PDA

View Full Version : "задушава" ме !

ilievabe098
08-30-2011, 10:48
значи , 1во ....... скоро се регистрирах , изчетох много теми и сориии , ако темата ми ви се стори тъпа. :)

Та ...преди 8 месеца тръгнах с едно момче , с което се познаваме от доста време. В момента сме заедно и много се обичаме .Имаме моменти, в които нищо не можем да си кажем и тем подобни, но главната причина да пиша, защото не знам какво да правя е друга.Страшно много си ме обича това момче и непрекъснато ми го показва,непрекъснато иска да сме заедно и да правим всичко заедно и може да ви се стори смешно , но това ме ЗАДУШАВА .Опитвам да му отказвам , но той настоява докато не се съглася.

Много си го обичам ... ама не знам как да се справя , с този проблем ... милиони пъти съм си обещавала,че ще говоря с него ... ама като ми се обади и ми толкова сладък и милллллл , че забравям за всичко.(малко грубо , нооо...) Не искам да си прекарвам цялото свободно време с него :x !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Какво да правя ?

DesireToFire
08-30-2011, 10:52
Излизай с приятелки. Прави си планове преди да говориш с него.

xBadxApple
08-30-2011, 10:55
Ми явно не държиш толкова много на личното си пространство, щом заради 'милота' не си го пазиш.

Ако не вземеш мерки ще ти се катерят още и още на главата, ако не е късно вече.

ivanpetrov1987
08-30-2011, 10:57
По-добре говори с него директно по този въпрос. Няма смисъл да криеш такива неща. Когато в една връзка има проблем е по-добре да си кажете, отколкото да се лъжете. В един момент това разваля много отношенията. Кажи му директно, че предпочиташ понякога да си сама с приятелки, да се виждаш с други хора, дори просто да останеш малко сама. Няма нищо лошо в това. Ако наистина те обича ще те разбере.

ilievabe098
08-30-2011, 10:59
Излизай с приятелки. Прави си планове преди да говориш с него.
аз си излизам с 2те ми най - добри фр и т'ва е единственото време ,когато не сме заедно ... иначе сме в една компания и всички мн ни се радват и ни бъзикат .....за т'ва, че не им обръщаме внимание. абе всички виждат той к'во прави , само той не се осъзнава.

Evterpa
08-30-2011, 10:59
Съвсем нормално си е като се опитва да ти обсеби цялото свободно време да се чувстваш задушена, всеки има нужда от лично пространство.
Т'ва, че като му чуеш сладкото гласче ти се изпарява решителността да говорите, са лигавщини. В една връзка комуникацията е много важна, тъй че се стегни и му кажи всичко, което си написала в темата.
Като нищо не си му споменавала, логично е да мисли, че и на теб ти е приятно да сте перманентно залепени като сиамски близнаци.

tuzaro
08-30-2011, 11:01
а той не ходи ли някъде с други? на колко сте

ilievabe098
08-30-2011, 11:02
По-добре говори с него директно по този въпрос. Няма смисъл да криеш такива неща. Когато в една връзка има проблем е по-добре да си кажете, отколкото да се лъжете. В един момент това разваля много отношенията. Кажи му директно, че предпочиташ понякога да си сама с приятелки, да се виждаш с други хора, дори просто да останеш малко сама. Няма нищо лошо в това. Ако наистина те обича ще те разбере.
... не мога , нз що ама немога. няма ли как да му намекна , или да му подскажа , че прекалява ........... минавало ми е през ум , да кажа на един пич (и на двамата ни е близък) да му каже нещо , да го избъзика ,за да се усети ... ама т'ва си е м/у нас в края на краищата.

ilievabe098
08-30-2011, 11:07
а той не ходи ли някъде с други? на колко сте
аз на- 15 ... той-17 . ми той си излиза и с негови фр , обаче обикновено и аз ходя с тях . веднъж даже като брадовчедка ми беше у нас и той ми се обади , че ще излиза с едни фр. и аз му казах "ок" и той ме пита какво ще правя - обесних му . и вкрайна сметка след 20 минути разговор излезнахме - аз ,братовчедка ми ,той и приятелите му.

tuzaro
08-30-2011, 11:13
тва е щото се чудите кво да правите по цял ден. Ако единия работеше или се занимаваше с нещо щеше да е различно. ся като тръгнете на даскало ще се оправи

GLaDOS
08-30-2011, 11:19
Абе май си 98 , а?
Все тая , не ме боли ...
Щом като си говорите не можеш да му кажеш , пишете си по скайп и се разберете ... там поне няма да го чуваш и да се разколебаваш.

ilievabe098
08-30-2011, 11:24
Абе май си 98 , а?
Все тая , не ме боли ...
Щом като си говорите не можеш да му кажеш , пишете си по скайп и се разберете ... там поне няма да го чуваш и да се разколебаваш.
098 са последните копчета... от часта на клавиатурата с цифрички :D :D .......... много съм против , каквито и да било сериозни разговори , по скаип :) ... tuzaru е прав , ще изчакам докато почнеме дскло ......... не се бях замисляла за т'ва досега .

danielchety
08-30-2011, 12:06
Напълно те рзбирам и аз бях по същия начин с един от приятелите ми, разделихме се с него но причината беше друга :D .. таа както и да е .. Ти поговори с твоя приятел и му обясни как са нещата. Надявам се да разбере, все пак си зависи от човека. Успех ! :-)

djipsito
08-30-2011, 14:05
Ми другия път като не ти се излиза с него му кажи, че имаш работа или че трябва да ходиш с вашите някъде си или, че си се разбрала с приятелки... Дори да не е вярно.

ToOoNiCe
08-30-2011, 15:06
Не съм имал проблеми с "лепка " и не мога да ти кажа точно какво трябва да правиш ,но смятам ,че не трябва с такава лекота да му угаждаш на прищявките ...

annonimnna
08-30-2011, 16:12
Ох милата... Моя е същия, постоянно иска да сме заедно, а на мен не винаги ми е яко да съм с него. Понякога искам само да съм с приятели и нищо повече.
Ама както казаха по-горе, прави си планове с други хора (с които ти се излиза) от по-рано ии след тва ще можеш да се оправдаваш... Само това помага май. Колкото и разговори да проведеш... нищо :smt013 ;д

ilievabe098
08-30-2011, 18:51
Ох милата... Моя е същия, постоянно иска да сме заедно, а на мен не винаги ми е яко да съм с него. Понякога искам само да съм с приятели и нищо повече.
Ама както казаха по-горе, прави си планове с други хора (с които ти се излиза) от по-рано ии след тва ще можеш да се оправдаваш... Само това помага май. Колкото и разговори да проведеш... нищо :smt013 ;д
много сте мили всички...annonimnna мн , мн ,мн съм съгласна ... 1000 % съм сиг. , че няма да има полза от разговори.

fenkaaa
08-30-2011, 19:07
8 месеца сте заедно,би трябвало вече да можеш да говориш с него на всякакви теми.. особено за тия неща :)

valdesbg
08-30-2011, 19:09
Е щом му даваш винаги,...ще си иска. Нормално е. И аз да съм и аз ще нахалствам, след като знам че ще стане моето:)

Друг е въпроса защо има моменти в които не искаш да си с него....Ама тва са прекалено advanced мисли за теб явно.

ilievabe098
08-30-2011, 19:17
Е щом му даваш винаги,...ще си иска. Нормално е. И аз да съм и аз ще нахалствам, след като знам че ще стане моето:)

Друг е въпроса защо има моменти в които не искаш да си с него....Ама тва са прекалено advanced мисли за теб явно.
пич , обожавам да съм с него . обичам го . имам нужда от лично пространство , всеки има ...ама така не си падам по сериозните разговори,ще кажа нещо и ще го засегна ... такава съм си ,никога не съумявам да си подбера думите правилно . не искам да се караме :?

