Влез

View Full Version : На токчета на даскало?

mmm_sweet
08-31-2011, 12:39
Само да поясня-не съм кифла,просто обичам стилни обувки на висок ток.Проблемът ми е,че на даскало това може да създаде много неприятно впечатление за учителите ако не съм на подходяща възраст поне.Сега през септември ще бъда 11 клас,достатъчно голяма ли съм,за да не създам лошо впечатление на даскалите? :(

gummybear
08-31-2011, 12:42
Само да поясня-не съм кифла,просто обичам стилни обувки на висок ток.Проблемът ми е,че на даскало това може да създаде много неприятно впечатление за учителите ако не съм на подходяща възраст поне.Сега през септември ще бъда 11 клас,достатъчно голяма ли съм,за да не създам лошо впечатление на даскалите? :(

темата не е за този раздел :)

Soraq
08-31-2011, 12:51
Оо и аз съм неверояроятна фенка на 16 17 см ток или цяла платформа, но на училище не съм ходила досега, защото не съм сигурна как ще ме възприемат. Но като излизам винаги съм с такива. :-D :-D :-D

bubkaa93
08-31-2011, 12:58
Няма значение на колко си,ако искаш можеш да носиш високи обувки.Не мисля,че това е нещо нередно и едва ли учителите се интересуват,какви обувки носиш. : ))

И темата ти не е за раздела.

FakexSmile
08-31-2011, 15:01
Че това е училище О_О ..
Не мисля, че е редно да си с твърде висок ток в училище. :)

TheBeatles
08-31-2011, 15:07
Ужас... В нашето даскало ако така те видят веднага те водят при директора. :? Ужасявам се от такива хора, с ток на по 15 сантиметра, 2 килограма грим и супер къса пола... Училище е все пак, има правила.

bubkaa93
08-31-2011, 15:10
Ужас... В нашето даскало ако така те видят веднага те водят при директора. :? Ужасявам се от такива хора, с ток на по 15 сантиметра, 2 килограма грим и супер къса пола... Училище е все пак, има правила.

Много сте ми жалки такива и заради високите обувки веднага отива при директора хайде на друг ги разправяй тия ;) За късата пола съм съгласна,но ти и аз знаем,че в повечето училища можеш да си с колкото грим и никой нищо няма да ти каже.

gummybear
08-31-2011, 15:18

Много сте ми жалки такива и заради високите обувки веднага отива при директора хайде на друг ги разправяй тия ;) За късата пола съм съгласна,но ти и аз знаем,че в повечето училища можеш да си с колкото грим и никой нищо няма да ти каже.

определено е така :-o

DaNGeRousLy
08-31-2011, 15:18
^ Сега сериозно ..
Има и такива училища, в които ти правят проблем и за най-малкото.
Това, че твоето не е било такова не е причина да обиждаш.

оо филма ми се дръпна ..
ще си довърша мисълта след малко 8)

bubkaa93
08-31-2011, 15:21
Правят друг път. :lol:
На друг ги разправяй тия,както казах ;)

DaNGeRousLy
08-31-2011, 15:52
Мен са ми се карали, защото съм си пуснал леко набола брада (и не само на мен ) , а ти ще ми кажеш, че не правят. А директора редовно връща момичета с по-къси поли или потничета. По принцип дори униформата е задължителна, но добре, че сме повече тези , които не я носим. Темата беше за високи токове - и за тях правят проблеми. Ндаа..
Деба днес немога да си събера мислите.
Объркано се получи.
Искам да кажа, че има и такива у-ща, в които гледат как си облечен.

bubkaa93
08-31-2011, 16:04
Защото имаш набола брада леле това е тъпооо :shock:
И при нас е задължителна униформата тя винаги е била,но тая година вече почнаха по сериозно,но на мен не ми дреме 12 клас съм си и мога и без нея вече. 8) Никога не са ни привили проблем за високите токчета е гледат ни странно,но никога не са казвали не можете да носите.Но не е приятно,защото почти цял ден си на крак и след това те болят ужасно много.За грима класната преди ни правеше доста забележки,защото имаше доста зле нацапани момичета,но никога не са казвали не можеш да влезете в училище,защото имаш доста грим.Но за облеклото правят голям проблем,ако си с шорти или с къса пола абсурд да влезеш в училище.

SmilezZz
08-31-2011, 16:20
Всяко училище си е различно. Това,че в едно училище правят проблеми и за най-малкото - не означава,че навсякъде е така. Та,11 клас си. Можеш да си носиш токчета,щом ти харесва.

DeviL_AsS
08-31-2011, 17:20
Зависи колко е висок тока,на мен лично ми е грозно с много висок ток,ама ако е до 10см не мисля,че ще е проблем.

Soraq
08-31-2011, 17:50
Еее, не е хубаво като си на такъв ток задължително да ти слагат табелка к*рва. В повечето случаи ако е съчетано добре и не ходиш като трикако куче, излъчва ситл. :grin: :grin:

TheBeatles
08-31-2011, 18:50

Много сте ми жалки такива и заради високите обувки веднага отива при директора хайде на друг ги разправяй тия ;) За късата пола съм съгласна,но ти и аз знаем,че в повечето училища можеш да си с колкото грим и никой нищо няма да ти каже. Ако в твоето училище не викат при директора за това, не значи, че в някое друго също е така. Като не вярваш, това си е твой проблем, но не беше нужно да обиждаш.

ToOoNiCe
08-31-2011, 19:57
Не мисля, че е редно да си с твърде висок ток в училище. :) [/i]

:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: