Влез

View Full Version : Напушване

nataliiiiii
08-29-2011, 14:08
Здравейте. Понеже никога до сега не съм пушила трева, а с приятели ще пробваме, искам да попитам какво е чувството след това, знаеш ли какво правиш, могат ли родителите ти да разберат, че си напушен само като те видят? Каквото и да кажете по темата не е излишно. :)

SUNxxShine
08-29-2011, 14:16
А бе вие се напушете та и да разберът кво толкоз нали кефа е голям не само да праите планове и ако ви разберат по-рано ша стане едно и то преди да сте с напушили. Моят съвет: НАПУШЕТЕ СЕ БЕ...

UNITED2
08-29-2011, 14:19
Ефекта е як (съдейки по напушване на мой притеял) не е вредно (до колкото съм чувал) така че защо човек да не опита ? Аз бих се пробвал ако ми се отдаде пак възможност,която първия път пропуснах :-|
Ако се прибереш докато трае ефекта вашите определено ще те усетят :\\

fenkaaa
08-29-2011, 15:07
Eстествено че е хубаво,зависи от тревата :lol: Не знам при другите как е,ама мен наще са ме усещали.. мама като ми направи някоя физиономия и аз от нищото като избухна в смях... :lol: Вече не пуша де,ама скоро се очертава... майка ми не ми правеше проблеми преди,а баща ми не знае.Смисъл не че не ми е правила проблеми,но ми казваше поне да го правя много рядко.Аз и казвах,че е така,а всъщност как беше.. :D

Greennight
08-29-2011, 15:30
Можеш да се контролираш разбира се,не е нещо чак толкова силно.Просто те отпуска и е много готино.

againstyou
08-29-2011, 16:31
При всеки човек действа различно.По принцип в 90% от случаите ти дава енергия,в супер добро настроение си.Но пък аз имам един приятел,на който не му понася и почва да кашля,припада и тем подобни.И да представи си родителите могат да те разберат .. не вярвам да са чак такива глупаци.

smokeit9
08-29-2011, 16:47
хаха ПУШИ ! няма да съжаляваш ... мене никога не са ме хващали , само веднъж една даскалица ме разбра и викаха мамито в даскало ама няма проблеми .. :grin:

lorager0va
08-29-2011, 16:51
супер съвети... :? няма смисъл от пушенето ...

lorena
08-30-2011, 10:22
Пробвах един път и това беше най-голямата ми грешка в живота. Не знаех точно какво е усещането, всеки казваше, че се отпускаш... Е, при мен не стана така.. От едно вдишване за секунди ми изтръпна главата и хората , които говореха около мен ги чувах все по-слабо и по-слабо, отпаднах , всичко ми се въртеше, не бях на себе си , имах чувството , че умирам... и след това съм припаднала. Това нещо не ми беше само половин час, както ми казаха ... продължи повече. Ужасно беше. НИКОГА и ПО НИКАКВИ причини не бих го направила отново.Трябваше ми време да осъзная какво се случва около мен след това безсмислено нещо- майната му . На мен не ми е необходимо такова нещо , за да се чувствам добре. Ти решаваш...

autista88
08-30-2011, 10:31
Пробвах един път и това беше най-голямата ми грешка в живота. Не знаех точно какво е усещането, всеки казваше, че се отпускаш... Е, при мен не стана така.. От едно вдишване за секунди ми изтръпна главата и хората , които говореха около мен ги чувах все по-слабо и по-слабо, отпаднах , всичко ми се въртеше, не бях на себе си , имах чувството , че умирам... и след това съм припаднала. Това нещо не ми беше само половин час, както ми казаха ... продължи повече. Ужасно беше. НИКОГА и ПО НИКАКВИ причини не бих го направила отново.Трябваше ми време да осъзная какво се случва около мен след това безсмислено нещо- майната му . На мен не ми е необходимо такова нещо , за да се чувствам добре. Ти решаваш...