valdesbg
08-30-2011, 19:20
...ама така не си падам по сериозните разговори,ще кажа нещо и ще го засегна

Ей тука е проблемацията. Като искаш лично пространство - си го отстояваш. Докато той се научи да го уважава:)

Мкар че ми е много чудно какво значи лично пространство за теб? Тайна? Нещо за което той да не знае? Той да не участва? Обясни ми :)

ilievabe098
08-30-2011, 19:26
...ама така не си падам по сериозните разговори,ще кажа нещо и ще го засегна

Ей тука е проблемацията. Като искаш лично пространство - си го отстояваш. Докато той се научи да го уважава:)

Мкар че ми е много чудно какво значи лично пространство за теб? Тайна? Нещо за което той да не знае? Той да не участва? Обясни ми :)
да излизам сама (не винаги , но понякога ),да споделям с мойте си приятелки,без да е нужно да му обесняам после дословно за какво сме си говорили,да имам време,което да си е само за мен и заниманията ми,без и той да се намесва.доста неща са,но всичките са нормални,не е казано,че личното пространство задължително означава,че ще пазя нещо кой знае какво в тайна.

valdesbg
08-30-2011, 19:31
Ми тогава трудно ли е да кажеш сега имам да правя "еди какво си" ще се видим след 3 часа?

Като това дори няма да е въпрос, апо скоро съобщително изречение. Важното е като кажеш 3 часа, те да са наистина толкова. Не повече, не по малко.

ilievabe098
08-30-2011, 19:43
Ми тогава трудно ли е да кажеш сега имам да правя "еди какво си" ще се видим след 3 часа?

Като това дори няма да е въпрос, апо скоро съобщително изречение. Важното е като кажеш 3 часа, те да са наистина толкова. Не повече, не по малко.
ние не сме 24 часа / 7 дни в седмицата заедно ..може би си прав . трябва да спра да му се обеснявам с кой и къде отивам :-k

valdesbg
08-30-2011, 19:46
Не е въпроса да не му казваш с кого си и къде си. Това не е добре. Просто казваш че си на кафе с Ели и Гери примерно, и с него ще се видите по късно.

Не е въпроса да имаш тайни от него, защото това не води до нищо добро. Въпроса е да му покажеш че ти уважаваш личното си пространство и ще е добре и той да направи същото.

Не е голяма философия.

elysunny
08-30-2011, 19:47
тва е щото се чудите кво да правите по цял ден. Ако единия работеше или се занимаваше с нещо щеше да е различно. ся като тръгнете на даскало ще се оправи

SmilezZz
08-30-2011, 20:18
Хем казваш,че те задушава ,хем не можеш да поговориш с него,само заради едното "мило" ? То твоето направо си излиза "хем боли,хем сърби". Седни и поговори с него. Не е добра идея да не му казваш къде си и с кого си. Това ще убие доверието му към тебе,най-вероятно. Просто си поговори с него. Обясни му,че имаш нужда от малко лично пространство,че имаш нужда да излизаш с приятели или просто да останеш сама,и да гледаш някой филм,ала бала.

annonimnna
08-30-2011, 21:02
Лошото е, че ако и той е като другите "привързани към гаджетата си момченца", след като тя му каже, че ще излиза с "еди си кой", той най-много да се нацупи и да каже "ама аз исках да те видя, ама аз тва, аз онова"... След което на нея ще й стане гадно и ще приеме да се видят двамата. Не е толкова лесно, хора :) Незнам, поне при мен е така... А ситуацията е доста подобна. Ако не е така, авторката да ме извини :}

tuzaro
08-30-2011, 21:03
Лошото е, че ако и той е като другите "привързани към гаджетата си момченца", след като тя му каже, че ще излиза с "еди си кой", той най-много да се нацупи и да каже "ама аз исках да те видя, ама аз тва, аз онова"... След което на нея ще й стане гадно и ще приеме да се видят двамата. Не е толкова лесно, хора :) Незнам, поне при мен е така... А ситуацията е доста подобна. Ако не е така, авторката да ме извини :}и ти си малка още, ще се научиш 8)

