Влез

View Full Version : Орални контрацептиви в комбинация с пушене

orexovka
08-29-2011, 15:49
Здравейте малки и големи :) Както се досещате питането ми е св1рзано с това дали и колко би повлияло пушенето на оралната контрaцепция, но не става въпрос за тютюнопушенето, а за пушенето на марихyaна. Попринцип не прекалявам ... да кажем, че може и да не помириша с месеци трева, както има и седмици в които не с1м се спирала. Не подтиквам никoй к1м наркомания и не проповядвам нищо хаха. Просто държа да с1м много добре информирана преди да започна да взимам хапове, а в интернет не намерих нищо по въпроса.

Shturrrche88
08-29-2011, 15:58
Хахахах, ами питай гинеколога си.
Аз коз не пафкам, но съм пушила преди много години.
Влияе единствено на мозъчни клетки като ги убива с кеф.

orexovka
08-29-2011, 16:05
абеее и аз си мислех да я питам ... то ако не получа отговор ще се наложи де, нооо като прекарам през главата си всички физиономии, които евентуално може да ми покаже се стряскам хD

Shturrrche88
08-29-2011, 16:11
абеее и аз си мислех да я питам ... то ако не получа отговор ще се наложи де, нооо като прекарам през главата си всички физиономии, които евентуално може да ми покаже се стряскам хD
Кажи, че просто питаш информативно...

orexovka
08-29-2011, 16:46

или, че моя приятелка се интересува хД не мисля, че ще ми минат такива номера .... в крайна сметка не е смъртен грях ... между другото, поразрових се из някои чужди сайтове и не прочетох нищо негативно. Важното е да не стават грешки със здравето :)

Shturrrche88
08-29-2011, 16:47

или, че моя приятелка се интересува хД не мисля, че ще ми минат такива номера .... в крайна сметка не е смъртен грях ... между другото, поразрових се из някои чужди сайтове и не прочетох нищо негативно. Важното е да не стават грешки със здравето :)
Не е смъртен грях, ама е забранена употребата на марихуана, ако не знаеш.
И под "питаш информативно" означава, да не се обясняваш....

Me4encety
08-29-2011, 18:09
Кабинет-->Лекар-->Въпрос-->Отговор.А и не си длъжна да се обесняваш - "ами питам щот аз павкам марихунка и да неа некви проблемчета заради тревичката".Отиваш и питаш,това е.

Jeannie
08-29-2011, 18:21
И аз не съм чувала да има влияние някакво... Ако ти е неудобно може да попиташ е фармацевт :)