Влез

View Full Version : Червило и още нещо :)

Biskfitka
09-01-2011, 21:47
Питах в темата за въпросите,но там не мога да следя редовно,пък и възможността да получа отговор е много малка,а е важно! 8-)
Имам няколко въпросчета ...

Търся си такова червило- http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/182063_189632451071298_188961661138377_505720_2445 551_n.jpg може и гланц да е...на Есенс нямаше ли такова?

През всички сезони (освен лятото ) ползвам по-покривни фдт,като останах доволна от Essence-Stay all Day Smile Но се чудя дали да не си взема нещо на Севънтийн.Някой има ли опит с фдт-те им :)

Какво мислите за спиралите на Есенс (позлвала съм от тях)..чудя се вече коя да си взема...Ами на Евелин?

И един не толкова свързан с гримовете.. ;д
Тези неща парфюми ли са? :Д Доволни ли сте?
http://angelcosmetics.mymall.bg/products/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D 0%BD-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9--C%252dTHRU-Ruby-75ml.html има и на BU...ползвала съм такова на Адидас http://ls-komers.com/images/products/thumbs/12645141204b5ef448cc7fd.jpg като парфюм и бях доволна,а пише,че са спрейчета за тяло...та доволни ли сте от тях,траини ли са? :)

FreshJuice
09-02-2011, 07:12
От тези на Адидас имам 2 у дома обаче ароматите нещо не ми харесват... На теб може да ти харесват не знам. За трайността... ами със сигурност не е цял ден :-D

FuCKkK13
09-02-2011, 07:19
От тези на Адидас имам 2 у дома обаче ароматите нещо не ми харесват... На теб може да ти харесват не знам. За трайността... ами със сигурност не е цял ден :-D имам такова на Адидас жълто... и отдолу с малки букви пише body fragrance на аромат не ми харесва много много.. ползвах го за аромат из къщи :-D .. нали има едни такива аромати за в къщи като спрейчета ама доста големички.. за такова го ползвах :-D .. за другото не мога да ти помогна.. съжалявам.. :) .. просто фдт. ползвам 5 пъти в годината .. спирала същата работа.... съжалявам.. :)

FuCKkK13
09-02-2011, 07:23
а.. забравих да кажа.. пръскала съм се с това 1 -2 пъти.. и да.. аромата не държи много.. :) ... а и не са толкова силни.. :)

pressiana
09-02-2011, 08:18
От тези на адидас имам цели 3 - зеленото е гадно, синьото е приятно, оранжевото също. Обаче не са никак трайни.
На есенс спиралите не ми харесват, за фдт не знам, а за червилото/гланца не знам, но съм виждала десетки такива .. поразрови се. :)

Biskfitka
09-02-2011, 14:12
На Адидас имах лилаво и бях доволна,ползвах го есента,сегга видях ,че има и на Плейбой такива,много са хубави пък ! :D Чудих се дали стават за парфюми ;д...
Червило не можах да намеря,мноооооооого търсих ,баси...поне кажете какъв цвят се води,щото аз обяснявам светло розово,ама като прасковено ;д ии не става просто уфф! :( :(

PullMeCloser
09-02-2011, 16:54
Май е по-скоро светъл корал цветът, който търсиш.

http://www.comparestoreprices.co.uk/images/au/auro-322-professional-emulsion--light-coral-.jpg

RainOfHope
09-02-2011, 17:02
Ммм.. за мен, тези тоалетни води, които са в този тип шишенца, хич не са трайни.. имала съм 1-2 (1 на адидас и 1 друга) и не седят много, но то си зависи и от кожата де.

Biskfitka
09-02-2011, 23:05
PullMeCloser
Мерси :)

Всъщност осъзнах,че имам едно червило ,което изглежда кафяво,но е почти същото ! :grin: 8-)

Остава въпроса със спиралата :(

PullMeCloser
09-02-2011, 23:22
Не си вземай спирала на Есенс, Аз съм си слагала от чужда, не ми хареса, беше някаква с четка като....гребен? Имат идруги,разбира се, но ако съдя по тази, започна да пада много бързо, сле няколко часа нищо не остана.
Аз мога да ти препоръчам страхотна спирала -невероятно етествен резултат.
MaxFactor False Lash Effect.
Невероятен резултат. Прави м имиглите трахотни, а моите са късички. Придава им обем, дължина...обожавам я. Пробвала я е приятелка с дълги мигли и мога да кажа, че изглеждаше повече от страхотно. Няма го това напластяване, не оставя 'бучки'... абе до сега никой,на който съм я препоръчала,не е съжалявал. 8-) Четката и е с малко къси 'косъмчета'(не знам дали е силиконова, май не), но на мен лично само с такива четки ми е удобно. Към ...25 лева май е, не помня вече,скоро трябва да си я купя пак, че моята е на сършване, за 4-ти път. 8-)

Biskfitka
09-02-2011, 23:55
Имала съм я тази на МаксФактор,наистина е много хубава,сега имам на Лореал милион лашес иии Майбълин лифт ъп...нещо такова беше ;д обаче искам да сменя малко.
Имала съм 3 спирали на Есенс,бях доволна,ама сега гледам някакви нови имало,опаковките са много шарени и симпатични 8-)

Утре ще отида в магазина,една от консултантките ми е много симпатична,ще ми помогне,иначе ще се чудя още 1 месец. :D

Мерси много за отг. :)