ilievabe098
08-30-2011, 21:05
Лошото е, че ако и той е като другите "привързани към гаджетата си момченца", след като тя му каже, че ще излиза с "еди си кой", той най-много да се нацупи и да каже "ама аз исках да те видя, ама аз тва, аз онова"... След което на нея ще й стане гадно и ще приеме да се видят двамата. Не е толкова лесно, хора :) Незнам, поне при мен е така... А ситуацията е доста подобна. Ако не е така, авторката да ме извини :}
пак си много права . ако нещата бяха толкова прости , не бих пуснала тема.

annonimnna
08-30-2011, 21:07
Лошото е, че ако и той е като другите "привързани към гаджетата си момченца", след като тя му каже, че ще излиза с "еди си кой", той най-много да се нацупи и да каже "ама аз исках да те видя, ама аз тва, аз онова"... След което на нея ще й стане гадно и ще приеме да се видят двамата. Не е толкова лесно, хора :) Незнам, поне при мен е така... А ситуацията е доста подобна. Ако не е така, авторката да ме извини :}и ти си малка още, ще се научиш 8)

Малка, малка, колко да съм малка? 8-)
Поне си разбирам от МОИТЕ неща и не съм като 12-годишните пикли дето са ми тръгнали да си чешат "катеричките" навсякъде ;)

valdesbg
08-30-2011, 21:09
Е ако от две думички на лигави момченца се разнежвате...за какво си говорим изобщо.

Ситуацията е много проста:

"Сега съм навън и правя еди какво си. С теб ще се видим след 3 часа.Искаш или не?"

Ако не му изнася, на авторката едва ли и трябва путьо. Аз ли съм единствения за когото това не е "ебати сложната" дилема?

tuzaro
08-30-2011, 21:16

Малка, малка, колко да съм малка? 8-)
Поне си разбирам от МОИТЕ неща и не съм като 12-годишните пикли дето са ми тръгнали да си чешат "катеричките" навсякъде ;)малка малка на 15 си, достатъчно малка. Ваще приятели искат да са постоянно с вас щото само се целувате и се галите и те като се приберат са надървени и имат матриал за чикии, по цял ден се чудите къде да идете и нямате друга занимавка. Като пораснете ще ви е по различно мисленето, като работиш по 8-9 часа хич няма да ти е да виждаш гажето, а ще се молиш да се добереш до възглавницата.като се виждате много често си омръзвате

annonimnna
08-30-2011, 21:22
Ми не знам от къде разбра, че само се целувамe и се галим ама айде няма да споря... :D

tuzaro
08-30-2011, 21:24
Ми не знам от къде разбра, че само се целувамe и се галим ама айде няма да споря... :Dв една друга тема видях че си девствена, няма нищо лошо, за тва така се изразих. Просто при по малките е така, искат винаги да са заедно.

blaaablaaablaaa
08-31-2011, 06:07
Кажи му, че искаш да излезеш с приятелки. Кажи му по възможно най-милия начин да ти даде малко свобода. Сподели с него, ще те разбере. Продължавайте да си се обичате, но той трябва да те пуска малко и сама. Я направо му покажи тази тема. :D

ilievabe098
08-31-2011, 07:51
Кажи му, че искаш да излезеш с приятелки. Кажи му по възможно най-милия начин да ти даде малко свобода. Сподели с него, ще те разбере. Продължавайте да си се обичате, но той трябва да те пуска малко и сама. Я направо му покажи тази тема. :D
:D :D :D я , не ми се подигравай. :D ...... май имам някъв страх , да не го изгубя. :?

blaaablaaablaaa
08-31-2011, 07:54
Не бе, сериозно, ако държи на теб, трябва да ти дава поне малко свобода. Кажи му го.

kyon
08-31-2011, 15:18
ужас #-o

ilievabe098
08-31-2011, 18:44
ужас #-o
като е "ужас" ... нямаше нужда ,да ме удостояваш с вниманието си.

