View Full Version : Безамонячна боя
marrtinka13
08-29-2011, 18:02
Имам въпрос относно безамонячната боя. Понеже никога не съм си боядисвала косата и сега реших да се боядисам черна (косата ми попринцип е кестенява), самоче ми казаха че с безамонячната боя ще стана на петна. Може ли някой който я е ползвал да ми каже дали е доволен и наистина ли ще стана на петна?
ilievabe098
08-30-2011, 08:38
Имам въпрос относно безамонячната боя. Понеже никога не съм си боядисвала косата и сега реших да се боядисам черна (косата ми попринцип е кестенява), самоче ми казаха че с безамонячната боя ще стана на петна. Може ли някой който я е ползвал да ми каже дали е доволен и наистина ли ще стана на петна?
защо не пробваш , първо с -шампоан оцветител ? отмива се за 3-4 дни . хем ще видиш дали ти отива , хем няма да станеш на петна .
marin4itu
08-30-2011, 09:00
Че то и от нормална боя можеш да станеш на петна, ако си боядисана некадърно.
Аз се боядисвам с безамонячна боя - Велатон 2/0 (черна) и не съм станала на петна,но ме боядисва фризьорката.Най-добре е първото,че и второто ти боядисване да са при професионалист и да си с 2 бои (ако косата ти поне до раменете),защото нетретираните коси (т.е. тези,които не са боядисвани до сега) почти моментално "попиват" боята и само с една може да останеш кестенява на места :)
И аз също мисля да се боядисвам черна, но понеже не знам как ще ми стои, искам нещо което се измива до седмица-две. Нещо да ми предложите? А тези шампоани-оцветители горе долу на каква цена са?
ilievabe098
08-30-2011, 10:17
И аз също мисля да се боядисвам черна, но понеже не знам как ще ми стои, искам нещо което се измива до седмица-две. Нещо да ми предложите? А тези шампоани-оцветители горе долу на каква цена са?
ми не са скъпи , към - 12,15 лв..преди да мина към боята ползвах такъв оцветител. но имай предвид,че придава нюанси и едва ли ще се получи ефекта който искаш.
marrtinka13
08-30-2011, 13:00
Аз съм се правила със шампоан оцветител и затова сега реших с боя, купувах си един в пакетчета и едното струваше 2.50.
eminem213
08-30-2011, 14:29
Ей можете ли да пуснете снимки на тези шампоани. Страшно много искам да си направя кичур. Бях чула, че има бой, които се отмива още на 2-3 измиване.. ама не си намерих :-D .
Kotarachetooo
08-30-2011, 18:10
ми не са скъпи , към - 12,15 лв..преди да мина към боята ползвах такъв оцветител. но имай предвид,че придава нюанси и едва ли ще се получи ефекта който искаш.
Аз също знам ,че придават различни нюанси , черното става с отенъци на синъо което лично на мен изобщо не ми харесва...
association
08-30-2011, 18:50
casting creme gloss на l'oreal!
ilievabe098
08-30-2011, 19:20
casting creme gloss на l'oreal!
да ,ако ще използваш боя най-добре да е на l'oreal .
marrtinka13
08-30-2011, 20:10
да ,ако ще използваш боя най-добре да е на l'oreal .
Благодаря за съвета аз си мислех да използвам тази на palette color & gloss
Kotarachetooo
08-30-2011, 21:33
Аз съм ползвала тази на Палете безамонячната и съм доволна, но аз се мажех с медна звезда мисля ,че така се казваше и то го мажех на русо и съм доволна наистина цвета стана точно както на кутийката!
А за да не стана на петна, не е ли по-добре да се боядисам с безамонячна боя и след това да мина с шампоан оцветител за всеки случай ?
Kotarachetooo
08-31-2011, 12:54
Аз никога не съм ги харесвала тези шампоани винаги предпочитам боята .. даже тези шампоани са пълни боклуци и овреждат косата повече от една безомонячна ! Така ,че мацка давай с боя :)
marrtinka13
08-31-2011, 17:19
Аз днес се боядисах с тази на Палете и съм много доволна от резултата, купих си 2 бои и ми хвана перфектно, няма петна :grin: :grin: :grin:
аз се боядисвах черна с безамонячна на палете .. първият път не ми хвана хубаво за това се боядисах 2 ри път,но след 3-4 измивания наистина става на петна и е ужасно..даже не се измива напълно,нз може би при мен е така,защото естественият ми цвят е по-светъл и сега фризьорката ми постепенно ще ми изсветлява косата до естествения ми цвят,друг начин няма :(