View Full Version : Много ме заболя.
kleiamandes
09-01-2011, 23:23
Искам да попитам за странично мнение тъикато аз не мисля трезво тези дни.
Ето какво се случи.
Бяхме заедно до преди 10 дни.Почти три години продължи връзката ни.Тои ме заряза с смс с текст "нмз".Но немога да си обясня защо.Проблемите започнаха когато се преместих да живея при него.Последствие се върнах в моя град и се виждахме само събота и неделя.Наскоро бях бременна и направих аборт защото тои поиска с думите "Ще опитаме когато сме готови".И двамата имахме причини да изберем този вариант.Но 40 дни след аборта тои ме зарязва с смс "нмз".
При въпроса заради раздялата ли искаше аборта тои отговаря с не и казва че е решил за раздялата набързо.Помогнете ми ,Вие ще видитсторията с други очи ,посъветваите ме как да постъпя да търся ли път назад или да продължа сама без него.
Такъв нещастник не те заслужава. Аз бих отишла и бих го направила на гъз. Егати инфантилното и неадекватно държание!
Оставяй го тоя боклук и другия път
http://prikachi.com/images/108/3768108m.jpg
kleiamandes
09-01-2011, 23:35
Такъв нещастник не те заслужава. Аз бих отишла и бих го направила на "задни части". Егати инфантилното и неадекватно държание!
Били сме заедно в добро и в лошо.Никога не се държал с мен така сякъш съм никоя в живота му.До преди година когато се върнах у нашитевсичко беше идеално и безпроблемно.Изведнъж се промени,а капака на всичко беше аборта,където цял месец ме убеждаваше че ще опитаме след време а вместо това получих само един смс .
Питам се заслужава ли си да постъпя и аз лошо с него.?????????
Shturrrche88
09-01-2011, 23:37
Изобщо не се занимавай. Човек не решава "набързо" да се раздели с някого. Той със сигурност го е обмислял много преди да направиш аборт.
И може да прозвучи гадно-но си направила добре, че си махнала дете от такъв идиот...и ти щеше да бъдеш нещастна, детенцето ти със сигурност щеше да расте без баща.
Продължи напред, не гледай назад, не отмъщавай. Ако той те търси-отрежи всякакви контакти с него и пътища за евентуално събиране. Тотален игнор на този мухльо. Знам колко боли, знам и колко е трудно. Изисква се много воля, това е!
Такъв нещастник не те заслужава. Аз бих отишла и бих го направила на "задни части". Егати инфантилното и неадекватно държание!
Били сме заедно в добро и в лошо.Никога не се държал с мен така сякъш съм никоя в живота му.До преди година когато се върнах у нашитевсичко беше идеално и безпроблемно.Изведнъж се промени,а капака на всичко беше аборта,където цял месец ме убеждаваше че ще опитаме след време а вместо това получих само един смс .
Питам се заслужава ли си да постъпя и аз лошо с него.?????????Отиди и му кажи всичко. Няма да постъпиш лошо, като изкажеш мнение. Никой незаслужава такова отношение, не и след толкова дълга връзка. Обяснението му е малоумно и безсърдечно. Кажи му всичко, за да бе се мудиш после "трябваше ишу нетрябваше щеше ли да се промени нещо" повярвай беискаш да ти тежи този въпрос.
sasha_90
09-02-2011, 05:52
Не търси път отново назад към него,а продължи напред.Човек като него не те заслужава.Един нормален и сериозен мъж,не би се отнесъл към теб по този грозен начин. Направила си всичко за него,живяла си с него,дори и дете си щяла да му родиш,а той да постъпи така...
Гледай само напред,ще намериш друг,който ще те оцени.
FuCKkK13
09-02-2011, 06:55
може да се е изплашил от мисълта за дете и за това да е скъсал... но човек не къса със смс с такъв текст след 3 годишна връзка без да му пука... или не те е обичал отдавна.. или го прави, за да не се стигне до момента ''когато сме готови'' .. това е моето мнение.. а иначе.. не се занимавай.. не знам на колко години сте, но предполагам знаеш, че ще имаш още доста такива дълги връзки.. и ти пожелавам последната от тях да не свърши и да си имаш детенце и човека до теб да не е изплашен идиот, който зарязва приятелката си със смс след като са живели заедно.. успех.. и не си заслужава...главата горе.. все някак ще го преодолееш... замисли се дали искаш човека до теб след всяка важна крачка или мисълта за такава да те зарязва.. и дали те обича след като те е зарязал с такъв смс... знаеш ли....по принцип хора,които не знаят какво искат решават ей така.. после ей така решават нещо друго,после се връщат на предишното и т.н. ... не си заслужава...продължи напред и скоро ще намериш човек, който ще те обича повече.. късмет :)
Каквото и да правиш не се връщай при този човек.. оставил те е 40 дена след като е щял да става баща,да гради живот? То добре те е оставил,ама КАК те е оставил .. с НМЗ :shock: Леле,такъв човек не си заслужава,въобще не се дръж нито лошо,нито добро с него.. стой далеч просто :)
SisiStrange
09-02-2011, 08:47
Доста грозна история.
