Влез

View Full Version : Какво да правя?

ann321
09-01-2011, 18:49
Извинявам се,за това,че всичко ще излезе дълго,но искам някой да си каже мнението.Ще съм много благодарна,ако някой го прочете и каже какво мисли,защото нямам приятели,които биха разбрали.

Изпаднах в доста кофти ситуация и не знам какво да правя.

Значи нещата са следните.Със една приятелка имахме среща в Борисовата.И докато пътувах в автобуса,едно момче ми направи впечатление,поогледах го и той се обърна и той ме погледна и ми се усмихна.Сигурна съм,че се усмихна на мен,защото нямаше никой друг наблизо.Та така,слязох си,и той слезе,тръгнахме в различни посоки.Няма значение.И после се срещам с приятелката си и тръгваме.И както си вървим по едно време това същото момче дойде при нас,оказа се,че познава момичето,с което бях излязла.И се представи нали,всичко окей.Остана с нас,само че говореше предимно с мен.Беше много забавно така или иначе,той се държа супер.Говорихме си и каза,че е на 15,че няма приятелка (той го спомена,без аз да го питам..) и така.Не сме си разменяли скайпове и фейс.
На другия ден пак излизам със същата тая приятелка и пак се засичаме с въпросното момче,пак си изкарахме супер.И понеже тва става в Дружба,а аз не живея там,и отиваме на спирката да си хвана автобус,тоест,те двамата ме изпращат.И точно се качвам в автобуса (само че с мен се качваха още доста хора ) и той ме пита за скайп..аз го чух,но както отбелязах,беше шумно и той не ме чу.И си останахме така.

И понеже аз много го харесах,а ми си стори,че и той мен,питах тая моята приятелка за скайпа му или за фейс,абе нещо да ми даде,даже и телефона.ОБАЧЕ тя отказа..нищо не ми каза за него,освен,че бил супер зле,бил тъп,държал се гадно и такива.Не ми направи такова впечатление да се държи така,но нищо.Та така месец сигурно я питам и тя нищо.Ходя из Дружба като ненормална и все се надявам да го видя,но не.

И така до вчера.Момичето ми се обади и ме викна нали да се видим и каза,че това момче ще е там.Отидох,само че като видях,че момчето идва с момиче,ми светна..предполагам,моята приятелка го е криела едва ли не от мене,за да се уреди тая пикла,която беше с него.Били тръгнали преди седмица.Честно,не изглеждаше много да я харесва той,но нищо.
Иии отидохме 4-мата на кафе и беше супер тъпо.Гаджето му само го гледаше гадно и едва ли не не му даваше да говори с нас и той се държа мноого спечено.В смисъл,нещо не каза,не се разсмя и веднъж и така.Обаче в момента,в който оная се разкара с моята "приятелка",той се ухили и почна да се смее..и така си говорехме и пак си беше същия,както преди.И в един момент ме пита защо не съм му писала.И аз седя и не схващам.Обясних му,че му нямам скайпа,а той каза,че е ПОМОЛИЛ тая моя приятелка да ми го даде..е,да ама не ми го е дала.А колко я молих..та казах му,че аз съм питала,а тя не е казала,той се ядоса и като се върнаха я дръпна настрани и нещо й каза..явно не й стана приятно,ама си го заслужи.Само че оттам гаджето му,тая 13 годишна кифла,която се беше облякла като да не казвам какво, се вкисна и се скара с него (пред нас!) и си тръгна..той й тегли една и остана с нас,каза ми скайпа си и после тръгна,уж да се извинява на оная..

ТА,сега не знам дали да му пиша..в смисъл,той има гадже,а аз не искам да сме само приятели.Другото,което ме тормози е за приятелката ми-много добра приятелка ми е от отдавна,на това,което направи много ме ядоса.И за нея се чудя сега как да се държа с нея..

fenkaaa
09-01-2011, 18:54
Ти на колко си и защо да не му пишеш,не ходят от 1 година,а от 1 седмица и както виждам той не е щастлив с нея ?!

Abbey
09-01-2011, 18:59
Тази твоя ''приятелка'' гадно е постъпила ...
На колко си? :-o

Auriss
09-01-2011, 19:00
+1 ,подлей вода и на малката пикла ,и на 'приятелката' си. Много курвенски номера са това - огледай се за свестни хора около себе си...

mechtaq_za_teb
09-01-2011, 19:01
Пиши му. Според мен те харесва, а тая не ти е никаква приятелка.

NambyPamby
09-01-2011, 19:05
Естествено, че ще му пишеш.
А на злобната си приятелка можеш да й теглиш една. Или в по-лошия случай - остави си я като човек в указателя, на когото да се обадиш, когато много, ама много си го закъсала откъм познати, а ти се пие кафе, и не й разказвай нищо, говорете си на супер общи теми(филми, книги, музика, училище).

elysunny
09-01-2011, 19:06
прекалено дълго :?

SheDevil
09-01-2011, 19:07
Maй тази твоя приятелка го харесва тайно....и за това не ти е помогнала...
Пиши му....ние не можем да гадаем какво ще се получи ако му пишеш и какво ако избереш да не му пишеш... :shock:

ann321
09-01-2011, 19:29
На 14 съм :oops: Но все пак.

Това момиче ми е страшно добра приятелка от втори клас..винаги сме били най-добри приятелки,споделяла съм всичко с нея,както и казах,че харесвам това момче.А тя нищо не ми каза,само се опита да ме настрои против него.И странното е,че го извика с нас,когато той вече имаше гадже..Много тъпо.
Май вярно ще взема да я разкарам,имам си и други приятели все пак.Лошото е,че всички са с някого,за това казах,че няма да има кой да ме разбере - те са на друга вълна..

