Влез

View Full Version : Червило според тена

Blab
09-01-2011, 22:05
мисля, че темата е ясна и все пак:

Каква е кожата ви и какви нюанси червила използвате?
И по-генерално, какви цветови гами са подходящи за различните типове тен?

Soraq
09-01-2011, 22:14
Цветът на червилото или гланца не се избира само по цвета на кожата. :oops: :oops: :oops: :oops:

PullMeCloser
09-01-2011, 22:16
Кожата ми е много,много,мнооого бяла. Като мляко съм, сирене, обаче си я харесвам ,много нежно стои, пък и нямам избор- тен не хващам. Червила ми отиват в червената гама и то не всички. Коралово, прасковено-тц. Всичко до сега е пълен ужас, но и аз почти не съм пробвала в тази гама. Цвят фуксия(май така се водеше) не съм пробвала, а и няма смисъл-няма начин да ми отива... С телесен цвят червила съм като мъртвец-веднъж пробвах, но много ги харесвам и искам да си намеря такъв цвят,който да ми стои. И така-нямам голям избор. :lol: :lol:

Biskfitka
09-01-2011, 22:43
Кожата ми е доста светла,но не е от тия най-белите..;х
Сега през лятото имам тен де..
Имам всякакви червила-кафяво,червено,розово,теле но...всичко ми стой добре :)

Jaune
09-02-2011, 07:21
мисля, че хората със светла кожа могат да си позволят всеки цвят, мхм

mynichka
09-02-2011, 09:23
Кожата ми е много,много,мнооого бяла. Като мляко съм, сирене, обаче си я харесвам ,много нежно стои, пък и нямам избор- тен не хващам. Червила ми отиват в червената гама и то не всички. Коралово, прасковено-тц. Всичко до сега е пълен ужас, но и аз почти не съм пробвала в тази гама. Цвят фуксия(май така се водеше) не съм пробвала, а и няма смисъл-няма начин да ми отива... С телесен цвят червила съм като мъртвец-веднъж пробвах, но много ги харесвам и искам да си намеря такъв цвят,който да ми стои. И така-нямам голям избор. :lol: :lol:
абсолютно същото, тен никога не хващам- приличам на бяло петно (но пък си се харесвам) и червено червило и някакви прасковени такива, друго не ми ходи..

kitten8m
09-02-2011, 09:31
Аз съм мургавела. Ама в рамките на нормалното. В никакъв случай не съм черна, просто кожата ми има особен карамелен цвят, затова и ми е трудно да открия подходящ фон дьо тен. Не обичам червила много много, но имам две - бежово като телесен цвят и едно бледо розово и ми стоят добре.Но предпочитам безцветен балсам.

billytalent
09-02-2011, 09:51
Аз съм с много бяла кожа и едва наскоро открих червило( телесен цвят), което мисля че ми отива. 8-) Преди използвах само безцветни гланцове и от време на време червено.

bloodymirror
09-02-2011, 10:21

Дрън дрън

SummerMakesMeHappy
09-02-2011, 10:47
абсолютно същото, тен никога не хващам- приличам на бяло петно (но пък си се харесвам) и червено червило и някакви прасковени такива, друго не ми ходи..
ндаа , и аз съм същата ..

darrie
09-02-2011, 11:51

Не е вярно!

mimsssssss
09-02-2011, 12:42
Моята е много странен цвят, да речем жълтеникава :D ама светла. Просто не е бежова, каквато трябва да е кожата. Използвам безцветни гланцове или такива с лек блясък в златисто или розово. Матови цветове не слагам, че става ужасно...

Josefinne
09-02-2011, 13:15
Със светла кожа съм, но винаги съм си взимала розови червила, само веднъж имах някакво от леко оранжева, по-скоро неутралната, гама. Причината е, че имам тънки устни и с червени и тъмни червила изглеждат още по-тънки.

pisenceto90
09-02-2011, 13:23
Имам матова кожа - не е бяла,но със сигурност не е и тъмна ...Капучино може би :) И имам всякакви червила ...Много се харесвам с класическото червено ,както и розовеникавите нюанси, по-матовите също ,но пробвах наситено кафяво-ужас..По едно време исках тъмно лилаво :D нали беше актуално ,да ама пак не ми ходи ,както и коралово...тези 3 нюанса просто съм ги отписала иначе всичко др. е ОК :)

Jaune
09-02-2011, 18:45

Не е вярно!

не съм казала, че е вярно, а че го мисля :wink:

Goddess
09-02-2011, 18:47
С по-тъмна кожа съм, обичам прасковени и по-телесни цветове. Макар че и коралово харесвам. Общо взето зависи като че ли много повече от чертите и изобщо излъчването на лицето, не толкова от кожата.

Sladurchoo
09-02-2011, 18:48
Аз съм по-беличка, но сега лятото имам вече повече тен :))) Харесвам си много розовия гланц ...

darrie
09-02-2011, 19:32

Не е вярно!

не съм казала, че е вярно, а че го мисля :wink:

А аз просто казах, че не е така. :wink:
При всеки е индивидуално.

brutaLxxbunny
09-02-2011, 19:40
Кожата ми е бяла,ама много бяла.Отиват ми цветовете от червената гама(дори яркочервеното),също така и всички розовата гама.

DragonLady
09-02-2011, 19:41
Тена ми е бял, но цвета на устните ми е по тъмен, а не както при повечето момичето светло розов и ползвам главно розови нюанси но по тъмни като ето този например:
http://media24.onsugar.com/files/upl1/2/20652/29_2008/HotPinkLipGloss.larger/i/Best-Hot-Pink-Lip-Gloss.jpg - 2рият от ляво надясно
http://www.caspercosmetics.co.uk/bmz_cache/1/1f448156f4284a04c949fba75a16a3e7.image.360x360.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_CfWs1PdxHBw/S-MLi6CZljI/AAAAAAAAAj4/rlpKlbQ2Rig/s320/The+style+Volum+fit+gloss.jpg

Червено също ми стой добре.

PullMeCloser
09-02-2011, 20:47

Забравих само да кажа, че естествения цвят на устните ми е тъмен. Към червеникав отива. 8-) Сега съм си харесала един от цветовете на Макс Фактор Липфинити тинт.(май така беше) и нямам търпение да го пробвам, за да видя дали ще ми стои добре и да го купувам. 8-)
Да не спамя, да кажа, че в розово не мога да се възприема, въпреки, че според другите ми отива. Просто като цяло не харесвам розово, сигурно за това.