На твое място бих го блокирала навсякъде и бих се постарала никога повече да не ме види.
И да те потърси, недей дори да се захващаш да му се обясняваш. Игнор.
Бахти... 3 години и не стига, че си направила аборт, ами и да те зареже с смс и то какъв смс... Не. Тва направо ми звучи нереално.
kleiamandes
09-02-2011, 08:54
Доста грозна история.
На твое място бих го блокирала навсякъде и бих се постарала никога повече да не ме види.
И да те потърси, недей дори да се захващаш да му се обясняваш. Игнор.
Бахти... 3 години и не стига, че си направила аборт, ами и да те зареже с смс и то какъв смс... Не. Тва направо ми звучи нереално.
На родителите ми също им звучи нереално.Бяха против да съм с него в началото , после се примириха,вследствие маика ми ме подкрепи при аборта а като им казах как ме е зарязал и двамата забраниха да се виждаме и да говорим.Правилно ли е да го потърся поне за обяснение ,защо постъпи така?
SisiStrange
09-02-2011, 08:57
Абсолютно не. Няма да го търсиш тоя изрод. Самия факт, че искаш да говориш с него след тая гнусотия ще му вдигне егото все едно му е пораснал с 50 см. отгоре. Никви разговори. Да знае, че те е загубил завинаги.
Първо... това НМЗ кво трябва да значи - 'не ме занимавай' или нещо друго? :x Какъв е този човек? Как се загърбва толкова дълга връзка, която явно е била и сериозна, щом се стига до аборт. :x Аз съм потресена. Този човек обаче не те заслужава и не си струва да тъжиш заради него... погледни на живота с нови очи. Преодолей го. Ще бъде трудно, но можеш да се справиш.
badsector
09-02-2011, 10:36
Или си му била първата, или просто иска да чука и други жени. Добре си направила с аборта, че имам поне три познати, които на невръстна възраст са родили и нито една от тях не е с бащата. Но в крайна сметка трябва да се радваш, че си се оттървала от тоя тъпак. И следващия път обмисляй повече сексуалните си актове.
kleiamandes
09-02-2011, 10:54
Благодаря за съвета за сексуалните актове,на 20 съм и имам опит ,но след година и половина заедно решихме че можем да си вярваме и да не използваме контацептиви.А за аборта и аз донакъде не съжалявам имам по=голяма сестра която сама си отглежда детето след подобен проблем като моя.
sasha_90
09-02-2011, 11:42
Благодаря за съвета за сексуалните актове,на 20 съм и имам опит ,но след година и половина заедно решихме че можем да си вярваме и да не използваме контацептиви.А за аборта и аз донакъде не съжалявам имам по=голяма сестра която сама си отглежда детето след подобен проблем като моя.
Колкото и да си вярвате пак трябва да се пазите.Сега вече като се планира бебе-без предпазни мерки.
lekksy97
09-02-2011, 11:52
Продължавай напред без него.. Не се обръщай назад!!... :))
Потресена съм....не мога да повярвам, че има такива мъже... :-o
sladur4etyYy
09-02-2011, 11:58
пълен игнор за това леке!
anonymous708973
09-02-2011, 12:48
казва че е решил за раздялата набързо
Решил е да прекрати 3-годишна връзка НАБЪРЗО?! И те е зарязал с СМС?!
Сериозно, как се въздържа да не отидеш при него, да му зашиеш един цигански през тъпата уста и да го питаш какво, за Бога, прави?!
Оставяй го. Не заслужава обяснение. Пълен игнор, независимо какво ще ти коства. Реви, тръшкай се, хвърляй чинии вкъщи, обаче видиш ли го навън, бъди желязна, студена и безкомпромисна. Мухльото не заслужава друго.
Me4encety
09-02-2011, 13:09
Аз бих го питала защо е постъпил така.НЕ знаеш какв е станало,може да има някакво недоразумение.А ако ти се направи на интересен - един юмрук в лицето.(може и повече)
leadyflame
09-02-2011, 13:11
Не се занимавай с инфантили!
Какъв е тоя индивид бе, как така ще реши да загърби 3 годишна връзка НАБЪРЗО!? Ако бях на твое място нямаше изобщо да се занимавам, даже обяснение нямаше да му искам! Колкото и да ти е трудно продължи не е единствен ще си намериш друг още си на 20 има време и все пак не го губи с идиоти. А дори всичко да се оправи и да продължите връзката си, мисля че ще следват само повече проблеми и караници, затова няма смисъл да се връщаш назад.
