42
Просто в почти всяка тема плюеш всеки за това колко му е слаба сексуалната култура и как трябва да се образова, дори да не е нужно (да има висока сексуална култура) и в същото време един вид се хвалиш с това колко знаеш, колко можеш, колко си културна и т.н. Това ме издразни. Нищо лично :)

Няма проблем, надявам се да не е нищо лично. Нито веднъж до сега не съм имала за цел да се 'изфукам' с нещо, което знам, просто на всеки му писват по някога безсмислените теми. Както и да е, няма значение.