View Full Version : Нормално ли е
Gerityyy08
08-29-2011, 17:25
Нормално ли е няколко дни след секс да ме боли, когато пишкам... Странна е болката. Исках да разбера дали има и други, на които им се е случвало
Нормално е,ако си си лепнала някоя венерическа болест.
Gerityyy08
08-29-2011, 17:28
става въпрос за втори път правя и още по време на акта ме боля
DragonLady
08-29-2011, 17:29
+1
Тоест хич не е нормално. Най-добре иди на лекар.
Shturrrche88
08-29-2011, 17:32
Може да си се протъркала, може да са гъбички...много неща може да са.
DragonLady
08-29-2011, 17:32
става въпрос за втори път правя и още по време на акта ме боля
Който и път да е, не е нормално болката да продължава дни след акта.
wankata7
08-29-2011, 18:01
Me4encety
08-29-2011, 18:01
Ако си го правила без презерватив е нормално. :? Иди на лекар.
Да , отиди на лекар. Може да има болка,ако не си достатъчно възбудена, когато прониква в теб, но не би трябвало да има след акта ииии не би трябвало да те боли с дни след това. Гинеколога си знае работата, по -добре иди, да не си пипнала нещо. Възможно ли е да имаш алергия към латекс,ако сте го правили с презерватив?!
Ние не сме лекари , за това иди при специалист ;)
Обикновено пикочния канал или мехур болят при различни инфекции, голяма част от които се предават по полов път, затова най-добре иди на едни пълни изследвания и на лекар !!!
Inn0cenCe
08-29-2011, 21:09
Да, може да е от претъркване. На мен преди няколко дена ми се случи. Още ме боли, а си водя активен полов живот. Случва се понякога, спокойно. Но ако болката не отшуми до няколко дена, наистина е по-добре да потърсиш помоща на генеколог :).
prostobog
08-29-2011, 21:32
Не е нормално да продължава дни след акта!
Вероятно имаш някакъв проблем, може да е цистит или нещо такова.
Отиди на доктор !
Не е нормално да продължава дни след акта!
Вероятно имаш някакъв проблем, може да е цистит или нещо такова.
Отиди на доктор !
+1, голям шанс има да е цистит, не е толкова страшно, но все пак трябва да се консултираш с лекар.
dream1707
08-29-2011, 22:35
И мен ме е боляло, но беше нещо като протриване ли нз... защото на другия ден вече го нямаше...
Най-добре иди на доктор :)
YyoOnNiItTyY
08-30-2011, 05:28
Доктор! Каквото и да казваме тук, колкото и реда да напишеме , пак няма да ти кажеме какво ти е.
sapphire5
08-30-2011, 09:06
Ако си го правила без презерватив е нормално. :? Иди на лекар.
Ако ти се пишка постоянно, апък не можеш да се изпишкаш както трябва и те боли, значи е цистит. Задължително посети лекар, защото цистита може да те доведе до много по-лошо състояние, в което ще се чувстваш така, сякаш пикаеш бръснарски ножчета. Може и да си се протъркала, аз веднъж се бях протъркала и ми беше много дискомфортно 4-5 дена. Може и да е някаква инфекция, ако си го правила без презерватив.