Влез

View Full Version : Въпрос относно срещите с ново момче Спешно!!!

DragonLady
08-28-2011, 20:17
Привет. От няколко дни се срещам с ново момче. За сега сме имали две срещи, които минаха добре, но той така и не се престраши да ме прегърне, а камо ли нещо повече. Само едното ръкостискане за чао ...
Първата среща след кратка разходка отидохме у тях и главно си говорихме. По едно време докато бяхме седнали на леглото му, той ме пита какво мисля за секс на 1ва среща, отговорих нещо от сорта на зависи от ситуацията, хората имали химия и тн. като го попитах защо ме пита, той ми отвърна просто така от любопитство ...
Втората беше на кафе като отново само си говорихме и нищо повече.
А по скайп ми е писал, че отдавна е имал нужда от момиче до себе си ( сам е от 2 години )и се радва, че го е намерил в мое лице и че сърцето му било мое.
Проблема е, че аз не съм свикнала толкова бавно да стават нещата, т.е поне една целувка да има, не говоря за секс. Чудя се утре като се видим да се опитам ли да докосна ръката му или някакъв др. намек, че искам физическа близост. Страх ме е обаче да не го отблъсна от себе си и да го изгубя, а наистина го харесвам ( все още други чувства няма, по натам може и да се появи любов ). Ако питате за години: аз на 19 той на 20.
Моля за бързи отговори, че да знам утре какво да правя.

пс понеже съм нахална и загубена пак съм се надънила в аццто на сестрата, да не се чудите тая кви ги пише :D

mechtaq_za_teb
08-28-2011, 20:19
Може да се притеснява. Бъди смела и направи първата крачка.

BohemianRhapsody
08-28-2011, 20:19
Ебе му се, като на животно, но не иска да те плаши. Давай смело с физическите контакти.

elysunny
08-28-2011, 20:20
аз ти загубвам бройката
нямаше ли сериозен приятел :?

Chacho
08-28-2011, 20:22
По едно време докато бяхме седнали на леглото му, той ме пита какво мисля за секс на 1ва среща, отговорих нещо от сорта на зависи от ситуацията, хората имали химия и тн. като го попитах защо ме пита, той ми отвърна просто така от любопитство ...

Тоя е ненормален, хаахахахахха!

Няма да го отблъснеш, просто на него не му стиска. После ти се е изповядал в скайп, че е по-лесно. Лови го за ръце, нашамари му гъза, ако ти се отдаде възможност, захапи си устните, квот са сетиш. Явно е, че ти ще правиш крачката.

valdesbg
08-28-2011, 20:23
Налази го първа. Тихите води обикновено са най-дълбоки :)

Колкото до отблъсването - трябва да си готова и за това. Нормално е. Иначе нищо не почвай. В никой случай не е повод за трагедии. Ще ти одраска малко егото.. и толкоз. Нищо сериозно.

DragonLady
08-28-2011, 20:25
аз ти загубвам бройката
нямаше ли сериозен приятел :?

Ползвам аццто на сестрата, че затрих моят. Тоест тя е със сериозната връзка, аз съм лудата тиква къде сменя мъжете, докат намери подходящият :D

пс най-много да ми се кара, че пак в нейният акаунт :D

bebeemalko
08-28-2011, 20:27
е** му се, като на животно.
+1 Не съм сама ! :lol:

Chacho
08-28-2011, 20:28

Тва беше малко двусмислено :D :D

valdesbg
08-28-2011, 20:29
Ползвам аццто на сестрата, че затрих моят.

Мхм...напълно ти вярваме. ;-)

mechtaq_za_teb
08-28-2011, 20:30

Тва беше малко двусмислено :D :DДа, междудругото. И аз това си помислих :D

DragonLady
08-28-2011, 20:32

Епа то си е ваша работа. Просто ме мързи да се занимавам с имейли пращане на нови пароли смяна и тн. Пък и не помня кой имейл беше :D

Както и да е стига със спама.