kyon
08-31-2011, 18:46
ужас #-o

Говоря за гаджето ти не за теб.. Не тръгвай с рогата напред.
п.т. Според мен и да говориш с него и не няма да се промени. Не се надявай въобще на това. Хората не се променят.

ilievabe098
08-31-2011, 18:54
ужас #-o

Говоря за гаджето ти не за теб.. Не тръгвай с рогата напред.
п.т. Според мен и да говориш с него и не няма да се промени. Не се надявай въобще на това. Хората не се променят.
извинявай , наистина. просто имах -ужасен ден. и съм съгласна с теб , хората не се променят ... ще видя какво ще стане, като започнем дскло,както каза някой в предишните постове , на когото пак благодаря.

0bsessi0n
08-31-2011, 19:58
Говорете сериозно и му обясни, че всеки има право на лично пространство и той не може да нарушава твоето. И му дай да разбере, че след като ти си искаш своето такова, не означава, че не го цениш. И си е гадно да ограничаваш по този начин някого, да прояви разбиране.

umri
08-31-2011, 20:13
В никакъв случай не го лъжи. Кажи му нещата както ги мислиш и трябва да те разбере. Ако не те разбере - лошо.

vanitu
09-01-2011, 08:26
Можеш да му кажеш какво чувстваш,Няма нужда от ненужни драми и ако той те обича както казваш, няма да го изгубиш, просто ще ти даде малко свобода.. и ше сте си супер.. :grin:

BrainlessROCKBABY
09-01-2011, 08:32
не става въпрос за лепки тук.. това е неговият начин да покаже любовта си.. може и да не го възприемаш така, но има много по-тежки случаи.. щом толкова те притеснява, седни спокойно и му обясни как се чувстваш.. кажи му, че държиш на него и че не искаш да го обидиш, защото има голям риск да стане точно това..

Verminaard
09-01-2011, 12:05
<оригинален пост от авторката>

Виж сега,ако ме слушаш и правиш каквото ти кажа ще се оправят нещата.
Първо,кажи му че се задушаваш бре,няма от какво да те е страх.Кажи му че не сте женени,не сте заварени един за друг - ти си индивидуална личност и ти трябва лично пространство.Кажи му че знаеш че те обича,обаче повече не издържаш да ти виси на врата 24/7.
Ако наистина те обича - ще те разбере и ще е доволен от факта,че сте оправили проблема по цивилизован начин.Ако почне да се цупи,да ти прави фасони или да ти каже че >няма< да те остави,защото и това съм срещал,теглиш му веднага майната,че нещата само на по-зле ще тръгнат.

ilievabe098
09-01-2011, 21:00
<оригинален пост от авторката>

Виж сега,ако ме слушаш и правиш каквото ти кажа ще се оправят нещата.
Първо,кажи му че се задушаваш бре,няма от какво да те е страх.Кажи му че не сте женени,не сте заварени един за друг - ти си индивидуална личност и ти трябва лично пространство.Кажи му че знаеш че те обича,обаче повече не издържаш да ти виси на врата 24/7.
Ако наистина те обича - ще те разбере и ще е доволен от факта,че сте оправили проблема по цивилизован начин.Ако почне да се цупи,да ти прави фасони или да ти каже че >няма< да те остави,защото и това съм срещал,теглиш му веднага майната,че нещата само на по-зле ще тръгнат.
не искам да го изгубя :( , наистина. ъм .. и откакто почна пак да ходи да тренира ,не ми виси на главата нон -стоп (малко гадно звучи , ама ...) ...предполагам,че т'ва си беше някъв ...период и като имаме к'во да правиме , като тръгнеме на дскло -нещата ще се оправят . ако пък -не , в което силно се съмнявам(надявам се де ;д) ще трябва да поговоря с негоо :oops:

ilievabe098
09-01-2011, 21:01
"не сме заварени един за друг" :D :D :D :razz: