Влез

View Full Version : Лубрикант

Perchem
08-30-2011, 19:49
При мъжете и жените различни видове ли са?
И какви марки препоръчвате

marrtinka13
08-30-2011, 19:51
Доколкото знам не са различни, аз използвам на durex и съм много доволна, особено от този с черешката :grin:

straus
08-30-2011, 19:53
Epic fail! ](*,)

KumchoValcho
08-30-2011, 19:57
Как така различни, нали в крайна сметка и мъжката и женската част влизат в контакт с един и същ :-o 8-)
Влез в сайта на durex или някоя онлайн аптека и разгледай и си избери сам.
Има и презервативи с допълнително лубрикант

Perchem
08-30-2011, 20:07
^ бе питам за мъжко или женско дупе няква разлика :D:D

KumchoValcho
08-30-2011, 20:08
^ бе питам за мъжко или женско дупе няква разлика :D:Dъм
не
но да предположим, че имаше разлика
ти за какво дупе търсиш 8-)

roseleaf94
08-31-2011, 10:01
бляяяя ... черешката... да хванеш диабет от нея. Моя като ме целуна... щях да повърна от вкуса...

MaLkaTa_LaDy
08-31-2011, 10:57
Има разлика при лубрикант за вагинален и анален.

Loooooser
09-03-2011, 10:15
Има разлика при лубрикант за вагинален и анален.
IMA IZPOLZWAI LATEKSOV ;) ZA ANALEN I VODEN ZA VAGINALEN, A ZA ORALEN IZPOLZWAI S AROMAT! :P

badsector
09-03-2011, 11:39
За орален пък за какво ти е лубрикант? То дори за вагинален няма нужда, ако слюнчените жлези работят нормално. Виж, при аналния е друга бира. Там най-добрият вариант за неопитно дупе (което го лашкат няколко пъти в годината) е нещо силно обезболяващо. Само трябва да се внимава с ръгането все пак, за да не се разцепи/разкъса нещо. Малка е вероятността, но я има. И задължително с презерватив, че спада кура. Иначе за опитен анус, по-добре да не е нещо обезболяващо, защото така ще се отпусне, че може и бирена бутилка да влезе, а малко са хората, които са надарени с такъв размер. Там в повечето случаи е достатъчна просто слюнка и повече стимулиране. Тези на водна основа (глицерин + вода) не ме радват особено. Силиконовите по стават.

Eclipsercho
09-03-2011, 12:23
За орален пък за какво ти е лубрикант? То дори за вагинален няма нужда, ако слюнчените жлези работят нормално. Виж, при аналния е друга бира. Там най-добрият вариант за неопитно дупе (което го лашкат няколко пъти в годината) е нещо силно обезболяващо. Само трябва да се внимава с ръгането все пак, за да не се разцепи/разкъса нещо. Малка е вероятността, но я има. И задължително с презерватив, че спада "мъжкия полов орган". Иначе за опитен анус, по-добре да не е нещо обезболяващо, защото така ще се отпусне, че може и бирена бутилка да влезе, а малко са хората, които са надарени с такъв размер. Там в повечето случаи е достатъчна просто слюнка и повече стимулиране. Тези на водна основа (глицерин + вода) не ме радват особено. Силиконовите по стават.

Това от къде го измисли?! :lol: :lol: :lol:

Водната основа не те радвали, пък презервативи препоръчваш.. Нали се сещаш, че точно лубрикантите на водна основа са пригодени за Гумата.. :lol: :lol:

Verminaard
09-03-2011, 12:37
http://prikachi.com/images/889/3773889B.jpg

най-добрият.

badsector
09-03-2011, 13:39
Това от къде го измисли?! :lol: :lol: :lol:
Водната основа не те радвали, пък презервативи препоръчваш.. Нали се сещаш, че точно лубрикантите на водна основа са пригодени за Гумата.. :lol: :lol:
Вземи да ръгаш на голо, когато използваш лубрикант с лидокаин, примерно, да те видим дали няма да ти спадне кура. Пардон, члена, че тук явно има някаква изкривена цензура с неясни правила. Т'ва че лубрикантите на водна основа били предназначени за презервативи, грам не ме ебе. То и краставиците са предназначение за ядене, но някои си гу пъхат по дупките. И презервативи използвам само в комбинация с обезболяваш анален лубрикант. Иначе действам на голо и ми е все тая, че не слагам лубрикант на водна основа.

Eclipsercho
09-03-2011, 20:12
Вземи да ръгаш на голо, когато използваш лубрикант с лидокаин, примерно, да те видим дали няма да ти спадне "мъжкия полов орган". Пардон, члена, че тук явно има някаква изкривена цензура с неясни правила. Т'ва че лубрикантите на водна основа били предназначение за презервативи, грам не ме е**. То и краставиците са предназначение за ядене, но някои си гу пъхат по дупките. И презервативи използвам само в комбинация с обезболяваш анален лубрикант. Иначе действам на голо и ми е все тая, че не слагам лубрикант на водна основа.

Кой пък е казал, че ще ползвам лидокаин като е на голо.. Има си нормални лубриканти за тази работа и голяма доза нежност в началото, че да не трябват обезболяващи. Това, че ти ръгаш всякаш забиваш колЕЦ за доматки на село, не значи, че всички сме така. ;)

Като си толкова голям непукист, не виждам смисъл да пишеш тук. Ако не ти е ясно - форума е за да се дават мнения, а не да напишеш "Моето мнение е най-якото, всички други са грешни и мен не ми пука" :razz:

badsector
09-03-2011, 20:37
Кой пък е казал, че ще ползвам лидокаин като е на голо.. Има си нормални лубриканти за тази работа и голяма доза нежност в началото, че да не трябват обезболяващи. Това, че ти ръгаш всякаш забиваш колЕЦ за доматки на село, не значи, че всички сме така. ;)

Като си толкова голям непукист, не виждам смисъл да пишеш тук. Ако не ти е ясно - форума е за да се дават мнения, а не да напишеш "Моето мнение е най-якото, всички други са грешни и мен не ми пука" :razz:
С лидокаина дадох просто пример. Има и други обезболяващи лубриканти, с които не става да ръгаш на голо. Голямата доза нежносто при някои просто НЕ върви. Колкото и да се стараеш, има една психологическа граница при някои жени, която се преодолява само с обезболяващ лубрикант. Всъщност всички анални лубриканти са обезболяващи в една, или друга степен. Т'ва к'во правя аз, не е обект на темата и такива лични нападки свидетелстват за ниска култура и невъзможност за правилно аргументиране.
Като най-добър среден вариант, подходящ за всички в някаква степен, дори и за начинаещи, препоръчвам flutschi anal.

Eclipsercho
09-03-2011, 20:45
Т'ва к'во правя аз, не е обект на темата и такива лични нападки свидетелстват за ниска култура и невъзможност за правилно аргументиране.

Защото "грам не ме е**" "Иначе действам на голо и ми е все тая, че не слагам лубрикант на водна основа." са изключителни способи за аргументиране. 8-)

badsector
09-03-2011, 21:48
...са изключителни способи за аргументиране. 8-)
Споделям личен опит, което е и основната идея на темата. А прекомерната употреба на емотикони, не допринася за тежестта на аргументите.

Eclipsercho
09-03-2011, 23:08
...са изключителни способи за аргументиране. 8-)
Споделям личен опит, което е и основната идея на темата. А прекомерната употреба на емотикони, не допринася за тежестта на аргументите.

Добре.

8-)

mmm_sweet
09-04-2011, 13:26
С моя приятел използваме на durex синия лубрикант,нормалният.Обаче от него на мен като че ли при първите няколко минути ми щипе или нещо такова,може би аз съм по чувствителна към него,но като цяло гледаме много да не използваме,заради този недостатък :-o

BuBzzz
09-04-2011, 14:09
Ние използвахме Durex ама нещо хич не ме доволни и сега ще пробваме с бебешко олио :)

Eclipsercho
09-04-2011, 19:16
С моя приятел използваме на durex синия лубрикант,нормалният.Обаче от него на мен като че ли при първите няколко минути ми щипе или нещо такова,може би аз съм по чувствителна към него,но като цяло гледаме много да не използваме,заради този недостатък :-o

Синия

Няма "син нормален" Има син Tingle и Feel, като и двата имат някакви ефекти.. Пробвайте масажния 2в1, не мисля, че ще има щипане и т.н. ;)