Е тва е ПОСТА 8-)

fenkaaa
08-30-2011, 10:48
И на мен предпоследния път ми беше така - точно поради тази причина спрях да пуша.Имахме 2 ама здрави козунака и двата ги изпушихме.. след което започна да ми се вие свят,имах чувстовото че съм на това място,обаче никой не ме вижда.. и чувах всички толкова слабо.. накрая започна да ми се повдига,легнах и след 15 мин повърнах 8-)

DesireToFire
08-30-2011, 11:00
Ти остави поведението, по очите ти ще си личи...

dimitar_ak
08-30-2011, 11:05
Личи си много. А и един личен съвет. Не е нужно да го правиш защото другите ще го правят.

Много е високо нивото на пристрастяване,още от второто или третото пушене,после се зачестява приема-поне по веднъж на една-две седмици,което е много голяма и вредна доза за организма и най-вече за мозъка. В някои случаи употребата на марихуана води до състояние на параноя, проявяваща се като налудност за преследване. При неопитните потребители могат да се наблюдава тревожност, евентуално прерастваща в пристъп на паническо разстройство, съпроводено от психосоматични явления - сърцебиене, задушаване, гадене, повръщане и колапс. Предполага се, че тези явления до голяма степен са резултат по-скоро на страха от наказание, съществуващ в страните, където употребата на марихуана се преследва от закона.
У хора с проблеми в сърдечно-съдовата система марихуаната може да предизвика аритмия и повишаване или понижаване на кръвното налягане. При мъжете се наблюдава временно понижение на нивото на полови хормони и броя на сперматозоидите,това създава проблеми за оплодителните способности.

Употребата на марихуана може да представлява проблем за хора, активно занимаващи се с дейности, зависещи от краткотрайната памет, например ученици и студенти. Има данни, че при ежедневна употреба може да се наблюдава сериозен спад на интелектуалните възможности, който не изчезва при прекратяване на употребата. Поради нарушаването на фината координация на движенията и на усещанията за пространство и време, употребата на марихуана е принципно несъвместима с шофирането и управлението на потенциално опасни машини.
По-значимите проблеми, свързани с употребата на марихуана, произтичат от законовата ѝ забрана в много държави. В тях употребяващите марихуана излагат на риск своето личностно и професионално развитие, собственост и здраве при налагане на наказанието „лишаване от свобода“, „глоба“ или други наказателни и административни санкции.

Uncontrollable
08-30-2011, 12:51
Можеш да се контролираш разбира се,не е нещо чак толкова силно.Просто те отпуска и е много готино.

+1 8-) 8-)

AngliskiqtKostumar
08-30-2011, 15:30
Здравейте. Понеже никога до сега не съм пушила трева, а с приятели ще пробваме, искам да попитам какво е чувството след това, знаеш ли какво правиш, могат ли родителите ти да разберат, че си напушен само като те видят? Каквото и да кажете по темата не е излишно. :)
Ем яко , и да могат да те хванат с времето се научаваш как да се държиш нормално напушен ..

sunman
08-30-2011, 16:01
Има ли?! :D :D

deathman944
09-03-2011, 17:44
Вие сте луди напушването е мн яко ставати весело омекват ти коленете пресухва ти остата и не знаеш какво дрънкаш,мен не са ме хващали защото знам как да се държа пред наще очите ти стават супер червени
обаче ако пушиш за 1-ви път не вкарвай много става ти лошо.. 1 причтел се беше оплашил да не му стане лошо и така и стана мислете си позитивни неща

Anja
09-03-2011, 18:44
Само аз ли ще ти кажа да не го правиш? Що за глупави съвети... момиче, мисли за себе си и за здравето си, не за това дали някой ще разбере. Нямам думи. По-добрете правете един хубав, здрав секс, вместо да се напушвате... :?