LeprikonA
09-02-2011, 13:37
Колкото и да си вярвате пак трябва да се пазите.Сега вече като се планира бебе-без предпазни мерки.
съгласна съм.. иначе по темата, добре де, на 20 си, не си малка, след подбно унижение как по дяволите изобщо ти се занимава да мислиш за тоя?? особено пък след като е поискал аборт и след това те е резнал с "нмз" (това "нмз" малко странно ми звучи, детинско.. все едно сте на 15.. както и да е) не само че не трябва да се занимаваш, ами надрастваш вскякакъв вид подобни "връзки", внимаваш при слдащите и СЕ ПАЗИШ относно секса!
kleiamandes
09-02-2011, 14:55
казва че е решил за раздялата набързо
Решил е да прекрати 3-годишна връзка НАБЪРЗО?! И те е зарязал с СМС?!
Сериозно, как се въздържа да не отидеш при него, да му зашиеш един цигански през тъпата уста и да го питаш какво, за Бога, прави?!
Оставяй го. Не заслужава обяснение. Пълен игнор, независимо какво ще ти коства. Реви, тръшкай се, хвърляй чинии вкъщи, обаче видиш ли го навън, бъди желязна, студена и безкомпромисна. Мухльото не заслужава друго.
Здържах се защото не съм конфликтна дори толкова наранена първо мисля и после деиствам.
Болката ми не се проявява в сълзи или чупене,а в изолация на всичко свързано с него.Но пак ми е тежко.
От очите на другите и написаното разбирам че съм направила правилния избор за аборт.
arsenalllbaby
09-02-2011, 15:59
Този не те заслужава! Трудно ще ти е, продължи напред... Ще се появи друг мъж в живота ти, ще се влюбиш и дори няма да се сещаш за него. Бъди щастлива!
Абе вие за 3 години не се ли опознавате?
kleiamandes
09-02-2011, 17:14
Опознаваме се но не е бил с такова държание и маниери никога !
Наистина как може да прекрати 3 години връзка набързо? И то с смс "нмз", което ще рече какво? Не ме занимавай? Странно е... мен ако ме питаш май се уплашил и като е разбрал, че нещата могат да станат много сериозни е решил да избяга. Това не е мъж, а дете! Не ти трябва такъв човек въобще недей се измъчва заради този уникален индивид! Той е смешен, а ти трябва да си щастлива, че сте се разделили. Недей да го търсиш било то само за едното обяснение. Той ако искаше щеше да ти даде! Щом след толкова дълга връзка те зарязва по подобен начин какво адекватно обяснение очакваш? Най-много да каже някоя простотия и да те нарани повече и от сега, ако е възможно.
Какво е това държание на мъж или малко дете ?! Не съжалявай за аборта по - добре така отколкото самотна майка. Все пак за 3 годишна връзка ти дължи едно простичко обяснение. Не е никак малко това време и не може с лека ръка да сложи край на всичко. И по дяволите със СМС - той да не е на 12. Според мен да го забравиш - да , няма смисъл да се занимаваш със страхливец, който даже няма смелостта да ти го каже в очите. Но би било добре и да му поискаш поне обеснение, защото набързичко ей така от нищото не се решава да приключиш така дълга връзка. Но това е мое мнение, просто каквото и да става не се връщай при него - просто , защото не го заслужава.
differenTgiirL
09-06-2011, 09:30
3 годишна връзка и да те зареже с СМС, тоя верно не е наред и трябва да се прегледа.. :D
SmilezZz
09-06-2011, 09:59
Не се занимавай с него. Просто не те заслужава. Спри всякакви контакти с него,недей да се виждаш повече с него. Как просто толкова лесно може да сложи край на една връзка ,която явно наистина е била сериозна ? Хайде,добре,решил е ,ама поне да те беше уважил и да ти го беше казал в очи в очи. Не се занимавай с този мухльо. Продължи си живота без него.
Gr0zDan0v
09-06-2011, 10:47
Пълен нещастник ! ! ! Зарежи го тоя без да ти мигне окото ! :smt021
differenTgiirL
09-06-2011, 11:29
Не се занимавай с него. Просто не те заслужава. Спри всякакви контакти с него,недей да се виждаш повече с него. Как просто толкова лесно може да сложи край на една връзка ,която явно наистина е била сериозна ? Хайде,добре,решил е ,ама поне да те беше уважил и да ти го беше казал в очи в очи. Не се занимавай с този мухльо. Продължи си живота без него.
Явно за него не е била достатъчно сериозна, колкото за авторката..Явно го е било срам да ти го каже в очите и те е зарязал с обяснението "не ме занимавай", зарежи го и не се занимавай с него, изглежда не те заслужава..