Утре като се видиме ще пробвам да го докосна по ръката и да видя реакцията.
Впрочем добър вариант ли ще е да го попитам по скайп, кога за него е нормално в една нова връзка да се започне с прегръдки, целувки и тн?

valdesbg
08-28-2011, 20:33
Дами.. ако имате излишно сексуално напрежение.. споделете. Ще ви вляза в положението и ще се жертвам в името на вашия кеф :)

Няма да умирате я..(:

ccdesigns
08-28-2011, 20:36

Що като стане дума за брат, сестра, приятел или приятелка, винаги сте такива? Това, че много хора го използват, понеже ги е срам, не значи, че в някои от случаите не лъжат... Освен това в случая какво значние има въобще?!

blaaablaaablaaa
08-28-2011, 20:37
Просто се притеснява. Направи ти първата стъпка, така ще го окуражиш. Давай го по-смело, той сам ти е казал, че е намерил човека в твоето лице. :)

Chacho
08-28-2011, 20:38
Какъв скайп, още малко и ще се праснете виртуално, а навън ще се избивате, кой да плати сметката.

Не става на въпрос да го докоснеш по ръката, а да го докосваш по-често. А ако искаш да си изпросиш целувка, накрая на срещата го хвани за ръцете, загледай го в очите, ухили се, отметни коса и внимавай да не ти удари една глава, като се засили.

elysunny
08-28-2011, 20:38

Що като стане дума за брат, сестра, приятел или приятелка, винаги сте такива? Това, че много хора го използват, понеже ги е срам, не значи, че в някои от случаите не лъжат... Освен това в случая какво значние има въобще?!

щото редовно пуска разни теми от профила си, но доста как да кажа, в едната тема имапостояннен приятел, в другата гаджето на сестра и има дете, в следващата иска да се среща с ново момче,в друга гаджето и мн ревнува

доста странно ми беше

valdesbg
08-28-2011, 20:40
Авторке пробвай да ограничиш скайпа, поне в началото.

Иначе бъди малко по смела... :)

cc -How do u still exist?

DragonLady
08-28-2011, 20:42
Така elysunny те светна душко ....
Сестра ми може и да си е пускала теми за нейният не знам, но те са си заедно вече повече от 2 години.

Темата дето е пуснала за оня с детето, ами послушах я и го зарязах ( добре, че го направих, че като ми каза, че той мислех да го направи 1ви ... )

Сега съм с нов с който е свързана и тая тема

А тема, за ревност не съм пускала.

Clear?

valdesbg
08-28-2011, 20:45
Шефке няма нужда да ни даваш графика си. Кво правиш и с кого го правиш си е твоя рабоа. Питаш - отговаряме + бонуси :)

Време да минава(:

elysunny
08-28-2011, 20:48
мерси душице златна, че мме светна

DragonLady
08-28-2011, 20:53
Впрочем добър вариант ли ще е да го попитам по скайп, кога за него е нормално в една нова връзка да се започне с прегръдки, целувки и тн?

А да и вече за 2ри път като погледна малко по надолу от колана му ( без да искам ми оди там погледа :D ) ми изглежда, че е надървен, но не съм сиг. може и от дънките му да е ...

valdesbg
08-28-2011, 20:54
Авторке пробвай да ограничиш скайпа, поне в началото.

Иначе бъди малко по смела... :)

Chacho
08-28-2011, 21:14

А да и вече за 2ри път като погледна малко по надолу от колана му ( без да искам ми оди там погледа :D ) ми изглежда, че е надървен, но не съм сиг. може и от дънките му да е ...

Аз го дървя за щяло и нещяло, тва не е особен признак. Даже, ако няма много опит, може да не успее да го вдигне, като започнат да се разгорещяват нещата, чисто и просто от притеснение.

А и момичетата май малко трудно познават, кога е вдигнат, поне през дънките. Вместо "Здрасти" в даскало ми викаха "Пак ли?" Айде, първа смяна ок, но следобед... :D