badsector
09-03-2011, 19:44
Много е високо нивото на пристрастяване...
Ей като прочета някоя такава МЕГА МАЛОУМЩИНА изсрана от пръстите на някой платен "журналист", или "експерт" и ми идва да се разпсувам като каруцар. Считай, че съм го направил, просто ще го спестя на децата.
Ако някой се интересува от наркотиците, включително от тревата, в подписа ми има линк към информация. Това, което слушате и четете по медиите, обикновено са платени статии/предавания.интервюта и изкривяват реалността. В резултат сме една от най-алкохолизираните нации в света. А алкохолът е много по-страшен наркотик от тревата.
Личните ми съвети към начинаещите са : пушите на някое спокойно място, като имате достатъчно време след това да ви пусне. Взимате храна с вас, като са задължителни бързите въглехидрати като шоколад, примерно. Вода, или чай (може с мед), просто задължително. Не започвайте с ударни дози отначало, първите няколко пъти пушете по малко, за да свикне организмът ви с активното вещество. Като препушите, най-много да ви стане гадно, да ви се доповръща и да ви се завие свят от недостига на кислород. Което пък ще се случи, ако пушите на закрито. Затова задължително в проветриво помещение, или най-добре навън. И най-важното - НИКАКЪВ алкохол, когато пушите! Ааа и доста важна е психическата нагласа - приемайте тревата като награда за свършена дейност. Ако всекидневната ви цел е да се напафкате, няма да прокопсате. Но ако първо си научите уроците, напишете си домашните и се подготвите за кандидатстудентските и чак след това пафкате, ще ви е много по-яко. А най-добре е да го правите ~ веднъж седмично, или по-рядко.

Me4encety
09-03-2011, 19:46
Ми ако та хване,може да те разберат.Иначе чувството няма как да се опише,общо взето си разлигавена.

badsector
09-03-2011, 20:45
...общо взето си разлигавена...
Отвсякъде :D

maksimal
09-03-2011, 21:10
опъни един масур и ще видиш колко е яко

aLeXx4
09-04-2011, 05:54
Еми чесно да ти кажа:

Дали е хубаво - много зависи от тревата
Вредно ли е - почти не е вредно
Ефект - имаш чувство, че времето е забавено и се хилиш безпричинно

Мисля, че ако си някакъв супер шницел(кекав) може и доста леки халюцинации да получиш. <-- За това не съм много сигурен, защото досега при мен не се е случвало такова нещо.

Иначе, напушете се и ще си направите голям кефец :) 8)

li0n
09-04-2011, 07:46
При всеки е различно. При някои е хубаво при други не чак толкова. Може да ти стане мн яко но може и да те удари на слепота както казаха преди мен - да не чуваш, да не виждаш, да седиш на едно място и нищо да не правиш. Така беше с един приятел :) От тогава не пуши трева. ;; Иначе пробвай и кажи как е ;d Щото и аз смятам да пробвам скоро ;d

krisinox
09-04-2011, 17:14
Първия път като пуших, от терасата до стаята са минали 5 секунди, а аз си мисля, че са минали 10 минути... И вече некъв такъв учуден.. :-D

Иначе.. дали ще те усетят.. малко вероятно.. хубавото на тревата е, че ако поискаш можеш да се държиш обсолютно трезвено. Баба ми един път влезе в стаята, цялата миришете на масур, ние разбити, играем на пс3.. пита - На какво мириши тука? ...... -Пушихме луличка.. :-o И така не разбра.. И много пъти съм се прибирал напушен вкъщи, отивал съм на даскало напушен.. не ме разбират.. ... Всичко е до самоконтрола....!!!

Усещането е приятно.. отпустнатост, разлигавеност, загуба за време и простраство :-D (последното е най-приключеско)

Предпочитам трева от алкохол 100%..!!! Откакто опитах трева, алкохол почти не съм пил.. :)

maksimal
09-04-2011, 19:31
Много е високо нивото на пристрастяване...
Ей като прочета някоя такава МЕГА МАЛОУМЩИНА изсрана от пръстите на някой платен "журналист", или "експерт" и ми идва да се разпсувам като каруцар. Считай, че съм го направил, просто ще го спестя на децата.
Ако някой се интересува от наркотиците, включително от тревата, в подписа ми има линк към информация. Това, което слушате и четете по медиите, обикновено са платени статии/предавания.интервюта и изкривяват реалността. В резултат сме една от най-алкохолизираните нации в света. А алкохолът е много по-страшен наркотик от тревата.
Личните ми съвети към начинаещите са : пушите на някое спокойно място, като имате достатъчно време след това да ви пусне. Взимате храна с вас, като са задължителни бързите въглехидрати като шоколад, примерно. Вода, или чай (може с мед), просто задължително. Не започвайте с ударни дози отначало, първите няколко пъти пушете по малко, за да свикне организмът ви с активното вещество. Като препушите, най-много да ви стане гадно, да ви се доповръща и да ви се завие свят от недостига на кислород. Което пък ще се случи, ако пушите на закрито. Затова задължително в проветриво помещение, или най-добре навън. И най-важното - НИКАКЪВ алкохол, когато пушите! Ааа и доста важна е психическата нагласа - приемайте тревата като награда за свършена дейност. Ако всекидневната ви цел е да се напафкате, няма да прокопсате. Но ако първо си научите уроците, напишете си домашните и се подготвите за кандидатстудентските и чак след това пафкате, ще ви е много по-яко. А най-добре е да го правите ~ веднъж седмично, или по-рядко.

е това е поста!

sobieski7
02-06-2013, 20:45
Kato cqlo s kakvato naglasa pyshish taka shte se chyvstvash..ako se nafilmirash che ti e losho i pochnesh da se depresirash estestvenno nqma da ti e priqtno,no ako mislish pozitivno i si vesel shte ti e mnogo dobre,prosto ne ispadai w panika wsichko idwa ot filma koito si nabivash :}

Gang Starr
02-06-2013, 20:46
Канабис

heartshapedbox
02-08-2013, 12:42

А така :)

Ukhtar
02-08-2013, 13:35
Пхахахахах

MST
05-21-2013, 20:19
Само искам да разбера кое е вредното! Който иска да разбере истината за тревата да гледа http://www.youtube.com/watch?v=MESZh-_uyUQ

seek&destroy
05-22-2013, 10:41
Въпроса е спорен.
Колкото и да те убеждават тука да не го правиш, ти пак ще го направиш, щом се интересуваш и искаш, няма какво да те спре. Всичко зависи от самата трева, дали ще е някъв боклук или ще те хване, както се казва. Аз примерно, когато пропуших първите месеци дори изобщо не усещах нищо, имам предвид, че не ме ловеше. Сега ( от около година-две) не искам и да поглеждам такова, много по-добре е когато си себе си.
И знай, най-грозното нещо е напушена, дрогирана, пияна малка 14-годишна пикла.

valeri.milchev.9
02-14-2014, 18:53
Е тва е ПОСТА 8-)

ee shto nema kkoi da mi nameri i na men takava post abe batka ot edna drupka da se praa a ne da pusha po edno 10 i da se napusha i sled 3 4 chasa pak da si tursa iskam silna POSTAAAA i da pusheneto e kato orgazam be strahotno e nemoje da se upishe trqbvad as e probva nqma da sujalqvash ama pushi treva aa ne bilka ;)

Cherry~♥
02-15-2014, 11:48
Иначе.. дали ще те усетят.. малко вероятно.. хубавото на тревата е, че ако поискаш можеш да се държиш обсолютно трезвено. И много пъти съм се прибирал напушен вкъщи, отивал съм на даскало напушен.. не ме разбират.. ... Всичко е до самоконтрола....!!!