Vasoto129
09-06-2011, 17:27
Ми той е страхливец и чисто и просто не те заслужава нз как си го търпяла :)
rebeccaa
09-06-2011, 18:40
Само ще кажа - НИЩО НЕ ЗАСЛУЖАВА ТОЯ.Понякога мъжете са такива същества, че не мога да ги разбера ( и не само аз ) .
GabrielleShayk
09-06-2011, 23:00
Грозна картинка...пълен изрод...отпиши го завинаги от живота ти
Не си заслужава..не го търси,старай се да не го виждаш,ако ти звъни затваряй.Леле,това умът ми не го побира просто..след 3 годишна връзка къса с тебе с един смс..НМЗ.Потресена съм честно.Можеше да ти каже да се видите,да ти обясни адекватна причина поради която е взел това решение.Ама той явно е някъв ограничен глупак.Чудя се как може да има такива хора.
dontcare
09-07-2011, 17:34
Такъв тип смс звучи тъпо и за двуседмична връзка без чувства и привличане дори.
Три годишна връзка и то явно сериозна не се пренебрегва така" набързо".
Както ти казаха-игнор и айдее.
басиииии скапаняка, честно.. не се занимавай никога почече с този :)
Този е пълен идиот .Това дори мисля,е доста по-добре,изчезнал е от живота ти .Такива като него ,са бездарници ,страхливци и бягат щом настъпи някакъв проблем.Според мен ,отдавна обмисля раздялата ви,човек няма как да реши "ей така набързо" да зареже някого.Радвай се ,че ще имаш шанса да имаш дете от човек ,който ще те заслужава и ще е до детето си когато то расте.[/b]
SilverPoint
09-08-2011, 07:28
Изрод неблагодарен ... Ми и страхливец на всичкото отгоре :? Изобщо си нямаш повече никаква работа с този ''човек'' :x
Прекратил е 3 ГОДИШНА връзка...с СМС ?! в който пише само едно...НМЗ ?!
Мисля, че си достатъчно зряла и би трябвало да си осъзнала, че колкото и да говориш на едно говедо, то няма да ти говори, честно ! ГОРЕ ГЛАВАТА И САМО НАПРЕД :grin:
Tajnomomiche
09-08-2011, 14:13
И мен вчера ме зарязаха по подобен начин със смс след 8 месеца .. и съм съсипана , а ти след 3 години не искам да си мсиля даже как се чустваш :( . И ако ти дам съвет да не му обръщаш внимание знам , че няма да го направиш , защото разума ти казва , че той е боклук , че не заслужава нищо от това което си му давала , но точно тогава на ум започваш да изживяваш всички хубави моменти които си имала с него :( . Така че бих посъветвала да потърпиш , в началото ще те боли , ще ставаш и ще лягаш с мисълта за него и всеки път в който се сетиш за някой ваш момент , ще ти се насълзяват очите ... повярвай ми знам какво е :( , но с времето ще свикнеш, че този човек няма да се върне , болката ще намалее , но няма да изчезне напълно и точно тогава когато вече си се примирила с фактите ще се появи някой друг който ще ти даде нови спомени и дано да бъде по свестен от другия :)
kleiamandes
09-26-2011, 09:08
И в края на краищата ,ЗАРЯЗАХ ВСИЧКО ОБЩО С НЕГО.И ТОГАВА ЗАБЕЛЯЗАХ НЕЩО ВАЖНО,15 ДНИ ПО РАНО МОИ ДОБЪР ПРИЯТЕЛ МИ ПОДАРИ ДВУДНЕВНА ПОЧИВКА ЗА РОЖДЕНИЯ ДЕН С НЕГО И НЕГОВИ ПОЗНАТИ.Първата вечер пйнахме повече и в пиянски майтапи той спомена че ме харесва и иска да ми освободи място в неговия дом ,защото често оставам да нощувам там когато закъснея от работа и изтърва последния автобус.Шегата преди 6 дни се оказа сериозно предложение за съжителство заедно.Предложението гласеше "самотен съм" а поле се издаде "влюбен съм"!!! При което ето че човек когото познавам много по добре от бившия си се оказа причината да продължа напред,с него,нов дом,щастие.,сигурност,разби ране,доверие.Съдба или не знае си работата живота който продължава и без да искаме.
BonnieandClyde666
09-26-2011, 12:19
И след 50 години опознаване, може да си покаже рогата!
По темата: ЕБИ МУ МАЙКАТА НА ТОЯ И ХИЧ ДА НЕ ТИ ДРЕМЕ!!!
С това "нмз" крие нещо което той не иска,или не трябва да знаеш.Искай му обяснение нещо е станало.
3 години и накрая смс с тъпото съкращение нмз ,ти как не отиде в неговия град да си потърсиш заслуженото обяснение ...