Само се чудя ако му пиша и не стане нищо,дали ще си е струвало приятелството ми..знам какво ще кажете,но това е първият път,когато ме минава така.Не знам струва ли си заради момче,било то и такова,което страшно много харесвам.
И все пак,много благодаря за отговорите :) Мисля още сега да му пиша.

mechtaq_za_teb
09-01-2011, 19:31
На 14 съм :oops: Но все пак.

Това момиче ми е страшно добра приятелка от втори клас..винаги сме били най-добри приятелки,споделяла съм всичко с нея,както и казах,че харесвам това момче.А тя нищо не ми каза,само се опита да ме настрои против него.И странното е,че го извика с нас,когато той вече имаше гадже..Много тъпо.
Май вярно ще взема да я разкарам,имам си и други приятели все пак.Лошото е,че всички са с някого,за това казах,че няма да има кой да ме разбере - те са на друга вълна..

Само се чудя ако му пиша и не стане нищо,дали ще си е струвало приятелството ми..знам какво ще кажете,но това е първият път,когато ме минава така.Не знам струва ли си заради момче,било то и такова,което страшно много харесвам.
И все пак,много благодаря за отговорите :) Мисля още сега да му пиша.Защо не вземеш да попиташ тази твоя "приятелка" защо не ти е казала, че той се е интересувал от теб?

Abbey
09-01-2011, 19:34
Щом ти е толкова добра приятелка защо не говориш с нея, да си изясниш нещата. Не мислиш ли, че момчето може да се държи приятелски, или си личи че си пада по теб? :-o

arsenalllbaby
09-01-2011, 19:55
Тази наистина не ти е никаква приятелка.. :o И му пиши на момчето.

SmilezZz
09-01-2011, 20:02
Пиши му. От писаното ми се вижда,че той не е щастлив с "гаджето си". За това дали има чувства към теб нищо не мога да кажа,но е напълно възможно. Ти трябва да разбереш по държанието му дали си пада по теб или се държи просто приятелски.
За приятелката ти: не ти е никаква приятелка. Явно си го е харесвала тайничко ,та затова е правила опити да те настрои против него. Най-добре спри да се занимаваш с нея.

ann321
09-01-2011, 20:03
Щом ти е толкова добра приятелка защо не говориш с нея, да си изясниш нещата. Не мислиш ли, че момчето може да се държи приятелски, или си личи че си пада по теб? :-o

Ами надявам се да не е само приятелско..пък и виждам как се държи с приятелката ми,а те са си добри приятели и .. не знам всъщност.Просто се надявам да е нещо повече.Пък и ако беше само за това,дали щеше да привика момичето настрани и да я направи на нищо,че не ми е казала скайпа му? Оф,знам ли..ще видя как ще реагира като му пиша.Но преди това мисля да поговоря с мойта и да я питам защо е постъпила така.

annonimnna
09-01-2011, 20:07
Пиши му, нека знае, че го харесваш.
Ако и той те харесва 100 на 100 до седмица-две ще е скъсал с приятелката си и ще те потърси :)

error92
09-01-2011, 21:41
ПИШИ МУ !! :P

malcho14
09-02-2011, 08:57
Естествено, че ще му пишеш.
А на злобната си приятелка можеш да й теглиш една. Или в по-лошия случай - остави си я като човек в указателя, на когото да се обадиш, когато много, ама много си го закъсала откъм познати, а ти се пие кафе, и не й разказвай нищо, говорете си на супер общи теми(филми, книги, музика, училище).

+1

ann321
09-02-2011, 09:20
Честно казано малко ме беше страх да му пиша,но го направих :grin: E,не съжалявам! Първото нещо,което ме пита,след като ме добави в абонати беше защо ми е отнело толкова време да му пиша..после малко общи неща,малко смях и ей така изведнъж ме пита дали искам да излезем.Питах го дали ще сме само двамата или ще води "гаджето",той каза ,че вече е свободен :D А на приятелката ми й се обадих,питах я и тя ми извади някакво тъпо обяснение,че момчето не било каквото изглеждало и дрън-дрън и бил супер надут и груб..същото,каквото ми казваше и преди..та се ядосах и я благослових,повече не мисля да я търся.Поне не скоро.Яд ме е само,че трябваше така да стане.Не можеше ли без драма,не знам.Поне съм много доволна,че му писах.

Много благодаря за съветите,именно заради тях се престраших да му пиша :))

sasha_90
09-02-2011, 10:01
Честно казано малко ме беше страх да му пиша,но го направих :grin: E,не съжалявам! Първото нещо,което ме пита,след като ме добави в абонати беше защо ми е отнело толкова време да му пиша..после малко общи неща,малко смях и ей така изведнъж ме пита дали искам да излезем.Питах го дали ще сме само двамата или ще води "гаджето",той каза ,че вече е свободен :D А на приятелката ми й се обадих,питах я и тя ми извади някакво тъпо обяснение,че момчето не било каквото изглеждало и дрън-дрън и бил супер надут и груб..същото,каквото ми казваше и преди..та се ядосах и я благослових,повече не мисля да я търся.Поне не скоро.Яд ме е само,че трябваше така да стане.Не можеше ли без драма,не знам.Поне съм много доволна,че му писах.

Много благодаря за съветите,именно заради тях се престраших да му пиша :))
Браво,пожелавам ти успешна първа среща.