Усещането е приятно.. отпустнатост, разлигавеност, загуба за време и простраство :-D (последното е най-приключеско)

Предпочитам трева от алкохол 100%..!!! Откакто опитах трева, алкохол почти не съм пил.. :)

+1 Точно ;д

Всичко си е до нагласата . Аз лично къде ли не съм била напушена(вкл пред нашите) и никой не е разбирал, въпреки че очите ми стават като светофари хахах Според мен най -много очите да те издадат ,но ако запазиш самоконтрол и не се филмираш на макс можеш да измислиш 1000 извинения защо са ти червени очите ;д.

OoVasKoO
02-15-2014, 19:09
http://www.mixcloud.com/lorienreerer/insprbl-sheblowmeaway-dnb-saturdays-mixing/ drupni si i si pusni ;)
хаха брат, постоянно се рекламираш
става ли да ми предложиш някои добри liquid dnb тракчета?

bsdirty
02-16-2014, 08:01
[i]Много е високо нивото на пристрастяване,още от второто или третото пушене,после се зачестява приема-поне по веднъж на една-две седмици,което е много голяма и вредна доза за организма и най-вече за мозъка. /i]

Не ги казвай тия неща никъде другаде, защото ще се изложиш по доста смешен начин. :)

fevoos
02-16-2014, 14:22
само един съвет..повече от веднъж на 3 месеца не си заслужава..еуфорията от първите напушвания с времето изчезва и цялата тая простотия си подпомага усилено за деградация.. :\

dReb0suKa
07-26-2014, 00:19
+1 Точно ;д

Всичко си е до нагласата . Аз лично къде ли не съм била напушена(вкл пред нашите) и никой не е разбирал, въпреки че очите ми стават като светофари хахах Според мен най -много очите да те издадат ,но ако запазиш самоконтрол и не се филмираш на макс можеш да измислиш 1000 извинения защо са ти червени очите ;д.

ами че то и за очите си има решение-едно визинче и си чук :D

spayk
10-15-2014, 20:23
Това със смъртта е вярно. При мен беше така исках да остана сам. Всеки ме спираше от приятелите. Бях отпаднал нямах сили и знаех защо се събират хора при мен. Хора много хора мислех, че съм мъртъв и това което виждам не са хора от улицата а това са близки които идват на погребението ми. Разбрах каква е цаката да не ми става така а да ми е на кеф. Не трябва да мислите. Това е всичко, ако мислиш наистина можеш да умреш без да усетиш. Трябва да се смееш не се ли смееш става това със смъртта. Това е марихуаната,джойнта или или както му викате е друг разум който те садва ако мислиш. Не е лошо. Не знам защо не ме накара да се смея ? Просто си казах ако тръгна да се правя на напушен май дали ще се оправят нещата и те се оправиха. Довиждане.

t.A.T.u.
10-16-2014, 19:30
А алкохолът е много по-страшен наркотик от тревата.

Това изобщо не е доказано. Считат се за доказателства глупости, написани от някой си. Не може да се сравнява едното с другото. И освен това, алкохол пие почти всеки и никой, който знае как и колко да пие не си е навредил.
Смъртните случаи са много повече от свръх доза, докато за алкохола, трябва да изпиеш огромни количества, за да се случи нещо такова и пак ще е трудно да умреш. Проблем с алкохола може да имаш единствено, ако си възрастен алкохолик и не правиш нищо друго. През останалото време, ако си човек с поне малко мозък ще знаеш по колко да пиеш, за да ти стане весело, без да повръщаш и/или припадаш и т.н.
А за тревата - има хора, на които им действа доста зле, но не спират, явно са малоумни или не се усещат колко тъпо изглеждат...

П.П. Няма лошо, на когото му харесва, да си пуши. Аз просто съм доста против вече. Всеки си знае за себе си.

