View Full Version : Женски оргазъм
nataliiiiii
09-02-2011, 02:22
Пиша отново от на приятелката си акаунта само за да ви питам какво точно е женският оргазъм?.. Как мога да покажа на приятеля си, че свършвам(смисъл с повече пъшкане или как)?
При всяка жена е различно :shock:
Тоя номер с приятелката е тъп и и изтъркан :D
Оргазмът (сексуален климакс) е кулуминативният момент на завършителната фаза на човешкия копулативен цикъл, обикновено наричана плато. И мъжете, и жените изпитват оргазъм, характеризиран от силна телесна наслада и контракции на тазовите мускули, контролирани от вегетативната нервна система. Възможни са и други неволни действия, например говор, издаване на звуци, спазми на други мускулни групи и общо чувство на еуфория. При мъжете оргазмът е съпроводен с еякулация. - те туй е оргазъм наУчно обяснено.
А относно това как да му покажеш , момиче, ако приятелят ти те доведе до вагинален оргазъм няма как да не си проличи,повярвай ми няма да стоиш като пън на едно място и да не издадеш звук!
Не знаеш какво е оргазъм,но правиш секс.Прекрасно.
xXxPrivateLovexXx
09-02-2011, 10:49
Много си зле ...
Как мога да покажа на приятеля си, че свършвам(смисъл с повече пъшкане или как)?
Аман.
Няма нужда да му показваш,ще ти дойде от вътре.Но като гледам.. скоро до оргазъм няма да стигнеш.
земи си светеща табелка с надпис " ЖОРЕ ВЕЧЕ СЕ УЩАВИХ МОА ДЪ СПРИЕШ"
leadyflame
09-02-2011, 12:59
хахаха как да му покажела :razz:
моме той ще разбере със сигурност ако наистина те докара до оргазъм :lol:
" ЖОРЕ ВЕЧЕ СЕ УЩАВИХ МОА ДЪ СПРИЕШ"
:razz:
Обаче не те разбрах, ти като получиш оргазъм си седиш като пън? Или той не те докарва до оргазъм и питаш как да симулираш?
Shturrrche88
09-02-2011, 13:13
земи си светеща табелка с надпис " ЖОРЕ ВЕЧЕ СЕ УЩАВИХ МОА ДЪ СПРИЕШ"
Ххахахаха , това много ми хареса-мисля, да си го прасна в подписа ;)
leadyflame
09-02-2011, 13:14
ХАаххаха 8-)
Май пита как да симулира. omg..
leadyflame
09-02-2011, 13:17
Ако е това ще кажа, че няма смисъл от симулации, така само ще залъже момчето и всеки път ще прилага една и съща техника без естествен резултат.
Me4encety
09-02-2011, 14:38
Ако е това ще кажа, че няма смисъл от симулации, така само ще залъже момчето и всеки път ще прилага една и съща техника без естествен резултат.
+1