Dollie
10-17-2014, 08:01
Все едно сънуваш .. :D :D

bulgarina
01-16-2015, 21:37
0

Smokein420
11-22-2016, 16:51
Da ti obqsnq za trevata na 98/100 ima shans sig da im stane losho ot trevata i to ako purviq put e s desqtka ili gram edno pet dvama choveka i ste lesh vinagi trqbva da mislish pozitivno ako si mislish che ti e losho naistina she ti stane trq da sa otpusnesh i she ti e qko dori purviq put moje da ne te hvane ako toz sus koito she pushesh e neopiten i neti obqsni kak da pushish durpash moshno da si napulnish dropa i zadurjash kolkoto mojesh i tova e obshto zeto vinagi si nosi voda ako iskash da te otpusne si kupi neshto deto she te nahrani kogato se naqdesh te opuska ako iskash da zatapish ako pushish cigari ama tui te hvashta poveche :D :D i tui

skatew
11-24-2016, 17:31
хахаха дърпайте бе няма грижи

prosto_chovek
12-10-2016, 18:27
Темата е от 2011та, ама карай.
Ако човек е достатъчно осъзнат, за да може да се контролира и да не му става напушването самоцел или да го прави често, няма лошо, естествено ако може да съобрази къде и кога, като последното е пряк свързано с думите до първата запетайка. А си осъзнат човек най - малкото тогава, когато започнеш да правиш неща не защото другите ги правят, защото е модерно или защото какво ще кажат хората, а защото ти носят някакво удоволствие, правиш ги с ясното съзнание, че не пречиш и няма да пречиш на никого, не за да се похвалиш и след това не ходиш да ги коментираш с някого като геройство. Тоест ако искаш да се напушиш за идеята и после да ходиш да го играеш черен рапър, да викаш йо мен знаеш ли как се напуших и демонстративно да влезеш с черни очила в час, тогава не го прави. Примерът е крещящ, но се надявам да се разбира идеята.
Лично аз смятам, че напушеният човек е много по - малко склонен към антисоциално поведение, отколкото пияният човек и това съм го наблюдавал многократно. При много редки употреби можеш да извлечеш ползи от тревата дори. Проблем става, когато започнеш да пушиш често (по мои наблюдения над 2 пъти годишно), защото, отново по мои наблюдения, започва да се образува навик, изразен в това, че започваш да мислиш, че нищо няма да ти стане и е много готино. И лежейки на това ухо, започваш да пушиш по много, точно както някои хора започват да пият ежедневно без да са алкохолици. От прекомерно пушене на трева СЕ затъпява. От рядко и контролиарано пушене няма да ти стане нищо, даже може да си подредиш съзнанието. Така че и тук, както и навсякъде истината е като малките букви по рекламите за алкохол (консумирай с удоволствие и мярка). Вероятния ефект е да не те хване изобщо, ако не си пушил, като цяло ефектът е седативен, започва да ти става весело, да виждаш всичко по - цветно, като няма после махмурлуци и екстри от пиянството, чуваш музиката повече, това не може да се обясни точно, поне от мен. Твърдя, че тревата не е наркотик, защото ако е, то и гроздето би трябвало да е. Има и неприятен сценарий - да препушиш и да почнеш да драйфаш. При всичките три изброени случая, ще си много гладен накрая и ще се наядеш на животно и ще спиш като пън.
Абсолютно не си помисляй да пушиш, ако ще извършваш в този и следващия ден нещо, свързано с мислене, което да ти е важно (контролно, работа) и не си помисляй да шофираш и да общуваш делово с хора. Вашите няма да те разберат ако не се филмираш, което е много вероятно, ако преди не си пушил обаче. Очите се лекуват с визин. Ако искаш да не те усетят те съветвам ако не си пушил преди, да имаш едни 5 6 часа от пушенето до виждането с вашите. И още веднъж да кажа - против тези неща съм. По принцип.

xXxAngerfisTxXx
12-12-2016, 10:37
и ко кат пушиш трева голям маняк ли си :D точно от тревата се тръгва към пикото, после кока мока...

wolfram3
12-13-2016, 18:52
Не се занимавайте с глупости,няма нужда от трева за да ви е хубаво настроението.

sharase
10-24-2022, 03:39
изглежда доста абстрактно, като сън е :D
subway surfers (https://subwaysurf.io/)